mixalhs Δημ. October 10, 2006 Κοινοποίηση Δημ. October 10, 2006 vasika giati na valei kapelaki... ta wm2005 den exoun ipostiriksi gia ellinika apo tin MS pleon???... an valoun kapelaki... tha paroun podaraki... Φίλε μου από την εμπειρία σου μπορείς να μου πεις πότε κατά προσέγγιση θα έρθει Ελλάδα από την αντιπροσωπεία; Περιμένω το tytn τέλος της εβδομάδας από το ΠΛΑΙΣΙΟ της περιοχής μου αλλά μπορώ να το ακυρώσω… Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
eNeRGy Δημ. October 10, 2006 Κοινοποίηση Δημ. October 10, 2006 den gnorizo tipota... alla de pistevo na erthoun ta nea prin ta xristougenna... pou kai pali tixea to leo giati den to exo psaksei katholou! sorry! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
christou Δημ. October 10, 2006 Κοινοποίηση Δημ. October 10, 2006 στο expansys παντως φAIνεται οτι τελη οκτωβριου θα ειναι διαθεσιμο.. (ενδιαφερει και μενα) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
eNeRGy Δημ. October 10, 2006 Κοινοποίηση Δημ. October 10, 2006 makari loipon na to doume kai episima ellada toso sintoma oste na testaroume tin taxitita tou p3300 kai to an i elliniki ekdosi tou p3600 tha exei gps kai se ti times tha mas "xtipisoun" ta ellinika...! thx christou Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
christou Δημ. October 10, 2006 Κοινοποίηση Δημ. October 10, 2006 μολις το ειδα και ελπιζω να μην ειναι λαθος τους αλλα στο http://www.expansys.com.gr/ το εχει διαθεσιμο σε 2 μερες... χρονια σου πολλα energy! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mixalhs Δημ. October 10, 2006 Κοινοποίηση Δημ. October 10, 2006 μολις το ειδα και ελπιζω να μην ειναι λαθος τους αλλα στο http://www.expansys.com.gr/ το εχει διαθεσιμο σε 2 μερες... χρονια σου πολλα energy! Που σημαίνει ότι όντως Ελλάδα θα έρθει περίπου στα Χριστούγεννα.. Μάλλον αρνητικός χρόνος για να απαρνηθω το tytn. Δεν ξέρω ποια είναι η γιορτή αλλά χρόνια πολλά και από μένα στον Enengy :) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mixalhs Δημ. October 10, 2006 Κοινοποίηση Δημ. October 10, 2006 Πάντως μου κάνει ιδιαίτερη εντύπωση που πουλάνε το p990 ακριβότερα από το tytn !!!!!!!! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nikoleon Δημ. October 10, 2006 Κοινοποίηση Δημ. October 10, 2006 Ένα review: http://mobile-review.com/pda/review/htc-artemis-en.shtml Παράθεση Currently using: Samsung Galaxy S23 Ultra, Galaxy Buds 2 Pro, Galaxy Watch Νίκος Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
manos the greek Δημ. October 11, 2006 Κοινοποίηση Δημ. October 11, 2006 Ένα review: http://mobile-review.com/pda/review/htc-artemis-en.shtml Μεταφράστηκε!! :) Review: http://www.mobilmania.sk/Mobilnetelefony/AR.asp?ARI=7051&CAI=2108 Παράθεση Με την Wind κάνεις πράγματι οικονομία...αφού δεν έχεις ποτέ σήμα, δεν μιλάς, δεν στέλνεις μηνύματα, δεν χρεώνεσαι... Wind Όσα παίρνει ο άνεμος Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
NTROPIC Δημ. October 12, 2006 Κοινοποίηση Δημ. October 12, 2006 Λογικα θα προλαβει και την δικη μας Χριστουγεννιατικη αγορα (θα υπαρχει μια καθυστερηση απο την ace για τη μεταφραση) Παράθεση "When grubbing for necessities man is still an animal. He becomes uniquely human when he reaches out for the superfluous and extravagant."- Eric Hoffer. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
christou Δημ. October 12, 2006 Κοινοποίηση Δημ. October 12, 2006 το θεμα ειναι αν αξιζει σαν συσκευη.. θα τα καταφερνει ο omap? (η ελλειψη 3g δεν με πειραζει αλλα με αυτον τον επεξεργαστη μηπως ειναι λαθος αγορα?) απο την αλλη τοσο το tytn οσο και το p3600 δεν εχουν ραδιο fm που στα δικα μου κριτηρια μετραει... αντε να διαλεξεις,πουληθηκε και το treo μου και εμεινα χωρις pda και χωρις avatar... προσωπικα θα ηθελα ενα p3600σε μαυρο χρωμα και με ραδιο fm (το gps δεν θεωρω οτι πρεπει να ειναι ενσωματομενο) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mastelos Δημ. October 13, 2006 Κοινοποίηση Δημ. October 13, 2006 στο expansys αυτη τη στιγμη εχουν μεινει μονο 4 κομματια απο τα 30 που εχουν παραγγελθει......... Παράθεση Samsung Note II Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
christou Δημ. October 13, 2006 Κοινοποίηση Δημ. October 13, 2006 ενοεις οτι υπαρχουν διαθεσιμα ? γιατι λεει διαθεσιμοτητα σε 1 μερα Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mastelos Δημ. October 13, 2006 Κοινοποίηση Δημ. October 13, 2006 λεω οτι απο τα 30 διαθεσιμα κομματια που θα εχει σε 1 μερα τα 26 εχουν ηδη παραγγελθει Παράθεση Samsung Note II Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
NTROPIC Δημ. October 13, 2006 Κοινοποίηση Δημ. October 13, 2006 παντως τωρα και με το X500 αρχιζω ανα το σκεφτομαι για το artemis Παράθεση "When grubbing for necessities man is still an animal. He becomes uniquely human when he reaches out for the superfluous and extravagant."- Eric Hoffer. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ταξιδιωτης22 Δημ. October 14, 2006 Κοινοποίηση Δημ. October 14, 2006 απο την επομενη βδομαδα θα το χει διαθεσιμο και το Play247. Παράθεση Η υπομονή είναι πικρή,αλλά ο καρπός της είναι γλυκός. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Hlias_ka Δημ. October 14, 2006 Κοινοποίηση Δημ. October 14, 2006 Γειά σας φίλοι μου. Εχω σχεδόν καταλήξει στην αγορά του P3300 (το πρώτο μου WM, έχω ένα treo 650) και παρακολουθώντας τη συζήτηση κατάλαβα ότι το κυριότερο πρόβλημα είναι ο επεξεργαστής. Επειδή δεν έχω προηγούμενη εμπειρία από WM θα ήθελα τι γνώμη σας, από τις προσωπικές σας εμπειρίες, αν αξίζει η αγορά του για μια normal χρήση: Τηλέφωνο, ΜP 3 player, Destinator. Δεν με απασχολεί αν έχει κάποια προβλήματα στην αναπαραγωγή video, όπως είπε κάποιος φίλος, ή κάποιες πολύ βαριές εφαρμογές. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
christou Δημ. October 14, 2006 Κοινοποίηση Δημ. October 14, 2006 δεν ειμαι ειδικος να απαντησω αλλα επειδη μεχρι πριν 3 μερες ειχα και γω το τρεο το οποιο ειχε παναλαφρο λειτουργικο και ετρεχε σφαιρα δεν σε προβληματιζει οτι οσα wm5 εχουν τον OMAP ειναι αργα και οι χρηστες τους παραπονιουνται? με λιγα λογια διαβαζα το μυνημα σου και νομιζα οτι ησουν ο κλωνος μου.. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
zoo Δημ. October 14, 2006 Κοινοποίηση Δημ. October 14, 2006 Για τον ΟΜΑΠ επεξεργαστή, αρκετοί χρήστες (όπως πχ εγώ :) ) γράφουμε ότι είναι μια χαρά. Είναι πολύ υποκειμενικό το θέμα ταχύτητας τελικά... Εγώ χρησιμοποιώ Destinator, ταυτόχρονα (πάντα μα πάντα) MortPlayer για να ακούω MP3 στο αυτοκίνητο και μερικές φορές τρέχω και το GPS Speed Sentry (για να βαράει όταν τα ασυγκράτητα άλογα του οικογενειακού μου SEAT αφηνιάζουν!)... Έχω υπερχρονίσει τον επεξεργαστή στα 240 και δεν κάνει ούτε κιχ με αυτή τη χρήση... Φυσικά όλα δουλεύουν ρολόι αν εν τω μεταξύ κάποιος μου τηλεφωνήσει ή μου έρθει κανένα sms... Το ppc δεν μου φαίνεται αργό (και, πιστέψτε με, είναι φορτωμένο με αρκετά πράγματα... 16ΜΒ ελεύθερης μνήμης έχω μετά από soft reset). Είχα το ταχύτατο S100 πριν από το S200 και σίγουρα ο ΟΜΑΠ είναι πιο αργός, αλλά όχι και τόσο ώστε να ενοχλεί στην καθημερινή χρήση και έχω και τρεις ημέρες διάρκεια μπαταρίας. Εξάλλου με μια "βόλτα" στα θέματα των διάφορων εκδόσεων του Destinator θα δείτε πόσοι χρησιμοποιούν τον ΟΜΑΠ (χρήστες 9100 & S200) για πλοήγηση. Δείτε καλύτερα ένα ppc με ΟΜΑΠ να δουλεύει (εντατικά, όχι απλά να παίζει mp3 και να τηλεφωνεί) και αν μετά θεωρείτε ότι ο επεξεργαστής είναι αργός και ότι δεν μπορεί να ανταπεξέλθει, τότε καλύτερα να πάρετε κάτι με Samsung επεξεργαστή που (χωρίς καμία αμφιβολία) είναι πολύ ταχύτερος του ΟΜΑΠ. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Hlias_ka Δημ. October 14, 2006 Κοινοποίηση Δημ. October 14, 2006 Aπό WM έχω δει μόνο το Eten G500 με Destinator και με ικανοποιεί η ταχύτητά του. Δεν έχω δει κάποιο με OMAP αλλά όπως είπα παραπάνω οι εφαρμογές που χρησιμοποιώ κυρίως είναι συγκεκριμένες (Τηλέφωνο, ΜP 3 player, Destinator) και μάλιστα σπάνια όλες μαζί ταυτόχρονα. Ο ενδοιασμός μου βρίσκεται κυρίως στην ταχύτητα του Destinator, γιατί σαν τηλέφωνο και πλοήγηση στο internet δεν νομίζω να έχω κάποιο πρόβλημα. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
christou Δημ. October 14, 2006 Κοινοποίηση Δημ. October 14, 2006 zoo πολυ χρησιμες οι αναφορες σου:respect: ...και ενθαρυντικες θα ελεγα για οσους (σαν και μενα)γλυκοκοιταζουν την artemis Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
zoo Δημ. October 14, 2006 Κοινοποίηση Δημ. October 14, 2006 Είναι αυτό που λέμε "καλύτερα να σου βγει το μάτι παρά το όνομα" και του ΟΜΑΠ του έχει βγει το όνομα του προβληματικά αργού επεξεργαστή ανεξαρτήτως χρήστη, ενώ είναι απλά αργός σε σχέση με άλλους επεξεργαστές. Γι' αυτό λέω ότι το θέμα της ταχύτητας είναι υποκειμενικό. Για να αναφέρω και άλλα παραδείγματα, ο ΟΜΑΠ τα είδε ΟΛΑ (μα όλα) όταν του ζήτησα να παίξει μία ταινία κωδικοποιημένη για υπολογιστή (αυτούσια, όπως την κατέβασα) και μάλιστα μέσω ασύρματου δικτύου από κοινόχρηστο φάκελο του υπολογιστή μου.... :O (Αν είχε χέρια το ppc, θα έτρωγα ένα ξύλο!)... Πιθανώς ένα ppc με 400άρη Samsung επεξεργαστή (ή άλλον πιο γρήγορο από τον ΟΜΑΠ) και μπόλικη μνήμη να το έκανε χωρίς παράπονα, ο ΟΜΑΠ απλά πάγωσε... Αντίθετα, όταν την ίδια ταινία την έκανα κωδικοποίηση για ppc και την έγραψα στην κάρτα μνήμης την έπαιξε όλη χωρίς κιχ, κοψίματα, πιξελιάσματα κλπ. (και μιλάω για ταινία δράσης με γρήγορες σκηνές, εκρήξεις κλπ). Δηλαδή (προσωπική άποψη πάντα, υποκειμενικό ζήτημα η ταχύτητα) αν του ζητάς λογικά πράγματα θα τα κάνει ακόμη και ο (πιο αργός από τους άλλους) ΟΜΑΠ, αν θέλεις να ζητάς οτιδήποτε από το ppc σου (εκτός από κωδικοποίηση βίντεο :p ) τότε πρέπει να πάρεις 400άρη Samsung επεξεργαστή (ή γενικώς κάποιον αρκετά πιο γρήγορο από τον ΟΜΑΠ). Καλύτερα πάντως να δείτε αντίστοιχα ppc να λειτουργούν εντατικά πριν αποφασίσετε. Εμένα προσωπικά, μόνο η μνήμη με έχει προβληματίσει μέχρι τώρα, δηλαδή αν θέλω να :whip: το S200 και να του ζητήσω να κάνει "κουφά", πρέπει να του κάνω ένα soft reset για να φρεσκάρει και να αδειάσει η μνήμη του γιατί αλλιώς μπορεί να κολλήσει... (πάντως ξαναλέω ότι το έχω γεμίσει με διάφορα και η μνήμη του έχει αρχίσει να μη μου φτάνει... π.χ. μου αρέσουν τόσο οι "αυτοματισμοί" στο ppc που πρόσφατα έβαλα script για το πρόγραμμα MortScript το οποίο πατάω όταν πλησιάζω στο αυτοκίνητο, αλλάζει προφίλ από το πρόγραμμα Phone Alarm σε "Αυτοκίνητο" (μόνιμα ανοικτός φωτισμός σε πλήρη ένταση την ημέρα (25% τη νύχτα) και ένταση ήχου στο 95%), ξεκινάει το MortPlayer (για τη μουσικούλα μου) και ξεκινάει και το Destinator, έτσι μέχρι να μπω στο αμάξι το ppc είναι έτοιμο για χρήση! :) ) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Minotavrs Δημ. October 14, 2006 Κοινοποίηση Δημ. October 14, 2006 zoo πολυ χρησιμες οι αναφορες σου:respect: ...και ενθαρυντικες θα ελεγα για οσους (σαν και μενα)γλυκοκοιταζουν την artemis Ποσο θα εχει τελικη τιμή μαθαμε? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
christou Δημ. October 14, 2006 Κοινοποίηση Δημ. October 14, 2006 Ποσο θα εχει τελικη τιμή μαθαμε? http://www.expansys.com.gr/product.asp?code=P3300T_EU http://www.play247.gr/index.php?main_page=product_info&products_id=4139 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Minotavrs Δημ. October 14, 2006 Κοινοποίηση Δημ. October 14, 2006 http://www.expansys.com.gr/product.asp?code=P3300T_EU http://www.play247.gr/index.php?main_page=product_info&products_id=4139 thanks m8 :cool: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts