koklas Δημ. November 13, 2008 Κοινοποίηση Δημ. November 13, 2008 χαιρεται...εχω βαλει μια rom ARTEMIS & LOVE WM6.1 ROM V 34 κ εχω το resco keyboard...ενω εχω βαλει το ελληνικο πληκτρολογιο οταν στελνω μηνυματα στουσ παραληπτες βγαινουν ερωτηματικα σε καποια γραμματα..εχετε καμια ιδεα???????? Παράθεση Samsung Galaxy S8 plus..... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Administrators athanaso77 Δημ. November 13, 2008 Administrators Κοινοποίηση Δημ. November 13, 2008 χαιρεται...εχω βαλει μια rom ARTEMIS & LOVE WM6.1 ROM V 34 κ εχω το resco keyboard...ενω εχω βαλει το ελληνικο πληκτρολογιο οταν στελνω μηνυματα στουσ παραληπτες βγαινουν ερωτηματικα σε καποια γραμματα..εχετε καμια ιδεα???????? Bale to Pocket CM Keyboard pou doulevei aproblimatista kai einai kai free. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
paparoun Δημ. November 14, 2008 Κοινοποίηση Δημ. November 14, 2008 Καλησπέρα, έχει τύχει σε κανέναν άλλον να πατάτε το μενου έναρξη να φωτίζεται αλλά να μην ανοίγει το μενού; Εχει 3 μέρες που μου το κάνει κ δεν έχω κάνει εγκατάσταση κάποιο καινούργιο πρόγραμμα, κ δεν φτιαχνει ουτε με hard reset. Έχω την επίσημη windows mobile 6.1 rom από την ace. Καμία ιδέα-λύση; Ευχαριστώ για τις όποιες απαντήσεις. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
petros_tdm Δημ. November 14, 2008 Κοινοποίηση Δημ. November 14, 2008 Παιδια λιγο τα φωτα σας. Αν και ενα μελος πριν 2 post αναφερει οτι εχει βαλει rom 6.1 ειναι η profesional? απο που μπορω να την κατεβασω? Υπαρχει Ελληνικη που να μπαινει? Εχει καποιο προβλημα αν βαλουμε 6.1 pro? Και τελος κανενα προγραματακι για ασφαλες overclocking? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sYn Δημ. November 14, 2008 Κοινοποίηση Δημ. November 14, 2008 Από τη κοινότητα XDA, αλλά όχι ελληνική. Πρόβλημα σοβαρό δεν υπάρχει. Battery Status για "overclocking". Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
petros_tdm Δημ. November 14, 2008 Κοινοποίηση Δημ. November 14, 2008 Διαβασα 1 ωρα στο xda υπαρχουν απειρες ρομ ομως για 6.1. Για αρχη υπαρχει καποιος που εχει δοκιμασει καποια και θα ηθελα να προτεινει? Γιατι απο οτι βλεπω κα8ε εβδομαδα rom θα περναω μεχρι να της δω ολες. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sYn Δημ. November 14, 2008 Κοινοποίηση Δημ. November 14, 2008 Αυτή που έχω στην υπογραφή μου. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
koklas Δημ. November 14, 2008 Κοινοποίηση Δημ. November 14, 2008 ναι πολυ καλη..εγω ειχα ARTEMIS & LOVE WM6.1 ROM V34 (Manila2D) αρκετα καλη με touch flo..δεν καταφερα ομως ποτε σε καμια να γραψω ελληνικα σε μν..εγραφα κ εβγαιναν ερωτηματικα στουσ αλλουσ..athanasso εβαλα το pcm keyboard αλλα παλι το ιδιο.μηπωσ θελει κμια αλλη ρυθμιση? Παράθεση Samsung Galaxy S8 plus..... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
petros_tdm Δημ. November 14, 2008 Κοινοποίηση Δημ. November 14, 2008 Ευχαριστω για την απαντηση τωρα την κατεβαζω. Τα 3300 τα ελληνικα δεν νομιζω να χρειαζονται την διαδικασια για την αναβαθμιση για το cid σωστα? Επισης η εκδοση radio πως αναβαθμιζεται εχετε καποιο link me howto? Τελος ποια εκδοση εχετε βαλει απο αυτες? 4.02 Full with Cube 4.02 Full with no cube 4.02 Lite with cube 4.02 Lite with no cube 4.02 Vanilla Αν δεν ειναι κοπος και ποιες οι διαφορες καλο θα ηταν Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
touloumelek Δημ. November 15, 2008 Κοινοποίηση Δημ. November 15, 2008 καλησπερα.μπορω να βρω καπου ρυθμισεις για gprs kai mms για το artemis?ειναι αγγλικο και εχει wm6 πανω.θελω τις ρυθμισεις της wind.επισης υπαρχει καπου καποιος task mananger να βαλω για να μπορω να κλεινω ολες τις εφαρμογες που τρεχουν?? ευχαριστω πολυ! Παράθεση http://www.walldesign.gr[sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
zyp3r Δημ. November 15, 2008 Κοινοποίηση Δημ. November 15, 2008 Ρυθμισεις για wind plus non stop. Press Start Select Settings Select Connections tab Select Connections Select Advanced tab Press Select Networks Press New Set the following Name: Wind plus Select Modem tab Press New Set the following Name: Wind plus Modem: Cellural Line (GPRS) Press Next Access Point Name: gwap.b-online.gr Press Next User name: wap Password: wap Domain: Press Finish Select Proxy Settings tab Set the following This network connects to the Internet: tick This network uses a proxy server to connect to the Internet: tick Proxy server: 192.168.200.10 Press Advanced HTTP: 192.168.200.10 port 9401 WAP: 192.168.200.10 port 9401 Secure WAP: 192.168.200.10 port 9401 Socks: 192.168.200.10 port 9401 Press Ok Press Ok again Οσο για το κλεισιμο των εφαρμογων νομιζω γινεται με το battery status.Εμενα μου βγαζει πανω δεξια ενα τετοιο εικονιδιο αλλα δεν θυμαμαι αν το ειχε η ΡΟΜ(Τοuch 3.01 ελληνικη) η αν το ειχα βαλει με το bs. Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
touloumelek Δημ. November 15, 2008 Κοινοποίηση Δημ. November 15, 2008 Ρυθμισεις για wind plus non stop. Press Start Select Settings Select Connections tab Select Connections Select Advanced tab Press Select Networks Press New Set the following Name: Wind plus Select Modem tab Press New Set the following Name: Wind plus Modem: Cellural Line (GPRS) Press Next Access Point Name: gwap.b-online.gr Press Next User name: wap Password: wap Domain: Press Finish Select Proxy Settings tab Set the following This network connects to the Internet: tick This network uses a proxy server to connect to the Internet: tick Proxy server: 192.168.200.10 Press Advanced HTTP: 192.168.200.10 port 9401 WAP: 192.168.200.10 port 9401 Secure WAP: 192.168.200.10 port 9401 Socks: 192.168.200.10 port 9401 Press Ok Press Ok again Οσο για το κλεισιμο των εφαρμογων νομιζω γινεται με το battery status.Εμενα μου βγαζει πανω δεξια ενα τετοιο εικονιδιο αλλα δεν θυμαμαι αν το ειχε η ΡΟΜ(Τοuch 3.01 ελληνικη) η αν το ειχα βαλει με το bs. φιλε μου σε ευχαριστω παρα πολυ.το εκανα και ολα οκ!!!!:D Παράθεση http://www.walldesign.gr[sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Administrators athanaso77 Δημ. November 16, 2008 Administrators Κοινοποίηση Δημ. November 16, 2008 επισης υπαρχει καπου καποιος task mananger να βαλω για να μπορω να κλεινω ολες τις εφαρμογες που τρεχουν?? WKTask Manager Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
petros_tdm Δημ. November 17, 2008 Κοινοποίηση Δημ. November 17, 2008 Αυτο το κινητο ειναι το ιδιο με το artemis , p3300 http://www.my-xda.com/devices/xda_orbit.jsp Το orbit xda ειναι με αρεσει πιο πολυ σε αυτα τα πλαστικα απο οτι της ace. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mitsos106 Δημ. November 17, 2008 Κοινοποίηση Δημ. November 17, 2008 Αυτο το κινητο ειναι το ιδιο με το artemis , p3300 http://www.my-xda.com/devices/xda_orbit.jsp Το orbit xda ειναι με αρεσει πιο πολυ σε αυτα τα πλαστικα απο οτι της ace. Ακριβώς όπως τα λές είναι:) Είναι το αντίστοιχο artemis σε έκδοση Ο2. Το έχω από πέρσι τον απρίλιο και είμαι υπερευχαριστημένος:D Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gggppp333 Δημ. November 17, 2008 Κοινοποίηση Δημ. November 17, 2008 Ακριβώς όπως τα λές είναι:) Είναι το αντίστοιχο artemis σε έκδοση Ο2. Το έχω από πέρσι τον απρίλιο και είμαι υπερευχαριστημένος:D Οπως επισης ειναι υπερευχαριστημενοι και οσοι εχουν το "κανονικο" artemis. ;) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
petros_tdm Δημ. November 17, 2008 Κοινοποίηση Δημ. November 17, 2008 Το κανονικο ειχα αλλα επειδη εχουν φθαρει τα πλαστικα και σκεφτομουνα να τα αλλαξω στο ψαξιμο που εκανα βρηκα το 02 και το σκεφτομαι και μαλον δεν ξεβαφουν τα μαυρα πλαστικα. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gggppp333 Δημ. November 17, 2008 Κοινοποίηση Δημ. November 17, 2008 Το κανονικο ειχα αλλα επειδη εχουν φθαρει τα πλαστικα και σκεφτομουνα να τα αλλαξω στο ψαξιμο που εκανα βρηκα το 02 και το σκεφτομαι και μαλον δεν ξεβαφουν τα μαυρα πλαστικα. Φιλε εχω την εντυπωση οτι οποιο artemis και να παρεις, αν το μπαινοβγαζεις στις τσεπες θα υποστει φθορα. Μπορεις να παρεις μια θηκουλα σιλικονης και να το κρατησεις σαν καινουργιο. Εγω το εβαλα σε μια τετοια και ενω το εχω πανω απο ενα χρονο ειναι σα να το αγορασα εχθες. Ασε που και να πεσει καμια φορα κατω δε σου πιανεται η ψυχη. :rolleyes: Σε συνδιασμο με μια ζελατινα στην οθονη εισαι καλυμενος 100%. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Administrators athanaso77 Δημ. November 18, 2008 Administrators Κοινοποίηση Δημ. November 18, 2008 μαλον δεν ξεβαφουν τα μαυρα πλαστικα. To mavro (ean den to prosexeis) ksebafei kai fainetai perissotero apo to kanoniko. Symfwnw me tin parapanw lysi... silicone case. Diakritikotates kai akrws apotelesmatikes. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
harrynaxiotis Δημ. November 18, 2008 Κοινοποίηση Δημ. November 18, 2008 WKTask Manager όντως είναι πολύ βολικός ευχαριστώ γιατί με αυτόν του battery status δεν με βόλευε τόσο:mad: Παράθεση ΣΤΟΥΣ ΦΙΛΟΥΣ ΠΟΥ ΕΦΥΓΑΝ ΝΩΡΙΣ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Administrators athanaso77 Δημ. November 18, 2008 Administrators Κοινοποίηση Δημ. November 18, 2008 όντως είναι πολύ βολικός kai poly parametropoisisimos, psaksto ligo kai tha to fereis akribws sta metra sou (mexri kai ellinika exei!). Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mitsos106 Δημ. November 18, 2008 Κοινοποίηση Δημ. November 18, 2008 δεν ξεβαφουν τα μαυρα πλαστικα. Δεν ξέρω τι κάνουν τα άλλα, μα στο μόνο σημείο που έχω φθορά, είναι στο φακό της φωτ. μηχανής, όπου ξεφλουδίστηκε λίγο το χρώμιο- αν είναι τέτοιο/ Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
MBIL17 Δημ. November 19, 2008 Κοινοποίηση Δημ. November 19, 2008 οκ παιδια την βρηκα στη σελιδα του Artemis στο xda-developers ευχαριστώ φιλε συγνωμη για την καθυστερηση στην απαντηση αλλα διαφορες υποχρεώσεις δεν μου το επετρεψαν τελικα καταφερα να περασω την οριντζιναλ γερμανικη ρομ και μετα καπακι την ελληνικη απο το xda-developers η συσκευη δουλεψε κανονικα αλλά λογω διαφόρων υποχρεώσεων όπως ανεφερα την εκλεισα και τη αφησα σπιτι όμως προχθες γυρνώντας και ανοίγοντας τη κόλησε στη έναρξη γράφοντας αυτη τη φορά: ipl 3.04.0000 spl 3.04.0001 και δεν προχωραει παραπερα εχω δοκιμασει παλι να περασω την γερμανικη αλλα τιποτα να υποθέσω ότι αυτά τα χαρακτηριστικά αφορούν την ελληνική ρομ που έχει αυτη τη στιγμή τι κανουμε τωρα? ευχαριστώ Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Administrators athanaso77 Δημ. November 19, 2008 Administrators Κοινοποίηση Δημ. November 19, 2008 τι κανουμε τωρα? Mporeis na kaneis Hard Reset? To do a hard reset. Press both soft keys and insert stylus into soft reset button and press. Release the soft reset button and keep pressing the soft keys. When the "This operation will delete all your personal data, to manufacturer default" appears on screen. Press Green call button to restore manufacturer default, or press other keys to cancel. Alliws bale ti syskevi se bootloader, synedese ti me to PC kai ksanaflashare ti. The bootloader is invoked by pressing down the Power and Voicedialer buttons simultaneously, and using the stylus at the same time to press the RESET button at the left side. Continue pressing the two buttons for a few seconds after pressing and releasing the reset button until the bootloader screen appears. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
MBIL17 Δημ. November 19, 2008 Κοινοποίηση Δημ. November 19, 2008 τα εχω δοκιμασει ολα αυτα, δεν γινεται τιποτα Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts