Jump to content

[Επίσημο] HTC P3300 (Artemis)

SIRHC
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

ασχετο γνωριζει κανενας πως μπορουμε να αλλαξουμε τα fonts στο χαρτη στο destinator 6 ?

http://img841.imageshack.us/img841/4100/macuse.jpg

MacUse.net  For Apple Fun's  we Just think Different

• Απαντήσεις 11,6χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Δημοφιλείς μέρες

Top Posters In This Topic

ΠΑΙΔΙΑ ΜΙΑ ΒΟΗΘΕΙΑ ...... ΕΧΩ VOD. 60 ΚΑΙ ΘΑ ΤΟ ΑΝΑΝΕΩΣΩ ΣΕ ΛΙΓΕΣ ΜΕΡΕΣ ..ΓΙΑ ΝΑ ΠΑΡΩ ΚΑΙ ΕΓΩ ΤΟ ΠΟΛΥΠΟΘΗΤΟ.. Α)ΤΙ ΠΑΚΕΤΟ ΘΑ ΠΑΡΩ(ΤΙ ΘΑ ΠΕΡΙΛΑΜΒΑΝΕΙ ΜΕΣΑ Η ΣΥΣΚΕΥΑΣΙΑ) Β)ΣΕ ΤΙ ΤΙΜΗ Γ) ΜΕ ΣΥΜΦΕΡΕΙ ???ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΠΟΛΥ

Αγαπητοί κυριοι μήπως μπορείτε να μου πείτε αν το παρακάτω link ειναι της προκοπής ή μούφα?

http://www.play247.gr/index.php?main_page=product_info&products_id=4139

Δεν έχω ψωνήσει ποτέ απο αυτούς και δεν ξέρω το ποιόν τους. Προτέινεται τίποτα νέο (μετά απο το ψάξιμό σας όπως έχω δεί στην αλληλογραφία σας παραπάνω)? στα μαγαζιά μονο το πλαίσιο είναι πιο οργανομένο. Ο γερμανός χάλια, οι πωλητές του δεν έχουν ιδεα. Στην expansys δεν φαίνεται καλά πως το πουλάνε και με τι όρους.

Δεν ξέρω αν έχετε ψαχτεί και μετά την αγορά σας αλλά θα εκτιμούσα κάποια νέα ιδέα.

Ατιμη Κοινωνία που μας έχεις εξαρτήσει απο τα κινητά!!:lol:

Αγαπητοί κυριοι μήπως μπορείτε να μου πείτε αν το παρακάτω link ειναι της προκοπής ή μούφα?

Δεν έχω ψωνήσει ποτέ απο αυτούς και δεν ξέρω το ποιόν τους. Προτέινεται τίποτα νέο (μετά απο το ψάξιμό σας όπως έχω δεί στην αλληλογραφία σας παραπάνω)? στα μαγαζιά μονο το πλαίσιο είναι πιο οργανομένο. Ο γερμανός χάλια, οι πωλητές του δεν έχουν ιδεα. Στην expansys δεν φαίνεται καλά πως το πουλάνε και με τι όρους.

Δεν ξέρω αν έχετε ψαχτεί και μετά την αγορά σας αλλά θα εκτιμούσα κάποια νέα ιδέα.

Πολυ καλο ειμαι τακτικος πελατης και δεν ειχα ποτε προβληματα..

Άφοβα. Αλλά μην το πάρεις με το navimate!!!!

Άφοβα. Αλλά μην το πάρεις με το navimate!!!!

ΟΚ. αλλά πώς να τους το ζητήσω χωρίς? και μετά θα χρειαστώ μεγαλήτερη sd (1gb) και το destinator!!!!! Που θα το βρώ και πόσο θα κάνει? και πως θα είμαι σίγουρος ότι θα πάει καλά το instalation? Εχε υπόψιν σου ότι ειμαι κομπιοτερακιας παλιός αλλά δεν είχα ποτέ PDA (περίμενα μέχρι να βγεί το συκεκριμένο) και δεν ξέρω τι μπερδέματα θα έχω. Kirileman, έχεις κάτι να προτέινεις?:confused:

Χμμ, ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ μετά απο τρεις εβδομάδες αναμονής για το qtec S200 που τελικά ακυρωσα τη παραγγελία, χτεσ πηρα στα χέρια μου το πρώτο PPC μου! Λοιπόν, είναι τέλειο, και πολύ μικρούλι! Το trackball ως ποντίκι ειναι άπαιχτο αν το συνηθίσεις. Το navimate φοβερό, δε ξέρω γιατί το θάβετε.. έχει τα πάντα μεσα, 79 πόλεις της ελλάδος! Δεν εχω χρησιμοποιήσει βέβαια το Destinator που ολοι μιλάτε, αλλά φαντάζει πλήρες το navimate. Η συσκευη μπορει να χρησιμοποιηθεί κανονικότατα με το ένα χέρι, και οσο για την αυτονομία... 1η μέρα χτες το πήρα το πρωί, ε μέχρι τις 2 το βράδυ το εξερευνούσα, μίλησα και στο τηλ, ειχα ανοιχτο wifi, bluetooth εστειλα απο το παλιο τηλέφωνο και GPS 2 ώρες κοντά, και δεν ήθελε να τελειώσει η μπαταρία!!

ΑΡΝΗΤΙΚΑ

ειναι λιγο μικρά τα γραμματάκια στο OSK πρέπει να παιζεις οταν γραφεις σμσ...

....

αυτά :p

Αγγελίες στο buy & sell μόνο!

Χμμ, ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ μετά απο τρεις εβδομάδες αναμονής για το qtec S200 που τελικά ακυρωσα τη παραγγελία, χτεσ πηρα στα χέρια μου το πρώτο PPC μου! Λοιπόν, είναι τέλειο, και πολύ μικρούλι! Το trackball ως ποντίκι ειναι άπαιχτο αν το συνηθίσεις. Το navimate φοβερό, δε ξέρω γιατί το θάβετε.. έχει τα πάντα μεσα, 79 πόλεις της ελλάδος! Δεν εχω χρησιμοποιήσει βέβαια το Destinator που ολοι μιλάτε, αλλά φαντάζει πλήρες το navimate. Η συσκευη μπορει να χρησιμοποιηθεί κανονικότατα με το ένα χέρι, και οσο για την αυτονομία... 1η μέρα χτες το πήρα το πρωί, ε μέχρι τις 2 το βράδυ το εξερευνούσα, μίλησα και στο τηλ, ειχα ανοιχτο wifi, bluetooth εστειλα απο το παλιο τηλέφωνο και GPS 2 ώρες κοντά, και δεν ήθελε να τελειώσει η μπαταρία!!

ΑΡΝΗΤΙΚΑ

ειναι λιγο μικρά τα γραμματάκια στο OSK πρέπει να παιζεις οταν γραφεις σμσ...

....

αυτά :p

Απο που το πήρες (αν επιτρέπεται και πόσο)? Τι πακέτο πήρες?

ΟΚ. αλλά πώς να τους το ζητήσω χωρίς? και μετά θα χρειαστώ μεγαλήτερη sd (1gb) και το destinator!!!!! Που θα το βρώ και πόσο θα κάνει? και πως θα είμαι σίγουρος ότι θα πάει καλά το instalation? Εχε υπόψιν σου ότι ειμαι κομπιοτερακιας παλιός αλλά δεν είχα ποτέ PDA (περίμενα μέχρι να βγεί το συκεκριμένο) και δεν ξέρω τι μπερδέματα θα έχω. Kirileman, έχεις κάτι να προτέινεις?:confused:

Αυτό δεν σου κάνει; http://www.play247.gr/index.php?main_page=product_info&products_id=4841

Με το destinator τι προβλήματα να χεις; Το αγοράζεις, βάζεις την κάρτα μέσα, ξεκινάει η εγκατάσταση, τελειώνει η εγκατάσταση και... καλά ταξίδια!

Αυτό δεν σου κάνει; http://www.play247.gr/index.php?main_page=product_info&products_id=4841

Με το destinator τι προβλήματα να χεις; Το αγοράζεις, βάζεις την κάρτα μέσα, ξεκινάει η εγκατάσταση, τελειώνει η εγκατάσταση και... καλά ταξίδια!

Συμφωνω η πιο συμφερουσα προταση αυτη τη στιγμη.Αυτο χτυπησα κι εγω μαζι με μια καρτουλα 1GB

Συμφωνω η πιο συμφερουσα προταση αυτη τη στιγμη.Αυτο χτυπησα κι εγω μαζι με μια καρτουλα 1GB

Οκ έχετε δίκιο και οι δύο. Την είχα δεί αυτή την λύση. Ερώτηση: Παίρνω την κάρτα από αυτούς και έιμαστε οκ. Το destinator? Μπορώ να το πάρω απο κάποιον άλλον που το έχει αγοράσει ή χρειάζεται κλειδί (personal password)?

alexandro, το πήρα απο Vodafone, 230ευρώ απο την επιδότηση, με κάρτα μνήμης 512 και το Navimate μεσα. Ειναι φανταστικό πάντως :)
Αγγελίες στο buy & sell μόνο!

Αμα το έχεις δεί εσύ και το έχεις βάλει μονος σου στο PDA οκ, έιμαι απολύτως καλυμένος. Είναι έτσι? Το έβαλες μέσω του PC που το είχες συνδεδεμένο?

Αλλο. Μόλις μου είπε φίλος ότι όταν ακους οδηγίες απο το destinator και χτυπησει τηλέφωνο, τα παίζει η συσκευή, πρέπει να κλέισεις το destinator και να απαντήσεις και αφού κλείσεις να το ξαναβάλεις εμπρός (ουφ!). Εσείς που το έχετε ήδη μπορέιτε να μου πέιτε αν είναι αλήθεια?

Μόλις μου είπε φίλος ότι όταν ακους οδηγίες απο το destinator και χτυπησει τηλέφωνο, τα παίζει η συσκευή, πρέπει να κλέισεις το destinator και να απαντήσεις και αφού κλείσεις να το ξαναβάλεις εμπρός (ουφ!). Εσείς που το έχετε ήδη μπορέιτε να μου πέιτε αν είναι αλήθεια?

Ίσως να συνέβαινε με παλιότερες εκδόσεις του destinator, τώρα πια δεν ισχύει κάτι τέτοιο.

Currently using:

Samsung Galaxy S23 Ultra, Galaxy Buds 2 Pro, Galaxy Watch

Νίκος

Ίσως να συνέβαινε με παλιότερες εκδόσεις του destinator, τώρα πια δεν ισχύει κάτι τέτοιο.

Thanks Nikoleon. μια ερώτηση μιά και χρησιμοποιείς ακουστικο bluetooth, σου δίνει τις οδηγίες και σε αυτό ή μόνο στα ενσυρματα ακουστικά? αν το συνδέσω με bluetooth carkit θα μου τα λέει απο εκει? Όταν χτυπήσει μία γραμμή σταματάει να μιλαέι το destinator? (sorry για τις πολλές ερωτήσεις!!!).

Thanks Nikoleon. μια ερώτηση μιά και χρησιμοποιείς ακουστικο bluetooth, σου δίνει τις οδηγίες και σε αυτό ή μόνο στα ενσυρματα ακουστικά? αν το συνδέσω με bluetooth carkit θα μου τα λέει απο εκει? Όταν χτυπήσει μία γραμμή σταματάει να μιλαέι το destinator? (sorry για τις πολλές ερωτήσεις!!!).

Δεν ακουγεται απο ακουστικο μονο απο το ηχειο της συσκευης.Δεν κολαει καθολου μιλας κανονικα

Από bluetooth ακουστικό δεν ακούγεται, μόνο από τα ενσύρματα.

Για bluetooth carkit δεν ξέρω, αλλά λογικά θα ακούγεται από το carkit.

Όταν έχεις εισερχόμενη κλήση σταματάει και μόλις κλείσεις επανέρχεται.

Currently using:

Samsung Galaxy S23 Ultra, Galaxy Buds 2 Pro, Galaxy Watch

Νίκος

Πώς μπορώ να ακούω το destinator από το bluetooth car kit μου? Όταν το έκανα σύζευξη, το έβαλα και σαν hands-free και σαν wireless stereo, αλλά ενώ δουλεύει μια χαρά κατά την κλήση δεν ακούγεται στο destinator ούτε στο media player από το car kit...

Πρέπει να κάνω κάποια επιπλέον ρύθμιση?

Το έχει καταφέρει κανείς?

Πέρασαν...panasonic g500,sony z1,motorola startac,ericsson 768,nokia 3210,sony z5,siemens sl45i,sonyericsson t68i,nokia 7210,panasonic gd87,sonyericsson p800,orange spv,nokia 6600,qtek 8080,sonyericsson t610,samsung sgh-i530,qtek 8010,qtek s100,treo 650,motorola mpx220,nokia n70,qtek 8310,qtek s200,ubiquio 401,htc TyTN, htc p3300, apple iphone 2G, iphone 3G, iphone 3GS, iphone 4, Motorola Droid Razr, HTC One X, Samsung S3, S4, Sony Z1, 1+1, Note4 ...... :p

Εγώ δει 2 συσκευές και στις 2 ο νικελ δακτύλιος γύρω από το trackball "παίζει" σαν κινέζικο παιχνίδι του 1 ευρώ... και σε αυτή την τιμή θα προτιμούσα μέταλλο σε όλο το τηλέφωνο και όχι πλαστικό... κανείς άλλος που να μην το έχει αγοράσει τι άποψη έχει...
I'm back :p

Πολυ καλο Site.Εχω αγορασει πολλες φορες απο εκει.

Και δωρεαν ταχυδρομικα παντου και τωρα εχουν και μεχρι 12 ατοκες

(αυτο αν εχεις πιστωτικη)

ONE PLUS 2 * MAZE ALPHA * UMI SUPER * LG G3* NEXUS 6* XIAOMI MI MAX * MEIZU M3 NOTE*

NOKIA 808 * NOKIA N9 * HTC HD2 * LUMIA 930 * BLACKBERRY Z30 *

ONDA V919 WINDOWS * SAMSUNG TAB S2

Εγώ δει 2 συσκευές και στις 2 ο νικελ δακτύλιος γύρω από το trackball "παίζει" σαν κινέζικο παιχνίδι του 1 ευρώ... και σε αυτή την τιμή θα προτιμούσα μέταλλο σε όλο το τηλέφωνο και όχι πλαστικό... κανείς άλλος που να μην το έχει αγοράσει τι άποψη έχει...

Θα μου επιτρεψεις να διαφωνισω.Δεν το βρισκω καθολου ψευτικο απεναντιας του τεριαζει πολυ.Το δακτυλιο δεν μπορεις να το θεωρησεις μειονεκτημα...

Θα μου επιτρεψεις να διαφωνισω.Δεν το βρισκω καθολου ψευτικο απεναντιας του τεριαζει πολυ.Το δακτυλιο δεν μπορεις να το θεωρησεις μειονεκτημα...

Και μένα g_maximos θα μου επιτρέψεις να ξαναδιαφωνήσω. Από την πρώτη στιγμή έγραψα ότι είναι πολύ ψεύτικη αλλά κάποιοι έκραζαν λες κ τους βρίσαμε τη μάνα! Μέχρι που άρχισαν να το γράφουν κ άλλοι, και άλλοι και θα συνεχίζουν να το κάνουν γιατί...έτσι είναι. Για την ποιότητα κατασκευής μιλάμε, όχι για τη χρησιμότητά της ή για την αισθητική της, μη μπερδευόμαστε, γιατί αν είναι να λέει ο ένας "είναι κακή κατασκευή" και ο άλλος να απαντάει "μα τι λες; είναι πολύ όμορφη", τότε καλύτερα να μη συζητάμε καθόλου. Και δυστυχώς αυτό το πρόβλημα το βλέπω όλο κ πιο συχνά...