Jump to content

[Επίσημο] HTC P3300 (Artemis)

SIRHC
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Καλησπερα..

Πριν λίγες μέρες αναβάθμισα το κινητό μου με wm6 γνησια απο το ιταλικο σιτε,κα8ως τα εχω αγορασει απο ιταλια....Η ερωτηση μου τωρα ειναι,εαν γινεται να βαλω ελληνικα με καποιον τροπο χωρις να αλλαξω τη ρομ κ χασω την εγγυηση..Μπηκα στο ελληνικο σιτε αλλα δε με αφηνει να κατεβασω..καμια ιδεα??

ευχαριστω..

• Απαντήσεις 11,6χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Δημοφιλείς μέρες

Top Posters In This Topic

• Administrators
Καλησπερα..

Πριν λίγες μέρες αναβάθμισα το κινητό μου με wm6 γνησια απο το ιταλικο σιτε,κα8ως τα εχω αγορασει απο ιταλια....Η ερωτηση μου τωρα ειναι,εαν γινεται να βαλω ελληνικα με καποιον τροπο χωρις να αλλαξω τη ρομ κ χασω την εγγυηση..Μπηκα στο ελληνικο σιτε αλλα δε με αφηνει να κατεβασω..καμια ιδεα??

ευχαριστω..

Δεν μπορείς να βάλεις την επίσημη ελληνική ROM σε μη-ελληνική συσκευή. Το μόνο που μπορείς να κάνεις είναι να βάλεις cooked ROM, unofficial δηλαδή αλλά έτσι χάνεις την εγγύησή σου (μέχρι να επαναφέρεις την official δηλαδή ;) ).

Modpic.gif

καλημερα παιδια. εχω απο εχθες που ψαχνω το "top to bottom method to activate_cube.CAB" και το forum απο το xda devolopers δεν δουλευει. αν υπαρχει καποιος που να το εχει ας μου στειλει ενα pm. ευχαριστω:)

• Administrators
καλημερα παιδια. εχω απο εχθες που ψαχνω το "top to bottom method to activate_cube.CAB" και το forum απο το xda devolopers δεν δουλευει. αν υπαρχει καποιος που να το εχει ας μου στειλει ενα pm. ευχαριστω:)

http://203.148.145.140:1234/Download/mobiz/top%20to%20bottom%20method%20to%20activate_cube.CAB

Modpic.gif

• Administrators
Μια χαζη ερωτηση.Τι ειναι αυτο το top to bottom method to activate????

Diadikasia kinisis me ta daxtyla panw stin othoni gia na emfanizetai o kybos (apo ti stigmi pou ton exeis egkatastisei panta).

Modpic.gif

Συνάδελφοι μηπως ξέρει κανείς τα εξής;

1. κανένα προγραμμα για καθαρισμό μνήμης που να κανει monitor τη μνημη και να τρεχει αυτοματα οταν πεφτει κατω απο καποιο οριο;

2. πως μπορουμε να φτιαξουμε ενα batch file ή κατι τετοιο που να το παταμε και να τρεχει πρωτα πχ το hibernate και μετα να σηκωνει destinator?

3. ποιες παραμετρους πρεπει να βαλουμε στο command line του sktools για να κανει καθαρισμο μνημης με ταυτοχρονο κλεισιμο των ενεργων tasks?

Thanks for the answers,

D.

thanks!

To touch flo δεν έρχεται σαν εγκαταστήσιμο cab. Πρέπει να περάσεις rom που να το περιλαμβάνει.

Τουλάχιστον δεν έχω δει πουθενά να δίνεται μεμονωμένα.

Πρέπει να κατεβάσεις από το forum του pocket cm το greek019.lang.ini (για την αντίστοιχη

έκδοση του pocket cm που έχεις), για τα ελληνικά, να το μετονομάσεις σε lang.ini και να το ρίξεις στον φάκελο \windows της συσκευής. Reboot και είσαι κομπλέ.

Αν θέλεις μόνο ελληνικό index για τα ονόματα, άνοιξε το lang.ini που υπάρχει στον φάκελο windows στην συσκευή σου και αντικατέστησε την γραμμή

searchindex.*.indexletter=#ABCDEFGHIJKLMNOPQRSTUVWXYZ

με αυτή

searchindex.*.indexletter=#ΑΒΓΔΕΖΗΘΙΚΛΜΝΞΟΠΡΣΤΥΦΧΨΩ

;)

Reboot και είσαι ΟΚ.

Παιδιά, έχω κάνει όλα τα παραπάνω αλλά για κάποιο λόγο ο κατάλογος συνεχίζει να εμφανίζεται στα αγγλικά...Ξέρετε τι μπορεί να μου διαφεύγει?

Thanks

• Administrators
Παιδιά, έχω κάνει όλα τα παραπάνω αλλά για κάποιο λόγο ο κατάλογος συνεχίζει να εμφανίζεται στα αγγλικά...Ξέρετε τι μπορεί να μου διαφεύγει?

Thanks

Κατέβασε το Ελληνικά.lang.zip και πέρασε το Ellinika.lang.ini που υπάρχει μέσα στον φάκελο /Program Files/PocketCM της συσκευής σου. Στις ρυθμίσεις γλώσσας του PocketCM επέλεξε τα ελληνικά. Κάνε ένα soft reset και είσαι έτοιμος.

Modpic.gif

Ξανακαλησπέρα σας κ ευχαριστω για τη βοηθεια...

Μια αλλη μου απορεια..πριν που ειχα wm5 δεν ειχα προβλημα να συνδεθω οπουδηποτε ασυρματα στο ιντερνετ..τωρα με τα 6 παω να συνδεθω καπου που εχει wp2 enterprise κ μου λεει οτι δε γινεται κ οτι μου χρειαζετε καποιο πιστοποιητικο...που το βρισκω αυτο??μηπως πρεπει να χρεισιμοποιησω κανενα προγραμμα??

ευχαριστω..

• Administrators
  • Administrators
'Ελα που δεν έχω ιδέα πως λειτουργεί το ebay??

Κανείς μας στην αρχή δεν είχε ιδέα! Ψάξτο λίγο και δε θα δυσκολευτείς... στο τέλος θα δεις ότι άξιζε τον κόπο!;)

Modpic.gif

Αυτό είναι το ίδιο; http://mobile.brando.com.hk/prod_detail.php?prod_id=02906&dept_id=&cat_id=0696

Mου είναι πολύ πιο εύκολο να χρησιμοποιήσω την κάρτα μου από το να κάτσω να μάθω πως λειτουργεί όλο το ebay

斯塔夫罗斯 :O

• Administrators
Αυτό είναι το ίδιο; http://mobile.brando.com.hk/prod_detail.php?prod_id=02906&dept_id=&cat_id=0696

Mου είναι πολύ πιο εύκολο να χρησιμοποιήσω την κάρτα μου από το να κάτσω να μάθω πως λειτουργεί όλο το ebay

Και στα δύο την κάρτα σου θα χρησιμοποιήσεις μην ανησυχείς! Και φίλε μου... το ebay δεν έχει τίποτα να μάθεις, κάνεις εγγραφή και αγοράζεις, δεν θέλει κανένα διδακτορικό πια!!!

Modpic.gif

Στο Ρ3300 γινεται να φαινεται ο κωδικοε της πολης που βρισκομαι οπως στα απλα κινητα που εμφανιζεται κατω απο το δικτυο.
[sIGPIC][/sIGPIC]

Ξανακαλησπέρα σας κ ευχαριστω για τη βοηθεια...

Μια αλλη μου απορεια..πριν που ειχα wm5 δεν ειχα προβλημα να συνδεθω οπουδηποτε ασυρματα στο ιντερνετ..τωρα με τα 6 παω να συνδεθω καπου που εχει wp2 enterprise κ μου λεει οτι δε γινεται κ οτι μου χρειαζετε καποιο πιστοποιητικο...που το βρισκω αυτο??μηπως πρεπει να χρεισιμοποιησω κανενα προγραμμα??

Για να σας Βοηθησω μου λεει οτι λειπει το eap-mschap v2....:wacko::wacko::wacko:

• Administrators
Στο Ρ3300 γινεται να φαινεται ο κωδικοε της πολης που βρισκομαι οπως στα απλα κινητα που εμφανιζεται κατω απο το δικτυο.

Den to exw dei kapou afto se aftes tis syskeves.

Modpic.gif

ναι στο κανει αυτο το battery status. στις ρυθμισεις εκει που επιλεγεις τι θελεις να εμφανιζεται στην οθονη, οπως ισχυς μπαταριας, σηματος κ.τ.λ εχει και την επιλογη που ζητας. Δεν θυμαμαι ακριβως πως την γραφει γιατι δεν το εχω τωρα στο cruise μου.

LG G2 32GB D800 LTE

Το προσωπικό μου Blog http://antonis-news.blogspot.com/ - Twitter : Kourkoumelakis

My Photography: http://kourkoumelakis.blogspot.gr// - Instagram & Flickr: Kourkoumelakis

• Administrators
Μπορει καποιος να μου στελει λινκ για να κατεβασω το battery status???

http://www.chi-tai.info/cs_BatteryStatus_XDA_Neo_WM5_iM_cs.htm

Modpic.gif

ναι στο κανει αυτο το battery status. στις ρυθμισεις εκει που επιλεγεις τι θελεις να εμφανιζεται στην οθονη, οπως ισχυς μπαταριας, σηματος κ.τ.λ εχει και την επιλογη που ζητας. Δεν θυμαμαι ακριβως πως την γραφει γιατι δεν το εχω τωρα στο cruise μου.

Καλησπέρα,

Όντως στο battery status στην έκδοση (0.04.203 Build 0268) υπάρχει ανάλογη ρύθμιση. Νομίζω ότι θα πρέπει να είναι τσεκαρισμένη η επιλογή show cell broadcast messages.

Παρ'όλα αυτά και παρά το γεγονός ότι εγώ την έχω τσεκαρισμένη, δεν μου βγάζει στην γραμμή του battery status το γνωστό μηνυματάκι της πόλης που βρίσκομαι (ίσως όμως δεν κάνω εγώ κάτι σωστά).

Επίσης μία συμβουλή: η συγκεκριμένη υπηρεσία στα απλά κινητά είναι υπεύθυνη για αύξηση στην κατανάλωση της μπαταρίας (ίσως το ίδιο να συμβαίνει και με το Artemis).

Dive Now Work Later