Jump to content

[Επίσημο] HTC P3300 (Artemis)

SIRHC
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

οτι θες να σχολιασεις για τη συγκεκριμενη συσκευη μπορεις να το κανεις εδω

http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?p=2106525#post2106525

καλυτερα ;)

• Απαντήσεις 11,6χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Δημοφιλείς μέρες

Top Posters In This Topic

Τελικα ειστε ευχαριστημενοι απο το Dest7? παντως το startdestinator δεν χρειαζετε, οταν ειναι στον χαρτη δεν σβηνει αμα εισαι μεσα στις ρυθμισεις σβηνει, για οσους δεν το εχουν καταλαβει.

Ο PV θα βγαλει καμια νεα rom;

Α!! και κατι αλο, ξερει κανεις πως μπορουμε στα skin του Dest να ανεβασουμε την γραμμη κατευθυνσης επανω;

s100-Artemis-Cruise-Diamond

HTC-Touch-Diamond.jpg.bc5fa35baa0b6f97517a6b8f6b247b68.jpg

Τελικα ειστε ευχαριστημενοι απο το Dest7? παντως το startdestinator δεν χρειαζετε, οταν ειναι στον χαρτη δεν σβηνει αμα εισαι μεσα στις ρυθμισεις σβηνει, για οσους δεν το εχουν καταλαβει.

Ο PV θα βγαλει καμια νεα rom;

Α!! και κατι αλο, ξερει κανεις πως μπορουμε στα skin του Dest να ανεβασουμε την γραμμη κατευθυνσης επανω;

Σωστος.

Ασε που εμενα μου βγαζει και ενα μηνυμα σφαλματος ως προς το StartDestinator καθε φορα που κλεινω το προγραμμα.

pao na kano egatastasi to dest 7 kai eno trexo to cab mou grafei unsuccessful:X

ti mporei na fteei??

kamia idea???

den exo kapia alli eksodi pano.to ebala sto fakelo progr files.oxi tis katras enoite alla pali den...

[sIGPIC][/sIGPIC]

π.χ. το battery status πως δουλευει εχει μεσα 4 αρχεια (dll,_setup,tdp kai akomi ena)

εχω τα wm6 original μπορει να μου εξηγησει καποιος πως θα βαλω το battery status και θα το κανω να δουλεψει ?το κανω αντιγραφη στην καρτα μνημης αλλα που?και μετα πως θα το βγαλει στο σημερα?

My Devices:Motorola timeport,one touch 701,se t29,N 6510,Siemens s55,5100,6610,3650,se p800,6600,7610,6630,nokia n70,nokia 6101,se k310,nokia n73,nokia 5500d,se k800i,Htc p3300,Htc p3600i,SE k850i vf,samsung d880,samsung d980,Htc touch diamond white,Samsung omnia2,nokia e52,blackberry 9700,Htc hero,Htc Desire,Iphone 4 16gb,Iphone 4s 64gb,samsung x-cover,samsung galaxy s3 mini,iphone 5s,iphone 6,samsung s6,note 5,mi max , mi5s plus ...

εχω τα wm6 original μπορει να μου εξηγησει καποιος πως θα βαλω το battery status και θα το κανω να δουλεψει ?το κανω αντιγραφη στην καρτα μνημης αλλα που?και μετα πως θα το βγαλει στο σημερα?

Καντο αντιγραφη στην συσκευη οπου να ναι, βρες το το αρχειο με το file explorer(εξερευνηση αρχειων)και τρεξτο να κανει εγκατασταση, οταν τελειωσει θα εμφανιστει μονο του στο σημερα.

s100-Artemis-Cruise-Diamond

HTC-Touch-Diamond.jpg.bc5fa35baa0b6f97517a6b8f6b247b68.jpg

κυκλοφόρησε το Destinator 7 FINAL ! Εχτες το βράδυ το πέρασα στο 3300 και λειτουργεί χωρίς προβλήματα επιτέλους. Μπορείτε να το κατεβάσετε (Για νόμιμους κατόχους) απο εδώ: http://www.ngi.gr/forum/viewtopic.php?t=5624

Βοήθεια παρακαλώ....

Σήμερα το ξυπνητήρι αποφάσισε να αλλάξει ώρα μόνο του...

Κοίταξα τις ρυθμίσεις, ήταν ρυθμισμένο στη σωστή ώρα, αλλά χτύπησε μια ώρα νωρίτερα. Καμία ιδέα;; (έχω την B&B 4.3, και destinator7).

Η μόνη αλλαγή που έκανα χτες ήταν να βάλω τα Ελληνικά του Dest7.

Assumption is the mother of all f@ck-ups...

Βοήθεια παρακαλώ....

Σήμερα το ξυπνητήρι αποφάσισε να αλλάξει ώρα μόνο του...

Κοίταξα τις ρυθμίσεις, ήταν ρυθμισμένο στη σωστή ώρα, αλλά χτύπησε μια ώρα νωρίτερα. Καμία ιδέα;; (έχω την B&B 4.3, και destinator7).

Η μόνη αλλαγή που έκανα χτες ήταν να βάλω τα Ελληνικά του Dest7.

Einai gnwsto conflict me thn wra pou pairnei apo to GPS kai tous doriforous tha eprpepe na eixes apoepilexei thn therini wra kata thn arxikh egatastash.. KAne ena synchronize time kai tha eisai OK.. ;)

κυκλοφόρησε το Destinator 7 FINAL ! Εχτες το βράδυ το πέρασα στο 3300 και λειτουργεί χωρίς προβλήματα επιτέλους. Μπορείτε να το κατεβάσετε (Για νόμιμους κατόχους) απο εδώ: http://www.ngi.gr/forum/viewtopic.php?t=5624

Den nomizw oti einai etsi akrivws ta pragmata :cool:

Oute se episimo server etairias einai oute kikloforise akoma ellada apo thn MLS h thn NGI...

Aplos anti na to psaxneis sto ipmart to katevazeis apo to rapidshare pou to anevase xrhsths me olh thn sygentrwmenh ews twra gnwsh apo to beta enswmatomenh se afto..

Για να το λες εσυ ξερεις καλύτερα σίγουρα γιατί γνωρίζω πολυ καλά οτι εχεις ασχοληθεί και εχεις δωσει λύσεις. Μπορεί να μην ποστάρω αλλά δεν απέχω απο τα οσα συμβαίνουν. Μενω παρατηρητης. Οπως και να χει ομως σίγουρα παιζει καλύτερα απο τις 2 αλλες ΒΕΤΑ.

Για να το λες εσυ ξερεις καλύτερα σίγουρα γιατί γνωρίζω πολυ καλά οτι εχεις ασχοληθεί και εχεις δωσει λύσεις. Μπορεί να μην ποστάρω αλλά δεν απέχω απο τα οσα συμβαίνουν. Μενω παρατηρητης. Οπως και να χει ομως σίγουρα παιζει καλύτερα απο τις 2 αλλες ΒΕΤΑ.

Bre to idio pragma leme alla hdh afta ta arxeia voices languages skin panosha odytsak kai minotavrs ta exw anevasei apo to Savato sto ipmart aplos egine pio episima kai parousiazete mesa apo to forum ths NGI ws bohtheia stous register users

Σε μένα σβήνει η οθόνη κ κατά την πλοήγηση, όχι στο μενου. Δεν είμαι ευχαριστημένος όμως με την πλοήγηση που κάνει. Κολλάει πολύ σε διεσταυρώσεις, αργεί να μου δείξει ότι έχω στρίψει. Χτες έκανα μια βόλτα στη Θεσσαλονίκη κ μου έδιχνε ότι να ναι.

Έχω περασμένη τη Vanilla 3. Κάποιος, αν πρόσεξα καλά, είχε πει ότι με την B&B 4.3 δουλεύει άψογα, ισχυεί κάτι τέτοιο?

Σε μένα σβήνει η οθόνη κ κατά την πλοήγηση, όχι στο μενου. Δεν είμαι ευχαριστημένος όμως με την πλοήγηση που κάνει. Κολλάει πολύ σε διεσταυρώσεις, αργεί να μου δείξει ότι έχω στρίψει. Χτες έκανα μια βόλτα στη Θεσσαλονίκη κ μου έδιχνε ότι να ναι.

Έχω περασμένη τη Vanilla 3. Κάποιος, αν πρόσεξα καλά, είχε πει ότι με την B&B 4.3 δουλεύει άψογα, ισχυεί κάτι τέτοιο?

Dokimase kai thn pdaviet 3.7.14 paizei poli kala mexri stigmhs prosexe omws na ta kaneis egatastash ola apo thn arxh kai oxi oti exeis mexri twra sthn storage card giati tha exeis provlimata :cool:

Εκανα και εγω μια βόλτα και οντως κολλάει. Μπορω να πω ότι η προηγούμενη ΒΕΤΑ του D7 πήγε καλύτερα. Τελικά να ξαναβάλω το D6 με gpsgate δεν ξερω τι να κανω.:wacko:

Dokimase kai thn pdaviet 3.7.14 paizei poli kala mexri stigmhs prosexe omws na ta kaneis egatastash ola apo thn arxh kai oxi oti exeis mexri twra sthn storage card giati tha exeis provlimata :cool:

εννοείς τα προγράμματα? ούτως ή άλλως κάθε φορά αυτό κάνω, τα περνάω όλα από την αρχή, δε φτιάχνω τις συντομεύσεις.

εννοείς τα προγράμματα? ούτως ή άλλως κάθε φορά αυτό κάνω, τα περνάω όλα από την αρχή, δε φτιάχνω τις συντομεύσεις.
Enow to sthsimo tou destinator apo thn arxh mesw main cab ;) sthn main memory

nai ok.. αυτο εννοείτε.

αντε.. ας κανω τις τελευταίες δοκιμές στη rom κ στο dest πριν αποχαιρετήσω εντελώς τη συσκευή...... :sfin :klaps