mastelos Δημ. November 9, 2007 Κοινοποίηση Δημ. November 9, 2007 Η Vanilla 3 του Meschle ξεκινάει με 18 RAM μόνο.. :/ ΜΑΣΤΕΛΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟ!!! που είσαι? :D Γιατί τόσο λίγο? Έχω τη lite version με Cube. Το ποντικάκι γιατί λείπει???????? Έχει κανείς την καινούργια, όποια κ αν είναι αυτή, version του StartDestinator με ή χωρίς την αλλάγη που ανάφερε το Μίνο στη προηγούμενη σελίδα και μπορεί να μου το στείλει ή να το επισυνάψει στο post του?? Ευχαριστω εκ των προτέρων! δοκίμασε να την φλασαρεις παλι αν και εγω γυρισα στην vanilla2 αποκλειεται να ξεκιναει με 18 ...τουλαχιστον 25 ελεύθερα πρεπει. για όποιον θελει λιγο παραπάνω ελεύθερη μνήμη ας βγάλει μεσα απο το startup to wifiΙnit ετσι γλυτώνει περιπου 1,5mb το μόνο προβλημα είναι οταν θα ξεκινάει το wifi θα πρέπει να κάνει διπλο κλικ. .............................. Παράθεση Samsung Note II Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
konandrio Δημ. November 9, 2007 Κοινοποίηση Δημ. November 9, 2007 Ποιες ρυθμισεις πρεπει να κανουμε για το καινουργιο dest στο External gps Παράθεση s100-Artemis-Cruise-Diamond Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Minotavrs Δημ. November 9, 2007 Κοινοποίηση Δημ. November 9, 2007 Ποιες ρυθμισεις πρεπει να κανουμε για το καινουργιο dest στο External gpshttp://www.myphone.gr/forum/showthread.php?p=2102523#post2102523 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Minotavrs Δημ. November 9, 2007 Κοινοποίηση Δημ. November 9, 2007 Akyro... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tsiaras Δημ. November 9, 2007 Κοινοποίηση Δημ. November 9, 2007 Τελικα το d7 πολυ καλο,ουτε το gps χανει;)Η μονη πατατα ειναι οτι αναγκαστικα το τρεχεις απο explorer(νομιζω εχει να κανει επειδη περναει στο τηλεφωνο και μετα κανεις copy paste):this: Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pulmi Δημ. November 9, 2007 Κοινοποίηση Δημ. November 9, 2007 re paidia me search den mporo na vro tis rithmisis gia to internet me ta 3.5 euro. Ginetai na sindeso kai to laptop me to til oste na exo kai sto pc internet! Thanks in advance! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
konandrio Δημ. November 10, 2007 Κοινοποίηση Δημ. November 10, 2007 Τελικα το d7 πολυ καλο,ουτε το gps χανει;)Η μονη πατατα ειναι οτι αναγκαστικα το τρεχεις απο explorer(νομιζω εχει να κανει επειδη περναει στο τηλεφωνο και μετα κανεις copy paste):this: Για να εμφανιστει στα προγραμματα κανε copy paste destinator.exe στο windows/startmenu. Σε εμενα με την rom pdavied δεν παιζει καλα το dest7 κανει τα ιδια που εκανε και με την beta, σε ποιες Ρομ εχει δοκιμαστει και δουλευει καλα? Παράθεση s100-Artemis-Cruise-Diamond Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
DAMOGLIS Δημ. November 10, 2007 Κοινοποίηση Δημ. November 10, 2007 Μηπως ξερεται που μπορω να βρω το real player h to quick time player. Ευχαριστω Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Minotavrs Δημ. November 10, 2007 Κοινοποίηση Δημ. November 10, 2007 Για να εμφανιστει στα προγραμματα κανε copy paste destinator.exe στο windows/startmenu. Σε εμενα με την rom pdavied δεν παιζει καλα το dest7 κανει τα ιδια που εκανε και με την beta, σε ποιες Ρομ εχει δοκιμαστει και δουλευει καλα? PDaviet 3.4.07.14 PAIZEI APSoGA !! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
manos11 Δημ. November 10, 2007 Κοινοποίηση Δημ. November 10, 2007 PDaviet 3.4.07.14 PAIZEI APSoGA !! υπαρχει περιπτωση να εχω ενα link της παραπανω εκδοσης γιατι ψαχνω,μαλλον εχω στραβωθει(στο xda delevopers) ειτε σε pm ειτε κατευθειαν στο forum.. ευχαριστω εκ των προτερω. ΜΕ ΤΗΝ ΕΥΚΑΡΙΑ ΝΑ ΑΝΑΦΕΡΩ ΟΤΙ ΚΑΙ ΣΤHΝ FRACOON ΔΟΥΛΕΥΕΙ ΑΨΟΓΑ ΤΟ DESTINATOR 7 ΧΩΡΙΣ ΚΑΝΕΝΑ ΠΡΟΒΛΗΜΑ Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Minotavrs Δημ. November 10, 2007 Κοινοποίηση Δημ. November 10, 2007 υπαρχει περιπτωση να εχω ενα link της παραπανω εκδοσης γιατι ψαχνω,μαλλον εχω στραβωθει(στο xda delevopers) ειτε σε pm ειτε κατευθειαν στο forum.. ευχαριστω εκ των προτερω. ΜΕ ΤΗΝ ΕΥΚΑΡΙΑ ΝΑ ΑΝΑΦΕΡΩ ΟΤΙ ΚΑΙ ΣΤHΝ FRACOON ΔΟΥΛΕΥΕΙ ΑΨΟΓΑ ΤΟ DESTINATOR 7 ΧΩΡΙΣ ΚΑΝΕΝΑ ΠΡΟΒΛΗΜΑ http://www.pdaviet.net/showthread.php?t=14227 Eggrafh kai allagh ths default vietnamezikhs glwssas sta agglika Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mastelos Δημ. November 10, 2007 Κοινοποίηση Δημ. November 10, 2007 και με την vanilla2 παίζει σωστά το D7 και με άλλες του Μαρκ παλαιότερες και οχι μόνο η τελευταία αλλά και η προηγούμενη έκδοση του d7 έπαιζε χωρίς gps gate. αυτό είναι και μια απόδειξη για το οτι το 3300 δεν ειχε ποτέ πρόβλημα με το gps του ,το πρόβλημα ηταν μόνο με συγκεκριμένη έκδοση του d6. Παράθεση Samsung Note II Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
konandrio Δημ. November 10, 2007 Κοινοποίηση Δημ. November 10, 2007 PDaviet 3.4.07.14 PAIZEI APSoGA !! Αυτην εχω ρε ΜΙΝΟ αλλα τζιφος, μου λες τι ρυθμισεις εχεις ακριβως στο external gps, com/bitrate. Να εκανα ενα hard reset? Παράθεση s100-Artemis-Cruise-Diamond Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gggppp333 Δημ. November 10, 2007 Κοινοποίηση Δημ. November 10, 2007 Gia to greek cab einai gia ta mpaza mpes sthn selida tou forum ths NGI ekei ta paidia tou forum exoun kanei poli kalh douleiua kai exoun anevasei tous palious hxous me to neo format Στην αρχη σκεφτηκα "ποσο χαλια να ειναι η φωνη ....." Τελικα ειναι πολυ χαλια :lol: Ψαχνω πανω απο μια ωρα να βρω το custom greek.cab αλλα δεν το βρισκω με τιποτα. Αν μπορει καποιος να βοηθησει με ενα link. :worry: Sto esteila kai me pm alla as to exoun oloi osoi exoun provlima me thn othonh Kante copy to parakatw keimeno mesa sto config.txt tou startdestinator ' Enter commands like (Start, WaitForExit, Kill, Activate), then ' the name of the process and then the full path where the application exists ' > Command:ProcessName:Filename:Arguments (optional) Start:KeepAlive:KeepAlive.exe Start:Destinator:\Storage Card\DestinatorApps\Destinator\Destinator.exe WaitForExit:Destinator Kill:KeepAlive Να' σαι καλα φιλε. Για μια ακομα φορα μασημενο φαι μας εδωσες. :D Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tsiaras Δημ. November 10, 2007 Κοινοποίηση Δημ. November 10, 2007 Για να εμφανιστει στα προγραμματα κανε copy paste destinator.exe στο windows/startmenu. Σε εμενα με την rom pdavied δεν παιζει καλα το dest7 κανει τα ιδια που εκανε και με την beta, σε ποιες Ρομ εχει δοκιμαστει και δουλευει καλα? φιλε μου το εκανα αυτο που λες αλλα τιποτα:confused:αναγκαστικα πρεπει να το τρεξω μεσα απο τον explorer.εχω την Tom_Black-Blue_v4.3_WWE και δουλευει αψογα:) Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Minotavrs Δημ. November 10, 2007 Κοινοποίηση Δημ. November 10, 2007 και με την vanilla2 παίζει σωστά το D7 και με άλλες του Μαρκ παλαιότερες και οχι μόνο η τελευταία αλλά και η προηγούμενη έκδοση του d7 έπαιζε χωρίς gps gate. αυτό είναι και μια απόδειξη για το οτι το 3300 δεν ειχε ποτέ πρόβλημα με το gps του ,το πρόβλημα ηταν μόνο με συγκεκριμένη έκδοση του d6. Pano mou emena pote den epaixe to Dest 7 beta apo mono tou sto Artemis kai se kamia apo tis polles rom p[ou dokimasa... Den xerw an o logos htan oti den esthna pote apo thn arxh trexontas to main cab toy 7 kai to etrexa apo thn sd apefthias alla pote ma pote den mou doulepse mexri eproxthes sthn final version Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mastelos Δημ. November 10, 2007 Κοινοποίηση Δημ. November 10, 2007 Μπαμπη θυμήσου το εχω γραψει παλι παλαιότερα εδω μεσα οτι μου έπαιζε χωρις το gps gate ,βέβαια το ειχα βγάλει για είχε άλλα προβλήματα....δεν θυμάμαι με πια ρομ θα ψάξω λιγο προς τα πίσω καμιά 150 σελίδες:wacko: μήπως το βρω. το είχα γράψει και σε pm στον zep...θυμήθηκα WM5 ORIGINAL.:D Παράθεση Samsung Note II Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Minotavrs Δημ. November 10, 2007 Κοινοποίηση Δημ. November 10, 2007 Αυτην εχω ρε ΜΙΝΟ αλλα τζιφος, μου λες τι ρυθμισεις εχεις ακριβως στο external gps, com/bitrate. Να εκανα ενα hard reset? Sto external GPS sat settings epilegeis thn com4 kai sto destinator bazeis afta http://i11.tinypic.com/6uhdxm1.png Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
karhariasgr Δημ. November 10, 2007 Κοινοποίηση Δημ. November 10, 2007 Mino ευχαριστώ κ πάλι φίλε Μαστέλο αφαιρόντας από το StartUp την συντόμευση για το Wifi και το BT έφτσα στα 24 μετά από reboot. Με πάτημα του hibernate αγγίζω τα 25 αισίως.. αλλά πέφτει γρήγορα στα 23 χωρίς να κάνω τίποτα. Θενξ για την πληροφορια, το StartDestinator μου το έστειλε ο mino, παρόλα αυτά το config.txt δεν υπάρχει.. Δε πειράζει τρέχει κανονικά χωρίς να μου λεει οτι δε βρηκε το GPS Gate. To D7 επιτέλους παίζει κατευθειαν, το μόνο κακό είναι ότι αργεί πολύ να υπολογισει που εισαι. Ειδικα σε διασταυρωσεις με βγάζει σε ότι να ναι σημεια. Σε εθνικο οδό, με παράλληλο δρόμο από διπλα καμιά φορά με βγάζει ότι κινούμε στον παράλληλο, στρίβω σε διασταύρωση κ μου δειχνει οτι ειμαι αλλου εντελως μετά με επανεφέρει στο δρόμο κ τέτοια.. Vanilla 3 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tkap Δημ. November 10, 2007 Κοινοποίηση Δημ. November 10, 2007 φιλε μου το εκανα αυτο που λες αλλα τιποτα:confused:αναγκαστικα πρεπει να το τρεξω μεσα απο τον explorer.εχω την Tom_Black-Blue_v4.3_WWE και δουλευει αψογα:) Με resco explorer κανε το αρχειο destinator απο την καρτα μνημης send to/start menu as shortcut Παράθεση Animula vagula blandula hospes comesque corporis quae nunc abibis in loca pallidula rigida nudula... Tάκης Ping!, Messi.im> tak1s Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tsiaras Δημ. November 10, 2007 Κοινοποίηση Δημ. November 10, 2007 Με resco explorer κανε το αρχειο destinator απο την καρτα μνημης send to/start menu as shortcut το εκανα,και ολα καλα.εγω εκανα απλα copy/paste.thanks Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
karhariasgr Δημ. November 10, 2007 Κοινοποίηση Δημ. November 10, 2007 Μπορούσες να πας στη συντόμευση του αρχείου, ιδιότητες και να βρεις που αντιστοιχεί η συντόμευση. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
alex_ban2001 Δημ. November 10, 2007 Κοινοποίηση Δημ. November 10, 2007 για όποιον θελει λιγο παραπάνω ελεύθερη μνήμη ας βγάλει μεσα απο το startup to wifiΙnit ετσι γλυτώνει περιπου 1,5mb το μόνο προβλημα είναι οταν θα ξεκινάει το wifi θα πρέπει να κάνει διπλο κλικ. Φίλε mastelo καλησπέρα, Αυτό που γράφεις ισχύει για όλες τις ROM (ακόμα και τις γνήσιες)? Ευχαριστώ. :rolleyes: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
karhariasgr Δημ. November 10, 2007 Κοινοποίηση Δημ. November 10, 2007 Λογικά ναι.. στην ουσία αυτό που κάνεις είναι να σβήνεις μια συντόμευση στο statup (σαν το "Εκκίνηση" των Windows). Όταν ξεκινάν τα Windows δε φορτώνει κ αυτό. Αν θες να δοκιμάσεις, απλά πάρε με αποκοπή τη συντόμευση από εκεί κ βαλτη καπου στη Storage Card, αν δεις οτι υπαρχει προβλημα επανεφερέ τη. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
konandrio Δημ. November 10, 2007 Κοινοποίηση Δημ. November 10, 2007 Sto external GPS sat settings epilegeis thn com4 com 4 με τι ταχυτητα? στο hardware βαζω none? Παράθεση s100-Artemis-Cruise-Diamond Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts