Jump to content

[Επίσημο] HTC P3300 (Artemis)

SIRHC
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Η Vanilla 3 του Meschle ξεκινάει με 18 RAM μόνο.. :/ ΜΑΣΤΕΛΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟ!!! που είσαι? :D

Γιατί τόσο λίγο? Έχω τη lite version με Cube. Το ποντικάκι γιατί λείπει????????

Έχει κανείς την καινούργια, όποια κ αν είναι αυτή, version του StartDestinator με ή χωρίς την αλλάγη που ανάφερε το Μίνο στη προηγούμενη σελίδα και μπορεί να μου το στείλει ή να το επισυνάψει στο post του??

Ευχαριστω εκ των προτέρων!

δοκίμασε να την φλασαρεις παλι αν και εγω γυρισα στην vanilla2 αποκλειεται να ξεκιναει με 18 ...τουλαχιστον 25 ελεύθερα πρεπει.

για όποιον θελει λιγο παραπάνω ελεύθερη μνήμη ας βγάλει μεσα απο το startup to wifiΙnit ετσι γλυτώνει περιπου 1,5mb το μόνο προβλημα είναι οταν θα ξεκινάει το wifi θα πρέπει να κάνει διπλο κλικ.

..............................

Samsung Note II

• Απαντήσεις 11,6χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Δημοφιλείς μέρες

Top Posters In This Topic

Ποιες ρυθμισεις πρεπει να κανουμε για το καινουργιο dest στο External gps

s100-Artemis-Cruise-Diamond

HTC-Touch-Diamond.jpg.bc5fa35baa0b6f97517a6b8f6b247b68.jpg

Ποιες ρυθμισεις πρεπει να κανουμε για το καινουργιο dest στο External gps
http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?p=2102523#post2102523

Τελικα το d7 πολυ καλο,ουτε το gps χανει;)Η μονη πατατα ειναι οτι αναγκαστικα το τρεχεις απο explorer(νομιζω εχει να κανει επειδη περναει στο τηλεφωνο και μετα κανεις copy paste):this:
[sIGPIC][/sIGPIC]

Τελικα το d7 πολυ καλο,ουτε το gps χανει;)Η μονη πατατα ειναι οτι αναγκαστικα το τρεχεις απο explorer(νομιζω εχει να κανει επειδη περναει στο τηλεφωνο και μετα κανεις copy paste):this:

Για να εμφανιστει στα προγραμματα κανε copy paste destinator.exe στο windows/startmenu.

Σε εμενα με την rom pdavied δεν παιζει καλα το dest7 κανει τα ιδια που εκανε και με την beta, σε ποιες Ρομ εχει δοκιμαστει και δουλευει καλα?

Για να εμφανιστει στα προγραμματα κανε copy paste destinator.exe στο windows/startmenu.

Σε εμενα με την rom pdavied δεν παιζει καλα το dest7 κανει τα ιδια που εκανε και με την beta, σε ποιες Ρομ εχει δοκιμαστει και δουλευει καλα?

PDaviet 3.4.07.14 PAIZEI APSoGA !!

υπαρχει περιπτωση να εχω ενα link της παραπανω εκδοσης γιατι ψαχνω,μαλλον εχω στραβωθει(στο xda delevopers) ειτε σε pm ειτε κατευθειαν στο forum..

ευχαριστω εκ των προτερω.

ΜΕ ΤΗΝ ΕΥΚΑΡΙΑ ΝΑ ΑΝΑΦΕΡΩ ΟΤΙ ΚΑΙ ΣΤHΝ FRACOON ΔΟΥΛΕΥΕΙ ΑΨΟΓΑ ΤΟ DESTINATOR 7 ΧΩΡΙΣ ΚΑΝΕΝΑ ΠΡΟΒΛΗΜΑ

υπαρχει περιπτωση να εχω ενα link της παραπανω εκδοσης γιατι ψαχνω,μαλλον εχω στραβωθει(στο xda delevopers) ειτε σε pm ειτε κατευθειαν στο forum..

ευχαριστω εκ των προτερω.

ΜΕ ΤΗΝ ΕΥΚΑΡΙΑ ΝΑ ΑΝΑΦΕΡΩ ΟΤΙ ΚΑΙ ΣΤHΝ FRACOON ΔΟΥΛΕΥΕΙ ΑΨΟΓΑ ΤΟ DESTINATOR 7 ΧΩΡΙΣ ΚΑΝΕΝΑ ΠΡΟΒΛΗΜΑ

http://www.pdaviet.net/showthread.php?t=14227

Eggrafh kai allagh ths default vietnamezikhs glwssas sta agglika

και με την vanilla2 παίζει σωστά το D7 και με άλλες του Μαρκ παλαιότερες και οχι μόνο η τελευταία αλλά και η προηγούμενη έκδοση του d7 έπαιζε χωρίς gps gate.

αυτό είναι και μια απόδειξη για το οτι το 3300 δεν ειχε ποτέ πρόβλημα με το gps του ,το πρόβλημα ηταν μόνο με συγκεκριμένη έκδοση του d6.

Samsung Note II

Αυτην εχω ρε ΜΙΝΟ αλλα τζιφος, μου λες τι ρυθμισεις εχεις ακριβως στο external gps, com/bitrate.

Να εκανα ενα hard reset?

Gia to greek cab einai gia ta mpaza mpes sthn selida tou forum ths NGI ekei ta paidia tou forum exoun kanei poli kalh douleiua kai exoun anevasei tous palious hxous me to neo format

Στην αρχη σκεφτηκα "ποσο χαλια να ειναι η φωνη ....."

Τελικα ειναι πολυ χαλια :lol:

Ψαχνω πανω απο μια ωρα να βρω το custom greek.cab αλλα δεν το βρισκω με τιποτα.

Αν μπορει καποιος να βοηθησει με ενα link. :worry:

Sto esteila kai me pm alla as to exoun oloi osoi exoun provlima me thn othonh

Kante copy to parakatw keimeno mesa sto config.txt tou startdestinator

' Enter commands like (Start, WaitForExit, Kill, Activate), then
' the name of the process and then the full path where the application exists
' >  Command:ProcessName:Filename:Arguments (optional)

Start:KeepAlive:KeepAlive.exe
Start:Destinator:\Storage Card\DestinatorApps\Destinator\Destinator.exe
WaitForExit:Destinator
Kill:KeepAlive

Να' σαι καλα φιλε.

Για μια ακομα φορα μασημενο φαι μας εδωσες. :D

φιλε μου το εκανα αυτο που λες αλλα τιποτα:confused:αναγκαστικα πρεπει να το τρεξω μεσα απο τον explorer.εχω την Tom_Black-Blue_v4.3_WWE και δουλευει αψογα:)

[sIGPIC][/sIGPIC]

και με την vanilla2 παίζει σωστά το D7 και με άλλες του Μαρκ παλαιότερες και οχι μόνο η τελευταία αλλά και η προηγούμενη έκδοση του d7 έπαιζε χωρίς gps gate.

αυτό είναι και μια απόδειξη για το οτι το 3300 δεν ειχε ποτέ πρόβλημα με το gps του ,το πρόβλημα ηταν μόνο με συγκεκριμένη έκδοση του d6.

Pano mou emena pote den epaixe to Dest 7 beta apo mono tou sto Artemis kai se kamia apo tis polles rom p[ou dokimasa...

Den xerw an o logos htan oti den esthna pote apo thn arxh trexontas to main cab toy 7 kai to etrexa apo thn sd apefthias alla pote ma pote den mou doulepse mexri eproxthes sthn final version

Μπαμπη θυμήσου το εχω γραψει παλι παλαιότερα εδω μεσα οτι μου έπαιζε χωρις το gps gate ,βέβαια το ειχα βγάλει για είχε άλλα προβλήματα....δεν θυμάμαι με πια ρομ θα ψάξω λιγο προς τα πίσω καμιά 150 σελίδες:wacko: μήπως το βρω.

το είχα γράψει και σε pm στον zep...θυμήθηκα WM5 ORIGINAL.:D

Samsung Note II

Αυτην εχω ρε ΜΙΝΟ αλλα τζιφος, μου λες τι ρυθμισεις εχεις ακριβως στο external gps, com/bitrate.

Να εκανα ενα hard reset?

Sto external GPS sat settings epilegeis thn com4

kai sto destinator bazeis afta

http://i11.tinypic.com/6uhdxm1.png

Mino ευχαριστώ κ πάλι φίλε

Μαστέλο αφαιρόντας από το StartUp την συντόμευση για το Wifi και το BT έφτσα στα 24 μετά από reboot. Με πάτημα του hibernate αγγίζω τα 25 αισίως.. αλλά πέφτει γρήγορα στα 23 χωρίς να κάνω τίποτα.

Θενξ για την πληροφορια, το StartDestinator μου το έστειλε ο mino, παρόλα αυτά το config.txt δεν υπάρχει.. Δε πειράζει τρέχει κανονικά χωρίς να μου λεει οτι δε βρηκε το GPS Gate.

To D7 επιτέλους παίζει κατευθειαν, το μόνο κακό είναι ότι αργεί πολύ να υπολογισει που εισαι. Ειδικα σε διασταυρωσεις με βγάζει σε ότι να ναι σημεια. Σε εθνικο οδό, με παράλληλο δρόμο από διπλα καμιά φορά με βγάζει ότι κινούμε στον παράλληλο, στρίβω σε διασταύρωση κ μου δειχνει οτι ειμαι αλλου εντελως μετά με επανεφέρει στο δρόμο κ τέτοια..

Vanilla 3

φιλε μου το εκανα αυτο που λες αλλα τιποτα:confused:αναγκαστικα πρεπει να το τρεξω μεσα απο τον explorer.εχω την Tom_Black-Blue_v4.3_WWE και δουλευει αψογα:)

Με resco explorer κανε το αρχειο destinator απο την καρτα μνημης send to/start menu as shortcut

Animula vagula blandula hospes comesque corporis quae nunc abibis in loca pallidula rigida nudula...

Tάκης

Ping!, Messi.im> tak1s

Με resco explorer κανε το αρχειο destinator απο την καρτα μνημης send to/start menu as shortcut

το εκανα,και ολα καλα.εγω εκανα απλα copy/paste.thanks

[sIGPIC][/sIGPIC]

Μπορούσες να πας στη συντόμευση του αρχείου, ιδιότητες και να βρεις που αντιστοιχεί η συντόμευση.

για όποιον θελει λιγο παραπάνω ελεύθερη μνήμη ας βγάλει μεσα απο το startup to wifiΙnit ετσι γλυτώνει περιπου 1,5mb το μόνο προβλημα είναι οταν θα ξεκινάει το wifi θα πρέπει να κάνει διπλο κλικ.

Φίλε mastelo καλησπέρα,

Αυτό που γράφεις ισχύει για όλες τις ROM (ακόμα και τις γνήσιες)? Ευχαριστώ. :rolleyes:

Λογικά ναι.. στην ουσία αυτό που κάνεις είναι να σβήνεις μια συντόμευση στο statup (σαν το "Εκκίνηση" των Windows). Όταν ξεκινάν τα Windows δε φορτώνει κ αυτό. Αν θες να δοκιμάσεις, απλά πάρε με αποκοπή τη συντόμευση από εκεί κ βαλτη καπου στη Storage Card, αν δεις οτι υπαρχει προβλημα επανεφερέ τη.

Sto external GPS sat settings epilegeis thn com4

com 4 με τι ταχυτητα? στο hardware βαζω none?