Jump to content

[Επίσημο] HTC P3300 (Artemis)

SIRHC
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Με τη μαμίσια ROM έκανα backup τα πάντα. Έβαλα μετά την Β&B και όλα είναι οκ, εκτός από το ότι δε με αφήνει να βάλω νέα επαφή στο τηλέφωνο (μόνο στη SIM με αφήνει). Δοκίμασα και με άλλες ROM, αλλά το ίδιο. Μάλλον φταίει ότι το backup έγινε με τη μαμίσια και το restore με τις καινούργιες.

Μετά επανέφερα τη μαμίσια, και προσπάθησα να μεταφέρω τις επαφές στο Outlook, αλλά μου βγάζει error, ενώ οι επαφές είναι οκ (και μπορώ να εισάγω νέα επαφή). Τι μπορεί να φταίει;(το Active sync;) ή κάτι άλλο (στο Outlook π.χ.);

Καμιά ιδέα;

Assumption is the mother of all f@ck-ups...

• Απαντήσεις 11,6χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Δημοφιλείς μέρες

Top Posters In This Topic

που πρεπει να το κανω εγκατασταση?

στο pc?

αν κανω hard reset, μετα με την καρτα μνημης μεσα, το naviate θα δουλευει, ή θα τρεχω?

προχθες που του εκανα φορματ την καρτα μνημης την ειχα βγαλει.

εγκατάσταση θα γίνει απο το cd και θα εχεις συνδεδεμένο και το ppc με activesync

οταν σε ρωτήσει που να το βάλεις στο 3300 θα του πεις στην κάρτα μνήμης.

οταν κάνεις hard reset δεν επηρεάζεται η κάρτα και δεν χρειάζεται να την βγάλεις.

μετα το hard reset θα εγκαταστήσεις παλι το πρόγραμμα απο το cd και θα πας να βρεις το file που σου εκανε backup μέσα στην καρτα και θα το τρέξεις απο εκεί .

Samsung Note II

Kalispera,

pws stin euxi douleuei to s2u2. To ekana install kai meta ti?

Psaxnw gia enan kalo call blocker (to freeware exei to problima oti to til. xtipaei toulaxiston mia fora me apotelesma na nomizei o allos oti tou to kleineis)

telika boroume na valoume 4gb karta sto kinito mas??

euxaristw

εγκατάσταση θα γίνει απο το cd και θα εχεις συνδεδεμένο και το ppc με activesync

οταν σε ρωτήσει που να το βάλεις στο 3300 θα του πεις στην κάρτα μνήμης.

οταν κάνεις hard reset δεν επηρεάζεται η κάρτα και δεν χρειάζεται να την βγάλεις.

μετα το hard reset θα εγκαταστήσεις παλι το πρόγραμμα απο το cd και θα πας να βρεις το file που σου εκανε backup μέσα στην καρτα και θα το τρέξεις απο εκεί .

δυσκολα μου βαζεις...

θα τα κανω θαλασσα, σιγουρα.:(

δεν ξεχνώ...

δυσκολα μου βαζεις...

θα τα κανω θαλασσα, σιγουρα.:(

spb backup 1.6 .

το προγραμμα

http://www.spbsoftwarehouse.com/products/backup/?en

η μεταγλωτιση του απο τον φανταστικο aggelos_cy εκει

http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?t=159869

κανε backup οτι εσυ θελεις πες του που θα το αποθηκευσει και μετα το hard reset απλα πηγαινε στο αρχειο που δημιουργησε το spb backup κατα το backup που εκανες και απλα...τρεχτο ;) και τελος.

""η ικανοποιηση του να μοιραζεσαι και να κανεις τους αλλους χαρουμενους ειναι η καλυτερη πληρωμη""

"""""""Δημητρης¨¨¨¨¨¨¨¨MY YouTube ¨[sIGPIC][/sIGPIC] My blog

paidia einai eukolo na anevasete to link gia to start dest pou doykeyei me wm 5 eyxaristo

εκει που λογικα πηρες και το destinator ειναι και το λινκ για την εφαρμογη που ζητας :)

κοιτα λιγο καλυτερα ;)

""η ικανοποιηση του να μοιραζεσαι και να κανεις τους αλλους χαρουμενους ειναι η καλυτερη πληρωμη""

spb backup 1.6 .

το προγραμμα

http://www.spbsoftwarehouse.com/products/backup/?en

η μεταγλωτιση του απο τον φανταστικο aggelos_cy εκει

http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?t=159869

κανε backup οτι εσυ θελεις πες του που θα το αποθηκευσει και μετα το hard reset απλα πηγαινε στο αρχειο που δημιουργησε το spb backup κατα το backup που εκανες και απλα...τρεχτο ;) και τελος.

πως θα το στειλω στπ ppc βρε Δημητρη?

εχω μαυρισμενη οθονη την πιο πολυ ωρα.:(

δεν ξεχνώ...

οκ... το κατεβασα κ κανει ηδη μπακ απ σε καποιο φακελλο της καρτας.

στη συνεχεια θα κανω διαγραφη μνημης?

αντε να δω τι θα βγει.. θα καταφερω να το ξαναστεισω το τλφ?:O

δεν ξεχνώ...

πως θα το στειλω στπ ppc βρε Δημητρη?

εχω μαυρισμενη οθονη την πιο πολυ ωρα.:(

για το μαυρισμενη οθονη πας για hard reset και μην το αναβαλεις αλλο :lol: δεν το γλυτωνεις :p

απλα ξαναστηστο απο την αρχη ηρεμα και βημα βημα την φορα μεχρι να δεις πιο προγραμμα στην κανει την ζημια ;)

na sas po epishs oti thelo to start dest gia to dest 7 kai gia wm5. exo epishs kai ena allo problhma me to gps gate eno sthn arxi otan anoige emene kokkino tora poy to janaebala m,eta apo hard reset menei sinexia kitrino jerei kaneis giati to kanei ayto ????

na sas po epishs oti thelo to start dest gia to dest 7 kai gia wm5. exo epishs kai ena allo problhma me to gps gate eno sthn arxi otan anoige emene kokkino tora poy to janaebala m,eta apo hard reset menei sinexia kitrino jerei kaneis giati to kanei ayto ????

δεν χρειαζεται να μας πεις φιλε μου για ποιο dest το χρειαζεσαι.για το 7 ειναι αυτη η εφαρμογη μονο ;)

κοιτα εκει iPmart® forum - Powered by our members!

κανε εγγραφη και ψαξε καλα.θα βρεις οτιδηποτε χρειαζεσαι :)

Έχω δύο μέρες που πέρασα αυτή τη ρομ http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=325295

Πριν λίγο πήγα στις regional setting δε θυμάμαι καλά τώρα πως λέγεται και άλλαξα τη γλώσσα από αγγλική σε ελληνική.Μου ζήτησε ρεσετ και

Με αποτέλεσμα τώρα να μην ανοίγει με τπτ το τηλ :mad: εχει κολήσει στην εναρξη που λέει Windows mobile με το πρασινο φοντο απο πισω

Δε μπορω ουτε αλλη ρομ να περάσω

Πείτε καμια ιδέα τι αλλο να κάνω???????????

Έχω δύο μέρες που πέρασα αυτή τη ρομ http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=325295

Πριν λίγο πήγα στις regional setting δε θυμάμαι καλά τώρα πως λέγεται και άλλαξα τη γλώσσα από αγγλική σε ελληνική.Μου ζήτησε ρεσετ και

Με αποτέλεσμα τώρα να μην ανοίγει με τπτ το τηλ :mad: εχει κολήσει στην εναρξη που λέει Windows mobile με το πρασινο φοντο απο πισω

Δε μπορω ουτε αλλη ρομ να περάσω

Πείτε καμια ιδέα τι αλλο να κάνω???????????

To ena me to allo den exei sxesh kati den sththike swsta isws koma kai h idia h ROM na klotsise giati.....

a/ h ROM afth einai pampalaia dokimase mia teleftaia...

b/100% den xekleidwneis thn syskevh kai tha prepei na trexeis kai pali to USPL

Πουλάω το tytn II μου. Όποιος ενδιαφέρεται ας μου p.m.:)

Ti na thn kanoume thn pantofla :lol::lol: kanw plaka...

Poso kairo thn exeis apo pou thn agorases kai poso thn poulas?

a/ h ROM afth einai pampalaia dokimase mia teleftaia...

Den exw epikinonia me to pc, makari na mporousa na pernaga alli.!!

Mporo na kano ena reset me ta koumpia na fygi??? kai meta pernaw alli

Den exw epikinonia me to pc, makari na mporousa na pernaga alli.!!

Mporo na kano ena reset me ta koumpia na fygi??? kai meta pernaw alli

Kane 1 hard reset

Gia na kaneis hard reset

Pathmena ta 2 panw mesea koumpia kai me thn akida patas TAFTOXRONA to reset tote tha sou bgalei ena message patas to plhktro me to prasino akoustiko kai eisai OK .

Kane 1 hard reset

Gia na kaneis hard reset

Pathmena ta 2 panw mesea koumpia kai me thn akida patas TAFTOXRONA to reset tote tha sou bgalei ena message patas to plhktro me to prasino akoustiko kai eisai OK .

to boot loader pos ginete ????

to boot loader pos ginete ????

κανε αυτο που σου λεει ο μινος ειναι καλυτερα ετσι. ;)

δεν ξερω τι εγινε , αλλα η οθονη ξεμαυρισε.

συνδεσα ενα καλωδιο που ειχα απο το καρτ ριντερ, για μερικα δευτερολεπτα, κ μετα το εβαλα στο κανονικο του τηλεφωνου κ εστρωσε.

σκεφτηκα οτι φταιει η θυρα usb του υπολογιστη μου.

δεν ειναι αυτο ομως, γιατι μου εκανε τα ιδια κ με τον φορτιστη.

τι να πω? μηπως πινει ναρκωτικα η αρτεμις?:cool:

δεν ξεχνώ...

δεν ξερω τι εγινε , αλλα η οθονη ξεμαυρισε.

συνδεσα ενα καλωδιο που ειχα απο το καρτ ριντερ, για μερικα δευτερολεπτα, κ μετα το εβαλα στο κανονικο του τηλεφωνου κ εστρωσε.

σκεφτηκα οτι φταιει η θυρα usb του υπολογιστη μου.

δεν ειναι αυτο ομως, γιατι μου εκανε τα ιδια κ με τον φορτιστη.

τι να πω? μηπως πινει ναρκωτικα η αρτεμις?:cool:

μηπως το αφεντικο της :worry::worry: :lol:

παλι καλα κατι ειναι κι αυτο,αλλα για μενα κανε ενα HR..καποιο προγραμμα στην κανει.τι εχεις βαλει τωρα τελευταια?σκεψου ποτε περιπου αρχισε το προβλημα με την μαυριλα και ελενξε αν ειχες προσθεσει κατι στην συσκευη σου εκεινο το διαστημα κωστη ;)

Επανήλθε με hard!!!!!!

Το πρώτο πράμα που έκανα ήταν το hard reset αλλά από λάθος πάτησα το δίπλα από το πράσινο κουμπί :blink:

Αλλά τώρα επανήλθε!

Ευχαριστώ πολύ

Παλια είναι η ρομ το ξέρω, αλλά είναι καλή γρήγορη και αυτή.

Έχει και ενσωματομένο το battery :O