Jump to content

[Επίσημο] HTC P3300 (Artemis)

SIRHC
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

manos ευχαριστω για την αμεση απαντηση.

ηταν καιρος να βγει μια bugless εκδοση του destinator για το αρτεμις.

ειναι μια δικαιωση για οσους επιμειναν στην επιλογη τους

Epitelous paizei to GPS swsta akoma den to pistevw :cool::D

• Απαντήσεις 11,5χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Δημοφιλείς μέρες

Top Posters In This Topic

Ερώτηση: (ξανά!!)

Το pda μένει ανοικτό με το τελευταίο Dest χωρίς να πειράξεις τις ρυθμίσεις;

Γιατί σε εμένα δεν μένει...

-----------------------------------------------

Current Multimedia BOX.: HTC ARTEMIS - P3300 :tease:

(mou kopsane ta polla polla.... ;-(( )

Otan les menei anoikto enois se stand bu h se power mode ?

• Administrators
Ρε παιδιά εγώ όταν στέλνω sms με Ελληνικά από το Hikeyboard όλοι μου λένε ότι δε καταλαβαίνουν τίποτα, τους βγάζει διάφορα σύμβολα κ όχι αυτά που γράφω.

Eisai sigouros oti ekanes afta pou perigrafw kai pio panw? :worry:

1)Στελνετε το .cab στην μνήμη του PPC

1)Κανετε την εγκατασταση στην καρτα μνημης(εκει προτεινει ο κατασκευαστης)

2)Κανετε copy απο το PC τους 2 φακελους FKB και SIP και paste στον φακελο

εγκαταστασης στο PPC.Οταν σας ρωτησει αν θελετε να κανετε overwrite πατηστε Yes to all.

Στις ρυθμίσεις του πληκτροκλογίου προσθέτουμε Greek και SMS γιά να στέλνοθμε SMS 170

χαρακτήρων με κεφαλαία Ελληνικά.

GIA NA STEILEIS ELLINIKA SMS... DEN epilegeis to GR alla to SMS

Modpic.gif

Λοιπόν.. διαβάστε κάτι πολύ ενδιαφέρον για το επερχόμενο λειτουργικό της HTC....

"Η πολυαναμενόμενη είσοδος της Google στην αγορά της κινητής τηλεφωνίας είναι πλέον γεγονός ύστερα από τις σημερινές ανακοινώσεις. Σε συνέντευξη τύπου που δόθηκε πριν λίγο, η Google ανακοίνωσε τα σχέδια της για τη δημιουργία μιας ανοιχτής πλατφόρμας λογισμικού για κινητά τηλέφωνα που θα μπορεί να χρησιμοποιηθεί από οποιαδήποτε εταιρεία και να ενσωματωθεί σε απεριόριστο αριθμό συσκευών χωρίς κανένα περιορισμό.

Η ανοιχτή πλατφόρμα με ονομασία Android θα επιτρέπει στους κατασκευαστές να δημιουργήσουν ενδιαφέρουσες εφαρμογές και υπηρεσίες που η κάθε εταιρεία θα μπορεί να τις συνδυάσει με καινοτομίες στο hardware που θα παρουσιάζει. Για το σκοπό αυτό συστήθηκε μια συμμαχία 34 εταιρειών που αναμένεται να επεκτείνουν τις δυνατότητες του Android και να το φέρουν πολύ σύντομα να ανταγωνιστεί τη Nokia αλλά και τη Microsoft που επικρατούν στην αγορά με τις δικές τους "κλειστές πλατφόρμες", το Symbian OS και τα Windows Mobile αντίστοιχα. H συμμαχία αυτή θα φέρει την ονομασία OHA (Open Handset Alliance).

Στη συμμαχία αυτή ανήκουν ήδη μεγάλα ονόματα της αγοράς όπως η Motorola, LG, Samsung αλλά και η HTC που είναι η μεγαλύτερη κατασκευάστρια Windows Mobile κινητών συσκευών.

To Android στηρίζεται φυσικά στο Linux και βρίσκεται υπό ανάπτυξη τα τελευταία τρία χρόνια. 'Όλες οι εταιρείες που συμμετέχουν στην συμμαχία OHA της Google θα έχουν πρόσβαση και δικαιώματα χρήσης της συγκεκριμένης πλατφόρμας ανοιχτού λογισμικού χωρίς καμία οικονομική επιβάρυνση, διαφοροποιώντας εντελώς τη συγκεκριμένη πολιτική που ακολουθούν οι Nokia, Microsoft, Palm και RIA Blackberry με τις αντίστοιχες προτάσεις τους. Η ίδια η Google αναμένεται να παρουσιάσει τις περισσότερες υπηρεσίες της στη νέα πλατφόρμα όπως το Gmail, Adsense, Calendar κ.α

Στις 12 Νοεμβρίου θα διατεθεί δωρεάν από την επίσημη ιστοσελίδα του OHA, μια πρώτη έκδοση του Android SDK για τη δημιουργία των πρώτων εφαρμογών έτσι ώστε

να πάρουμε μια πρώτη γεύση από το τι καινούριο φέρνει η Google στην αγορά της κινητής τηλεφωνίας που αριθμεί 3 δισεκατομμύρια χρήστες. Οι πρώτες συσκευές αναμένεται να παρουσιαστούν το δεύτερο εξάμηνο του 2008. Σε επανειλημμένες ερωτήσεις που δέχθηκε, ο πρόεδρος της Google, Eric Schmidt ξεκαθάρισε ότι η εταιρεία του ανακοινώνεί σήμερα το Android και τίποτα περισσότερο ενώ αν στο μέλλον υπάρξει Gmobile, τότε αυτό θα τρέχει τη συγκεκριμένη πλατφόρμα.

Ακόμα προσέθεσε ότι το περιβάλλον χρήσης είναι εντυπωσιακό ενώ ο browser που θα περιλαμβάνεται έχει "δυνατότητες Full HTML" όπως ο Safari του iPhone. Επιπλέον οι εφαρμογές για το OpenSocial API που ανακοίνωσε τη περασμένη εβδομάδα θα τρέχουν χωρίς πρόβλημα."

Πηγή: insomnia.gr

Πηγή: Δελτίο Τύπου Google

Πηγή: OHA Official Site

δλδ φανταστείτε τι έχει να βγάλει ο Tom, Meschle κ ο κάθε ένας που ασχολείται με αυτά... :D σλουρπ!

Sto diko mou menei xoris kamia alagi.

Υπάρχει καμία ρύθμιση μέσω της οποίας μένει ανοικτό το τηλέφωνο με Dest 7?

Θα τρελλαθώ ρε γ@μώτο.....

Μου σβήνει......

mino....

σε stand by... χωρίς ρεύμα......

ΕΛΕΟΟΟΟΟΟΣ.....

Υ.Γ.

Με το Dest 6 δεν το κάνει....

Υπάρχει καμία ρύθμιση μέσω της οποίας μένει ανοικτό το τηλέφωνο με Dest 7?

Θα τρελλαθώ ρε γ@μώτο.....

Μου σβήνει......

mino....

σε stand by... χωρίς ρεύμα......

ΕΛΕΟΟΟΟΟΟΣ.....

Υ.Γ.

Με το Dest 6 δεν το κάνει....

Κοιτα σε εμενα δεν δειχνει να το κανει μένει συνεχεια ανοιχτο φυσικα αυτο μπορει να εχει να κανει εκτος απο τις ρυθμίσεις και με την cooking rom οπου πολλες φοράνε επιπρόσθετα προγράμματα για την οικονομία της μπαταριας ..

Αν δεν βρεις λυση δοκιμασε με το stardestinator αυτο έρχεται μαζι με το keepalive μπες στο config του και πες του να μην σηκώνει το gpsagate αλλα μονο το keepalive :cool:

Κοιτα σε εμενα δεν δειχνει να το κανει μένει συνεχεια ανοιχτο φυσικα αυτο μπορει να εχει να κανει εκτος απο τις ρυθμίσεις και με την cooking rom οπου πολλες φοράνε επιπρόσθετα προγράμματα για την οικονομία της μπαταριας ..

Αν δεν βρεις λυση δοκιμασε με το stardestinator αυτο έρχεται μαζι με το keepalive μπες στο config του και πες του να μην σηκώνει το gpsagate αλλα μονο το keepalive :cool:

Φίλε Μίνο καλησπέρα,

Εμένα, πέραν του ότι το εγκατέστησα και έκανα τις αρχικές ρυθμίσεις και δουλεύει γενικώς "καλά", είχα τα εξής προβληματάκια: α. όταν στην αρχή θέλησα να του ορίσω έναν προορισμό για το QuickNav, τότε μου έβγαλε σφάλμα και παράθυρο τερματισμού, αλλά τελικά ήταν μόνο για το QuickNav μάλλον και β. μου φαίνεται ότι δεν είναι και πολύ ακριβές και δεν βρίσκει πολύ γρήγορα τους δορυφόρους. Φαντάζομαι βέβαια ότι αυτά έχουν να κάνουν με τις ρυθμίσεις του GPS, οπότε η ερώτησή μου είναι: ποιες είναι οι ιδανικές ρυθμίσεις για το GPS - TMC? Ευχαριστώ εκ των προτέρων.;)

Φίλε Μίνο καλησπέρα,

Εμένα, πέραν του ότι το εγκατέστησα και έκανα τις αρχικές ρυθμίσεις και δουλεύει γενικώς "καλά", είχα τα εξής προβληματάκια: α. όταν στην αρχή θέλησα να του ορίσω έναν προορισμό για το QuickNav, τότε μου έβγαλε σφάλμα και παράθυρο τερματισμού, αλλά τελικά ήταν μόνο για το QuickNav μάλλον και β. μου φαίνεται ότι δεν είναι και πολύ ακριβές και δεν βρίσκει πολύ γρήγορα τους δορυφόρους. Φαντάζομαι βέβαια ότι αυτά έχουν να κάνουν με τις ρυθμίσεις του GPS, οπότε η ερώτησή μου είναι: ποιες είναι οι ιδανικές ρυθμίσεις για το GPS - TMC? Ευχαριστώ εκ των προτέρων.;)

To tmc den to peirazeis katholou to exeis anenergo kai aplos touy les na vrei to GPS kai kratas aftes tis rythmiseis kai mono aftes

Τι να πώ ρε ****το....

τελος πάντων.. γενικώς πάντως φαίνεται

1. πολύ ελαφρύ

2. βρίσκει δορυφόρους εκει που δεν έβρισκε ουτε το 6 και γρήγορα.

Βέβαια αν κρίνω απο την διαδρομή που έκανα το πρωί Υμηττός - Μέγαρο ΟΤΕ

στην αρχή της Περ. Υμηττού τα είδε όλα.... λόγω των πολλών τούνελ

με ταχύτητα 100-120

κάποια στιγμή κόλλησε στον υπολογισμό διαδρομής και συνήλθε μόλις βγήκα αττική οδό που δεν είχε τούνελ...

Εχω την εντύπωση πως με έδειχνε κάποια μέτρα ποιο μπροστά.

αυτά για να μην επεκταθώ άλλο γιατί θα πρέπει να αλλάξουμε τον τίτλο του thread..

;-)

φιλε μου δε περναει στη καρτα μνημης?μου το περναει μονο στο τηλ.

γιατι?

mino ξερεις κατι γι αυτο?please!!!!!!!!!

[sIGPIC][/sIGPIC]

mino ξερεις κατι γι αυτο?please!!!!!!!!!

Μα σου απάντησε ακριβώς από κάτω ο manos11.

http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?p=2101975#post2101975

Εκτός κι αν εμπιστεύεσαι μόνο τις απαντήσεις του Mino :lol:

Κωνσταντίνος

θέλω να κλάψω.. δε αντέχω άλλο. είναι απίστευτη η συγκήνηση που νιώθω.. το D7 δουλεύει!!!!!!

Μπορεί κάποιος να φτιάξει το StartDestinator αλλά να μη φορτώνει το GPS Gate?

Καλά το Greek.cab είναι όλα τα λεφτά. Κανονικά Rossopontiak.cab έπρεπε να το λένε. Ποιο σπαστά ελληνικά δε μπορούσε να μιλήσει η γυναίκα?

θέλω να κλάψω.. δε αντέχω άλλο. είναι απίστευτη η συγκήνηση που νιώθω.. το D7 δουλεύει!!!!!!

Μπορεί κάποιος να φτιάξει το StartDestinator αλλά να μη φορτώνει το GPS Gate?

Καλά το Greek.cab είναι όλα τα λεφτά. Κανονικά Rossopontiak.cab έπρεπε να το λένε. Ποιο σπαστά ελληνικά δε μπορούσε να μιλήσει η γυναίκα?

Gia to greek cab einai gia ta mpaza mpes sthn selida tou forum ths NGI ekei ta paidia tou forum exoun kanei poli kalh douleiua kai exoun anevasei tous palious hxous me to neo format

Sto esteila kai me pm alla as to exoun oloi osoi exoun provlima me thn othonh

Kante copy to parakatw keimeno mesa sto config.txt tou startdestinator

' Enter commands like (Start, WaitForExit, Kill, Activate), then
' the name of the process and then the full path where the application exists
' >  Command:ProcessName:Filename:Arguments (optional)

Start:KeepAlive:KeepAlive.exe
Start:Destinator:\Storage Card\DestinatorApps\Destinator\Destinator.exe
WaitForExit:Destinator
Kill:KeepAlive