Jump to content

fuzzySNR

Members
  • Δημοσιεύσεις

    45
  • Εγγραφή

  • Αξιολογήσεις

    0%

fuzzySNR's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

10

Φήμη

  1. Παιδια γνωριζει κανεις που μπορω να αγορασω ολο το outer case γιατι εχει γεμισει γρατζουνιες και θελω να το αλλαξω; :)
  2. Φιλε μου thanx, αλλα δεν βγαζω ακρη! Αν εχω καταλαβει καλα πρεπει να κατεβασω το spbFSK και μετα να κανω install πανω σε αυτο το Greek Skin? Το spbFSK που το βρισκω?
  3. Υπαρχει τροπος να εχω ελληνικους χαρακτηρες στο P3300; Εχω κανει upgrade σε wm6 αγγλικα, τα οποια και μου αρεσουν και δεν θελω να βαλω ελληνικα windows! Απλα να εχω ελληνικους χαρακτηρες! Thanx.
  4. Αν καποιος (Αθήνα) έχει το P3300 (σε αριστη κατασταση!) και θέλει να το πουλησει το αγοράζω άμεσα! ΠΜ me!
  5. Παιδια πως βλεπουμε το firmware version του τηλεφωνου? Γνωριζει κανεις αν υπαρχει καποια καινουργια εκδοση? Thanx!:)
  6. Και στο E900 αλλα και στο U600 μου κραταει 2-3 μερες με αρκετη χρηση, που νομιζω ειναι μια χαρα. Μια μερα παντως ποτε!:)
  7. Παιδια γνωριζει καποιος που ειναι stored τα sms στο pc studio? Μετεφερα τα sms μου απο το κινητο (phone) στο PC μεσα απο το sms manager του pc studio. Τα sms τα βλεπω κανονικα αλλα δεν μπορω να βρω που ειναι stored. Επισης υπαρχει η δυνατοτητα να τα κανω copy παλι στο κινητο?:cool:
  8. An antalazei kaneis (Athina) SGH-E900 me SGH-U600 kai diafora fysika as me pm. Thanx!
  9. Καποιο software που να υποστηριζει και τα 2 τηλεφωνα και να μπορει να το κανει αυτο; Germanos kai Tim με πως το κανουν; Γνωριζει κανενας;
  10. Pedia Hello! To kinitaki prosopika mou aresei poli. Gnorizei kanenas pos mporo na peraso ta minimata mou apo to palio mou kinito (Nokia 6230) sto E900. Ta minimata pou itan apithikeymena stin sim meso tou menou tou E900 ta ekana move stin phone memory kai ok, alla ta ipolipa vriskontai stin phone mem tou nokia to opio den exei kapia epilogi gia metafora sti sim outososte liga liga na ta metafero me ton idio tropo. Meso tou suite tis Samsung den nomizo oti ginete. To mono pou se afinei na kaneis einai na metafereis minimata apo to PC->inbox sto Mobile->inbox, vevea tha prepei kapos na exeis prin extract apo to Nokia ke na einai sto idio format....Kapios allos tropos, kapio software, kapos? Thanx!!
  11. Γεια σε ολους! Λοιπον το προβλημα ειναι οτι προσπαθω να περασω τα μηνηματα μου στον υπολογιστη μεσω PC-Suite v. 6.1.012, αλλα δυστηχως δεν μου αναγνωριζει τα ελληνικα. Για παραδειγμα με το Nokia Phone Editor η παρακατω λεξη: XPONIA ΠΟΛΛΑ Εμφανιζεται ως: XPONIA O^^A Οπου προφανως δεν αναγνωριζει το "Π" και το "Λ". Ξερει καποιος πως μπορω να λυσω το προβλημα αυτο; Ευχαριστω πολυ! :)
  12. Λοιπόν η μητέρα μου για τη ακρίβεια αγόρασε ένα 810 (σαν συσκευή όχι vodafone live). Για το τηλέφωνο εκτος από το φανταστικό design, σε μένα δε λέει τίποτα και συγγνώμη. Μόλις πείρα ένα Nokia 6230 (πριν είχα P800) και δεν συγκρίνετε ούτε από θέμα δυνατοτητων αλλα ούτε ούτε από software (είναι πoλύ μπροστά η Nokia στο UI καλός η κακός) και στο connectivity (bluetooth,irda) πανεύκολο. Το θέμα είναι ότι με έχει πρήξει να τις βάλω κάποιο Tetris game. Γνωρίζει κανεις κάποιο java tetris και με πιο πρόγραμμα μπορώ με υπέρυθρες να το περάσω στο κινητό? Λογικά οι υπέρυθρες δεν είναι κλειδωμένες (δεν είναι vodafone live). Any help is more than welcomed! THANX:cool: :cool:
×
×
  • Create New...