karhariasgr Δημ. November 8, 2007 Κοινοποίηση Δημ. November 8, 2007 σα πολλά δε πήρε αυτός? :D Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
zgaek Δημ. November 8, 2007 Κοινοποίηση Δημ. November 8, 2007 Ean katebases afto pou esteila egw... exei mesa odigies (poly aples) gia na exeis kai sms me ellinikous xaraktires. Ean to diabases kai den exeis bgalei akri pes mou. athanas077 το εγκατεστησα και εγω το hikeyboard,αλλα ουτε εγω μπορω να εχω sms με 160 χαρακτηρες.μηπως μπορεις να μου στειλεις με pm το cab που εγκατεστησες εσυ?????? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Minotavrs Δημ. November 8, 2007 Κοινοποίηση Δημ. November 8, 2007 σα πολλά δε πήρε αυτός? :D Tha akouei ellina kai tha ftiaxnei ROM :cool::cool: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
manolis Δημ. November 8, 2007 Κοινοποίηση Δημ. November 8, 2007 Tha akouei ellina kai tha ftiaxnei ROM :cool::cool: gia pote thane etimi h rom me ta ellinika? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Administrators athanaso77 Δημ. November 8, 2007 Administrators Κοινοποίηση Δημ. November 8, 2007 athanas077 το εγκατεστησα και εγω το hikeyboard,αλλα ουτε εγω μπορω να εχω sms με 160 χαρακτηρες.μηπως μπορεις να μου στειλεις με pm το cab που εγκατεστησες εσυ?????? Όσοι το έχετε εγκαταστήσει... έχετε κάνει αυτά που λένε μέσα οι οδηγίες; Και συγκεκριμένα αυτά: 1)Στελνετε το .cab στην μνήμη του PPC 1)Κανετε την εγκατασταση στην καρτα μνημης(εκει προτεινει ο κατασκευαστης) 2)Κανετε copy απο το PC τους 2 φακελους FKB και SIP και paste στον φακελο εγκαταστασης στο PPC.Οταν σας ρωτησει αν θελετε να κανετε overwrite πατηστε Yes to all. Στις ρυθμίσεις του πληκτροκλογίου προσθέτουμε Greek και SMS γιά να στέλνοθμε SMS 170 χαρακτήρων με κεφαλαία Ελληνικά. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
hercoulis Δημ. November 8, 2007 Κοινοποίηση Δημ. November 8, 2007 Στο GPS GATE εγώ ακόμη και κλειστό που το έχω, είναι κόκκινο δηλαδή, μου ανάβοσβήνει το αριστερό πορτοκαλί λαμπάκι. Έτσι πρέπει? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
harrynaxiotis Δημ. November 8, 2007 Κοινοποίηση Δημ. November 8, 2007 πάτα πάνω στο κόκκινο και θα σου βγάλει επιλογές πάτα exit και είσαι έτοιμος. Παράθεση ΣΤΟΥΣ ΦΙΛΟΥΣ ΠΟΥ ΕΦΥΓΑΝ ΝΩΡΙΣ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Minotavrs Δημ. November 8, 2007 Κοινοποίηση Δημ. November 8, 2007 athanasso afto to hikeyboard einai free ? An nai na to valoume sthn greek Rom .. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tkap Δημ. November 8, 2007 Κοινοποίηση Δημ. November 8, 2007 athanasso afto to hikeyboard einai free ? An nai na to valoume sthn greek Rom .. Ειναι Free to try. http://hikeyboard.en.softonic.com/pocket Παράθεση Animula vagula blandula hospes comesque corporis quae nunc abibis in loca pallidula rigida nudula... Tάκης Ping!, Messi.im> tak1s Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Minotavrs Δημ. November 8, 2007 Κοινοποίηση Δημ. November 8, 2007 Ειναι Free to try. Wraia ... (Parempiptontos sto magazaki anevike to Olofresko Destinator 7) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
N1GHTM4R3 Δημ. November 8, 2007 Κοινοποίηση Δημ. November 8, 2007 pio einai to magazaki ??? Παράθεση Μέγιστο μέγεθος εικόνας υπογραφής 420x150 pixels και 16ΚΒytes. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Minotavrs Δημ. November 8, 2007 Κοινοποίηση Δημ. November 8, 2007 pio einai to magazaki ??? To ipmart kai diapistwnw me megalh mou xara oti EPITELOUS PAIZEI SWSTA TO GPS xwris thn xrhsh 2on programmatwn like gpsgate !!!!:D Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
hercoulis Δημ. November 8, 2007 Κοινοποίηση Δημ. November 8, 2007 To ipmart kai diapistwnw me megalh mou xara oti EPITELOUS PAIZEI SWSTA TO GPS xwris thn xrhsh 2on programmatwn like gpsgate !!!!:D ΑΛΗΘΕΙΑ???? Επρεπε να τα εγκαταστήσω εγώ και τα δύο πρώτα για να παίξει και χωρίς αυτά... :( Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tsiaras Δημ. November 8, 2007 Κοινοποίηση Δημ. November 8, 2007 To ipmart kai diapistwnw me megalh mou xara oti EPITELOUS PAIZEI SWSTA TO GPS xwris thn xrhsh 2on programmatwn like gpsgate !!!!:D φιλε μου δε περναει στη καρτα μνημης?μου το περναει μονο στο τηλ. γιατι? Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
manos11 Δημ. November 8, 2007 Κοινοποίηση Δημ. November 8, 2007 φιλε μου δε περναει στη καρτα μνημης?μου το περναει μονο στο τηλ. γιατι? στο περναει στο τλ.μετα copy-paste το περνας στην καρτα και παιζει σαν ρολοι,το ιδιο κανεις και με τα ελληνικα Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tonyjp Δημ. November 9, 2007 Κοινοποίηση Δημ. November 9, 2007 Όσοι το έχετε εγκαταστήσει... έχετε κάνει αυτά που λένε μέσα οι οδηγίες; Και συγκεκριμένα αυτά: 1)Στελνετε το .cab στην μνήμη του PPC 1)Κανετε την εγκατασταση στην καρτα μνημης(εκει προτεινει ο κατασκευαστης) 2)Κανετε copy απο το PC τους 2 φακελους FKB και SIP και paste στον φακελο εγκαταστασης στο PPC.Οταν σας ρωτησει αν θελετε να κανετε overwrite πατηστε Yes to all. Στις ρυθμίσεις του πληκτροκλογίου προσθέτουμε Greek και SMS γιά να στέλνοθμε SMS 170 χαρακτήρων με κεφαλαία Ελληνικά. Ευχαριστώ. Παράθεση Assumption is the mother of all f@ck-ups... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Administrators athanaso77 Δημ. November 9, 2007 Administrators Κοινοποίηση Δημ. November 9, 2007 στο περναει στο τλ.μετα copy-paste το περνας στην καρτα και παιζει σαν ρολοι,το ιδιο κανεις και με τα ελληνικα Meta apo to copy-paste stin karta mnimis kanto kai mia apegkatastasi apo tin prosthafaieresi programmatwn gia na min to exeis kai sti mnimi tou tilefwnou. Ftiaxneis ena shortcut apo to destinator.exe tis kartas mnimis sto /Windows/Start menu/Programs kai to anoigeis kateftheian apo to Start --> Programs. ;) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
manos11 Δημ. November 9, 2007 Κοινοποίηση Δημ. November 9, 2007 Meta apo to copy-paste stin karta mnimis kanto kai mia apegkatastasi apo tin prosthafaieresi programmatwn gia na min to exeis kai sti mnimi tou tilefwnou. Ftiaxneis ena shortcut apo to destinator.exe tis kartas mnimis sto /Windows/Start menu/Programs kai to anoigeis kateftheian apo to Start --> Programs. ;) εννοειτε,γιατι μετα μνημη καπουτ Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
christou Δημ. November 9, 2007 Κοινοποίηση Δημ. November 9, 2007 το σπαστικο μηνυμα που ελεγε οτι το σημειο αφετηριας η προορισμου δεν ειναι προσπελασιμο με οχημα εφυγε η παραμενει? ρωταω εδω γιατι με ενδιαφερει πως συμπεριφερεται το dest7 με το αρτεμις. μετα τα καλα νεα οτι δεν χρειαζεται πλεον τριτο προγραμμα σκεφτομαι την αγορα ενος 3300(για δευτερη φορα) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
manos11 Δημ. November 9, 2007 Κοινοποίηση Δημ. November 9, 2007 το σπαστικο μηνυμα που ελεγε οτι το σημειο αφετηριας η προορισμου δεν ειναι προσπελασιμο με οχημα εφυγε η παραμενει? ρωταω εδω γιατι με ενδιαφερει πως συμπεριφερεται το dest7 με το αρτεμις. μετα τα καλα νεα οτι δεν χρειαζεται πλεον τριτο προγραμμα σκεφτομαι την αγορα ενος 3300(για δευτερη φορα) εφυγε στο σπαστικο μηνυμα. υπαρχει πληρη ενημερωση των pois. παιζουν ολα τα skins kai oi ηχοι που εχουν προσφερει στο φορουμ οι φιλοι χρηστες. ΔΟΚΙΜΗ ΑΠΟ ΧΤΕΣ ΤΟ ΒΡΑΔΥ ΠΑΝΩ ΑΠΟ 130 ΧΙΛΙΟΜΕΤΡΑ ΜΕ ΑΡΤΕΜΙΣ 3300 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
destefos Δημ. November 9, 2007 Κοινοποίηση Δημ. November 9, 2007 Θα μπορουσε καποιος να μου πει αν υπαρχει τροπος να κλειδωνονται με κωδικο τα εγγραφα word του P3300, ωστε να μη μπορει να τα βλεπει αλλος?Αν οχι ,μηπως υπαρχει καποιο ππορογραμμα που κλειδωνει και προστατευει τα εγγραφα η τα excel? Σημειωση:Στις κανονικες εκδοσεις του Word και του Excel κλειδωνονται Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
christou Δημ. November 9, 2007 Κοινοποίηση Δημ. November 9, 2007 εφυγε στο σπαστικο μηνυμα. υπαρχει πληρη ενημερωση των pois. παιζουν ολα τα skins kai oi ηχοι που εχουν προσφερει στο φορουμ οι φιλοι χρηστες. ΔΟΚΙΜΗ ΑΠΟ ΧΤΕΣ ΤΟ ΒΡΑΔΥ ΠΑΝΩ ΑΠΟ 130 ΧΙΛΙΟΜΕΤΡΑ ΜΕ ΑΡΤΕΜΙΣ 3300 manos ευχαριστω για την αμεση απαντηση. ηταν καιρος να βγει μια bugless εκδοση του destinator για το αρτεμις. ειναι μια δικαιωση για οσους επιμειναν στην επιλογη τους Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
PAMAN Δημ. November 9, 2007 Κοινοποίηση Δημ. November 9, 2007 εφυγε στο σπαστικο μηνυμα. υπαρχει πληρη ενημερωση των pois. παιζουν ολα τα skins kai oi ηχοι που εχουν προσφερει στο φορουμ οι φιλοι χρηστες. ΔΟΚΙΜΗ ΑΠΟ ΧΤΕΣ ΤΟ ΒΡΑΔΥ ΠΑΝΩ ΑΠΟ 130 ΧΙΛΙΟΜΕΤΡΑ ΜΕ ΑΡΤΕΜΙΣ 3300 Ερώτηση: Το pda μένει ανοικτό χωρίς να πειράξεις τις ρυθμίσεις; Γιατί σε εμένα δεν μένει... Παράθεση ----------------------------------------------- Current Multimedia BOX.: HTC ARTEMIS - P3300 :tease: ----------------------------------------------- (mou kopsane ta polla polla.... ;-(( ) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
karhariasgr Δημ. November 9, 2007 Κοινοποίηση Δημ. November 9, 2007 ποιο παίζει χωρίς GPS GATE?? Ρε παιδιά εγώ όταν στέλνω sms με Ελληνικά από το Hikeyboard όλοι μου λένε ότι δε καταλαβαίνουν τίποτα, τους βγάζει διάφορα σύμβολα κ όχι αυτά που γράφω. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Minotavrs Δημ. November 9, 2007 Κοινοποίηση Δημ. November 9, 2007 manos ευχαριστω για την αμεση απαντηση. ηταν καιρος να βγει μια bugless εκδοση του destinator για το αρτεμις. ειναι μια δικαιωση για οσους επιμειναν στην επιλογη τους Epitelous paizei to GPS swsta akoma den to pistevw :cool::D Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts