Jump to content

[Επίσημο] HTC P3300 (Artemis)

SIRHC
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

• Απαντήσεις 11,6χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Δημοφιλείς μέρες

Top Posters In This Topic

Παιδες καλη σας ημερα..Κοντευω να τρελαθω..Εχω ενα speedtouch 585 προσπαθω μερες τωρα να το συνδεσω με το 3300..εχω δοκιμασει σχεδον τα παντα..Μεχρι εκει που φτανουν οι γνωσεις μου δηλαδη..Παρολου που διχνει οτι πιανω σημα καμπανα ,εχει συνδεθει κτλ μεσα στο speedtouch ενω το βρισκει το διχνει σαν να μην εχει γινει η συνδεση..Επισης στο 3300 δειχνει να μην εχει παρει ip..επειδη εχω κανει port forward se moularia kai alla programmata εχω βαλει να δεινει καρφωτη ip..Μηπως φταιει αυτο και πρεπει να το βαλω στο automatic?

Το τρελλο ειναι οτι σε ενα φιλαρακι που εχει ενα linksys δεν καναμε τιποτα και μπαμ συνδεθηκε απευθειας..Παρολου που εκει εχουμε βαλει να δεινει καρφωτη ip...

Υπαρχει μηπως καποιο tutorial για συνδεση με speedtouch?

Heeellpppppp!!!!!!!

''Samsung Galaxy S7 Edge''

''Ipad mini 2''

Παιδες καλη σας ημερα..Κοντευω να τρελαθω..Εχω ενα speedtouch 585 προσπαθω μερες τωρα να το συνδεσω με το 3300..εχω δοκιμασει σχεδον τα παντα..Μεχρι εκει που φτανουν οι γνωσεις μου δηλαδη..Παρολου που διχνει οτι πιανω σημα καμπανα ,εχει συνδεθει κτλ μεσα στο speedtouch ενω το βρισκει το διχνει σαν να μην εχει γινει η συνδεση..Επισης στο 3300 δειχνει να μην εχει παρει ip..επειδη εχω κανει port forward se moularia kai alla programmata εχω βαλει να δεινει καρφωτη ip..Μηπως φταιει αυτο και πρεπει να το βαλω στο automatic?

Το τρελλο ειναι οτι σε ενα φιλαρακι που εχει ενα linksys δεν καναμε τιποτα και μπαμ συνδεθηκε απευθειας..Παρολου που εκει εχουμε βαλει να δεινει καρφωτη ip...

Heeellpppppp!!!!!!!

Dhladh gia na katalavw poio einai to problhma sou ?

Den sindeete to Artemis sto Internet ?

Heeellpppppp!!!!!!!

Δεν ξερω αν βοηθαει αλλα το δικο μου wifi επαιζε (τροπος του λεγειν...) με πολλα προβληματα και με ειχε τρελλανει.

Το εψαξα και έιδα ότι το προβλημα ήταν χειρότερο ιδαιτερα σε 802.11Β και σε καναλια πανω απο το 9 (στο καναλι 1 ειχε την καλυτερη συμπεριφορα). Το πηγα ace με συγκεκριμενες οδηγίες να αναπαράγουν το προβλημα και μου το αλλάξαν (το mamaboard)

Gianni V.

ΥΓ Υπαρχει νομιζω και ενα (γνωστο?) προβλημα με το renew του DHCP οποτε οι καρφωτες ΙΡ βοηθούν.

GV

Dhladh gia na katalavw poio einai to problhma sou ?

Den sindeete to Artemis sto Internet ?

nai minotavrs den syndeete katholou sto internet..me usb kai activesynk den exw kanena provlima...

mou exei xalasei to neuriko mou sustima ligaki!!xixixi

''Ipad mini 2''

me to total commander pira to fakelo apo to program files navigator tomtom kai to piga sti storage card...eftiaxa kai ta sortcuts kai douleuei komple..etsi eleutherwsa peripou 5 mb apo ti ligi mas mnimi...lete na yparxei kapoio provlima kai na mi mporei na doulepsei swsta?

''Ipad mini 2''

nai minotavrs den syndeete katholou sto internet..me usb kai activesynk den exw kanena provlima...

mou exei xalasei to neuriko mou sustima ligaki!!xixixi

Oi parakatw rythmiseis einai apo to speedtouch mou

Valtes etsi kai logika tha paixoun..

Enoeite oti katevazeis katw oti firewall exeis gia na eisai digouros oti tha sou paixei..

Ρυθμίσεις

Εthernet router (speedthouch)

192.168.1.254

PC

Στην ethernet card (local connection)

ΙΡ:192.168.1.64

Default Gateway: 192.168.1.254

DNS Server 192.168.1.254

στην wifi card πας και δινεις

ΙΡ: 192.168.0.1)

Default Gateway: 192.168.1.254

DNS Server 192.168.1.254

Στο ΡΡC πας και ρυθμιζεις στο δικτυο σου

ΙΡ: 192.169.0.3

Default Gateway 192.168.0.1

DNS Server 192.168.0.1

Κανεις ενα ping να δεις οτι ολα ειναι ΟΚ και μετα πας στο PC και μοιραζεις την συνδεση απο το Setup a Home Νetwork φτιαχνεις και το wirelles network (me wep shared) και εισαι jet

ΥΓ: Το Subnet mask το παιρνει αυτοματα (255.255.255.0)[/b]

me to total commander pira to fakelo apo to program files navigator tomtom kai to piga sti storage card...eftiaxa kai ta sortcuts kai douleuei komple..etsi eleutherwsa peripou 5 mb apo ti ligi mas mnimi...lete na yparxei kapoio provlima kai na mi mporei na doulepsei swsta?

Φίλε μου εγώ έχω 22MB free στη main storage με αυτό το κόλπο. Μετά από hard reset ότι είχα εγκατεστημένο στην κάρτα και δουλεύει με απλό shortcut, έμεινε, και προς μεγάλη μου έκπληξη τα περισσότερα είναι έτσι. Τα υπόλοιπα ξανά εγκατάσταση.

Μη φοβάσαι, δεν υπάρχει πρόβλημα.

Κωνσταντίνος

Φίλε μου εγώ έχω 22MB free στη main storage με αυτό το κόλπο. Μετά από hard reset ότι είχα εγκατεστημένο στην κάρτα και δουλεύει με απλό shortcut, έμεινε, και προς μεγάλη μου έκπληξη τα περισσότερα είναι έτσι. Τα υπόλοιπα ξανά εγκατάσταση.

Μη φοβάσαι, δεν υπάρχει πρόβλημα.

το κανα και γω και μπορω να πω οτι ειναι απο τα πιο δυνατα tips για τιν συσκευουλα μας!!!!!!:D

παιδες τις γνωσεις σας οποιος ασχολειται με ηλεκτρονικα.

θελω να αγορασω αυτο http://www.gpsforless.co.uk/product_details.php?id=5324 αλλα δεν θελω να το βαζω στον αναπτηρα (καθαρα για αισθητικους λογους) .

ξερει κανεις αν υπαρχει καποιος ανταπτορας οποιουδηποτε τυπου που να συνδεεται πανω στο φις για τον αναπτηρα (που εχει η θηκη) και να μπορω να του συνδεσω ενα καλωδιο αλλο (ρευματος) ώστε να το συνδεσω π.χ. κατευθειαν στη μπαταρια του αυτοκινητου ;

θα μπορουσα απλα να κοψω το φις που παει στον αναπτηρα και να ενωσω ενα μακρυ καλωδιο μεχρι την ασφαλειοθηκη ή τη μπαταρια αλλα δεν θα ηθελα να καταστρεψω το φις.

καμια ιδεα;

Συνδεσε το σε ενα αναπτηρα αυτοκινητου που θα βρεις στα μαγαζια με αξεσουαρ αυτοκινητου.

Animula vagula blandula hospes comesque corporis quae nunc abibis in loca pallidula rigida nudula...

Tάκης

Ping!, Messi.im> tak1s

Συνδεσε το σε ενα αναπτηρα αυτοκινητου που θα βρεις στα μαγαζια με αξεσουαρ αυτοκινητου.

καλο ακουγεται:O

Το φις ειναι απαραιτητο γιατι ειναι ενα ειδος μετασχηματιστη που κατεβαζει τα 12V της μπαταριας στα περιπου 5V που δεχεται το κινητο.

Animula vagula blandula hospes comesque corporis quae nunc abibis in loca pallidula rigida nudula...

Tάκης

Ping!, Messi.im> tak1s

Το φις ειναι απαραιτητο γιατι ειναι ενα ειδος μετασχηματιστη που κατεβαζει τα 12V της μπαταριας στα περιπου 5V που δεχεται το κινητο.

οποτε ψαχνω για ανατηρα ο οποιος θα μπορει απο την αλλη μερια να συνδεθει πανω στη μπαταρια του αυτοκινητου και ολα αυτα να κρυφτουν πισω απο το ταμπλω.

παιδες τις γνωσεις σας οποιος ασχολειται με ηλεκτρονικα.

θελω να αγορασω αυτο http://www.gpsforless.co.uk/product_details.php?id=5324 αλλα δεν θελω να το βαζω στον αναπτηρα (καθαρα για αισθητικους λογους) .

ξερει κανεις αν υπαρχει καποιος ανταπτορας οποιουδηποτε τυπου που να συνδεεται πανω στο φις για τον αναπτηρα (που εχει η θηκη) και να μπορω να του συνδεσω ενα καλωδιο αλλο (ρευματος) ώστε να το συνδεσω π.χ. κατευθειαν στη μπαταρια του αυτοκινητου ;

θα μπορουσα απλα να κοψω το φις που παει στον αναπτηρα και να ενωσω ενα μακρυ καλωδιο μεχρι την ασφαλειοθηκη ή τη μπαταρια αλλα δεν θα ηθελα να καταστρεψω το φις.

καμια ιδεα;

ριξε μια ματια εκει http://www.mobiltec24.de/indexs.php

στην ενοτητα Mobile Phone Accessories

και στην κατηγορια των HTC-artemis-

εχει πολλα πραγματακια που πιστευω πως κατι θα βρεις που θα σε βολεψει;)

""η ικανοποιηση του να μοιραζεσαι και να κανεις τους αλλους χαρουμενους ειναι η καλυτερη πληρωμη""

"""""""Δημητρης¨¨¨¨¨¨¨¨MY YouTube ¨[sIGPIC][/sIGPIC] My blog

Εχω την εντύπωση πώς βρήκα πότε εμφανίζεται το πρόβλημα με την sd...

Όταν ενεργοποιήται το wifi και γίνεται προσπάθεια για ανταλλαγή αρχείων μεσω ενός pc...

ΜΠΟΡΕΙ ΚΑΠΟΙΟΣ ΝΑ ΤΟ ΕΠΙΒΕΒΑΙΩΣΕΙ????

Ακούστε κουφό πρόβλημα.

Το SPB Weather και Quick GPS δεν κάνουν ανανέωση με active sync παρά μόνο με gprs και wifi.

Το outlook (ρυθμισμένο για gmail) συνδέεται μόνο με active sync και wifi.

O internet explorer παίζει με όλα!

Τι μπορεί να έχει γίνει; Βασικά αυτό που θέλω είναι να δουλεύω το outlook με gprs

Ερωτηση: Ποσο χρονο κανει το ρ3300 σας για να φορτισει 100% αμα ας πουμε ειναι στο 20% ή σχεδον αδειο π.χ ? ?

εμενα κανει κανα 3ωρο. Λογικο ειναι ?

Παιιδιά καλησπέρα. Έχει παρατηρήσει κανείς ότι, κατά τη διάρκεια κλήσης, εάν επιλέξετε την ανοικτή ακρόαση, δεν υπάρχει η δυνατότητα ρύθμισης της έντασης του ηχείου του κινητού, παρα μόνο του ακουστικού? Παράξενο και συνάμα μειονεκτικό δε νομίζετε? Περιμένω απαντήσεις. :worry:

Εχω την εντύπωση πώς βρήκα πότε εμφανίζεται το πρόβλημα με την sd...

Όταν ενεργοποιήται το wifi και γίνεται προσπάθεια για ανταλλαγή αρχείων μεσω ενός pc...

ΜΠΟΡΕΙ ΚΑΠΟΙΟΣ ΝΑ ΤΟ ΕΠΙΒΕΒΑΙΩΣΕΙ????

Tην πρώτη φορά έτσι ακριβώς συνέβη, αλλά υπήρχαν και επόμενες άσχετες. :(

Guest lagoudakis
Ερωτηση: Ποσο χρονο κανει το ρ3300 σας για να φορτισει 100% αμα ας πουμε ειναι στο 20% ή σχεδον αδειο π.χ ? ?

εμενα κανει κανα 3ωρο. Λογικο ειναι ?

αν το φορτιζεις απο το pc ναι,στο ρευμα κανει πιο λιγο;)