Minotavrs Δημ. October 28, 2007 Κοινοποίηση Δημ. October 28, 2007 Έχεις σκεφτεί το γεγονός να μπήκε καποιος στη μέση με... διαφόρους τρόπους με συμφέροντα στο να μην δημιουργηθεί Ελληνική cooked rom; :!: :!::!::!::!::!::cry::cry: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vagg Δημ. October 28, 2007 Κοινοποίηση Δημ. October 28, 2007 ξερει κανεις πως μπορω να βαλω μια πολη για το καιρο στο "HTC Home Customizer" Απλα ανοιγεις το HTC Home Customizer και πηγαινεις στο tab Weather και επιλεγεις την πολη που θελεις (αν υπαρχει). Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
PAMAN Δημ. October 28, 2007 Κοινοποίηση Δημ. October 28, 2007 Ρα παιδια απο χτες όποτε πάω να τρέξω το destinator6 τρέχει και μόλις πάει να μπει στο μενού κλεινει και μένει η πάνω μπάρα οπως στην εικόνα και κάνω soft reset! Το ίδιο μου κάνει και μετά απο hard reset! Tι μπορεί να φτέει? To εχει πάθει κανείς άλλος αυτό; Το πιο λογικό ειναι να φταίει κάτι που εγκατέστησα!αλλα ειναι τόσα πολλά που δε μπορώ να βρώ τι! http://img180.imageshack.us/img180/9321/pccapture1wl8.png Λοιπόν και εγώ ο ίδιο παθαίνω.... εχω επάνω τα εξής: battery status pocket plus x-button hbutton eortologio pocketcm contacts pocketcm keyboard oxios hibernate cash organizer 2007 sbsh phone weaverptravel alarm sunnysoft contacts resco explorer-ftp-registry marsware weatherpanel gpsgate 2.5 corecodec coreplayer dinarsoft memmaid omega one 1-calc a_c s2u2 jimm98y's smartdialing 2.5 afta einai me tin seira poy ta exo egkatastisei.. to p3300 foraei epano tin 4.3 tou tom... gia vgale kai esi lista me ta egkatestimena... na doume ti pezei... thanks kanenas allos me to idio problima...?? Παράθεση ----------------------------------------------- Current Multimedia BOX.: HTC ARTEMIS - P3300 :tease: ----------------------------------------------- (mou kopsane ta polla polla.... ;-(( ) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
_KOSTASKELLAS_ Δημ. October 28, 2007 Κοινοποίηση Δημ. October 28, 2007 Λοιπόν και εγώ ο ίδιο παθαίνω.... εχω επάνω τα εξής: aporo pos den exei bgalei kapnous to kaimeno mexri tora:lol::lol: to battery status sta posa to exei balei? Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mastelos Δημ. October 28, 2007 Κοινοποίηση Δημ. October 28, 2007 Λοιπόν και εγώ ο ίδιο παθαίνω.... εχω επάνω τα εξής: battery status pocket plus x-button hbutton eortologio pocketcm contacts? pocketcm keyboard oxios hibernate cash organizer 2007 sbsh phone weaverptravel alarm sunnysoft contacts? resco explorer-ftp-registry marsware weatherpanel gpsgate 2.5 corecodec coreplayer dinarsoft memmaid omega one 1-calc a_c s2u2 jimm98y's smartdialing 2.5 afta einai me tin seira poy ta exo egkatastisei.. to p3300 foraei epano tin 4.3 tou tom... gia vgale kai esi lista me ta egkatestimena... na doume ti pezei... thanks kanenas allos me to idio problima...?? οταν ανοίγετε το destinator με τη μνημη είσαστε εκείνη τη στιγμή με τη μνήμη ξεκινάτε γενικά? και που έχετε κανει εγκατάσταση μνημη/καρτα.? γιατί αν οπως βλέπω στη φωτο ξεκινάτε με 16,5 για να το ανοίξετε σίγουρα θα έχετε πρόβλημα. Παράθεση Samsung Note II Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
koukoulakis Δημ. October 28, 2007 Κοινοποίηση Δημ. October 28, 2007 a_c s2u2 αυτό ίσως ευθύνεται για το πρόβλημα! Καθώς και ενα iphone dialpad που έχει ανεβάσει ένας φίλος πιο πάνω! Εγω μόλις έβγαλα αυτά τα 2 μου δούλεψε.Τώρα δεν έκατσα ακόμα να δω τι απο τα 2 φταίει! Παράθεση http://i18.tinypic.com/5zbc3mu.jpg...Κωστής iPhone 6 64GB-Mac Mini 2011-iPad Air 2 64GB "Απο τη Χώρα το Σφακιό να πάει στο Τυμπάκι, με έβαλε να τσι κουβαλώ νερό με ένα σταμνάκι" Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Minotavrs Δημ. October 28, 2007 Κοινοποίηση Δημ. October 28, 2007 a_c s2u2 αυτό ίσως ευθύνεται για το πρόβλημα! Καθώς και ενα iphone dialpad που έχει ανεβάσει ένας φίλος πιο πάνω! Εγω μόλις έβγαλα αυτά τα 2 μου δούλεψε.Τώρα δεν έκατσα ακόμα να δω τι απο τα 2 φταίει! Apo thn ekdosh .6o kai anw den uparxei problhma me to s2u2 to exw epoanw kai doulevei OK gia to iphonedialpad den xerw den to exw dokimasei.. Emena pantws mou kanei gia plugi to prob afto dokimasate na trexete to startdestinator na dei te an paizei Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tsiaras Δημ. October 28, 2007 Κοινοποίηση Δημ. October 28, 2007 Απλα ανοιγεις το HTC Home Customizer και πηγαινεις στο tab Weather και επιλεγεις την πολη που θελεις (αν υπαρχει). φιλε vagg δεν υπαρχει η πολη μεσα.με καποιο τροπο τη προσθετεις εσυ,αλλα δε ξερω.κατι κανω λαθος:confused: Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dimitri_ts Δημ. October 28, 2007 Κοινοποίηση Δημ. October 28, 2007 λεβέντες τσολιάδες: Έκανα update se wm6 και είπα να βάλω και το destinator. ερωτήσεις: 1. Ποια version να βάλω; 6, 7 ?? 2. Προσπάθησα να καταλάβω τι παίζει με το 7 απο τον Johner (clasic!) αλλά το post στο ipmart forum είναι χαοτικό. Μπορείτε να φτιάξετε ένα tutorial για dummies σαν εμένα :-) κομπλε με χάρτες και όλα τα καλούδια; Που τα κάνεις install, κλπ κλπ; Ευχαριστώ! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
petran66 Δημ. October 28, 2007 Κοινοποίηση Δημ. October 28, 2007 λεβέντες τσολιάδες: Έκανα update se wm6 και είπα να βάλω και το destinator. ερωτήσεις: 1. Ποια version να βάλω; 6, 7 ?? 2. Προσπάθησα να καταλάβω τι παίζει με το 7 απο τον Johner (clasic!) αλλά το post στο ipmart forum είναι χαοτικό. Μπορείτε να φτιάξετε ένα tutorial για dummies σαν εμένα :-) κομπλε με χάρτες και όλα τα καλούδια; Που τα κάνεις install, κλπ κλπ; Ευχαριστώ! Φιλε μου,αν πας εδω,θα ενημερωθεις για ολα;):http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?p=2036544#post2036544 Παράθεση Apple iPhone 14 Pro Max Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dimitri_ts Δημ. October 28, 2007 Κοινοποίηση Δημ. October 28, 2007 Ευχαριστώ petran, το έχω από παλιά αυτό και με αυτό πορευόμουν μέχρι σήμερα, έψαχνα κάτι αντίστοιχο για την έκδοση 7 (αν ξέρεις). μια και έβαλα wm6 είπα να κάνω μια γενική αναβάθμιση και θα γούσταρα Destinator 7 :) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
petran66 Δημ. October 28, 2007 Κοινοποίηση Δημ. October 28, 2007 Ευχαριστώ petran, το έχω από παλιά αυτό και με αυτό πορευόμουν μέχρι σήμερα, έψαχνα κάτι αντίστοιχο για την έκδοση 7 (αν ξέρεις). μια και έβαλα wm6 είπα να κάνω μια γενική αναβάθμιση και θα γούσταρα Destinator 7 :) Εγω παντως με την 6.1(με τη διαδικασια που περιγραφεται,με το TMC στο OF ομως)δουλευω και ειναι αψογη!Αν θελεις και καλα την 7,δοκιμασε την ιδια διαδικασια,αν δεν την εχεις δοκιμασει ηδη:!: Παράθεση Apple iPhone 14 Pro Max Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
freco Δημ. October 28, 2007 Κοινοποίηση Δημ. October 28, 2007 a_c s2u2 αυτό ίσως ευθύνεται για το πρόβλημα! Καθώς και ενα iphone dialpad που έχει ανεβάσει ένας φίλος πιο πάνω! Εγω μόλις έβγαλα αυτά τα 2 μου δούλεψε.Τώρα δεν έκατσα ακόμα να δω τι απο τα 2 φταίει! Με έκανες να φορτώσω το Destinator 6, αλλά σίγουρα δεν είναι το iphone dialpad αυτό που φταίει, γιατί δουλεύει κανονικά σε μένα. Κάτι άλλο είναι. Θα συμφωνήσω ότι ή η ελεύθερη μνήμη σου είναι λίγη ή κάποιο today plugin όπως σου είπαν παραπάνω. Παράθεση Κωνσταντίνος Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
koukoulakis Δημ. October 28, 2007 Κοινοποίηση Δημ. October 28, 2007 Με έκανες να φορτώσω το Destinator 6, αλλά σίγουρα δεν είναι το iphone dialpad αυτό που φταίει, γιατί δουλεύει κανονικά σε μένα. Κάτι άλλο είναι. Θα συμφωνήσω ότι ή η ελεύθερη μνήμη σου είναι λίγη ή κάποιο today plugin όπως σου είπαν παραπάνω. Εχω βγάλει όλα τα today plugins αλλα και πάλι τίποτα! Εχω απεγκαταστήσει και τα περισσότερα προγράμματα.:mad: Πάω για hard reset! Παράθεση http://i18.tinypic.com/5zbc3mu.jpg...Κωστής iPhone 6 64GB-Mac Mini 2011-iPad Air 2 64GB "Απο τη Χώρα το Σφακιό να πάει στο Τυμπάκι, με έβαλε να τσι κουβαλώ νερό με ένα σταμνάκι" Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Minotavrs Δημ. October 28, 2007 Κοινοποίηση Δημ. October 28, 2007 Εχω βγάλει όλα τα today plugins αλλα και πάλι τίποτα! Εχω απεγκαταστήσει και τα περισσότερα προγράμματα.:mad: Πάω για hard reset! Ti psixi exei 1 hard reset kanto na teleiwneis.. :D Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
koukoulakis Δημ. October 28, 2007 Κοινοποίηση Δημ. October 28, 2007 Δυστηχώς ούτε με hard reset παίζει! Δε μπορώ να καταλάβω τι γίνετε! Μετά απο hard reset Και χωρίς κανένα εγκατεστημένο πρόγραμμα ή today Plugin δε παίζει! Πρέπει να κάτσω να βρώ μήπως υπάρχει κάπιο αρχείο με ρυθμίσεις settings που κάτι έχει αλλάξει και το κλείνει. Παράθεση http://i18.tinypic.com/5zbc3mu.jpg...Κωστής iPhone 6 64GB-Mac Mini 2011-iPad Air 2 64GB "Απο τη Χώρα το Σφακιό να πάει στο Τυμπάκι, με έβαλε να τσι κουβαλώ νερό με ένα σταμνάκι" Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
koukoulakis Δημ. October 28, 2007 Κοινοποίηση Δημ. October 28, 2007 Λοιπόν!Μάλλον βρήκα τι φταίει! Οταν τρέχω το PPCPimBackup για να επαναφέρω τα μυνήματα μου σταματάει να τρέχει το destinator! Δε ξέρω γιατί το κάνει αυτό,αλλά νομίζω οτι μου το κάνει στην νέα ρόμ του Τομ! Παράθεση http://i18.tinypic.com/5zbc3mu.jpg...Κωστής iPhone 6 64GB-Mac Mini 2011-iPad Air 2 64GB "Απο τη Χώρα το Σφακιό να πάει στο Τυμπάκι, με έβαλε να τσι κουβαλώ νερό με ένα σταμνάκι" Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vassgal Δημ. October 28, 2007 Κοινοποίηση Δημ. October 28, 2007 Πολυ καλησπερα. Ειμαι νομιμος κατοχος ενος 3300. Χρειαστηκε να ξανα κανω εγκατασταση των CD που συνοδευαν το P3300, στο νεο P/C μου, μαααααα.... ειναι αφαντα...:cry: Μαλλον, απωλειες της μετακομισης :( Υπαρχει αραγε τροπος, να βρω τα προγραμματα, drivers, η οτι αλλο απαραιτητο για την εγκατασταση, περιεχομενο ειχαν...? :O Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
koukoulakis Δημ. October 28, 2007 Κοινοποίηση Δημ. October 28, 2007 Πολυ καλησπερα. Ειμαι νομιμος κατοχος ενος 3300. Χρειαστηκε να ξανα κανω εγκατασταση των CD που συνοδευαν το P3300, στο νεο P/C μου, μαααααα.... ειναι αφαντα...:cry: Μαλλον, απωλειες της μετακομισης :( Υπαρχει αραγε τροπος, να βρω τα προγραμματα, drivers, η οτι αλλο απαραιτητο για την εγκατασταση, περιεχομενο ειχαν...? :O Δε νομίζω οτι υπήρχε τίποτα χρήσιμο σε αυτά τα cd! Ούτος ή άλλος αφού εχεις ιντερνετ έχεις τα πάντα. Το μόνο που θα χρειαστείς σίγουρα έιναι το active sync. Αλλά αμα το γράψεις στο γούγλη θα το βρείς αμέσως. Tελευταία έκδοση 4.5! Παράθεση http://i18.tinypic.com/5zbc3mu.jpg...Κωστής iPhone 6 64GB-Mac Mini 2011-iPad Air 2 64GB "Απο τη Χώρα το Σφακιό να πάει στο Τυμπάκι, με έβαλε να τσι κουβαλώ νερό με ένα σταμνάκι" Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
hercoulis Δημ. October 28, 2007 Κοινοποίηση Δημ. October 28, 2007 kanonika me to keep alive pou trexei apo pisw tou den eprepe na sto kanei afto..:confused: To xekinas sigoura patwntas to startdestinator.exe ? Το εχω βάλει στο κουμπί μπροστά για το gps, και το ξεκινώ από εκεί.Απόψε, μπήκα μέσα στα προγράμματα στο φακελο του, και το ετρεξα από εκεί. Τιποτα και στις 2 περιπτόσεις. Έχει πρόβλημα σε εμένα αυτό το μέρος. Πρέπει να βάλω το 6 μου φαίνεται.:worry: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
cristaras Δημ. October 28, 2007 Κοινοποίηση Δημ. October 28, 2007 2 erotisoules re pedes... -Gia maintenance kai defragment protinete MemMaid i' SKTools? -Mporo na kano defragment kai format stin karta me afta i' hriazome allo software? Thanks Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vassgal Δημ. October 28, 2007 Κοινοποίηση Δημ. October 28, 2007 Δε νομίζω οτι υπήρχε τίποτα χρήσιμο σε αυτά τα cd! Ούτος ή άλλος αφού εχεις ιντερνετ έχεις τα πάντα. Το μόνο που θα χρειαστείς σίγουρα έιναι το active sync. Αλλά αμα το γράψεις στο γούγλη θα το βρείς αμέσως. Tελευταία έκδοση 4.5! drivers δεν θα χρειαστω....? γιατι το P/C μου δεν το αναγνωριζει.... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
konandrio Δημ. October 29, 2007 Κοινοποίηση Δημ. October 29, 2007 drivers δεν θα χρειαστω....? γιατι το P/C μου δεν το αναγνωριζει.... Κανονικα θα περαστουν μονοι τους με το που το συνδεσεις και στα xp και στα vista. Παράθεση s100-Artemis-Cruise-Diamond Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
karhariasgr Δημ. October 29, 2007 Κοινοποίηση Δημ. October 29, 2007 καλημέρα κ καλή εβδομάδα τελικά καμιά άκρη βγήκε με την καινούργια του Τομ και το Ντεστινάϊτορ?? Σε μένα, όπως είπα 2-3 σελίδες πίσω δε λειτουργεί το Keep Alive (όταν ξεκινάω με το Start Destinator μου το βγάζει Offline αντί για Online όπως έκανε.. :/) και επίσης ενώ βρήσκει δορυφόρους δε μπορεί να βρει το σήμα.. Είδα ότι κάποιος/οι είχαν πρόβλημα κ με το Destinato 6.. Τελικά????? Σχετικά με Donation που διάβασα ποιο πριν να ξέρετε ότι και εγώ είμαι μέσα. Δλδ αν θέλετε να συγκεντρωθεί κάποιο ποσόν.. άς επικοινωνήσει κάποιος μαζί μου με ΠΜ. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
freco Δημ. October 29, 2007 Κοινοποίηση Δημ. October 29, 2007 Σχετικά με Donation που διάβασα ποιο πριν να ξέρετε ότι και εγώ είμαι μέσα. Δλδ αν θέλετε να συγκεντρωθεί κάποιο ποσόν.. άς επικοινωνήσει κάποιος μαζί μου με ΠΜ. Me 2. Παράθεση Κωνσταντίνος Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts