Minotavrs Δημ. January 3, 2008 Κοινοποίηση Δημ. January 3, 2008 Χρόνια Πολλά παιδιά. :) Τρεις κι ο κούκος μείναμε? 'Ολοι μετακομίζουν στο thread του cruise μου φαίνεται. :( xRONIA pOLLa pAIDIa !! eIDIKa de ston filo Freco (paliogriniari) :D:D:D:D Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
freco Δημ. January 3, 2008 Κοινοποίηση Δημ. January 3, 2008 xRONIA pOLLa pAIDIa !! eIDIKa de ston filo Freco (paliogriniari) :D:D:D:D Μπα Μπα... πως κι απ τα μέρη μας??? :p Εγώ κάποιον άλλο άκουσα να γκρινιάζει για τη νέα μπουρούχα του :lol::lol::lol::lol: Το στρωσες??? Παράθεση Κωνσταντίνος Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Minotavrs Δημ. January 3, 2008 Κοινοποίηση Δημ. January 3, 2008 Μπα Μπα... πως κι απ τα μέρη μας??? :p Εγώ κάποιον άλλο άκουσα να γκρινιάζει για τη νέα μπουρούχα του :lol::lol::lol::lol: Το στρωσες??? Mia xara paei mhn to matiaxw ligo fortomeno einai alla anamenontai ekatontades Custom ROM :lol::lol: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nikos2004dj Δημ. January 3, 2008 Κοινοποίηση Δημ. January 3, 2008 παιδες καλη συνεχεια απο μενα εγω μεταφερομαι προσωρινα στο p3600 για λιγους μηνες μεχρι να ερθει η επιδοτηση και κατα συνεπεια το 3650! ενα ευχαριστω σε ολους οσους βοηθησαν με τις αποριες μου και οχι μονο.. χρονια πολλα καλη χρονια Παράθεση My Devices:Motorola timeport,one touch 701,se t29,N 6510,Siemens s55,5100,6610,3650,se p800,6600,7610,6630,nokia n70,nokia 6101,se k310,nokia n73,nokia 5500d,se k800i,Htc p3300,Htc p3600i,SE k850i vf,samsung d880,samsung d980,Htc touch diamond white,Samsung omnia2,nokia e52,blackberry 9700,Htc hero,Htc Desire,Iphone 4 16gb,Iphone 4s 64gb,samsung x-cover,samsung galaxy s3 mini,iphone 5s,iphone 6,samsung s6,note 5,mi max , mi5s plus ... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
fuzzySNR Δημ. January 4, 2008 Κοινοποίηση Δημ. January 4, 2008 Αν καποιος (Αθήνα) έχει το P3300 (σε αριστη κατασταση!) και θέλει να το πουλησει το αγοράζω άμεσα! ΠΜ me! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mourinio Δημ. January 4, 2008 Κοινοποίηση Δημ. January 4, 2008 Χρόνια Πολλά και καλή Χρονιά σε όλους. Θα κάνω για δεύτερη ορά μια ερώτηση μήπως και μπορεί κάποιος να με βοηθήσει. Είμαι νέος κάτοχος του Artemis και έχω ένα bluetooth itech, αυτό με την αναγνώρηση κλήσης. Το πρόβλημα είναι ότι ενώ έχω τις επαφές μου γραμμένες με λατινικούς χαρακτήρες, στο bluetooth δεν εμφανίζεται το όνομα του καλόυντος (κάτι που έκανε στο Sony - Ericsson που είχα παλιά) αλλά το μόνο το νούμερό του. Έψαξα μεγάλο μέρος του forum αλλά δεν βρήκα απάντηση. Σας παρακαλώ ΒΟΗΘΕΙΑ..... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
freco Δημ. January 5, 2008 Κοινοποίηση Δημ. January 5, 2008 Όποιος θέλει το Pocket Informant 2007 δωρεάν και νόμιμα, ας κοιτάξει εδώ: http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?t=194674 Μόνο να βιαστεί γιατί ισχύει η προσφορά μόνο χτες και σήμερα. Παράθεση Κωνσταντίνος Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
manolo1 Δημ. January 6, 2008 Κοινοποίηση Δημ. January 6, 2008 Καλη χρονια παιδια σε ολους,σαν νεος κατοχος το htc p3300 θα ηθελα μια βοηθεια,θελω να περασω games,ηχους στο κινητο πως μπωρο και απο που θα τα βρω,ευχαρηστο προκαταβολικα :help::up::) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
anastasis83 Δημ. January 6, 2008 Κοινοποίηση Δημ. January 6, 2008 καλησπερα.... εχω ενα προβληματακι να κανω login μεσω wifi στο windows live messenger που εχει εγκατεστημενο το htc p3300(wm6)και μου βγαζει συνεχεια το μηνυμα"σφαλμα στον διακομιστη"... τι μπορει να ειναι??/ ps ειμαι ασχετος και πρωταρης στα ppc's... ευχαριστω εκ των προτερων! Παράθεση Μέγιστο μέγεθος εικόνας υπογραφής 420x150 pixels και 16ΚBytes. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
konandrio Δημ. January 6, 2008 Κοινοποίηση Δημ. January 6, 2008 Αν καποιος (Αθήνα) έχει το P3300 (σε αριστη κατασταση!) και θέλει να το πουλησει το αγοράζω άμεσα! ΠΜ me! Καλη χρονια και χρονια πολλα σε ολους. Το P800 μου αρέσει στην φώτο, το πρώτο τηλ που τα έσκασα χοντρά. Το βρήκα πριν ένα μηνά σ ένα συρτάρι με πρησμένη μπαταρια. Παράθεση s100-Artemis-Cruise-Diamond Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
manwlis77 Δημ. January 6, 2008 Κοινοποίηση Δημ. January 6, 2008 παιδια εχει το τηλ αυτοματη εστιαση στην καμερα? η τιμη του παντος επεσε 539 με φπα και i-go Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mitsos106 Δημ. January 6, 2008 Κοινοποίηση Δημ. January 6, 2008 Καλη χρονια παιδια σε ολους,σαν νεος κατοχος το htc p3300 θα ηθελα μια βοηθεια,θελω να περασω games,ηχους στο κινητο πως μπωρο και απο που θα τα βρω,ευχαρηστο προκαταβολικα :help::up::) Καλημέρα και καλή χρονιά! Καλώς μας ήλθες στο club που ολοένα λιγοστεύει;) Για ήχους, απλά ρίξτους ατόφιους στο φάκελο των Windows. Όσο για παιχνίδια, ρίξε μια ματιά σε προηγούμενες σελίδες και θα βρεις αρκετές αναφορές. Θα σου συνιστούσα πρώτα να ασχοληθείς λίγο με τα ΠΕΡΙΕΧΟΜΕΝΑ και θα σου λυθούν οι περισσότερες απορίες. Αν έχεις πρόβλημα, εδώ είμαστε!:) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
manolo1 Δημ. January 6, 2008 Κοινοποίηση Δημ. January 6, 2008 Καλημέρα και καλή χρονιά! Καλώς μας ήλθες στο club που ολοένα λιγοστεύει;) Για ήχους, απλά ρίξτους ατόφιους στο φάκελο των Windows. Όσο για παιχνίδια, ρίξε μια ματιά σε προηγούμενες σελίδες και θα βρεις αρκετές αναφορές. Θα σου συνιστούσα πρώτα να ασχοληθείς λίγο με τα ΠΕΡΙΕΧΟΜΕΝΑ και θα σου λυθούν οι περισσότερες απορίες. Αν έχεις πρόβλημα, εδώ είμαστε!:) Σ ευχαρηστω φιλε μου τωρα το μαθενο και ειμαι συνεχια στο ψαξημο,για οτη απορια θα σας πω :) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Administrators athanaso77 Δημ. January 6, 2008 Administrators Κοινοποίηση Δημ. January 6, 2008 παιδια εχει το τηλ αυτοματη εστιαση στην καμερα? Όχι. :confused: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Administrators athanaso77 Δημ. January 6, 2008 Administrators Κοινοποίηση Δημ. January 6, 2008 Για ήχους, απλά ρίξτους ατόφιους στο φάκελο των Windows. Επειδή οι ήχοι καταλαμβάνουν αρκετό χώρο... μπορεί να τους ρίξει και στο φάκελο Storage Card/My Documents της κάρτας μνήμης. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mitsos106 Δημ. January 7, 2008 Κοινοποίηση Δημ. January 7, 2008 Επειδή οι ήχοι καταλαμβάνουν αρκετό χώρο... μπορεί να τους ρίξει και στο φάκελο Storage Card/My Documents της κάρτας μνήμης. Σοφά μιλάς! ΟΥΓΚ! Μου διέφυγε:lol: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
liapos7 Δημ. January 7, 2008 Κοινοποίηση Δημ. January 7, 2008 freco στην Artemis Touch 3.01 WM6 WWE που εχεις στην υπογραφη σου μπορουμε να περασουμε τα ελληνικα; (απο εδω στο δευτερο μερος): http://www.htc.com.gr/forum/showthread.php?t=5949 κατεβασα τα wm6 και τα ελληνικα και ολα καλα οταν τα περασα αλλα του touch εχει πιο ωραια εμφανιση γι αυτο ρωταω μιας και δεν θελω να εχει μονο αγγλικα! Παράθεση http://www.myphone.gr/gallery/data/500/5565hondasport.jpg Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
manwlis77 Δημ. January 7, 2008 Κοινοποίηση Δημ. January 7, 2008 pos mporo na allakso to prasino fonto sto kinito stin epifania ergasias exo di se alla tilefona kokino Mpori kapios na anebasi mia lista me ta programmata pou mporoun na treksoun sto mixanaki? simera to pira kai exo mesanikta!!!!! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mitsos106 Δημ. January 7, 2008 Κοινοποίηση Δημ. January 7, 2008 pos mporo na allakso to prasino fonto sto kinito stin epifania ergasias exo di se alla tilefona kokino Mpori kapios na anebasi mia lista me ta programmata pou mporoun na treksoun sto mixanaki? simera to pira kai exo mesanikta!!!!! Από τις ρυθμίσεις/σήμερα θα αλλάξεις το φόντο και το χρώμα με τα ήδη προεγκατεστημένα θέματα. Για πιο πολλά, ρίξε μια ματιά εδώ Κατεβάζεις το θέμα και το ρίχνεις στο φάκελο των windows. Για ακόμα πιο τρελή επιφάνεια εργασίας, ρίξε μια ματιά στο αντίστοιχο θέμα Και ξαναλέω: Για αρχή, ψάξιμο στα περιεχόμενα, να μη λέμε τα ίδια πράγματα. Θα λυθούν πάρα πολλές απορίες;) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nikos2004dj Δημ. January 7, 2008 Κοινοποίηση Δημ. January 7, 2008 pos mporo na allakso to prasino fonto sto kinito stin epifania ergasias exo di se alla tilefona kokino Mpori kapios na anebasi mia lista me ta programmata pou mporoun na treksoun sto mixanaki? simera to pira kai exo mesanikta!!!!! αν πας στο ρυθμισεις /σημερα/εμφανιση διαλεγεις θεμα! αν δεν εχεις μπορεις να κατεβασεις!μη ρωτησεις απο που.. αναζητηση.. Παράθεση My Devices:Motorola timeport,one touch 701,se t29,N 6510,Siemens s55,5100,6610,3650,se p800,6600,7610,6630,nokia n70,nokia 6101,se k310,nokia n73,nokia 5500d,se k800i,Htc p3300,Htc p3600i,SE k850i vf,samsung d880,samsung d980,Htc touch diamond white,Samsung omnia2,nokia e52,blackberry 9700,Htc hero,Htc Desire,Iphone 4 16gb,Iphone 4s 64gb,samsung x-cover,samsung galaxy s3 mini,iphone 5s,iphone 6,samsung s6,note 5,mi max , mi5s plus ... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
niknik Δημ. January 7, 2008 Κοινοποίηση Δημ. January 7, 2008 επιτελους! μερικες φωτογραφιες απο τη βαση για το pda. δεν ηθελα να κανω το 206 "ταριφ-άμαξο" με βεντουζες και λοιπες "αηδιες" και ετσι ιδου: βαση κατα παραγγελια (απο internet shop) για το 206 που δεν χαλαει τους αεραγωγους και active holder της brondit για το ΗΤC Το ρευμα ερχεται απο την ασφαλειοθηκη και ετσι γλυτωνουμε τα καλωδια που θα κρεμονταν μεχρι τον αναπτηρα. http://i147.photobucket.com/albums/r302/dimi_p/my%20206/pda3.jpg εδω μερικες φωτο ακομη αλλα σε link. http://i147.photobucket.com/albums/r302/dimi_p/my%20206/pda2.jpg http://i147.photobucket.com/albums/r302/dimi_p/my%20206/pda1.jpg http://i147.photobucket.com/albums/r302/dimi_p/my%20206/pda4.jpg Η βάση είναι αυτή 971773 Active Holder, Tilt Swivel? Και αν ναι από που την αγόρασες? Ευχαριστώ! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
freco Δημ. January 8, 2008 Κοινοποίηση Δημ. January 8, 2008 freco στην Artemis Touch 3.01 WM6 WWE που εχεις στην υπογραφη σου μπορουμε να περασουμε τα ελληνικα; (απο εδω στο δευτερο μερος): http://www.htc.com.gr/forum/showthread.php?t=5949 κατεβασα τα wm6 και τα ελληνικα και ολα καλα οταν τα περασα αλλα του touch εχει πιο ωραια εμφανιση γι αυτο ρωταω μιας και δεν θελω να εχει μονο αγγλικα! Δυστυχώς όχι. Οι μόνες μαγειρεμένες που παίζουν (αρκετά καλά κατά τα λεγόμενα άλλων που τις δοκίμασαν) με Ελληνικά είναι αυτές: http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=342580 (mescle) http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=347216 (bsp98ht) Μπορείς να τις δοκιμάσεις. Παράθεση Κωνσταντίνος Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
cakrit Δημ. January 8, 2008 Κοινοποίηση Δημ. January 8, 2008 για κάποιο λόγο ενώ περνάω στο htc home την πόλη μου (θεσσαλονικη,salonika) δεν ενημερώνεται ο καιρός, μου βγάζει συνεχώς "αναζήτηση ενημέρωσης" και μετά από πολύ ώρα "αδυναμία ενημέρωσης, για την επιλεγμένη πόλη. επιλέξτε εδώ για νέα προσπάθεια" Ιντερνετ βλέπει κανονικά, αν κάποιος έχει καμιά καλή ιδέα .. ακούω, γιατί δεν θέλω να βάλω πρόγραμμα ξεχωριστό το οποίο θα μου πιάνει και χώρο στο today. ( Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
koklas Δημ. January 8, 2008 Κοινοποίηση Δημ. January 8, 2008 καλημερα... μηπωσ ξερετε πωσ γινεται οταν λαμβανουμε ενα αρχειο μεσω bluetooth πωσ γινεται να αποθηκευεται στην καρτα κ οχι στην μνημη?????? Παράθεση Samsung Galaxy S8 plus..... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
liapos7 Δημ. January 8, 2008 Κοινοποίηση Δημ. January 8, 2008 freco σ'ευχαριστω,λιγο μετα απο το ποστ που εγραψα ειπα να δοκιμασω να βαλω την δευτερη!ολα οκ μεχρι τωρα! Παράθεση http://www.myphone.gr/gallery/data/500/5565hondasport.jpg Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts