Jump to content

[Επίσημο] HTC P3300 (Artemis)

SIRHC
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

• Απαντήσεις 11,6χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Δημοφιλείς μέρες

Top Posters In This Topic

Επειδη αυτο το pocketCM μου εχει βγαλει την πιστη,μπορει καποιος να μου πει τι να κανω????Εβαλα την τελευταια εκδοση αλλα δεν μου εμφανιζει τις επαφες,παρα μονο αυτες που μου εχουν στειλει SMS και ας εχω επιλεξει απο τα filters να μου τις εμφανιζει ολες(τα ιδια ακριβως μου εκανε και το προηγουμενο pocketCM που ειχε μεσα η ROM).Δεν εχω αλλαξει ρυθμισεις,το μονο που εχω κανει ειναι οτι ειχα αφαιρεσει την SIM αλλα δεν θυμαμαι να μου το εκανε απο τοτε.Υπαρχει καποιος τροπος να τις μεταφερω απο τον υπολογιστη(η οποιοσδηποτε αλλος τροπος) στο pocketCM??????.

Να αναφερω πως στο sim_manager οι επεφες φαινονται κανονικα.

[sIGPIC][/sIGPIC]

• Administrators

Ean kaneis sygxronismo me ton ypologisti sou kai metafereis tis epafes sou apo to PC sti syskevi to PocketCM tis blepei amesws.

Bale tin teleftaia ekdosi pou dinw edw mazi me to arxeio twn ellinikwn.

Modpic.gif

Δοκίμασε κανείς την νέα rom του Tom?

http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=401062

Είμαι πολύ ευχαριστημένος με την Vanilla αλλά αυτή δείχνει πολύ ωραία... και θέλω να κάνω υπομονή να δω και το Samsung τουλάχιστον (αν δεν αντέξω μέχρι το xperia).

Κωνσταντίνος

Ean kaneis sygxronismo me ton ypologisti sou kai metafereis tis epafes sou apo to PC sti syskevi to PocketCM tis blepei amesws.

Bale tin teleftaia ekdosi pou dinw edw mazi me to arxeio twn ellinikwn.

Τελικα λύθηκε το προβλημα.Πατησα απο το sim_manager save to contracts(τελικα το δεχτηκε,παλαιοτερα εβγαζε σφαλμα) και εμφανισε τις επαφες στο pocketCM.:)

[sIGPIC][/sIGPIC]

Ontws deixnei wraia alla eixa akousei gia tin prwti beta ekdosi pou eixe bgalei pws eixe arketa problimata kai tin exw parei oso nanai me strabo mati tin Oops tou Tom.

παρα πολυ καλη,γρηγορη και σταθερη με φορτωμενα πολλα προγραμμα και igo8-igo6-destinator6-destinator7-papago,spb pocket plus,resco explorer,apmemo,sktools,pocket mechanic και αλλα πολλα ι και μενει ελευθερη μνημη 19.39 mb χωρις soft reset.

δεν εχω βρει κανενα bug μεχρι τωρα

Την πέρασα κι εγώ εχθές το βράδυ. Πολύ όμορφη, αρκετά γρήγορη και με 20+mb ελεύθερα σταθερά χωρίς reset. Είναι λιγότερο φορτωμένη σε προγράμματα απο αυτήν του meschle αλλά αυτό δεν νομίζω οτι πειράζει κάποιον.

Tο μόνο bug που βρήκα είναι οτι αν τυχόν κάνεις την κλασική κίνηση κατακόρυφα του touch flo (η συγκεκριμένη rom δεν έχει) βγάζει μήνυμα σφάλματος και κολλάει.

Nexus 4 > Stock for a little moment

Γεια στα παιδιά. Λοιπόν έχω ένα πρόβλημα και είπα να ποστάρω μήπως κάποιος μπορεί να βοηθήσει. Έχω ένα htc p3300 με wm5. τελευταία άρχισε να παρουσιάζει ένα πρόβλημα αρκετά ενοχλητικό. δηλαδή, όταν πατούσα το πλαινό κουμπί για να απενεργοποιήσω την οθόνη ή οταν περνούσε κάποιος χρόνος και μάυριζε η οθόνη πατούσα το κουμπί το πλαινό πάλι για να την επαναφέρω και δεν λειτουργούσε. Mετά απο επιμονή ξεκόλλησε μια φορά αφού προσπαθούσα 5 λεπτά και έκανε σαν τρελλό διάφορα επειδή πατούσα διάφορα κουμπιά. το έστειλα για επισκευή και αφού επέστρεψε με τα wm6. Από την 1η μέρα έκανε ακριβώς το ίδιο πρόβλημα, έσβηνε δηλαδή ενώ δεν έκανα τίποτα. Μου λένε να το ξαναστείλω. το θέμα είναι πως για το ίδιο πρόβλημα δεν το έφτιαξαν και δεν πιστεύω να γίνει κάτι παραπάνω τώρα.Έχει αντιμετωπίσει κανείς παρόμοιο πρόβλημα ή γνωρίζει κάποιου είδους λύση. ευχαριστώ.

• Administrators

Καταρχήν καλό είναι να μην ανοίγεις καινούργιο thread αφού ήδη υπάρχει για τη συσκευή σου. Έτσι θα βοηθηθείς και εσύ αλλά και θα βοηθήσεις άλλους αποτελεσματικότερα!

Όσον αφορά το πρόβλημά σου τώρα... προφανώς το πρόβλημά σου δεν είναι θέμα software αλλά hardware. Αφού είσαι στην εγγύηση και στο φτιάχνουν, πήγαινέ το πάλι πίσω αμέσως! ;)

Modpic.gif

Καταρχήν καλό είναι να μην ανοίγεις καινούργιο thread αφού ήδη υπάρχει για τη συσκευή σου. Έτσι θα βοηθηθείς και εσύ αλλά και θα βοηθήσεις άλλους αποτελεσματικότερα!

Όσον αφορά το πρόβλημά σου τώρα... προφανώς το πρόβλημά σου δεν είναι θέμα software αλλά hardware. Αφού είσαι στην εγγύηση και στο φτιάχνουν, πήγαινέ το πάλι πίσω αμέσως! ;)

απάντηση ήθελα και μια λύση αν υπαρχει. αν ήθελα να μου τα ψάλει ένας χρήστης με απωθημένα mod θα πήγαινα αλλού. γιαυτό σε παρακαλώ αν έχεις να πεις κάτι πες το όπως και το είπες. αλλιώς άφησε τους mods να κρίνουν για το thread. Ευχαριστώ όμως για την απάντηση σου. δεν έχω τίποτα προσωπικό απλώς δεν είμαι χθεσινός και έχω βαρεθεί αυτή τη φάση.

• Administrators

Εγώ μια συμβουλή έδωσα. Από εκεί και πέρα κάνεις ότι θέλεις. Μην το παίρνεις προσωπικά πάντως, δεν υπάρχει και λόγος εξάλλου. ;)

Και όσον αφορά το πρόβλημά σου... απάντηση πήρες. Όλοι το ίδιο θα σου πουν. :rolleyes:

Modpic.gif

απάντηση ήθελα και μια λύση αν υπαρχει. αν ήθελα να μου τα ψάλει ένας χρήστης με απωθημένα mod θα πήγαινα αλλού. γιαυτό σε παρακαλώ αν έχεις να πεις κάτι πες το όπως και το είπες. αλλιώς άφησε τους mods να κρίνουν για το thread. Ευχαριστώ όμως για την απάντηση σου. δεν έχω τίποτα προσωπικό απλώς δεν είμαι χθεσινός και έχω βαρεθεί αυτή τη φάση.

Καλημέρα,

έχει απόλυτο δίκιο ο athanaso77, είναι πρόβλημα hardware (έπεσε στα χέρια μου και άλλο ΑΡΤΕΜΙΣ με άλλου είδους πρόβλημα στο συγκεκριμένο κουμπί - δεν πατιόταν - το οποίο κουμπί, τελικά, μάλλον είναι ευπαθές).

Πάντως κι επειδή εγώ είμαι χθεσινός, είναι μάλλον άδικα τα σχόλια σου για τον φίλο athanaso77.

Καταλαβαίνω απόλυτα τον εκνευρισμό σου, αλλά θα σου πρότεινα να τον στρέψεις (εννοείται ήπια) προς το service της htc.

Dive Now Work Later

Έρχεσαι εδώ και ζητάς τί? Τα ρέστα απο τους χρήστες του φόρουμ. Τί θέλεις να σου πουν δηλαδή οτι θα σου επισκευάσουν αυτοί το κινητό?

Το πάς στο service και τους εξηγείς τι έγινε ωστε να σου επισκευάσουν τη συσκευή. Με το να έρχεσαι εδω μέσα με τέτοια συμπεριφορά προς τους χρήστες και ιδίως στον athanaso77 που έχει την καλή διάθεση να βοηθήσει, το μόνο που θα πάρεις είναι καμπανάκια.

E oχι και σου τα εψαλε ρε φιλε,απλα σου ειπε οτι καλο θα ηταν να μην ανοιγεις αλλο θεμα.Και αντε δεν μπορεσες να χρησιμοποιησεις την αναζητηση η εχεις αργη συνδεση η οτιδηποτε αλλο,αλλα τοσο στραβος εισαι????Λιγες σειρες πιο κατω απο το thread σου ελεγε ΗTC Artemis/P3300,δεν το ειδες?????

Αντι να πεις συγνωμη για το οτι δημιουργησες ενα θεμα το οποιο δεν χρειαζοταν καν αναζητηση για να το βρεις θες να βγεις και απο πανω??Ε sorry αλλα θα τα ακουσεις.

[sIGPIC][/sIGPIC]

Έρχεσαι εδώ και ζητάς τί? Τα ρέστα απο τους χρήστες του φόρουμ. Τί θέλεις να σου πουν δηλαδή οτι θα σου επισκευάσουν αυτοί το κινητό?

Το πάς στο service και τους εξηγείς τι έγινε ωστε να σου επισκευάσουν τη συσκευή. Με το να έρχεσαι εδω μέσα με τέτοια συμπεριφορά προς τους χρήστες και ιδίως στον athanaso77 που έχει την καλή διάθεση να βοηθήσει, το μόνο που θα πάρεις είναι καμπανάκια.

δεν καταλαβαίνετε. ούτε να προκαλέσω ήθελα ούτε τίποτα. έκανα ένα ποστ στο φόρουμ. μου ήρθε email ότι κάποιος απάντησε. ανοίγω και βλέπω αυτό το μύνημα. και θεώρησα ανούσιο και υπερβολικό να μου λέει κάποιος άλλος χρήστης όποιος και αν είναι αυτός να μου λέει γτ ανοίγω νέο thread. τον ευχαρίστησα που απάντησε αλλά του είπα και το παράπονο μου. είμαστε μια κοινότητα εδώ όπως όλα τα φόρουμ και αν το παίζουμε όλοι αστυνόμοι δεν θα βγεί άκρη. ελπίζω τουλάχιστον τώρα να καταλάβατε. όσο για τα νέυρα και προς την htc έχετε δίκιο. αλλά δεν είχα νέυρα. μίλησα στο ίδιο το άτομο που μου απάντησε πρώτο, μου απάντησε και έλαβε τέλος το θέμα. τι το συνεχίζετε τώρα δεν καταλαβαίνω.

οι ίδιοι οι mods δεν έδωσαν συνέχεια και έκαναν συγχώνευση το μύνημα μου.

δεν καταλαβαίνετε. ούτε να προκαλέσω ήθελα ούτε τίποτα. έκανα ένα ποστ στο φόρουμ. μου ήρθε email ότι κάποιος απάντησε. ανοίγω και βλέπω αυτό το μύνημα. και θεώρησα ανούσιο και υπερβολικό να μου λέει κάποιος άλλος χρήστης όποιος και αν είναι αυτός να μου λέει γτ ανοίγω νέο thread. τον ευχαρίστησα που απάντησε αλλά του είπα και το παράπονο μου. είμαστε μια κοινότητα εδώ όπως όλα τα φόρουμ και αν το παίζουμε όλοι αστυνόμοι δεν θα βγεί άκρη. ελπίζω τουλάχιστον τώρα να καταλάβατε. όσο για τα νέυρα και προς την htc έχετε δίκιο. αλλά δεν είχα νέυρα. μίλησα στο ίδιο το άτομο που μου απάντησε πρώτο, μου απάντησε και έλαβε τέλος το θέμα. τι το συνεχίζετε τώρα δεν καταλαβαίνω.

οι ίδιοι οι mods δεν έδωσαν συνέχεια και έκαναν συγχώνευση το μύνημα μου.

Καλησπέρα. OΛA KAΛA ΦIΛOI. Ας σταματήσει το θέμα, αν υπάρχει, εδώ. Κι επειδή έχω ψιλοτύψεις ότι εγώ το επανεκκίνησα, θέλω και πάλι να σε διαβεβαιώσω φίλε m1me ότι τα σχόλιά σου περί αστυνόμων και υποψηφίων mods είναι AΔIKA, τουλάχιστον προς τους χρήστες του συγκεκριμένου φόρουμ. Και για να επανέλθουμε, επειδή δεν κατάλαβες τι εννοούσα, αν εμένα μου γυρνούσαν την συσκευή από το service, δήθεν επισκευασμένη και μου έκανε πάλι τα ίδια κόλπα, θα ήμουν δικαιολογημένα εκνευρισμένος. TEΛOΣ KAΛO, OΛA KAΛA και εννοείται πάντα ΦIΛIKA και KAΛOΠPOAIPETA.

Dive Now Work Later

Καλησπέρα. OΛA KAΛA ΦIΛOI. Ας σταματήσει το θέμα, αν υπάρχει, εδώ. Κι επειδή έχω ψιλοτύψεις ότι εγώ το επανεκκίνησα, θέλω και πάλι να σε διαβεβαιώσω φίλε m1me ότι τα σχόλιά σου περί αστυνόμων και υποψηφίων mods είναι AΔIKA, τουλάχιστον προς τους χρήστες του συγκεκριμένου φόρουμ. Και για να επανέλθουμε, επειδή δεν κατάλαβες τι εννοούσα, αν εμένα μου γυρνούσαν την συσκευή από το service, δήθεν επισκευασμένη και μου έκανε πάλι τα ίδια κόλπα, θα ήμουν δικαιολογημένα εκνευρισμένος. TEΛOΣ KAΛO, OΛA KAΛA και εννοείται πάντα ΦIΛIKA και KAΛOΠPOAIPETA.

οκ. για να επανέλθουμε on topic. πρόσεξα πως τις μέρες που το φορτίζω και είναι γεμάτο δεν σβήνει. και τις μέρες π είναι κάτω από 40% σβήνει. επίσης βλέπω η μπαταρία είναι sanyo. μπορεί να την άλλαξε ο προηγούμενος ιδιοκτήτης. από ότι διάβασα η μπαταρία παίζει σημαντικό ρόλο. μήπως να έβαζα μια αυθεντική celxpert ( είδα sto google);

• Administrators
είμαστε μια κοινότητα εδώ όπως όλα τα φόρουμ και αν το παίζουμε όλοι αστυνόμοι δεν θα βγεί άκρη.

Ρίξε μια ματιά τη δουλειά έχει πέσει σε αυτό το thread και θα δεις σε πόσα πράγματα έχει βγει άκρη! :rolleyes:

Για καλό στο είπα και απάντηση έδωσα! Όντως όμως δεν υπάρχει λόγος να το συνεχίσουμε άλλο! Για ότι θες... εδώ είμαστε. ;)

Modpic.gif