petran66 Δημ. October 26, 2007 Κοινοποίηση Δημ. October 26, 2007 Λοιπον,προσπαθησα να του περασω την την ρομ του τομ,αλλα μου εβγαλε eror και δεν συνεχιζει!Τι να κανω?Εχω την γνησια ρομ την Ελληνικη(3.13 κλπ)... Παράθεση Apple iPhone 14 Pro Max Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
koukoulakis Δημ. October 26, 2007 Κοινοποίηση Δημ. October 26, 2007 Πρεπει να το ξεκλειδώσεις πρώτα για να την περάσεις! Ψάξε για το Uspl Παράθεση http://i18.tinypic.com/5zbc3mu.jpg...Κωστής iPhone 6 64GB-Mac Mini 2011-iPad Air 2 64GB "Απο τη Χώρα το Σφακιό να πάει στο Τυμπάκι, με έβαλε να τσι κουβαλώ νερό με ένα σταμνάκι" Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
petran66 Δημ. October 26, 2007 Κοινοποίηση Δημ. October 26, 2007 Πρεπει να το ξεκλειδώσεις πρώτα για να την περάσεις! Ψάξε για το Uspl Αυτο προσπαθω,συμφωνα με τις οδηγιες του ΜΙΝΟ(κατεβασα τα καταληλα αρχεια),αλλα δεν τα καταφερνω.Μαλλον πρεπει να μπω σε bootloader αλλα δεν ξερω πως!! Παράθεση Apple iPhone 14 Pro Max Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
drum2004 Δημ. October 26, 2007 Κοινοποίηση Δημ. October 26, 2007 παιδια την καλησπερα μου. δυστυχως σημερα απεκτησα στα καλα καθουμενα ενα προβληματακι. βαζω το ξυπνητηρι, χτυπαει κανονικα, αλλα δε βγαζει το παραθυρακι διαλογου, για να το σταματησω, ή να το βαλω να χτυπησει μετα απο καποια λεπτα. αποτελεσμα? να μου σπαει τα νευρα για περιπου μιση ωρα, κ να αναβοσβηνει συνεχεια το πορτοκαλο λαμπακι. εψαξα στις ρυθμισεις ηχων ξυπνητηριου κτλ. εκανα επανεκκινηση, αλλα αποτελεσμα δεν ειχα. τα φωτα σας παιδες! Παράθεση δεν ξεχνώ... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gpou Δημ. October 26, 2007 Κοινοποίηση Δημ. October 26, 2007 pistevw tha se esoze ena hard reset an kai einai i teleftea lisi....einai omws i moni pou mporw na skeftw....:O Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
karhariasgr Δημ. October 26, 2007 Κοινοποίηση Δημ. October 26, 2007 Την καινουργια ρομ του Τομ την περασες? Ευκαιρια για φρεσκάρισμα στη συσκευή σου :D Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
drum2004 Δημ. October 26, 2007 Κοινοποίηση Δημ. October 26, 2007 pistevw tha se esoze ena hard reset an kai einai i teleftea lisi....einai omws i moni pou mporw na skeftw....:O μηπως το αποφυγω αδελφε. που να καθομαι μετα να ξαναχτιζω απο την αρχη οτι του εχω μεσα. ασε που δε θυμαμαι να ξαναβαλω τα προγραμματα. Παράθεση δεν ξεχνώ... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Minotavrs Δημ. October 26, 2007 Κοινοποίηση Δημ. October 26, 2007 mas poulise o tom...:mad::mad::mad: Diavaste edw Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
petran66 Δημ. October 26, 2007 Κοινοποίηση Δημ. October 26, 2007 Φιλε Minotavrs,λες να φταινε τα vista(!!)που δεν μπορω να καταφερω να ξεκλειδωσω το 3300 και να περασω διαφορετικη ρομ?Ακολουθησα τις οδηγιες σου αλλα μολις ολοκληρωνεται η διαδικασια με το Uspl,δεν μπαινει σε bootloader(το 3300),αλλα γινεται σκουρη η οθονη και τιποτα!! Παράθεση Apple iPhone 14 Pro Max Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
manolis Δημ. October 26, 2007 Κοινοποίηση Δημ. October 26, 2007 mas poulise o tom...:mad::mad::mad: Diavaste edw Ego leo an dosome kati merikoi isos to kanei. Ti lete? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Minotavrs Δημ. October 26, 2007 Κοινοποίηση Δημ. October 26, 2007 Ego leo an dosome kati merikoi isos to kanei. Ti lete? Exthes tou ekana donation :mad::mad::mad: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Minotavrs Δημ. October 26, 2007 Κοινοποίηση Δημ. October 26, 2007 Φιλε Minotavrs,λες να φταινε τα vista(!!)που δεν μπορω να καταφερω να ξεκλειδωσω το 3300 και να περασω διαφορετικη ρομ?Ακολουθησα τις οδηγιες σου αλλα μολις ολοκληρωνεται η διαδικασια με το Uspl,δεν μπαινει σε bootloader(το 3300),αλλα γινεται σκουρη η οθονη και τιποτα!! Mallon ta vista einai to prob :( Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
N1GHTM4R3 Δημ. October 26, 2007 Κοινοποίηση Δημ. October 26, 2007 Την καινουργια ρομ του Τομ την περασες? Ευκαιρια για φρεσκάρισμα στη συσκευή σου :D pia einai i kainouria rom ?? i B&B ?? Παράθεση Μέγιστο μέγεθος εικόνας υπογραφής 420x150 pixels και 16ΚΒytes. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
drum2004 Δημ. October 26, 2007 Κοινοποίηση Δημ. October 26, 2007 καλα εχει τρελαθει το μηχανημα. το εσβησα του εβγαλα μπαταρια, το αφησα κ ενα δεκαλεπτο, κ μολις το ξαναανοιξα, μεχρι να μπουταρει κελαηδαει κιολας τον ηχο που εχω για ξυπνητηρι.. πολυ χάλι, αναθεμα το. παιδια? αν κανω φορματ, με το navimate τι γινεται? το χανει? Παράθεση δεν ξεχνώ... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
cristaras Δημ. October 26, 2007 Κοινοποίηση Δημ. October 26, 2007 Φιλε Minotavrs,λες να φταινε τα vista(!!)που δεν μπορω να καταφερω να ξεκλειδωσω το 3300 και να περασω διαφορετικη ρομ?Ακολουθησα τις οδηγιες σου αλλα μολις ολοκληρωνεται η διαδικασια με το Uspl,δεν μπαινει σε bootloader(το 3300),αλλα γινεται σκουρη η οθονη και τιποτα!! Sigoura ta Vista ftene....emena mou doulepse amesos otan to prospathisa me XP....http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?p=2083115#post2083115 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
karhariasgr Δημ. October 26, 2007 Κοινοποίηση Δημ. October 26, 2007 Λοιπον.. με την καινούργια ρομ του Τομ τι παίζει με το Start Destinator δε δουλευει το Keep Alive, όταν ανοιγει το πρόγραμμα το βγάζει Offline με αποτέλεσμα να μη κρατάει την οθόνη αναμένη... Επίσης ενώ βρίσκει και 2 και 3 και 6 και 8 δορυφόρους δε μπορέι να μου βρει σε ποιο σημείο είμαι. Κανένας δεν έχει ισχυρό σήμα.. γμτ.. τι φταίει??? Καμιά ιδέα? Είναι υπερεπείγον! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
cristaras Δημ. October 27, 2007 Κοινοποίηση Δημ. October 27, 2007 Gia ellinika se epafes kai sms me 160 ellinikous xaraktires... Hikeyboard. To kalytero! :rolleyes: Gia leksiko... episis to kalytero: LingvoSoft Talking Dictionary 2007 English - Greek v4.0.75. Elegkse ta pm sou ;) Kalo afto to keyboard alla me halai pou de mporo na to valo se portrait mode. To landscape de m'aresi....ipa na pao piso sto Resco alla iha xehasi pos den ine fullscreen. Iha hrisimopiisi paliotera ena poli kalo fullscreen me portrait mode alla de thimame pio.....kanis apo esas mipos? Oso gia to Lexiko, eno lei pos ine registered, me to pou to anigo mou vgazi an to agoraso.....ligo enohlitiko na patas ok kathe fora pou to anigis....idees pos na to xefortotho afto? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
cristaras Δημ. October 27, 2007 Κοινοποίηση Δημ. October 27, 2007 To vrika :D SPB Full Screen Keyboard.....alla den nomizo ehi ellinika :( Kanis me elliniko fullscreen me portrait mode (ehoume gini poli apetitiki i' mou fenete? :lol::lol::lol: ) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mastelos Δημ. October 27, 2007 Κοινοποίηση Δημ. October 27, 2007 mas poulise o tom...:mad::mad::mad: Diavaste edw ποντάραμε λεφτα σε κουτσό άλογο:D λοιπον εμενα οι ρομ του τομ δεν με βολεψαν και για αυτο δεν εχω κανει donation μονο σε αυτόν ενω εκανα σε ολους τους άλλους παρόλα αυτά αν φτιάξετε μια ομάδα και συνεννοηθεί ο Μπαμπης να μας την φτιάξει αν συγκεντρωθούν κάποια λεφτά υπολογίστε με μέσα. κρίμα τον κόπο του μινο και των άλλων παιδιών για την μετάφραση:mad: Παράθεση Samsung Note II Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
cristaras Δημ. October 27, 2007 Κοινοποίηση Δημ. October 27, 2007 Gia defragment kai maintenance ti protinete? SkTools i' kati allo? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
karhariasgr Δημ. October 27, 2007 Κοινοποίηση Δημ. October 27, 2007 Λοιπον.. με την καινούργια ρομ του Τομ τι παίζει με το Start Destinator δε δουλευει το Keep Alive, όταν ανοιγει το πρόγραμμα το βγάζει Offline με αποτέλεσμα να μη κρατάει την οθόνη αναμένη... Επίσης ενώ βρίσκει και 2 και 3 και 6 και 8 δορυφόρους δε μπορέι να μου βρει σε ποιο σημείο είμαι. Κανένας δεν έχει ισχυρό σήμα.. γμτ.. τι φταίει??? Καμιά ιδέα? Είναι υπερεπείγον! Καμιά βοήθεια για εδώ παίζει?? Απαράδεκτος ο Τομ.. πάντως η καινούργια του ρομ.. εμφανισιακά μπορέι να λέει πολλά αλλά.. δε ξέρω.. αρχίζει κ με ξενερώνει. Νομίζω ότι θα ξαναγυρίσω στην προηγούμενη PDAVIET που είχα, τουλάχιστον δούλευε μια χαρά. Αυτή στην μια μέρα μου πέφτει στα 16 κ δε λέει με τίποτα να σηκωθεί.. Επίσης το ξενέρωμα με το GPS. Να ρωτήσω λίγο, η Vanilla είναι εντελώς άδεια rom? Δλδ μόνο τα WM6 είναι στην ελαφρότερη μορφή τους κ περνάμε ότι θέλουμε εμείς? Το CUBE υπάρχει μόνο του να το περάσουμε? Από memory leak? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
alex_ban2001 Δημ. October 27, 2007 Κοινοποίηση Δημ. October 27, 2007 Παιδιά καλησπέρα, Μια ερωτησούλα έχω για εσάς. Μπορεί κάποιος να μου πει που βρίσκονται τα .exe ή τα .lnk για: Today screen και Screen Rotate? Προσπαθώ να φτιάξω δύο συντομεύσεις μέσα από μια εφαρμογή αλλά δεν τα βρίσκω πουθενά. Ευχαριστώ.:) Καλημέρα παιδιά, Υπάρχει κανένας ειδικός να μου απαντήσει? Μίνο μήπως έχεις εσύ κάποια ιδέα? Περιπιμπτόντως, αν κάνετε κάποια κίνηση για ελληνική ROM, είμαι μέσα και εγώ (βοήθεια χρηματική και μη). Ευχαριστώ.:cool: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mger Δημ. October 27, 2007 Κοινοποίηση Δημ. October 27, 2007 καλημερα και απο εμενα , προσφατα εγινα και εγω κατοχος ενος 3300 , ψαχνω απεγνωσμενα ενα προγραμμα για μου δειχνει τα διαθεσιμα wi-fi δυκτια (hotspot finder ??) ισως θα μπορουσατε να με βοηθησετε σε αυτο που ψαχνω ? επισσης εχω δει σε καινουργιο htc πως μπροστα στο today screen εχει την ωρα με μεγαλους χαρακτηρες και τον καιρο με μεγαλο εικονιδιο , θα μπορουσα να βρω και αυτο ?μεχρι στιγμη εχω το sbp αλλα δεν βολευει... ευχαριστω εκ τον προτερον.. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vagg Δημ. October 27, 2007 Κοινοποίηση Δημ. October 27, 2007 To vrika :D SPB Full Screen Keyboard.....alla den nomizo ehi ellinika :( Kanis me elliniko fullscreen me portrait mode (ehoume gini poli apetitiki i' mou fenete? :lol::lol::lol: ) Το SPB για fullscreen ειναι πολυ καλο. Υπαρχει και με ελληνικα, κοιταξε το σχετικο thread. http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?t=159869 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vagg Δημ. October 27, 2007 Κοινοποίηση Δημ. October 27, 2007 καλημερα και απο εμενα , προσφατα εγινα και εγω κατοχος ενος 3300 , ψαχνω απεγνωσμενα ενα προγραμμα για μου δειχνει τα διαθεσιμα wi-fi δυκτια (hotspot finder ??) ισως θα μπορουσατε να με βοηθησετε σε αυτο που ψαχνω ? επισσης εχω δει σε καινουργιο htc πως μπροστα στο today screen εχει την ωρα με μεγαλους χαρακτηρες και τον καιρο με μεγαλο εικονιδιο , θα μπορουσα να βρω και αυτο ?μεχρι στιγμη εχω το sbp αλλα δεν βολευει... ευχαριστω εκ τον προτερον.. Αν πας Ρυθμισεις>Συνδεσεις>Ασυρματο Ethernet (και εφοσον εχεις το wifi on) τοτε σου δειχνει μια λιστα με τα διαθεσιμα δικτυα, αν ειναι κλειδωμενα και ποσο καλο σημα εχεις. Για το δευτερο http://www.pocketemu.com/hhc-info.html Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts