alexandro Δημ. December 12, 2006 Κοινοποίηση Δημ. December 12, 2006 μινοταυρε, domal, παρακαλώ μήπως μπορέιτε να μου πείτε πως πέιρνει μπρός το destinator? μολις το πηρα απο πλαίσιο με την καρτουλα αλλά δεν το βρίσκω στά προγράμματα. Μήπως ππέπει να βάλω το CD του destin PC πρώτα? ΧΕΛΠ ΠΛΙΖ!!! Παράθεση Ατιμη Κοινωνία που μας έχεις εξαρτήσει απο τα κινητά!!:lol: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
alexandro Δημ. December 12, 2006 Κοινοποίηση Δημ. December 12, 2006 Επισης, μήπως ξέρετε που θα κατεβάσω το upgrade τou activesync? το 4.2.1 εννοω. Παράθεση Ατιμη Κοινωνία που μας έχεις εξαρτήσει απο τα κινητά!!:lol: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Minotavrs Δημ. December 12, 2006 Κοινοποίηση Δημ. December 12, 2006 μινοταυρε, domal, παρακαλώ μήπως μπορέιτε να μου πείτε πως πέιρνει μπρός το destinator? μολις το πηρα απο πλαίσιο με την καρτουλα αλλά δεν το βρίσκω στά προγράμματα. Μήπως ππέπει να βάλω το CD του destin PC πρώτα? ΧΕΛΠ ΠΛΙΖ!!! Eisai entelos offtopic :P BTW Ti enoeis me thn kartoula ? An einai enoeis SD kai oxi pistwtikh valthn mesa sto ppc sou kai tha arxeisei h egatastash aftomata An enoeis kati allo tote to exeis me thn egatastash sto cd trexto apo ekei kai epelexe ellinika kai ellhnikous xartes apo to Destinator Cd opws les Gia perisotera des sto topic tou destinator PN all kai sto 6.0 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
g_maximos Δημ. December 12, 2006 Κοινοποίηση Δημ. December 12, 2006 Παλικαρια μηπως ξερετε που θα βρω φορτιστη αυτοκινητου για το 3300.Ευχαριστω προκαταβολικα.... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Minotavrs Δημ. December 12, 2006 Κοινοποίηση Δημ. December 12, 2006 Επισης, μήπως ξέρετε που θα κατεβάσω το upgrade τou activesync? το 4.2.1 εννοω. Katevaseto apo thn mICRO$oFt Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
alexandro Δημ. December 12, 2006 Κοινοποίηση Δημ. December 12, 2006 Eisai entelos offtopic :P BTW Ti enoeis me thn kartoula ? An einai enoeis SD kai oxi pistwtikh valthn mesa sto ppc sou kai tha arxeisei h egatastash aftomata An enoeis kati allo tote to exeis me thn egatastash sto cd trexto apo ekei kai epelexe ellinika kai ellhnikous xartes apo to Destinator Cd opws les Gia perisotera des sto topic tou destinator PN all kai sto 6.0 Δεν εχει να κανει με το ιδιο το προγραμμα. Την καρτα (SD) την εβαλα απο την αρχή, βλέπω ότι το πρόγραμμα είναι μέσα αλλά δεν ξεκινάει αυτόματα. ΕΙναι θεμα του προγράμματος? Παράθεση Ατιμη Κοινωνία που μας έχεις εξαρτήσει απο τα κινητά!!:lol: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Minotavrs Δημ. December 12, 2006 Κοινοποίηση Δημ. December 12, 2006 Παλικαρια μηπως ξερετε που θα βρω φορτιστη αυτοκινητου για το 3300.Ευχαριστω προκαταβολικα.... http://www.pda4u.gr/view_product.php?product=UCARHTC Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Minotavrs Δημ. December 12, 2006 Κοινοποίηση Δημ. December 12, 2006 Δεν εχει να κανει με το ιδιο το προγραμμα. Την καρτα (SD) την εβαλα απο την αρχή, βλέπω ότι το πρόγραμμα είναι μέσα αλλά δεν ξεκινάει αυτόματα. ΕΙναι θεμα του προγράμματος? Offtopic !!!!! (Gia perisotera des sto topic tou destinator PN all kai sto 6.0) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
alexandro Δημ. December 12, 2006 Κοινοποίηση Δημ. December 12, 2006 Katevaseto apo thn mICRO$oFt Θανκς. Να σαι καλά. Εσυ είδες διαφορά? Παράθεση Ατιμη Κοινωνία που μας έχεις εξαρτήσει απο τα κινητά!!:lol: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
alexandro Δημ. December 12, 2006 Κοινοποίηση Δημ. December 12, 2006 Offtopic !!!!! (Gia perisotera des sto topic tou destinator PN all kai sto 6.0) ΟΚ. θα παω εκει. Παράθεση Ατιμη Κοινωνία που μας έχεις εξαρτήσει απο τα κινητά!!:lol: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
g_maximos Δημ. December 12, 2006 Κοινοποίηση Δημ. December 12, 2006 http://www.pda4u.gr/view_product.php?product=UCARHTC Α ρε Μινωταυρε παντα προθυμος.Σ'ευχαριστουμε ολοι μας. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
alexandro Δημ. December 12, 2006 Κοινοποίηση Δημ. December 12, 2006 Offtopic !!!!! (Gia perisotera des sto topic tou destinator PN all kai sto 6.0) Μια άλλη ερώτηση. οταν πέρασες τις ρυθμίσεις στο τηλέφωνο σου για το GPRS, MMS, WAP, internet στα έστειλε η εταιρία που έχεις ή τα έβαλες μονος? (εγω έχω την TIM. Τους ρώτησα και δεν έχουν το συγκεκριμένο μοντέλο, θα μου στέιλουν για κάποιο άλλο QTEK). Εχεις καμία ιδέα? Παράθεση Ατιμη Κοινωνία που μας έχεις εξαρτήσει απο τα κινητά!!:lol: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kirileman Δημ. December 12, 2006 Κοινοποίηση Δημ. December 12, 2006 Oti enisxyei to sima kalo einai alla nomizw oti einai psilo yperbolh me to sirf ;) Parola afta yparxoun tetoies lyseis sthn agora gia perisotera edw.. Όταν μπαίνεις σε τούνελ,ακόμα και σε μικρά, δε χάνεται το σήμα; Χάνεται. Μήπως με μια κεραία θα χουμε καλύτερα αποτελέσματα ακόμα κ εκεί, πχ θα το χάνει πιο αργά και θα το ξαναβρίσκει πιο γρήγορα; 20 λίρες μια κεραία ή μόνο η συγκεκριμένη κοστίζει τόσο; OOPS, of topic :) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tas1020 Δημ. December 12, 2006 Κοινοποίηση Δημ. December 12, 2006 http://www.pda4u.gr/view_product.php?product=UCARHTC Μπορεις να χρησιμοποιησεις οποιοδηποτε φορτιστη αυτοκινητου PPC που εχει φορτιστη mini USB (π.χ.QTEK S200) εγω προσωπικα χρησιμοποιω απο μια κεραια GPS HOLUX 236. Παράθεση Προσπαθώ Να Προσαρμοστώ Παράλληλα Στα Δεδομένα Των Εδώ Αγοραπωλησιών ;) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tas1020 Δημ. December 12, 2006 Κοινοποίηση Δημ. December 12, 2006 Παλικαρια μηπως ξερετε που θα βρω φορτιστη αυτοκινητου για το 3300.Ευχαριστω προκαταβολικα.... Μπορεις να χρησιμοποιησεις οποιοδηποτε φορτιστη αυτοκινητου PPC που εχει φορτιστη mini USB (π.χ.QTEK S200) εγω προσωπικα χρησιμοποιω απο μια κεραια GPS HOLUX 236. Παράθεση Προσπαθώ Να Προσαρμοστώ Παράλληλα Στα Δεδομένα Των Εδώ Αγοραπωλησιών ;) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nikoleon Δημ. December 12, 2006 Κοινοποίηση Δημ. December 12, 2006 Παλικαρια μηπως ξερετε που θα βρω φορτιστη αυτοκινητου για το 3300.Ευχαριστω προκαταβολικα.... Εγώ με φορτιστή αυτ/του για Motorola V3 κάνω μια χαρά τη δουλειά μου. Παράθεση Currently using: Samsung Galaxy S23 Ultra, Galaxy Buds 2 Pro, Galaxy Watch Νίκος Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
g_maximos Δημ. December 12, 2006 Κοινοποίηση Δημ. December 12, 2006 Εγώ με φορτιστή αυτ/του για Motorola V3 κάνω μια χαρά τη δουλειά μου. Σας ευχαριστω ολους παιδια Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
blaster Δημ. December 12, 2006 Κοινοποίηση Δημ. December 12, 2006 Kapoia stigmi anaferthike gia synanthsh katoxon P3300 an nomizete oti mporoyme na sinantithoume ATHINA se kapoio magazi gia kafe poy na exei kai wi-fi;) kai na milisoyme apo konta gia ta ppc mas kai na antalaxoume apopseis proteino ayto to sabbato to 16/12 an exete alles idees kante protasi kai diloste symetoxi:D Παράθεση kulise o tentzeris kai vrike to kapaki:lol: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
g_maximos Δημ. December 12, 2006 Κοινοποίηση Δημ. December 12, 2006 Kirilemaaaaaaan........................thaaaaaaaaaaaaaaaaaanks!!!!!!!!!!!!!!! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Minotavrs Δημ. December 12, 2006 Κοινοποίηση Δημ. December 12, 2006 Μια άλλη ερώτηση. οταν πέρασες τις ρυθμίσεις στο τηλέφωνο σου για το GPRS, MMS, WAP, internet στα έστειλε η εταιρία που έχεις ή τα έβαλες μονος? (εγω έχω την TIM. Τους ρώτησα και δεν έχουν το συγκεκριμένο μοντέλο, θα μου στέιλουν για κάποιο άλλο QTEK). Εχεις καμία ιδέα? An exeis thn syskevh ths Ace einai proegatesthmena sthn rom. An den sou paizoun tote to mono xreiazese einai ena message sthn tim na sou energopoihsh to mms Egw toulaxiston etsi ekana me thn cote Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kirileman Δημ. December 12, 2006 Κοινοποίηση Δημ. December 12, 2006 Μπορεις να χρησιμοποιησεις οποιοδηποτε φορτιστη αυτοκινητου PPC που εχει φορτιστη mini USB (π.χ.QTEK S200) εγω προσωπικα χρησιμοποιω απο μια κεραια GPS HOLUX 236. Χα χα, μια από τα ίδια. Και η πριζούλα για τον αναπτήρα βγάζει κανονικό usb ;) . Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ttasos Δημ. December 12, 2006 Κοινοποίηση Δημ. December 12, 2006 To P3300 pairnei mini-MMCX :cool: mini-mmcx??? Ευχαριστω για τις απαντησεις σας αλλα ειπα αφου την εχω να την δουλεψω :D καθως με τα φυμε καμια φορα χρειαζεσαι ενα τετοιο εργαλειο :rolleyes: Βεβαια η δικια μου ειναι MMCX :wacko: και μαλον δεν κανει :cry: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kawaz750 Δημ. December 12, 2006 Κοινοποίηση Δημ. December 12, 2006 ολοι το πήρατε εγώ ακόμα.ελπίζω μεχρι την πέμπτη όμως να το παρω,γιατι δεν μπορω .. ζηλεύω!!:) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
g_maximos Δημ. December 12, 2006 Κοινοποίηση Δημ. December 12, 2006 ολοι το πήρατε εγώ ακόμα.ελπίζω μεχρι την πέμπτη όμως να το παρω,γιατι δεν μπορω .. ζηλεύω!!:) Καλως να το δεχτεις φιλε μου.... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nikoleon Δημ. December 12, 2006 Κοινοποίηση Δημ. December 12, 2006 Απ' ό,τι βλέπω εδώ μέσα αυξανόμαστε με γοργούς ρυθμούς, στο τέλος θα πρέπει να βρούμε μεγάλο μαγαζί να μας χωρέσει (για εκείνον τον καφέ που λέγαμε στις αρχές αυτού του topic) :) :) :) Παράθεση Currently using: Samsung Galaxy S23 Ultra, Galaxy Buds 2 Pro, Galaxy Watch Νίκος Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts