Jump to content

[Επίσημο] HTC P3300 (Artemis)

SIRHC
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

για δες αυτο http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=304246 πρεπει να κανεις εγγραφη,το βλεπεις αφου στο στειλουν

TI AKRIBOS KANEI AYTO TO DrYAR-Bluetooth FILE LAGOUDAKI???:O :O

[sIGPIC][/sIGPIC]

• Απαντήσεις 11,6χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Δημοφιλείς μέρες

Top Posters In This Topic

Να κάνω κι εγώ μερικές ερωτήσεις σαν κανούριος στην παρέα:

1. Όταν ανοίγω τη συσκευή, ανοίγει αυτόματα κι ο Θωμάς-Θωμάς (Tom Tom).

Πώς γίνεται να το απενεργοποιήσω;

2. Μπορώ να εξαφανίσω από την κάτω μπάρα το ημερολόγιο και τις επαφές;

8OMAS 8OMAS:lol: :lol: :lol: KALO

AMA DEN TO XRISIMOPIEIS KANTO APEGATASTASI:happy:SOU TROEI KAI XORO:D

TA KOUMPAKIA ME TIS PABLITSES EGO TA ALLAZO ME TO SPB SHELL:happy:

DEN KSERO POS GINETE KAI AN GINETE XORIS KAPIO PROGRAMA

[sIGPIC][/sIGPIC]

8OMAS 8OMAS:lol: :lol: :lol: KALO

AMA DEN TO XRISIMOPIEIS KANTO APEGATASTASI:happy:SOUTROI KAI XORO:D

TA POUMPAKIA ME TIS PABLITSES EGO TA ALLAZO ME TO SPB SHELL:happy:

DEN KSERO POS GINETE KAI AN GINETE XORIS KAPIO PROGRAMA

Το θέμα είναι οτι ο Θωμάς Θωμάς:p χρησιμοποιείται σε καθημερινή βάση και δε γίνεται να τον πετάξω.

Α, και και οι εντυπώσεις μου από το κινητό είναι πολύ καλές:D

επειδη ειμαι αναμεσα στο 3300 3600 kai mio 701 μπορει καποιος να μου εξηγησει τις διαφορες αναμεσα στο 3600 κ 3300΄ξερω οτι το 3600 δεν εχει ραδιο και νομιζω ειναι λιγακι πιο μεγαλο σε διαστασεις !οσον αφορα την συγκριση των 2 με το mio οσον αφορα τις δυνατοτητες ...

με ενδιαφερει το gps και δεν με πειραζει που το ενα δεν εχει ραδιο μιας και η αυτονομια ειναι ηδη περιορισμενη οποτε...

My Devices:Motorola timeport,one touch 701,se t29,N 6510,Siemens s55,5100,6610,3650,se p800,6600,7610,6630,nokia n70,nokia 6101,se k310,nokia n73,nokia 5500d,se k800i,Htc p3300,Htc p3600i,SE k850i vf,samsung d880,samsung d980,Htc touch diamond white,Samsung omnia2,nokia e52,blackberry 9700,Htc hero,Htc Desire,Iphone 4 16gb,Iphone 4s 64gb,samsung x-cover,samsung galaxy s3 mini,iphone 5s,iphone 6,samsung s6,note 5,mi max , mi5s plus ...

απο εναρξη-ρυθμισεις-ηχοι και ειδοποιησεις,εχει μερικους ηχους,υπαρχει και το προγραμμα ringo που μπορεις να το κανεις,αναβαθμιση ρομ ακομα δεν εχει βγει εκτος απο κατι διορθωσεις στα ελληνικα αν ειναι η συσκευη σου απο ace,τον αλλο μηνα λενe οτι θα δωσουν τα win6,τους ηχους βαλτους στον φακελο my documents στην καρτα σου

Thank you messie lagoudaki alla gia mnmta an mporw na valw enan ixo mp3???ayta ta ntrin ntrin de mou polyaresoun:D

apo pou mporw na vrw tin anavathmisi tis ace???einai i syskeyi mou ace...:cool:

EXO BREI ENA PARA POLI ORAIO SKIN GIA TON MEDIA PLAYER ALLA DEN KSERO SE PIO FAKELO PREPEI NA TO BALO:O

TO PETAKSA XIMA MESA STA WINDOWS ALLA TIPOTA:ninja: :ninja:

[sIGPIC][/sIGPIC]

Να κάνω κι εγώ μερικές ερωτήσεις σαν κανούριος στην παρέα:

1.τον φακελο 2277 καντον rename se kati allo px 2277a (μπορει να ειναι και 2577 δεν θυμαμαι καλα)

2.εγω εχω το ilauncher για αυτη τη δουλεια

Samsung Note II

Τα πραγματα ειναι πολυ απλα...μπαινεις στο gsmarena.com 'h phonearena.com βαζεις τα μοντελα που σε ενδιαφερουν και κανεις τη συγκριση εκεινη τη στιγμη live...παντος αν θελεις ενα ppc με το gps του, wifi, phone, kai χωρις τρελλες απαιτησεις, κατι το οποιο ειναι ''καλο'' και λειτουργικο το Ρ3300 ειναι οτι πρεπει.Προσωπικα το εχω ευχαριστηθει και το χρησιμοποιω συνεχως σε αρκετες εφαρμογες του.
http://www.myphone.gr/mp1/support/myphoneuser.jpg

Guest lagoudakis
Thank you messie lagoudaki alla gia mnmta an mporw na valw enan ixo mp3???ayta ta ntrin ntrin de mou polyaresoun:D

apo pou mporw na vrw tin anavathmisi tis ace???einai i syskeyi mou ace...:cool:

λενε οτι την δουλεια αυτη με τους ηχους mp3 την κανει το ringo προσωπικα δεν το εχω δοκιμασει αλλα λενε οτι δουλευει οκ;)για τις αναβαθμισεις αφου ειναι ace η συσκευη γραψου στο φορουμ τους http://www.qtek.gr

Guest lagoudakis
TI AKRIBOS KANEI AYTO TO DrYAR-Bluetooth FILE LAGOUDAKI???:O :O
πολλα και ωραια:D σου δειχνει σε μπαρα το αρχειο που στελνεις και λαμβανεις,σου δειχνει απο ποια συσκευη σου ερχεται καποιο αρχειο,σου δινει την δυνατοτητα να πηγαινουν τα αρχεια που λαμβανεις στην καρτα,εγω το εκανα εγκατασταση στην μνημη της συσκευης,αλλωστε ειναι μικρο,εχει 2 εκδοσεις,1 για 6αρια και μια για τα 5,το εβαλα και στο 3600 και στο TyTN

Guest lagoudakis
EXO BREI ENA PARA POLI ORAIO SKIN GIA TON MEDIA PLAYER ALLA DEN KSERO SE PIO FAKELO PREPEI NA TO BALO:O

TO PETAKSA XIMA MESA STA WINDOWS ALLA TIPOTA:ninja: :ninja:

βαλτο στο programs files μεσα στον φακελο του win media player

βαλτο στο programs files μεσα στον φακελο του win media player

EISAI MEGALOS LEMEEEE:p :p :p

EYXARISTO GIANNI:D

[sIGPIC][/sIGPIC]

Τα πραγματα ειναι πολυ απλα...μπαινεις στο gsmarena.com 'h phonearena.com βαζεις τα μοντελα που σε ενδιαφερουν και κανεις τη συγκριση εκεινη τη στιγμη live...παντος αν θελεις ενα ppc με το gps του, wifi, phone, kai χωρις τρελλες απαιτησεις, κατι το οποιο ειναι ''καλο'' και λειτουργικο το Ρ3300 ειναι οτι πρεπει.Προσωπικα το εχω ευχαριστηθει και το χρησιμοποιω συνεχως σε αρκετες εφαρμογες του.

Ελα πηρα την απαντηση σου ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ :D

Πηρες το δευτερο pm ? :)

ONE PLUS 2 * MAZE ALPHA * UMI SUPER * LG G3* NEXUS 6* XIAOMI MI MAX * MEIZU M3 NOTE*

NOKIA 808 * NOKIA N9 * HTC HD2 * LUMIA 930 * BLACKBERRY Z30 *

ONDA V919 WINDOWS * SAMSUNG TAB S2

παιδια στα προγραμματα εχω δυο προγραμματακια, το system info & το hellenik calendar τα οποια τα εχω πεταξει, αλλα παραμενουν τα κατι σαν φακελακια μεσα στο μενου προγραμματα.

ξερει κανεις, με ποιον τροπο θα τα σουταρω?

δεν ξεχνώ...

Παιδιά πώς μπορώ να βάλω άλλο ήχο στο ξυπνητήρι πέρα απο τίς σαχλαμάρες που έχει απο τη μάνα του??

Σε ποιό φάκελο τούς βάζω για να τούς "βλέπει"??

Η μήπως προτείνετε κάτι "άλλο"??

Παιδιά πώς μπορώ να βάλω άλλο ήχο στο ξυπνητήρι πέρα απο τίς σαχλαμάρες που έχει απο τη μάνα του??

Σε ποιό φάκελο τούς βάζω για να τούς "βλέπει"??

Η μήπως προτείνετε κάτι "άλλο"??

pTravelAlarm η καλυτερη και πιο σταθερη λυση για ξυπνητηρι -και οχι μονο- στα wm ;)

παρτο απο κει http://www.burroak.on.ca/pta.html

και εχεις πμ για τις ""λεπτομερειες"" :rolleyes:

""η ικανοποιηση του να μοιραζεσαι και να κανεις τους αλλους χαρουμενους ειναι η καλυτερη πληρωμη""

"""""""Δημητρης¨¨¨¨¨¨¨¨MY YouTube ¨[sIGPIC][/sIGPIC] My blog

Μια ερώτηση παιδιά, sorry αν έχει απαντηθεί.:O

Παλιά μου έπαιζαν τα mp3 σαν ringtone, τα έχω Storage Card\My documents\. Τώρα τελευταία ενώ το βλέπει στο Sounds για να το επιλέξω, το πατάω και δε παίζει! Και αν πατήσω το ok μου βάζει τον default των Windows.Any help? :worry:

Edit: Το βρήκα..Ήθελε να ανοίγουν τα mp3 με το media player..Α ρε M$

παιδια στα προγραμματα εχω δυο προγραμματακια, το system info & το hellenik calendar τα οποια τα εχω πεταξει, αλλα παραμενουν τα κατι σαν φακελακια μεσα στο μενου προγραμματα.

ξερει κανεις, με ποιον τροπο θα τα σουταρω?

Θα πας με έναν explorer (πχ resco) στην διαδρομη \Windows\Start_Menu\Programs\ και θα διαγράψεις τους φακέλους.

Κωνσταντίνος

Καλησπερα σε ολους.Νεος κατοχος και εγω αυτου του τεχνολογικου θαυματος για μενα που προερχομαι απο την απλοτητα των κινητων.Καποιες γρηγορες ερωτησεις για να μπαινουμε στο ζουμι,καρτα μνημης εχει μεσα η συσκευασια?τι πρεπει ναβαλω απο προγραμματα/ποια ειναι η τελευταια εκδοση/και μολις το σκαλισω θα εχω και αλλες.Ευχαριστω προκαταβολικα οποιον απαντησει!!!!

Καλησπερα.

Επιτρεπεται να διαγραψω τους ηχους που εχει απο μανα του? Επισης το TOM TOM? Μου τρωνε χωρο και οι ηχοι ειναι χαλια και το tom tom axreiasto.

Παιρνεις παντα αυτο που δινεις για να υπαρξει ισοροπια..

Θα πας με έναν explorer (πχ resco) στην διαδρομη \Windows\Start_Menu\Programs\ και θα διαγράψεις τους φακέλους.

σε ευχαριστω αδελφε.

ανοιξα τα windows, βρηκα το φακελο start_menu κ τα εστειλα.

δεν ξεχνώ...

pTravelAlarm η καλυτερη και πιο σταθερη λυση για ξυπνητηρι -και οχι μονο- στα wm ;)

παρτο απο κει http://www.burroak.on.ca/pta.html

και εχεις πμ για τις ""λεπτομερειες"" :rolleyes:

θα μου στείλεις και εμένα ένα πμ?:whistle: :X

ΣΤΟΥΣ ΦΙΛΟΥΣ ΠΟΥ ΕΦΥΓΑΝ ΝΩΡΙΣ

θα μου στείλεις και εμένα ένα πμ?:whistle: :X

ερχεται :D

""η ικανοποιηση του να μοιραζεσαι και να κανεις τους αλλους χαρουμενους ειναι η καλυτερη πληρωμη""

"""""""Δημητρης¨¨¨¨¨¨¨¨MY YouTube ¨[sIGPIC][/sIGPIC] My blog