Jump to content

[Επίσημο] HTC P3300 (Artemis)

SIRHC
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Δηλαδή για να καταλάβω: Το Navimate σε θέματα πληρότητας έχει χειρότερους χάρτες Αθηνών από το ΤΟΜ ΤΟΜ?? Αλλιώς δεν καταλαβαίνω τον λόγο αυτής της πραγματικά γεμάτης ξενομανίας επιλογής μερικών μερικών...

δεν ειναι θεμα ξενομανιας φιλε μου

απλα το ΤΟΜΤΟΜ ειναι το καλυτερο για χρηση στην ευρωπη.(νομιζω)

για ελλαδα οι ανθρωποι το λενε:δεν παρεχεται χαρτης για ελλαδα.

• Απαντήσεις 11,6χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Δημοφιλείς μέρες

Top Posters In This Topic

δεν ειναι θεμα ξενομανιας φιλε μου

απλα το ΤΟΜΤΟΜ ειναι το καλυτερο για χρηση στην ευρωπη.(νομιζω)

για ελλαδα οι ανθρωποι το λενε:δεν παρεχεται χαρτης για ελλαδα.

Παντως εδω να σταθώ λιγο και να πω την γνωμη μου ..

Δεν μπορώ να καταλάβω την εταιρια που αποφασιζει να δωσει στην αγορα navigation συστημα και να μην υποστηριζει την Ελλάδα με χάρτες .

Γιατι ρε παιδιά να ταλαιπωρείτε ο κόσμος και να πληρώνει αδικα μια αδεια που δεν εχει αντίκρυσμα στην Ελλάδα ?

φανταζομαι οτι οσον αφορα την htc η επιλογη εγινε με πιο ευρωπαικα κριτηρια.

η ελληνικη αγορα μαλλον αποτελει αμελητεα ποσοτητα για την κατασκευαστρια αλλα και την tomtom

φανταζομαι οτι οσον αφορα την htc η επιλογη εγινε με πιο ευρωπαικα κριτηρια.

η ελληνικη αγορα μαλλον αποτελει αμελητεα ποσοτητα για την κατασκευαστρια αλλα και την tomtom

πάντως δεν ειναι τίμιο αυτό που γίνεται θα μπορούσαν να βαλουν κάποιο άλλο navigation πρόγραμμα και να μου το χρεωναν παρπανω παρα αυτό που γινεται τωρα..

για βαση αυτοκινητου καλη και φτηνη φαινεται αυτη που εχει προπαραγγελια το expansys.

http://www.expansys.com.gr/p.aspx?i=142060&asource=P3300T_EU (βεντουζα)

http://www.expansys.com.gr/p.aspx?i=142065&asource=P3300T_EU (βαση)

να πω την αληθεια την εταιρεια δεν την ηξερα, αλλα ειδα οτι τετοια ειχε το mio 701 και μου αρεσε. μαλλον θα τσιμπησω μια οταν ερθουν, οποιο ppc κι αν εχω...

Τελικά παραγειλα αυτά απο το expansys και τελειωσα απο βασεις φορτιστες και μνημη..

Δεν λεω καλες και οι αλλες βάσεις αλλα για κατι που θα κρατησουμε ετσι και αλλιως λίγο καιρο (κανενα 6μηνο) δεν αξιζει να χωνω παραπανω χρηματα.. :)

SanDisk 1GB microSD Card 37.58

ORA Car Pack for HTC P3300 20.03

Φ.Π.Α. 13.63

Eξοδα αποστολής 11.95

Συνολο 83.19 Euro

οκ αυριο θα σου πω:) γιατι δεν σου κρυβω οτι με ανησυχησα με κατι ποστ που διαβασα:( και κατι ακομα εχω ενεργο το bt αλλα δεν βλεπω κανενα εικονιδιο στην οθονη!!!!στραβος ειμαι ρε γαμωτο;στα 2003 το βλεπω εδω που ειναι το σηματακι;;;;;;:confused:

Σε κατάσταση αναμονής πάτα το πράσινο πλήκτρο αριστερά. Επάνω δεξιά θα δεις το εικονίδιο που ψάχνεις. Δείχνει το ακουστικό που είναι συνδεμένο για το Bluetooth. Αυτό σημαίνει ότι είναι όλα εντάξη. ;)

Εγώ πάντως μόλις πήρα από συνάδελφο που ήταν Taiwan 2 SanDisk MicroSD των 2GB, 65E έκαστη! :w00t:

Βρε μοναχοφαγα φερε την μια εδώ :lol: :lol:

Guest lagoudakis
Σε κατάσταση αναμονής πάτα το πράσινο πλήκτρο αριστερά. Επάνω δεξιά θα δεις το εικονίδιο που ψάχνεις. Δείχνει το ακουστικό που είναι συνδεμένο για το Bluetooth. Αυτό σημαίνει ότι είναι όλα εντάξη. ;)
αψογος φιλε μου!!!!!!!

tha mporoyse na steilei kapoios to link gia to forum tis ace hellas,wste na kanw anavathmisi sto navimate,giati moy fainetai oti eimai teleiws gkavos!

http://www.qtek.gr/forum/index.php

Καλημέρα σε όλους!:)

Μήπως κάποιος μπορεί να μου πεί σε ποιά θύρα com μπαίνει το ΤΟΜΤΟΜ?

Αν δεν κάνω λάθος στην COM4 αλλά θυμάμαι ότι όλα τα λογισμικά έχουν ανίχνευση του GPS σε κάποιο σημείο στις ρυθμίσεις.

http://users.altecnet.gr/dwc/DW.jpg

I am the end of time !

Καλημέρα!!!

Βρε παιδιά, υπάρχει μήπως κάπου το βιβλίο οδηγιών στα ΕΛΛΗΝΙΚΑ, να το κατεβάσουμε να το δούμε μερικοί άσχετοι;;Λέω να μπω στον κόσμο των PDA, αλλά να δώ πρώτα, μπορώ να τα καταφέρω ή θα μου μείνει η Αρτεμις απλά για να λέω πως έχω κινητό-PDA;;

"Τώρα στα γεράματα, μάθε γέρο γράμματα"... ... "μάθε Alma PPC..:lol:"

Help!!!!!!Katevasa tin ekdosi logismikoy 3.2 apo to forum tis ace.Enw doylepsan ola mia xara,moy emfanistike kai o tomtom,alla apo ekeini tin stigmi den doyleyei o internet explorer,oyte mesw wifi,oyte mesw usb.Tha trelathw.Ti tis ithela tis anavathmiseis o @@@@@@@!!!!!!!!

Γνωρίζει κανείς αν μπορούμε να εμφανίσουμε στις επαφές του κινητού μας μόνο αυτές που έχουμε περάσει στην μνήμη της συσκευής και να μην φαίνονται και αυτές τις κάρτας Sim έτσι ώστε να μην υπάρχουν διπλές μέσα στον τηλεφωνικό κατάλογο??

Help!!!!!!Katevasa tin ekdosi logismikoy 3.2 apo to forum tis ace.Enw doylepsan ola mia xara,moy emfanistike kai o tomtom,alla apo ekeini tin stigmi den doyleyei o internet explorer,oyte mesw wifi,oyte mesw usb.Tha trelathw.Ti tis ithela tis anavathmiseis o @@@@@@@!!!!!!!!

Για κοίταξε το ActiveSync, στο Connection Settings να λέει "This computer is connected to Internet". Μετά την αναβάθμιση θέλει ξανά σατάρισμα το ActiveSync. Εμένα δούλεψε κανονικά με την παραπάνω ρύθμιση.

Κωνσταντίνος

Φιλοι μου εγω ημουν που ελεγα ότι το Χ500 ειναι απειρως καλυτερο απο το Artemis

Η διαφορά του όμως τελικα ειναι στο θέμα ταχυτητας εκτελεσης εφαρμογών και αυτο 1-2 δευτρ. το πολύ ) κατα τα άλλα σαν πακέτο το Artemis ειναι απλά κορυφαιο..... ευτυχώς που το Χ500 έχει σοβαρο πρόβλημα με τα sms και το άλλαξα με το Artemis . ειλικρινα με φόβο καρδιας το πηρα λογω του ομαρ αλλα οπως διαπιστώνω ωρα με την ώρα , εφαρμογη με την εφαρμογη το artemis δεν εχει καμια σχεση με το s200 , ειναι πάρα πολυ πιο γρηγορο (απορω αλήθεια μερικες φορές, μαλλον τον χαρδαβελα χρειαζόμαστε) ...πάντως προκειται για μια καταπληκτικη σε ποιοτητα συσκευή (ηχος, ραδιο, καμερα, χρηση κλπ) ελπίζω στην πορεία να μην διαψευστώ

Κριμα για την ΕΤΕΝ αλλα στο θεμα ποιοτητας - πακετου υπηρεσιών δεν φτάνει την HTC .... αν ειχε και 400 τότε ......

http://img841.imageshack.us/img841/4100/macuse.jpg

MacUse.net  For Apple Fun's  we Just think Different

Φιλοι μου εγω ημουν που ελεγα ότι το Χ500 ειναι απειρως καλυτερο απο το Artemis

Η διαφορά του όμως τελικα ειναι στο θέμα ταχυτητας εκτελεσης εφαρμογών και αυτο 1-2 δευτρ. το πολύ ) κατα τα άλλα σαν πακέτο το Artemis ειναι απλά κορυφαιο..... ευτυχώς που το Χ500 έχει σοβαρο πρόβλημα με τα sms και το άλλαξα με το Artemis . ειλικρινα με φόβο καρδιας το πηρα λογω του ομαρ αλλα οπως διαπιστώνω ωρα με την ώρα , εφαρμογη με την εφαρμογη το artemis δεν εχει καμια σχεση με το s200 , ειναι πάρα πολυ πιο γρηγορο (απορω αλήθεια μερικες φορές, μαλλον τον χαρδαβελα χρειαζόμαστε) ...πάντως προκειται για μια καταπληκτικη σε ποιοτητα συσκευή (ηχος, ραδιο, καμερα, χρηση κλπ) ελπίζω στην πορεία να μην διαψευστώ

Κριμα για την ΕΤΕΝ αλλα στο θεμα ποιοτητας - πακετου υπηρεσιών δεν φτάνει την HTC .... αν ειχε και 400 τότε ......

Efoswn blepeis ton saarl (pou allazei ta mixanakia san pasatempo) na pairnei to artemis anti tou x500 afto kati shmainei :lol: :lol:

Το Artemis είναι η πιο ισορροπημένη συσκευή που είχα ποτέ Mino. Σταθερότατη από την 1η έκδοση ROM, μεγάλη διάρκεια μπαταρίας, ταχύτητα ικανοποιητικότατη και όλα τα καλούδια: GPS, FM, WiFi, 4band, mouse, μικρό και ελαφρύ σαν κινητό.

Αρχικά πήγαινα για το Trinity αλλά δεν ξαναπαίρνω PPC χωρίς GPS. Το Trinity μπορεί να έχει, μπορεί και όχι οπότε η HTC διώχνει κόσμο με αυτή τη στάση της.

Το Artemis είναι η πιο ισορροπημένη συσκευή που είχα ποτέ Mino. Σταθερότατη από την 1η έκδοση ROM, μεγάλη διάρκεια μπαταρίας, ταχύτητα ικανοποιητικότατη και όλα τα καλούδια: GPS, FM, WiFi, 4band, mouse, μικρό και ελαφρύ σαν κινητό.

Μετά απο τοσα μηχανάκια που εχουν περάσει απο τα χερια σου και σεβόμενος απολυτα την γνώμη σου αυτό που λες μου δίνει χαρά και ικανοποίηση για την επιλογή μου .. :cool: