soglan Δημ. February 22, 2007 Κοινοποίηση Δημ. February 22, 2007 Βρε, beta tester είσαι κι εσύ ? :p Gama-ta tester! :lol: :lol: :lol: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
cristaras Δημ. February 23, 2007 Κοινοποίηση Δημ. February 23, 2007 Είναι ο μετρητής μπαταρίας του pocket plus Kseris pos mporo na ton ksefortotho? Eho tosous pollous metrites mpatarias......kai de hriazome allon!!!! :) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
puzzle21 Δημ. February 23, 2007 Κοινοποίηση Δημ. February 23, 2007 Παιδες καλη σας ημερα..Κοντευω να τρελαθω..Εχω ενα speedtouch 585 προσπαθω μερες τωρα να το συνδεσω με το 3300..εχω δοκιμασει σχεδον τα παντα..Μεχρι εκει που φτανουν οι γνωσεις μου δηλαδη..Παρολου που διχνει οτι πιανω σημα καμπανα ,εχει συνδεθει κτλ μεσα στο speedtouch ενω το βρισκει το διχνει σαν να μην εχει γινει η συνδεση..Επισης στο 3300 δειχνει να μην εχει παρει ip..επειδη εχω κανει port forward se moularia kai alla programmata εχω βαλει να δεινει καρφωτη ip..Μηπως φταιει αυτο και πρεπει να το βαλω στο automatic? Το τρελλο ειναι οτι σε ενα φιλαρακι που εχει ενα linksys δεν καναμε τιποτα και μπαμ συνδεθηκε απευθειας..Παρολου που εκει εχουμε βαλει να δεινει καρφωτη ip... Υπαρχει μηπως καποιο tutorial για συνδεση με speedtouch? Heeellpppppp!!!!!!! Παράθεση ''Samsung Galaxy S7 Edge'' ''Ipad mini 2'' Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Minotavrs Δημ. February 23, 2007 Κοινοποίηση Δημ. February 23, 2007 Παιδες καλη σας ημερα..Κοντευω να τρελαθω..Εχω ενα speedtouch 585 προσπαθω μερες τωρα να το συνδεσω με το 3300..εχω δοκιμασει σχεδον τα παντα..Μεχρι εκει που φτανουν οι γνωσεις μου δηλαδη..Παρολου που διχνει οτι πιανω σημα καμπανα ,εχει συνδεθει κτλ μεσα στο speedtouch ενω το βρισκει το διχνει σαν να μην εχει γινει η συνδεση..Επισης στο 3300 δειχνει να μην εχει παρει ip..επειδη εχω κανει port forward se moularia kai alla programmata εχω βαλει να δεινει καρφωτη ip..Μηπως φταιει αυτο και πρεπει να το βαλω στο automatic? Το τρελλο ειναι οτι σε ενα φιλαρακι που εχει ενα linksys δεν καναμε τιποτα και μπαμ συνδεθηκε απευθειας..Παρολου που εκει εχουμε βαλει να δεινει καρφωτη ip... Υπαρχει μηπως καποιο tutorial για συνδεση με speedtouch? Heeellpppppp!!!!!!! Dhladh gia na katalavw poio einai to problhma sou ? Den sindeete to Artemis sto Internet ? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gveloce Δημ. February 23, 2007 Κοινοποίηση Δημ. February 23, 2007 Παιδες καλη σας ημερα..Κοντευω να τρελαθω..Εχω ενα speedtouch 585 προσπαθω μερες τωρα να το συνδεσω με το 3300..εχω δοκιμασει σχεδον τα παντα..Μεχρι εκει που φτανουν οι γνωσεις μου δηλαδη..Παρολου που διχνει οτι πιανω σημα καμπανα ,εχει συνδεθει κτλ μεσα στο speedtouch ενω το βρισκει το διχνει σαν να μην εχει γινει η συνδεση..Επισης στο 3300 δειχνει να μην εχει παρει ip..επειδη εχω κανει port forward se moularia kai alla programmata εχω βαλει να δεινει καρφωτη ip..Μηπως φταιει αυτο και πρεπει να το βαλω στο automatic? Το τρελλο ειναι οτι σε ενα φιλαρακι που εχει ενα linksys δεν καναμε τιποτα και μπαμ συνδεθηκε απευθειας..Παρολου που εκει εχουμε βαλει να δεινει καρφωτη ip... Υπαρχει μηπως καποιο tutorial για συνδεση με speedtouch? Heeellpppppp!!!!!!! Δεν ξερω αν βοηθαει αλλα το δικο μου wifi επαιζε (τροπος του λεγειν...) με πολλα προβληματα και με ειχε τρελλανει. Το εψαξα και έιδα ότι το προβλημα ήταν χειρότερο ιδαιτερα σε 802.11Β και σε καναλια πανω απο το 9 (στο καναλι 1 ειχε την καλυτερη συμπεριφορα). Το πηγα ace με συγκεκριμενες οδηγίες να αναπαράγουν το προβλημα και μου το αλλάξαν (το mamaboard) Gianni V. ΥΓ Υπαρχει νομιζω και ενα (γνωστο?) προβλημα με το renew του DHCP οποτε οι καρφωτες ΙΡ βοηθούν. Παράθεση GV Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
puzzle21 Δημ. February 23, 2007 Κοινοποίηση Δημ. February 23, 2007 Dhladh gia na katalavw poio einai to problhma sou ? Den sindeete to Artemis sto Internet ? nai minotavrs den syndeete katholou sto internet..me usb kai activesynk den exw kanena provlima... mou exei xalasei to neuriko mou sustima ligaki!!xixixi Παράθεση ''Samsung Galaxy S7 Edge'' ''Ipad mini 2'' Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
szion Δημ. February 23, 2007 Κοινοποίηση Δημ. February 23, 2007 Kseris pos mporo na ton ksefortotho? Eho tosous pollous metrites mpatarias......kai de hriazome allon!!!! :) Start>Settings>System>Spb Pocket Plus> και uncheck το Taskbar Battery Indicator Παράθεση RapidShare Search Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
puzzle21 Δημ. February 23, 2007 Κοινοποίηση Δημ. February 23, 2007 me to total commander pira to fakelo apo to program files navigator tomtom kai to piga sti storage card...eftiaxa kai ta sortcuts kai douleuei komple..etsi eleutherwsa peripou 5 mb apo ti ligi mas mnimi...lete na yparxei kapoio provlima kai na mi mporei na doulepsei swsta? Παράθεση ''Samsung Galaxy S7 Edge'' ''Ipad mini 2'' Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
cristaras Δημ. February 23, 2007 Κοινοποίηση Δημ. February 23, 2007 Start>Settings>System>Spb Pocket Plus> και uncheck το Taskbar Battery Indicator Efharisto..... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Minotavrs Δημ. February 23, 2007 Κοινοποίηση Δημ. February 23, 2007 nai minotavrs den syndeete katholou sto internet..me usb kai activesynk den exw kanena provlima... mou exei xalasei to neuriko mou sustima ligaki!!xixixi Oi parakatw rythmiseis einai apo to speedtouch mou Valtes etsi kai logika tha paixoun.. Enoeite oti katevazeis katw oti firewall exeis gia na eisai digouros oti tha sou paixei.. Ρυθμίσεις Εthernet router (speedthouch) 192.168.1.254 PC Στην ethernet card (local connection) ΙΡ:192.168.1.64 Default Gateway: 192.168.1.254 DNS Server 192.168.1.254 στην wifi card πας και δινεις ΙΡ: 192.168.0.1) Default Gateway: 192.168.1.254 DNS Server 192.168.1.254 Στο ΡΡC πας και ρυθμιζεις στο δικτυο σου ΙΡ: 192.169.0.3 Default Gateway 192.168.0.1 DNS Server 192.168.0.1 Κανεις ενα ping να δεις οτι ολα ειναι ΟΚ και μετα πας στο PC και μοιραζεις την συνδεση απο το Setup a Home Νetwork φτιαχνεις και το wirelles network (me wep shared) και εισαι jet ΥΓ: Το Subnet mask το παιρνει αυτοματα (255.255.255.0)[/b] Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
freco Δημ. February 23, 2007 Κοινοποίηση Δημ. February 23, 2007 me to total commander pira to fakelo apo to program files navigator tomtom kai to piga sti storage card...eftiaxa kai ta sortcuts kai douleuei komple..etsi eleutherwsa peripou 5 mb apo ti ligi mas mnimi...lete na yparxei kapoio provlima kai na mi mporei na doulepsei swsta? Φίλε μου εγώ έχω 22MB free στη main storage με αυτό το κόλπο. Μετά από hard reset ότι είχα εγκατεστημένο στην κάρτα και δουλεύει με απλό shortcut, έμεινε, και προς μεγάλη μου έκπληξη τα περισσότερα είναι έτσι. Τα υπόλοιπα ξανά εγκατάσταση. Μη φοβάσαι, δεν υπάρχει πρόβλημα. Παράθεση Κωνσταντίνος Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
christou Δημ. February 23, 2007 Κοινοποίηση Δημ. February 23, 2007 Φίλε μου εγώ έχω 22MB free στη main storage με αυτό το κόλπο. Μετά από hard reset ότι είχα εγκατεστημένο στην κάρτα και δουλεύει με απλό shortcut, έμεινε, και προς μεγάλη μου έκπληξη τα περισσότερα είναι έτσι. Τα υπόλοιπα ξανά εγκατάσταση. Μη φοβάσαι, δεν υπάρχει πρόβλημα. το κανα και γω και μπορω να πω οτι ειναι απο τα πιο δυνατα tips για τιν συσκευουλα μας!!!!!!:D Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dimip Δημ. February 23, 2007 Κοινοποίηση Δημ. February 23, 2007 παιδες τις γνωσεις σας οποιος ασχολειται με ηλεκτρονικα. θελω να αγορασω αυτο http://www.gpsforless.co.uk/product_details.php?id=5324 αλλα δεν θελω να το βαζω στον αναπτηρα (καθαρα για αισθητικους λογους) . ξερει κανεις αν υπαρχει καποιος ανταπτορας οποιουδηποτε τυπου που να συνδεεται πανω στο φις για τον αναπτηρα (που εχει η θηκη) και να μπορω να του συνδεσω ενα καλωδιο αλλο (ρευματος) ώστε να το συνδεσω π.χ. κατευθειαν στη μπαταρια του αυτοκινητου ; θα μπορουσα απλα να κοψω το φις που παει στον αναπτηρα και να ενωσω ενα μακρυ καλωδιο μεχρι την ασφαλειοθηκη ή τη μπαταρια αλλα δεν θα ηθελα να καταστρεψω το φις. καμια ιδεα; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tkap Δημ. February 23, 2007 Κοινοποίηση Δημ. February 23, 2007 Συνδεσε το σε ενα αναπτηρα αυτοκινητου που θα βρεις στα μαγαζια με αξεσουαρ αυτοκινητου. Παράθεση Animula vagula blandula hospes comesque corporis quae nunc abibis in loca pallidula rigida nudula... Tάκης Ping!, Messi.im> tak1s Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dimip Δημ. February 23, 2007 Κοινοποίηση Δημ. February 23, 2007 Συνδεσε το σε ενα αναπτηρα αυτοκινητου που θα βρεις στα μαγαζια με αξεσουαρ αυτοκινητου. καλο ακουγεται:O Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tkap Δημ. February 23, 2007 Κοινοποίηση Δημ. February 23, 2007 Το φις ειναι απαραιτητο γιατι ειναι ενα ειδος μετασχηματιστη που κατεβαζει τα 12V της μπαταριας στα περιπου 5V που δεχεται το κινητο. Παράθεση Animula vagula blandula hospes comesque corporis quae nunc abibis in loca pallidula rigida nudula... Tάκης Ping!, Messi.im> tak1s Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
jode Δημ. February 23, 2007 Κοινοποίηση Δημ. February 23, 2007 EIMAI ETOIMOS NA SKASW 560 EYRW KAI NA AGORASW TO P3300 (ME EPIDOTHSH VODAFONE). YPARXEI KAPOIOS POY EINAI DYSARESTHMENOS ME THN SYSKEYH, WSTE NA ME ALLAXEI GNWMH ????? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dimip Δημ. February 23, 2007 Κοινοποίηση Δημ. February 23, 2007 Το φις ειναι απαραιτητο γιατι ειναι ενα ειδος μετασχηματιστη που κατεβαζει τα 12V της μπαταριας στα περιπου 5V που δεχεται το κινητο. οποτε ψαχνω για ανατηρα ο οποιος θα μπορει απο την αλλη μερια να συνδεθει πανω στη μπαταρια του αυτοκινητου και ολα αυτα να κρυφτουν πισω απο το ταμπλω. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
zaharakis Δημ. February 23, 2007 Κοινοποίηση Δημ. February 23, 2007 παιδες τις γνωσεις σας οποιος ασχολειται με ηλεκτρονικα. θελω να αγορασω αυτο http://www.gpsforless.co.uk/product_details.php?id=5324 αλλα δεν θελω να το βαζω στον αναπτηρα (καθαρα για αισθητικους λογους) . ξερει κανεις αν υπαρχει καποιος ανταπτορας οποιουδηποτε τυπου που να συνδεεται πανω στο φις για τον αναπτηρα (που εχει η θηκη) και να μπορω να του συνδεσω ενα καλωδιο αλλο (ρευματος) ώστε να το συνδεσω π.χ. κατευθειαν στη μπαταρια του αυτοκινητου ; θα μπορουσα απλα να κοψω το φις που παει στον αναπτηρα και να ενωσω ενα μακρυ καλωδιο μεχρι την ασφαλειοθηκη ή τη μπαταρια αλλα δεν θα ηθελα να καταστρεψω το φις. καμια ιδεα; ριξε μια ματια εκει http://www.mobiltec24.de/indexs.php στην ενοτητα Mobile Phone Accessories και στην κατηγορια των HTC-artemis- εχει πολλα πραγματακια που πιστευω πως κατι θα βρεις που θα σε βολεψει;) Παράθεση ""η ικανοποιηση του να μοιραζεσαι και να κανεις τους αλλους χαρουμενους ειναι η καλυτερη πληρωμη"" """""""Δημητρης¨¨¨¨¨¨¨¨MY YouTube ¨[sIGPIC][/sIGPIC] My blog Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
djsolid Δημ. February 23, 2007 Κοινοποίηση Δημ. February 23, 2007 Εχω την εντύπωση πώς βρήκα πότε εμφανίζεται το πρόβλημα με την sd... Όταν ενεργοποιήται το wifi και γίνεται προσπάθεια για ανταλλαγή αρχείων μεσω ενός pc... ΜΠΟΡΕΙ ΚΑΠΟΙΟΣ ΝΑ ΤΟ ΕΠΙΒΕΒΑΙΩΣΕΙ???? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
velos06 Δημ. February 23, 2007 Κοινοποίηση Δημ. February 23, 2007 Ακούστε κουφό πρόβλημα. Το SPB Weather και Quick GPS δεν κάνουν ανανέωση με active sync παρά μόνο με gprs και wifi. Το outlook (ρυθμισμένο για gmail) συνδέεται μόνο με active sync και wifi. O internet explorer παίζει με όλα! Τι μπορεί να έχει γίνει; Βασικά αυτό που θέλω είναι να δουλεύω το outlook με gprs Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
haris_od Δημ. February 23, 2007 Κοινοποίηση Δημ. February 23, 2007 Ερωτηση: Ποσο χρονο κανει το ρ3300 σας για να φορτισει 100% αμα ας πουμε ειναι στο 20% ή σχεδον αδειο π.χ ? ? εμενα κανει κανα 3ωρο. Λογικο ειναι ? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
alex_ban2001 Δημ. February 23, 2007 Κοινοποίηση Δημ. February 23, 2007 Παιιδιά καλησπέρα. Έχει παρατηρήσει κανείς ότι, κατά τη διάρκεια κλήσης, εάν επιλέξετε την ανοικτή ακρόαση, δεν υπάρχει η δυνατότητα ρύθμισης της έντασης του ηχείου του κινητού, παρα μόνο του ακουστικού? Παράξενο και συνάμα μειονεκτικό δε νομίζετε? Περιμένω απαντήσεις. :worry: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
panosha Δημ. February 23, 2007 Κοινοποίηση Δημ. February 23, 2007 Εχω την εντύπωση πώς βρήκα πότε εμφανίζεται το πρόβλημα με την sd... Όταν ενεργοποιήται το wifi και γίνεται προσπάθεια για ανταλλαγή αρχείων μεσω ενός pc... ΜΠΟΡΕΙ ΚΑΠΟΙΟΣ ΝΑ ΤΟ ΕΠΙΒΕΒΑΙΩΣΕΙ???? Tην πρώτη φορά έτσι ακριβώς συνέβη, αλλά υπήρχαν και επόμενες άσχετες. :( Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Guest lagoudakis Δημ. February 23, 2007 Κοινοποίηση Δημ. February 23, 2007 Ερωτηση: Ποσο χρονο κανει το ρ3300 σας για να φορτισει 100% αμα ας πουμε ειναι στο 20% ή σχεδον αδειο π.χ ? ? εμενα κανει κανα 3ωρο. Λογικο ειναι ?αν το φορτιζεις απο το pc ναι,στο ρευμα κανει πιο λιγο;) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts