tkap Δημ. October 22, 2007 Κοινοποίηση Δημ. October 22, 2007 Mακαρι να μην ημουν τοσο ασχετος, και να μπορουσα να βοηθησω... Παράθεση Animula vagula blandula hospes comesque corporis quae nunc abibis in loca pallidula rigida nudula... Tάκης Ping!, Messi.im> tak1s Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Minotavrs Δημ. October 22, 2007 Κοινοποίηση Δημ. October 22, 2007 Mακαρι να μην ημουν τοσο ασχετος, και να μπορουσα να βοηθησω... kaneis mas den genithike me gnwseis katevase to res hacker kai xekina edw eimai gia opoia voiutheia.. mexri twra exw metafrasei apo ta 31 arxeia tou zip ta EDIT htcbtql.dll.0409.mui ASSetting.exe.0409.mui btftpres.dll.0409.mui getMMSCtxMenuInfo.dll.0409.mui Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
koukoulakis Δημ. October 22, 2007 Κοινοποίηση Δημ. October 22, 2007 Vre kaneis akoma !!! :cry: Ανέθεσε μου μερικά αρχεία για μετάφραση! Ας είσαι εσύ ο συντονιστής για να μη γίνει κανενα μπέρδεμα! Παράθεση http://i18.tinypic.com/5zbc3mu.jpg...Κωστής iPhone 6 64GB-Mac Mini 2011-iPad Air 2 64GB "Απο τη Χώρα το Σφακιό να πάει στο Τυμπάκι, με έβαλε να τσι κουβαλώ νερό με ένα σταμνάκι" Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mastelos Δημ. October 22, 2007 Κοινοποίηση Δημ. October 22, 2007 NetworkWizard.0409.mui QuickDial.exe.0409.mui Recorder.exe.0409.mui με αυτα θα ξεκινήσω εγω. παρτε αλλα:lol: Παράθεση Samsung Note II Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Minotavrs Δημ. October 22, 2007 Κοινοποίηση Δημ. October 22, 2007 Ανέθεσε μου μερικά αρχεία για μετάφραση! Ας είσαι εσύ ο συντονιστής για να μη γίνει κανενα μπέρδεμα! Pare ta AudioManager.exe.0409.mui CommManager.exe.0409.mui gia arxh kai blepoume (einai megala..) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Minotavrs Δημ. October 22, 2007 Κοινοποίηση Δημ. October 22, 2007 NetworkWizard.0409.mui QuickDial.exe.0409.mui Recorder.exe.0409.mui με αυτα θα ξεκινήσω εγω. παρτε αλλα:lol: Ok panos :cool: tha ta poume meta..:) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Tna Δημ. October 22, 2007 Κοινοποίηση Δημ. October 22, 2007 Γιατί κάνετε μετάφραση και δεν χρησιμοποιείτε τα αρχεία που έχει δώσει η Microsoft για τον emulator? Είχα κάνει έναν οδηγό κάποτε http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=311078 αλλά σίγουρα υπάρχουν και καλύτεροι Παράθεση Ας επιχειρήσουμε... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
alma Δημ. October 22, 2007 Κοινοποίηση Δημ. October 22, 2007 H anavathmisi krata 5 me 6 lepta alla kai na sou skasei den trexei tipota vgazeis thn mpatari thn xanavazeis kai otan erthei to revma kaneis to update ths ROM ... alla eipameedw eimaste... xekina esy kai ta xanaleme. Λοιπόν Μίνο, ξεκίνησα τον οδηγό σου για την αναβάθμιση. Ξεκλείδωσα τη συσκευή, - μου είπε και συγχαρητήρια!!-:), και μετά στο βήμα 2 γράφεις ότι έχουμε τη συσκευή μας σε κατάσταση bootloader.. Εμένα έκανε reboot και συνδέθηκε κανονικα με το ActiveSync.. Πώς θα βρεθώ σ' αυτή την κατάσταση bootloader που αναφέρεις;;; Και το αρχείο RomUpdateUtility.exe θα το τρέξω απο το PC;;;;Αχ!! τι να κάνω;;; Help!!! Help!!! Please..:cry::cry: Παράθεση "Τώρα στα γεράματα, μάθε γέρο γράμματα"... ... "μάθε Alma PPC..:lol:" Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Nexus Δημ. October 22, 2007 Κοινοποίηση Δημ. October 22, 2007 kaneis mas den genithike me gnwseis katevase to res hacker kai xekina edw eimai gia opoia voiutheia.. mexri twra exw metafrasei apo ta 31 arxeia tou zip ta EDIT htcbtql.dll.0409.mui ASSetting.exe.0409.mui btftpres.dll.0409.mui getMMSCtxMenuInfo.dll.0409.mui Γιατί να μεταφράσετε τα mui αρχεία? http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=311078&highlight=rom+translation+microsoft Παράθεση Γιάννης Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Minotavrs Δημ. October 22, 2007 Κοινοποίηση Δημ. October 22, 2007 Λοιπόν Μίνο, ξεκίνησα τον οδηγό σου για την αναβάθμιση. Ξεκλείδωσα τη συσκευή, - μου είπε και συγχαρητήρια!!-:), και μετά στο βήμα 2 γράφεις ότι έχουμε τη συσκευή μας σε κατάσταση bootloader.. Εμένα έκανε reboot και συνδέθηκε κανονικα με το ActiveSync.. Πώς θα βρεθώ σ' αυτή την κατάσταση bootloader που αναφέρεις;;; Και το αρχείο RomUpdateUtility.exe θα το τρέξω απο το PC;;;;Αχ!! τι να κάνω;;; Help!!! Help!!! Please..:cry::cry: Twra tha pas mesa sthn Custom ROM pou exeis epilexei na sthseis kai tha trexeis (mporei na to breis kai an RUU)to arxeio ROMUpdateUtility.exe pou yparxei ekei .. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Minotavrs Δημ. October 22, 2007 Κοινοποίηση Δημ. October 22, 2007 kai me ton reshacker ginete mia xara kai grhgora h metafrash ta mui ta exoume afto pou theloume twra einai xeria gia na ta teleiwsoume mexri to vradu EDIT na kai ta metafrasmena arxeia.. Perimenw kai apo allous na syndramoun sthn prospatheia mexri tote.. ta leme argotera ;) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
alma Δημ. October 22, 2007 Κοινοποίηση Δημ. October 22, 2007 Twra tha pas mesa sthn Custom ROM pou exeis epilexei na sthseis kai tha trexeis (mporei na to breis kai an RUU)to arxeio ROMUpdateUtility.exe pou yparxei ekei .. Μίνο, σ' ευχαριστώ για την βοήθεια. Το έκανα κι αυτό το βήμα, αλλά τώρα κόλλησα στο ότι με την συσκευή που μου είχαν δώσει είχε το Activesync 4.2, ενώ τώρα μου λέει ότι θέλει το activeSync 4.5 ή νεώτερο, κι έτσι δεν μπορώ να συγχρονίσω και να προχωρήσω στα επόμενα βήματα.. Καμμιά ιδέα;;; Και πάλι ευχαριστώ!! Παράθεση "Τώρα στα γεράματα, μάθε γέρο γράμματα"... ... "μάθε Alma PPC..:lol:" Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Minotavrs Δημ. October 22, 2007 Κοινοποίηση Δημ. October 22, 2007 Μίνο, σ' ευχαριστώ για την βοήθεια. Το έκανα κι αυτό το βήμα, αλλά τώρα κόλλησα στο ότι με την συσκευή που μου είχαν δώσει είχε το Activesync 4.2, ενώ τώρα μου λέει ότι θέλει το activeSync 4.5 ή νεώτερο, κι έτσι δεν μπορώ να συγχρονίσω και να προχωρήσω στα επόμενα βήματα.. Καμμιά ιδέα;;; Και πάλι ευχαριστώ!! Kane mia anazhths sto google gia "Download activeSync 4.5" kai katevaseto apo to site ths microsoft Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Nexus Δημ. October 22, 2007 Κοινοποίηση Δημ. October 22, 2007 Μίνο, σ' ευχαριστώ για την βοήθεια. Το έκανα κι αυτό το βήμα, αλλά τώρα κόλλησα στο ότι με την συσκευή που μου είχαν δώσει είχε το Activesync 4.2, ενώ τώρα μου λέει ότι θέλει το activeSync 4.5 ή νεώτερο, κι έτσι δεν μπορώ να συγχρονίσω και να προχωρήσω στα επόμενα βήματα.. Καμμιά ιδέα;;; Και πάλι ευχαριστώ!! Κατέβασε το Activesync 4.5 από εδώ: http://www.microsoft.com/windowsmobile/activesync/default.mspx Παράθεση Γιάννης Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
alma Δημ. October 22, 2007 Κοινοποίηση Δημ. October 22, 2007 Κατέβασε το Activesync 4.5 από εδώ: http://www.microsoft.com/windowsmobile/activesync/default.mspx Μάλλον, θα βαρεθώ να λέω απόψε ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ, και σύ φίλε Μίνο, θα βαρεθείς να "ακούς" τις ευχαριστίες μου:) Πάω να το κατεβάσω. άλλη ερώτηση, ή μάλλον άλλη μία ερώτηση: Τις ρυθμίσεις της COSMOTE, δεν τις βάζει αυτόματα;;; Παράθεση "Τώρα στα γεράματα, μάθε γέρο γράμματα"... ... "μάθε Alma PPC..:lol:" Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Minotavrs Δημ. October 22, 2007 Κοινοποίηση Δημ. October 22, 2007 Μάλλον, θα βαρεθώ να λέω απόψε ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ, και σύ φίλε Μίνο, θα βαρεθείς να "ακούς" τις ευχαριστίες μου:) Πάω να το κατεβάσω. άλλη ερώτηση, ή μάλλον άλλη μία ερώτηση: Τις ρυθμίσεις της COSMOTE, δεν τις βάζει αυτόματα;;; Oxi alla katevase to cosmote.cab to opoio exw anevasei mesa se aftes tis selides :cool: kai mporeis na breis kai sto site ths ace hellas (einai liges selides pisw) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Nexus Δημ. October 22, 2007 Κοινοποίηση Δημ. October 22, 2007 Μάλλον, θα βαρεθώ να λέω απόψε ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ, και σύ φίλε Μίνο, θα βαρεθείς να "ακούς" τις ευχαριστίες μου:) Πάω να το κατεβάσω. άλλη ερώτηση, ή μάλλον άλλη μία ερώτηση: Τις ρυθμίσεις της COSMOTE, δεν τις βάζει αυτόματα;;; Εάν δεν έχεις περάσει την extrom της ACE όχι, αλλά μπορείς να κατεβάσεις το από εδώ το cab που έχει φτιάξει ο Δημήτρης και να τις περάσεις ;) Παράθεση Γιάννης Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
koukoulakis Δημ. October 22, 2007 Κοινοποίηση Δημ. October 22, 2007 Τα αρχεία που ζήτησες Μινο!:) Παράθεση http://i18.tinypic.com/5zbc3mu.jpg...Κωστής iPhone 6 64GB-Mac Mini 2011-iPad Air 2 64GB "Απο τη Χώρα το Σφακιό να πάει στο Τυμπάκι, με έβαλε να τσι κουβαλώ νερό με ένα σταμνάκι" Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mastelos Δημ. October 22, 2007 Κοινοποίηση Δημ. October 22, 2007 με πολλά προβλήματα στο σώσιμο Παράθεση Samsung Note II Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
NTROPIC Δημ. October 22, 2007 Κοινοποίηση Δημ. October 22, 2007 Λιγες ερωτησεις για τους κατοχους: To phone pad υπαρχει η μπορει να εγκατασταθει στην συσκευη(ελληνικο με T9) Μπορει να αναβαθμιστει σε WM6? Παράθεση "When grubbing for necessities man is still an animal. He becomes uniquely human when he reaches out for the superfluous and extravagant."- Eric Hoffer. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
alma Δημ. October 22, 2007 Κοινοποίηση Δημ. October 22, 2007 Εάν δεν έχεις περάσει την extrom της ACE όχι, αλλά μπορείς να κατεβάσεις το από εδώ το cab που έχει φτιάξει ο Δημήτρης και να τις περάσεις ;) Φίλε μου, σ' ευχαριστώ για την απάντηση, αλλά δυστυχώς το αρχείο τησ cosmote που με ενδιαφέρει ΔΕΝ κατεβαίνει σωστά. Δηλαδή όταν το αποσυμπιέζω, λέει ότι έχει μέγεθος 1 ΚΒ και βέβαια δεν είναι CAB...:cry::cry: άλλη λύση;;; Προς το παρόν πάω για ύπνο, πόνεσε ο κ....ς μου τόσες ώρες να κάθομαι μπροστά στην οθόνη. Πολλά τα προβλήματα, αλλά και αύριο -μετά τη δουλειά- μέρα είναι..:) Καλό ξημέρωμα και ένα μεγάλο ευχαριστώ σε όλα τα παιδιά που με βοήθησαν. Παράθεση "Τώρα στα γεράματα, μάθε γέρο γράμματα"... ... "μάθε Alma PPC..:lol:" Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Minotavrs Δημ. October 23, 2007 Κοινοποίηση Δημ. October 23, 2007 MAstelos & koukoulakis thanks Brothers.. Afth thn stigmh etoimazontai apo ton vkouval ta HTC_HDlg.exe.0409.mui HTCActionScreen.exe.0409.mui and HTCAlbum.exe.0409.mui mporeitena piasete ta ypoloipa ? Exoun meinei arketa akoma opoios mporei as vohthisei ? Xreiazonte anesa metafrash ta,,, HTCHome.dll.0409 MMSTransport.dll.0409 NetworkPluginRes.dll.0409 NetworkWizard.0409 OneNoteMobileIntl.dll.0409 HTC_HDlg.exe.0409 mxip_ActionScreen_0409 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tonyjp Δημ. October 23, 2007 Κοινοποίηση Δημ. October 23, 2007 Καλημέρα σας, Έβαλα WM6 στο Ρ3300 αλλά δε με βολεύει. Ξέρετε πως γυρνάω πίσω στα WM5? Ευχαριστώ. Παράθεση Assumption is the mother of all f@ck-ups... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Administrators athanaso77 Δημ. October 23, 2007 Administrators Κοινοποίηση Δημ. October 23, 2007 Καλημέρα σας, Έβαλα WM6 στο Ρ3300 αλλά δε με βολεύει. Ξέρετε πως γυρνάω πίσω στα WM5? Ευχαριστώ. Ti ennoeis den se bolevei? Den einai kai toso diaforetika ta WM6 apo ta WM5, para mono ena improvement. Opws kai na xei omws... Official WM5 ROM ==>edw<== Ελληνικά από ACE για WM5 ==>edw<==. Skepsou to pantws prin to apofasiseis. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
freco Δημ. October 23, 2007 Κοινοποίηση Δημ. October 23, 2007 Ξεκινάω τα HTCHome.dll.0409 MMSTransport.dll.0409 NetworkPluginRes.dll.0409 Αν βρω χρόνο θα προχωρήσω και σε άλλα. Παράθεση Κωνσταντίνος Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts