panosha Δημ. January 30, 2007 Κοινοποίηση Δημ. January 30, 2007 να ρωτησω και κατι αλλο βρε παιδακια... το κινητο περιλαμβανει μαζι και το tomtom και το navimate..... απο οτι εχω ακουσει δεν ειναι τοσο καλα οσο το destinator....το οποιο δεν περιλαμβανεται στο πακετο ετσι???? εγω ποιο destinator να του περασω μεσα...ακουσα πως καποιες εκδοσεις εχουν καποια προβληματα με την συγκεκριμενη συσκευη.... τι διαφορα εχει το PN με το 6? αν εχω τους τελευτεους χαρτες δεν ειναι ολα οκ? Προσοχή το Destinator 6 έχει πρόβλημα με την συγκεκριμένη συσκευή και απαιτείται προσωρινά κάποιο τρύκ γιά να δουλέψει σωστά. Αναζήτησε πληροφορίες στις προηγούμενες σελίδες από τον minotavrs. Tο ΡΝ παίζει μιά χαρά και όντως το πρόγραμα σε συνδιασμό με τους χάρτες της NGI είναι το καλύτερο με διαφορά αυτή τη στιγμή στην Ελλάδα. ;) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
spydoc Δημ. January 30, 2007 Κοινοποίηση Δημ. January 30, 2007 παιδια εχω βρει μεταχειρισμενο ενα bt jabra 800 αυτο με την οθονη,το εχει δοκιμασει κανεις σας;παιζει η θα το κανω κορνιζα; Μια χαρα παιζει..Και η αναγνωριση(αριθμο τηλεφωνου οχι ονομα) και η φωνητικη κληση..Παρτο,ειναι πολυ καλο. ;) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Guest lagoudakis Δημ. January 30, 2007 Κοινοποίηση Δημ. January 30, 2007 να εισαι καλα φιλε μου;) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
scoupegt_13 Δημ. January 30, 2007 Κοινοποίηση Δημ. January 30, 2007 σας ευχαριστω...η PN εκδοση με την 6 που χρειαζεται καποιο τρικ για να παιξει οπως ειπατε εχει καποια διαφορα μεταυ τους? δηλ με λιγα λογια συμφερει να ταλαιπωηθω λιγο αλλα να εγκαταστησω το 6 ή να αφησω το PN που παιζει κατευθειαν... αξιζει? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ALOY8020 Δημ. January 30, 2007 Κοινοποίηση Δημ. January 30, 2007 me rwthses poies paizoyn! aytes paizoyn me tryk h oxi paizoyn! vale pn na se sigoyros Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mastelos Δημ. January 31, 2007 Κοινοποίηση Δημ. January 31, 2007 παιδια εχω βρει μεταχειρισμενο ενα bt jabra 800 αυτο με την οθονη,το εχει δοκιμασει κανεις σας;παιζει η θα το κανω κορνιζα; paizei mia xara Παράθεση Samsung Note II Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gold Δημ. January 31, 2007 Κοινοποίηση Δημ. January 31, 2007 σας ευχαριστω...η PN εκδοση με την 6 που χρειαζεται καποιο τρικ για να παιξει οπως ειπατε εχει καποια διαφορα μεταυ τους? δηλ με λιγα λογια συμφερει να ταλαιπωηθω λιγο αλλα να εγκαταστησω το 6 ή να αφησω το PN που παιζει κατευθειαν... αξιζει? vale to 6 aksizei i taleporia (apla kathe fora pou to anoigeis apla theli na valeis on to gps) den to vriskei mono tou. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dimip Δημ. January 31, 2007 Κοινοποίηση Δημ. January 31, 2007 Ποιό είναι αυτό το συγκεκριμένο eshop? http://www.image.gr το μυνημα αυτο ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
haris_od Δημ. January 31, 2007 Κοινοποίηση Δημ. January 31, 2007 Ενα μεγαλο ευχαριστω στον ALOU8020 που μεχρι τωρα απαντησε κατευθειαν σε ολες και τις αποριες μου... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dimip Δημ. January 31, 2007 Κοινοποίηση Δημ. January 31, 2007 εβαλα στο pda το προγραμματακι GPS Speed Sentry, ενω ομως αρχιζει κανονικα και φαινεται να ειναι οκ , δεν συνδεεται με το gps γιατι δεν το βρισκει. γνωριζει κανεις τις ρυθμισεις που πρεπει να βαλω σε com port/baud rate ωστε να "παιξει" ;δοκιμασα τις ρυθμισεις που εχω στο Destinator αλλα ματαια. επισης εχει και 3 υποεπιλογες: Ayto connect ............ (το εχω τικαρισμενο) SIRF chipset .............. (το εχω τικαρισμενο) Enable DTR (for EMTAC GPSJAQ) ???? (δεν το εχω τικαρισμενο) καμια βοηθεια ; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Minotavrs Δημ. January 31, 2007 Κοινοποίηση Δημ. January 31, 2007 εβαλα στο pda το προγραμματακι GPS Speed Sentry, ενω ομως αρχιζει κανονικα και φαινεται να ειναι οκ , δεν συνδεεται με το gps γιατι δεν το βρισκει. γνωριζει κανεις τις ρυθμισεις που πρεπει να βαλω σε com port/baud rate ωστε να "παιξει" ;δοκιμασα τις ρυθμισεις που εχω στο Destinator αλλα ματαια. επισης εχει και 3 υποεπιλογες: Ayto connect ............ (το εχω τικαρισμενο) SIRF chipset .............. (το εχω τικαρισμενο) Enable DTR (for EMTAC GPSJAQ) ???? (δεν το εχω τικαρισμενο) καμια βοηθεια ; Edw den paizei to destinator kala kala tha paixei to speed sentry > :lol: :lol: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ALOY8020 Δημ. January 31, 2007 Κοινοποίηση Δημ. January 31, 2007 Ενα μεγαλο ευχαριστω στον ALOU8020 που μεχρι τωρα απαντησε κατευθειαν σε ολες και τις αποριες μου... παρακαλω δεν κανει τπτ!!:) Αν και δεν ειμαι τοσο εμπειρος ακομα >> και καποιοι με κρινουν οτι δινω λαθος απαντησεις κτλ συμβουλες κτλ... ως εκει που ξερω και πιστευω οτι μπορω να βοηθησω, θα το κανω. Κατι αλλο τωρα ποιος ξερει αν μπορουμε να βαλουμε το sortcut του mouse μας στην today χρησημοποιω το pplus 3 και δεν μπορω να το πετυχω εκτος κ αν βαλω ολο το task της htc που ειχε απο μαμα!πραγμα το οποιο δεν θελω!! με λιγα λογια θελουμε το εικονιδιο χωριστα!Ευχαριστω! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dimip Δημ. January 31, 2007 Κοινοποίηση Δημ. January 31, 2007 Edw den paizei to destinator kala kala tha paixei to speed sentry > :lol: :lol: το destinator και μαλιστα το 6 (που λενε οτι εχει προβληματα) παιζει ΑΨΟΓΑ και ΑΠΡΟΒΛΗΜΑΤΙΣΤΑ, οποτε γιατι να μην παιζει και το speed sentry ; τελος παντων το ερωτημα παραμενει. γνωριζει κανεις τιποτα ; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
haris_od Δημ. January 31, 2007 Κοινοποίηση Δημ. January 31, 2007 Sto battery status , οταν βαζει κανεις να του δειχνει cpu speed , χωρις να εχει κανει overclocking και τετοια ,δε πρεπει να βγαζει 201 mhz? Εμενα βγαζει 195 . Γιατι??? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
panosha Δημ. January 31, 2007 Κοινοποίηση Δημ. January 31, 2007 το destinator και μαλιστα το 6 (που λενε οτι εχει προβληματα) παιζει ΑΨΟΓΑ και ΑΠΡΟΒΛΗΜΑΤΙΣΤΑ, οποτε γιατι να μην παιζει και το speed sentry ; τελος παντων το ερωτημα παραμενει. γνωριζει κανεις τιποτα ; Ποιά έκδοση του Destinator χρησιμοποιείς την νόμιμη 6.1.1.40010 ? :cool: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dimip Δημ. January 31, 2007 Κοινοποίηση Δημ. January 31, 2007 Sto battery status , οταν βαζει κανεις να του δειχνει cpu speed , χωρις να εχει κανει overclocking και τετοια ,δε πρεπει να βγαζει 201 mhz? Εμενα βγαζει 195 . Γιατι??? κι εμενα! οταν ειναι σε standby μαλλον τοσο δειχνει Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
zoomy Δημ. January 31, 2007 Κοινοποίηση Δημ. January 31, 2007 απο εκει το πηρα εγω σκετο με 585Ε εχει και πολυ φθηνες καρτουλες micro sd. πηρα μια της kingston 1GB με 27Ε. Παιδια, το βρηκα εδώ : http://www.ouaou.gr/search/?keyword=P3300&x=0&y=0 με σχεδόν 40 Ε πιο κάτω. Κάνω κάτι λάθος?! Ε. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mastelos Δημ. January 31, 2007 Κοινοποίηση Δημ. January 31, 2007 παρακαλω δεν κανει τπτ!!:) Αν και δεν ειμαι τοσο εμπειρος ακομα >> και καποιοι με κρινουν οτι δινω λαθος απαντησεις κτλ συμβουλες κτλ... ως εκει που ξερω και πιστευω οτι μπορω να βοηθησω, θα το κανω. Κατι αλλο τωρα ποιος ξερει αν μπορουμε να βαλουμε το sortcut του mouse μας στην today χρησημοποιω το pplus 3 και δεν μπορω να το πετυχω εκτος κ αν βαλω ολο το task της htc που ειχε απο μαμα!πραγμα το οποιο δεν θελω!! με λιγα λογια θελουμε το εικονιδιο χωριστα!Ευχαριστω! εγω στο ilauncher το εχω βαλει απο την επιλογη control panel applets εχει την ονομασια "κερσορας" ψαξε λιγο να το βρεις λογικα θα το εχει και σε αυτο που εχεις και εσυ μολις το βρεις πες μου να σου πω και πως θα ανοιγει αυτοματα με ενα κλικ;) Παράθεση Samsung Note II Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dimip Δημ. January 31, 2007 Κοινοποίηση Δημ. January 31, 2007 Ποιά έκδοση του Destinator χρησιμοποιείς την νόμιμη 6.1.1.40010 ? :cool: oxi , την 6.0.0.24556 τη σπασμενη. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ALOY8020 Δημ. January 31, 2007 Κοινοποίηση Δημ. January 31, 2007 εγω στο ilauncher το εχω βαλει απο την επιλογη control panel applets εχει την ονομασια "κερσορας" ψαξε λιγο να το βρεις λογικα θα το εχει και σε αυτο που εχεις και εσυ μολις το βρεις πες μου να σου πω και πως θα ανοιγει αυτοματα με ενα κλικ;) Oxi re gmt den yparxei k exw jenerwsei!! exw ftiajei mia wraia today k lepei o kersoras!!:( :( Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
panosha Δημ. January 31, 2007 Κοινοποίηση Δημ. January 31, 2007 oxi , την 6.0.0.24556 τη σπασμενη. Τότε δεν είναι αυτό το άψογα. :) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ALOY8020 Δημ. January 31, 2007 Κοινοποίηση Δημ. January 31, 2007 dimip efoson paizei h spasmeno h oxi apsogo einai!!!;) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
freco Δημ. January 31, 2007 Κοινοποίηση Δημ. January 31, 2007 Edw den paizei to destinator kala kala tha paixei to speed sentry > :lol: :lol: Μια χαρά παίζει αγαπητέ μου. Δεν ξέρω μήπως τα eten έχουν πρόβλημα :lol: Βάλε αυτές τις ρυθμίσεις και θα είσαι ΟΚ. Com port: Com4 Baud rate: 4800 Auto Connect: Τσεκαρισμένο SirfChipset: Ξετσεκαρισμένο EnableDTR: Ξετσεκαρισμένο Βασικά δεν χάνεις και κάτι αν δεν παίζει. Μόνο για εφέ είναι κατά τη γνώμη μου. Παράθεση Κωνσταντίνος Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
panosha Δημ. January 31, 2007 Κοινοποίηση Δημ. January 31, 2007 Μια χαρά παίζει αγαπητέ μου. Δεν ξέρω μήπως τα eten έχουν πρόβλημα :lol: Βάλε αυτές τις ρυθμίσεις και θα είσαι ΟΚ. Com port: Com4 Baud rate: 4800 Auto Connect: Τσεκαρισμένο SirfChipset: Ξετσεκαρισμένο EnableDTR: Ξετσεκαρισμένο Βασικά δεν χάνεις και κάτι αν δεν παίζει. Μόνο για εφέ είναι κατά τη γνώμη μου. Εσείς θα μας τρελάνετε εδώ μέσα. Το Destinator φίλε μου σε συνδιασμό με τους χάρτες της NGI είναι εργαλείο γιά χιλιάδες κόσμο στην Ελλάδα. Αν εσύ το θέλεις γιά μόστρα, προφανώς και σε ικανοποιεί αυτό που έχεις. :mad: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Demon Δημ. January 31, 2007 Κοινοποίηση Δημ. January 31, 2007 Φυσικά απροβλημάτιστα. Version 1.9.3 Build date: dec 11 2006 Με την Ελληνική έκδοση του Artemis ή με άλλη; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts