Jump to content

[Επίσημο] HTC P3300 (Artemis)

SIRHC
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Και μια δυσάρεστη είδηση για τους απανταχού HTCακηδες για τον "αρχιμάγειρα"

Retirement from the (XDA) forum (του meschle)

http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=399550

Κωνσταντίνος

• Απαντήσεις 11,6χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Δημοφιλείς μέρες

Top Posters In This Topic

• Administrators

Αποσύρεται ο meschle από το XDA-devs; :blink:

Για μένα από τις μεγαλύτερες απώλειες του forum! Κρίμα για μας, ευτυχώς για εκείνον που σίγουρα θα έπιασε δουλειά ή στη Microsoft ή στην HTC!!! Το είπε εμμέσως πλην σαφώς εξάλλου στο πρώτο του post.

Modpic.gif

oups και ειμαι στιν 4.01 , δεν εβαζα την 02 γιατι βαριομουνα το setup τον εφαρμογων ....οποτε για λογους archive αν την εχει κανενας .... :)

Tha ti breis efkola, ean oxi edw... sigoura sto XDA-dev.

EDIT: Eides poso efkola? :p

Έχουν διαγραφεί τα thread από τον meschle. Δεν υπάρχουν πλέον στο XDA-dev.

Κωνσταντίνος

καλησπερα χρησιμοποιω το task manager για να κλεινω τα τρεχοντα προγραμματα.ομως δεν τα κλεινει ολα οπως πχ το τηλεφωνο με αποτελεσμα κατα την πλοηγηση να μου βγαζει μνημη γεματη κ επιλογη να κλεισω τρεχοντα προγραμματα.προτεινεται καποια αλλη εφαρμογη που να κλεινει ολα τα προγραμματα κ να μην μενω απο μνημη???
Samsung Galaxy S8 plus.....

καλησπερα παιδια!εντελως ξαφνικα μου μαυρισε η οθονη το εχει κανει τρεις συνεχομενες φορες κ τις τρεις φορες του εχω κανει format κ εστρωσε! φοβαμαι οτι θα το ξανακανει!οταν η οθονη ειναι μαυρη το τηλ λειτουργει κανονικα!μηπως μπορει κανεις να βοηθησει?!ευχαριστω πολυ!

καλησπερα χρησιμοποιω το task manager για να κλεινω τα τρεχοντα προγραμματα.ομως δεν τα κλεινει ολα οπως πχ το τηλεφωνο με αποτελεσμα κατα την πλοηγηση να μου βγαζει μνημη γεματη κ επιλογη να κλεισω τρεχοντα προγραμματα.προτεινεται καποια αλλη εφαρμογη που να κλεινει ολα τα προγραμματα κ να μην μενω απο μνημη???

Καλημέρα, εγώ χρησιμοποιώ το Magic Button και είμαι πολύ ικανοποιημένος. Ψάξε το στο ipmart και δοκίμασέ το.

Dive Now Work Later

καλησπερα παιδια!εντελως ξαφνικα μου μαυρισε η οθονη το εχει κανει τρεις συνεχομενες φορες κ τις τρεις φορες του εχω κανει format κ εστρωσε! φοβαμαι οτι θα το ξανακανει!οταν η οθονη ειναι μαυρη το τηλ λειτουργει κανονικα!μηπως μπορει κανεις να βοηθησει?!ευχαριστω πολυ!

Συγγνώμη προκαταβολικά για την απάντηση, δεν θέλω να σε προσβάλω, αλλά έχεις δοκιμάσει όταν σβήνει η οθόνη να πατήσεις σύντομα το δεξί πάνω πλαινό κουμπί της συσκευής. Όταν το κάνεις επανέρχεται; Τσέκαρε τις επιλογές σου στις ρυθμίσεις φωτισμού οθόνης. Σου εύχομαι ειλικρινά να είναι κάτι τόσο απλό γιατί αν όχι οι ξαφνικές μαύρες οθόνες μου μυρίζουν σοβαρή βλάβη.

Dive Now Work Later

Παιδιά καλησπέρα! Πιστεύετε ότι αξίζει να αλλάξω ROM και να χάσω την εγγύηση?

Παιδιά καλησπέρα! Πιστεύετε ότι αξίζει να αλλάξω ROM και να χάσω την εγγύηση?

pistebo pos gia na afksiseis tis dinatotites tou ppc prepei na figeis apo tin original

:spider: thanks

• Administrators
κ μετα αν γινει κατι παει η εγγυηση η μπορω να εαπανερθω στην official??

Όλα γίνονται αλλά θα σου πρότεινα να μην αρχίσεις να ασχολείσαι με αυτά μέχρι να εξοικειωθείς αρκετά με τη συσκευή σου. Κατά τη γνώμη μου, μην πειράξεις την συσκευή σου εάν δεν βρίσκεις λόγο να το κάνεις.

Modpic.gif

Όλα γίνονται αλλά θα σου πρότεινα να μην αρχίσεις να ασχολείσαι με αυτά μέχρι να εξοικειωθείς αρκετά με τη συσκευή σου. Κατά τη γνώμη μου, μην πειράξεις την συσκευή σου εάν δεν βρίσκεις λόγο να το κάνεις.

εχω ενα χρονο την συσκευη κ ελεγα να αυξησω λιγο μνημη γιατι δουλευει με 10-12 στα προγραμματα..κατα τα αλλα οκ παει..

• Administrators
Η αλλαγή της ROM θα βελτιώσει τα επίπεδα της ελεύθερης RAM που έχει η συσκευή σου αλλά δεν έχει σχέση με το πόσα προγράμματα έχεις εγκατεστημένα στη συσκευή σου.

Modpic.gif

Η αλλαγή της ROM θα βελτιώσει τα επίπεδα της ελεύθερης RAM που έχει η συσκευή σου αλλά δεν έχει σχέση με το πόσα προγράμματα έχεις εγκατεστημένα στη συσκευή σου.

το ξερω..απλα θα εχω περισσοτερη ελευθερη μνημη ωστε κατα την πλοηγηση να μην μενει απο μνημη.ετσι δεν ειναι??

• Administrators
Αυτό εξαρτάται από διάφορους παράγοντες, όπως από το ποια ROM θα βάλεις, εάν έχεις παραφορτωμένο το today screen σου, εάν κάνεις που και που εκκαθάριση της μνήμης με το Oxios Hibernate ή το FreeUp RAM του SKTools. Συσκευές με 64ΜΒ RAM θέλουν προσοχή σε αυτά τα πράγματα για να μην μπουκώνει η συσκευή.

Modpic.gif

Συνεχίζω να έχω κολλήματα τελευταία παρόλο που έκανα τις ρυθμίσεις στο BatteryStatus που αναφέρθηκαν πιο πάνω. Απεγακτέστησα και το Photo contacts Pro που είχα εγκαταστήσει αλλά πλέον για άγνωστο λόγο δεν μπορώ να συνδέσω το Αρτεμάκι με το PC. Mου βγάζει σφάλμα το ActiveSync. Δοκίμασα να το απεγκαταστήσω και να το επανεγκαταστήσω αλλά αρνείται πεισματικά να κάνει synchronize. :mad:
Nexus 4 > Stock for a little moment

Αυτό εξαρτάται από διάφορους παράγοντες, όπως από το ποια ROM θα βάλεις, εάν έχεις παραφορτωμένο το today screen σου, εάν κάνεις που και που εκκαθάριση της μνήμης με το Oxios Hibernate ή το FreeUp RAM του SKTools. Συσκευές με 64ΜΒ RAM θέλουν προσοχή σε αυτά τα πράγματα για να μην μπουκώνει η συσκευή.

εγκατεστησα το Oxios Hibernate..οταν παταω μου βγαζει ενα εικονιδιο οτι εκκαθαρισε μνημη πχ 337 κb.ποσο συχνα μπορω να το κανω??