nikoleon Δημ. July 25, 2008 Κοινοποίηση Δημ. July 25, 2008 Ρίξε μια ματιά και στο weatherpanel, κι επίσης σε αυτά τα θέματα: http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?t=197755 http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?t=91322 Παράθεση Currently using: Samsung Galaxy S23 Ultra, Galaxy Buds 2 Pro, Galaxy Watch Νίκος Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
koklas Δημ. July 27, 2008 Κοινοποίηση Δημ. July 27, 2008 παιδια ευχαριστω... Παράθεση Samsung Galaxy S8 plus..... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sYn Δημ. July 28, 2008 Κοινοποίηση Δημ. July 28, 2008 Όταν είχε βγει η αναβάθμιση για το κινητό, την έβαλα και έχω εδώ και καιρό αυτά: Windows Mobile 6 Professional CE OS 5.2.1620 (Build 18125.0.4.2) ROM version: 3.13.405.1 WWE ROM date: 8/28/07 Radio version: 02.94.90 Protocol version: 4.1.13.44 ExtROM version: 3.13.405.102 Σημειωτεόν, ότι έχω την αγγλική και όχι την πατάτα της ACE. Εσείς με την αναβάθμιση έχετε τίποτα νεότερο; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
s2117 Δημ. July 29, 2008 Κοινοποίηση Δημ. July 29, 2008 Ρε παίδες έχω βρει το pda κ σκέφτομαι να το αγοράσω μεταχειρισμένο,αξίζει λέτε ή είναι λίγα τα 200MHz επεξεργαστής που έχει?Γιατί πχ ο αδερφός μου έχει το ΤΥΤΝ ΙΙ που εχει τον διπλάσιο κ ακόμα κι αυτό τρώει τα κολληματάκια του.. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sYn Δημ. July 29, 2008 Κοινοποίηση Δημ. July 29, 2008 Τελικά έβαλα την 4.02, με radio version την 03.21.90. Πραγματικά έχει μεγάλη διαφορά. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
cakrit Δημ. July 30, 2008 Κοινοποίηση Δημ. July 30, 2008 Παρόλο που έχω αλλάξει 10δες φορές ROM, πριν μερικές μέρες έβαλα αυτήν της ACE και σήμερα που προσπαθώ να βάλω μία άλλη, τρέχοντας το USPL μου πετάει μία λευκή οθόνη στο τέλος στο κινητο. ανοίγει το πρόγραμμα rom update utility και μόλις του δίνω εντολή να προχωρήσει κανει επανεκίνηση το κινητο. Καμιά ιδέα? (το δοκίμασα με 2 διαφορετικές ROM) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
freco Δημ. July 30, 2008 Κοινοποίηση Δημ. July 30, 2008 Παρόλο που έχω αλλάξει 10δες φορές ROM, πριν μερικές μέρες έβαλα αυτήν της ACE και σήμερα που προσπαθώ να βάλω μία άλλη, τρέχοντας το USPL μου πετάει μία λευκή οθόνη στο τέλος στο κινητο. ανοίγει το πρόγραμμα rom update utility και μόλις του δίνω εντολή να προχωρήσει κανει επανεκίνηση το κινητο. Καμιά ιδέα? (το δοκίμασα με 2 διαφορετικές ROM) Οι rom δεν έχουν να κάνουν αφού δεν φτάνεις να τις flashαρεις. Κάτι παίζει με το USPL. Δοκίμασες να κατεβάσεις το αρχικό USPL από το πρώτο thread? Κάποια στιγμή μου το έκανε κι εμένα αλλά με την τρίτη - τέταρτη πέρασε. Παράθεση Κωνσταντίνος Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
cakrit Δημ. July 30, 2008 Κοινοποίηση Δημ. July 30, 2008 για να δούμε .. το δοκιμάζω ... παντως το δοκίμασα με παλιά αρχεία που είχα και σίγουρα δούλευαν και μου έκανε τα ίδια ... Μπα τα ίδια μου κάνει ... έκανα και επαναφορα την ρομ τις Ace πάλι μπας και .. αλλά τπτ.. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
cakrit Δημ. July 30, 2008 Κοινοποίηση Δημ. July 30, 2008 μέχρι και καλώδιο άλλαξα .. αλλα τίποτα.. . δοκίμασα να βγάλω την SD και μου βγάζει μήνυμα μετά το uspl " unable to open logfile" "tiny console init done" και μένει εκεί. Ξεκινάει το ROM update utility.. ξεκινάει να αντιγράφει αρχέια ... και πάει από το 0 στο 100% αμέσως .. και μετα επανεκίνηση .. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
cakrit Δημ. July 30, 2008 Κοινοποίηση Δημ. July 30, 2008 Για ενημέρωση: κατάφερα να κάνω την εγκατάσταση ως εξής: 1) μπήκα χειροκίνητα σε bootloader πατώντας τα πλήκτρα οn/off, φωνητικής εντολής και κανοντας reset με την γραφίδα. 2) ετρεξα το rom update utility και όλα καλά (παράξενο παντως) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
freco Δημ. July 30, 2008 Κοινοποίηση Δημ. July 30, 2008 Τέλος καλό όλα καλά. Άβυσσος η ψυχή της γυναίκας (Artemis γαρ) :-) Παράθεση Κωνσταντίνος Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mikeclaman Δημ. July 31, 2008 Κοινοποίηση Δημ. July 31, 2008 να κανω μια ερώτηση πού μπορώ να βρώ προγραμματάκια για το ρ3300 και αν ξέρει κάποιος τι να κάνω έτσι ώστε το dest7 που έχω να locari ποιο γρήγορα κάνει κανένα 3λεπτο να βρεί δορυφόρους ευχαριστώ . Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nikoleon Δημ. July 31, 2008 Κοινοποίηση Δημ. July 31, 2008 Το quickgps το ενημερώνεις; Για προγράμματα στο ipmart-forum.com Παράθεση Currently using: Samsung Galaxy S23 Ultra, Galaxy Buds 2 Pro, Galaxy Watch Νίκος Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
freco Δημ. July 31, 2008 Κοινοποίηση Δημ. July 31, 2008 να κανω μια ερώτηση πού μπορώ να βρώ προγραμματάκια για το ρ3300 ipmart-forum, google it. και αν ξέρει κάποιος τι να κάνω έτσι ώστε το dest7 που έχω να locari ποιο γρήγορα κάνει κανένα 3λεπτο να βρεί δορυφόρους ευχαριστώ . Να ενημερώνεις συχνά τουλάχιστον κάθε 3 ημέρες το Quick GPS μέσω ίντερνετ. Opsss με πρόλαβες. Χάζευα αλλού μέχρι να πατήσω το post. :-) Παράθεση Κωνσταντίνος Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ptitonia Δημ. August 1, 2008 Κοινοποίηση Δημ. August 1, 2008 Γεια σας παιδια! Σημερα ειναι η μερα που εφυγα και εγω απο τα ''απλα'' κινητα και μπηκα στο τομεα τον pda's. Μολις τωρα αγορασα ενα p3300 μεταχειρισμενο και αν εχω αρκετα καλες γνωσεις περι Η/Υ ομολογω μπερδευτηκα λιγακι. Οπως καταλαβαινεται ειναι το πρωτο μου post εδω και εχω τοσα να ρωτησω αλλα θα αρκεστω στα κοληματακια που βρηκα με το καλημερα που λενε. 1ον. Το κυριοτερο μου προβλημα εβαλα την sim στο μηχανημα και εκανα αντιγραφη τις επαφες απο εκει (SIM) στο μηχανημα. Στην sim ειχα τις επαφες αποθηκευμενες στα ελληνικα και τωρα οπου δεν εχει λατινικους χαρακτηρες μου βγαζει τετραγωνακια με αποτελεσμα να μην βλεπω τα ονοματα!! τι να κανω ρε παιδια? Μην μου πειτε οτι θελουν μετονομασια ολες??? 2ον. Εχω τα WM 6 και εχω δει οτι υπαρχουν καποια που ειναι με μαυρο φοντο τι ειναι αυτα? (αγγλικα? τα δικα μου ειναι εληνικα)παιζει να τα βαλω?που θα τα βρω? 3ον. Υπαρχει καποιο site για προγραμματακια κλπ.. ?? Συχγωρεστε με αν η ερωτησεις ειναι λιγακι ''ηλιθιες'' αλλα δεν εχω ξανασχοληθει με κατι τετοιο!:X Σας ευχαριστω πολυ! :D Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
freco Δημ. August 1, 2008 Κοινοποίηση Δημ. August 1, 2008 1ον. Το κυριοτερο μου προβλημα εβαλα την sim στο μηχανημα και εκανα αντιγραφη τις επαφες απο εκει (SIM) στο μηχανημα. Στην sim ειχα τις επαφες αποθηκευμενες στα ελληνικα και τωρα οπου δεν εχει λατινικους χαρακτηρες μου βγαζει τετραγωνακια με αποτελεσμα να μην βλεπω τα ονοματα!! τι να κανω ρε παιδια? Μην μου πειτε οτι θελουν μετονομασια ολες??? Γιατί τις αντέγραψες αφού μπορείς να τις βλέπεις από την sim? Δεν έχω λύση αλλά αν αποφασίσεις να τις μετονομάσεις θα σου πρότεινα να κάνεις συγχρονισμό με το Outlook και να τις αλλάξεις από το PC. 2ον. Εχω τα WM 6 και εχω δει οτι υπαρχουν καποια που ειναι με μαυρο φοντο τι ειναι αυτα? (αγγλικα? τα δικα μου ειναι εληνικα)παιζει να τα βαλω?που θα τα βρω? Αν κατάλαβα καλά εννοείς να αλλάξεις θέμα (theme) στα WM. Έναρξη / Ρυθμίσεις / Today (δεν θυμάμαι πως λέγεται στα ελληνικά WM) και επιλέγεις άλλο θέμα. Τέτοια θα βρεις πολλά στο internet πχ εδώ http://www.pdagold.com/themes/ 3ον. Υπαρχει καποιο site για προγραμματακια κλπ.. ?? :D Δες το προηγούμενο μύνημα από το δικό σου. Καλώς τον στον κόσμο των Windows Mobile. Παράθεση Κωνσταντίνος Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ptitonia Δημ. August 1, 2008 Κοινοποίηση Δημ. August 1, 2008 Σε ευχαριστω πολυ φιλε μου freco Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vagg Δημ. August 2, 2008 Κοινοποίηση Δημ. August 2, 2008 1ον. Το κυριοτερο μου προβλημα εβαλα την sim στο μηχανημα και εκανα αντιγραφη τις επαφες απο εκει (SIM) στο μηχανημα. Στην sim ειχα τις επαφες αποθηκευμενες στα ελληνικα και τωρα οπου δεν εχει λατινικους χαρακτηρες μου βγαζει τετραγωνακια με αποτελεσμα να μην βλεπω τα ονοματα!! τι να κανω ρε παιδια? Μην μου πειτε οτι θελουν μετονομασια ολες??? Αυτο που θα μπορουσες να κανεις ειναι να συγχρονισεις το προηγουμενο σου κινητο με υπολογιστη, να περάσεις τις επαφες σου στα εληνικα, να κανεις εισαγωγη των επαφων στο outlook και μετα να συγχρονισεις το Artemis με το outlook. To πως θα το κανεις βεβαια ειναι το ζητουμενο, το πιο δυσκολο ειναι να συγχρονισεις το παλαιο κινητο με τον υπολογιστη (αλλα σιγουρα γινεται). Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
apapas Δημ. August 3, 2008 Κοινοποίηση Δημ. August 3, 2008 Έχει κυκλοφορησει ένα today plugin που δίνει Diamond όψη στο Αρτεμακι. http://www.throttlelauncher.com/portal Επίσης υπάρχει ένα theme για το spb shell 2.1 με ανάλογα αποελέσματα http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=402021 ενώ αρκετά ωραίο ειναι το WM7 theme για το spb shell 2.1 http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=392985 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mikeclaman Δημ. August 3, 2008 Κοινοποίηση Δημ. August 3, 2008 ερώτηση: Όταν κάνω update στο quick gps φτάνει έως το 75% και σταματά είναι φυσιολογικό αυτό ή θα πέπει να γράφει 100%? και ακόμα μία που αφορά τις επαφές, μου εμφανίζει δυο αλφαβητικές σειρές τη κάνω σε αυτήν την περίπτωση? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Administrators athanaso77 Δημ. August 3, 2008 Administrators Κοινοποίηση Δημ. August 3, 2008 ερώτηση: Όταν κάνω update στο quick gps φτάνει έως το 75% και σταματά είναι φυσιολογικό αυτό ή θα πέπει να γράφει 100%? Εάν έχει γίνει σωστά η αναβάθμιση το καταλαβαίνεις από την ημερομηνία που λέει από κάτω. ακόμα μία που αφορά τις επαφές, μου εμφανίζει δυο αλφαβητικές σειρές τη κάνω σε αυτήν την περίπτωση? Έχουν γίνει καταχωρήσεις με άλλη κωδικοποίηση, πιθανότατα λόγω δημιουργίας των επαφών με άλλη συσκευή. Απλά σβήσε το πρώτο γράμμα στο όνομα σε κάθε επαφή που σου τη βγάζει στη δεύτερη σειρά και θα μπει μετά στη σωστή. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
zyp3r Δημ. August 4, 2008 Κοινοποίηση Δημ. August 4, 2008 Ποια ειναι η σελιδα της htc για κατεβασω τα WM 6 για το 3300?????Ειναι αγορασμενο απο Ελλαδα και φοραει τα WM 5. Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sYn Δημ. August 4, 2008 Κοινοποίηση Δημ. August 4, 2008 HTC Greece Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Administrators athanaso77 Δημ. August 4, 2008 Administrators Κοινοποίηση Δημ. August 4, 2008 Ποια ειναι η σελιδα της htc για κατεβασω τα WM 6 για το 3300?????Ειναι αγορασμενο απο Ελλαδα και φοραει τα WM 5. http://www.htc.com.gr/forum/showthread.php?t=5949 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mikeclaman Δημ. August 5, 2008 Κοινοποίηση Δημ. August 5, 2008 θέλω να εγκαταστήσω ένα προγραμματάκι με ξυπνητήρι στο ipmart-forum δεν μπόρεσα να βρώ που υπάρχουν τα ανάλογα προγράμματα αν έχετε καποιο link για download thanks Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts