konandrio Δημ. October 21, 2007 Κοινοποίηση Δημ. October 21, 2007 ξερει κανεις τι ειναι αυτα τα αρχειακια και αν τα απιζει το artemis? .pcr .pdb μηπως χρειαζεται καποιο προγραμμα για να τα παιξει? λεει πως ειναι για Palm.... ευχαριστω Ειναι για palm, εσυ εχεις ppc. Παράθεση s100-Artemis-Cruise-Diamond Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
konandrio Δημ. October 21, 2007 Κοινοποίηση Δημ. October 21, 2007 Exo dio evdomades to 3300 kai leo na to anavathmiso. Pia version apo tis dio parakato apo xda proteinetai? 1.Artemis touch 2.1 WM6 'H 2.O2 Wm6 prmium & premium Plus Thanks! Αυτη 3,4,07,14 WWE PDAVIET, νομιζω ειναι η καλυτερη, διαβασε και λιγο πιο πισω. Παράθεση s100-Artemis-Cruise-Diamond Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
konandrio Δημ. October 21, 2007 Κοινοποίηση Δημ. October 21, 2007 me oses rom exo dokimasei kai ebala tis ri8miseis tis tin katebazei kanonika.kai me ta wm5 katebaza.den einai 8ema rom.mipos den kaneis kati sosta???? Θα με τρελανεις ρε συ εισαι σιγουρος? εχεις πειραξει τιποτα σε registry, ip, dns? Παράθεση s100-Artemis-Cruise-Diamond Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tonyjp Δημ. October 22, 2007 Κοινοποίηση Δημ. October 22, 2007 Καλημέρα σας, Μια ερώτηση για το P3300. Είχα την ROM 3.0.3 GR, και έβαλα την δωρεάν αναβάθμιση της HTC (WM6). Ελληνικά όμως δε βλέπω στο πληκτρολόγιο. Any hints? Επίσης, αξίζει η αναβάθμιση, ή κάποια άλλη είναι καλύτερη; Ευχαριστώ! Παράθεση Assumption is the mother of all f@ck-ups... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
alma Δημ. October 22, 2007 Κοινοποίηση Δημ. October 22, 2007 Την Καλημέρα μου!! Καλά, έχω πείξει στο διάβασμα... 400 τόσες σελίδες... Ούτε όταν προ αμνημονεύτων ήμουνα φοιτήτρια δεν διάβασα τόσο... Newbie γάρ στο άθλημα του PPC... αρτεμάκι κι εγώ, πρόσφατα αποκτηθέν.. Λέω να του βάλω χέρι σιγά-σιγά, και να βάλω την αναβάθμιση ROM που λέει στην υπογραφή του ο αγαπητός Μινος... Ψιλοφοβάμαι αλλά "τρώγομαι" κιόλας.. Άραγε η εγχείρηση θα πετύχει ή θα τα πέξει ο ασθενής;;;; Α!! και μια ερώτηση.. (Γνωρίζω τις ... συνέπειες του νόμου αν αποβιώσει ο ασθενής), αλλά θα ήθελα να ρωτήσω: όλα αυτά τα προγραμματάκια που κυκλοφορούν (κάποια τάχω αγοράσει απο το original μαγαζί), θα τρέχουν αν τελικά ο ασθενής την βγάλει καθαρή;;; Και τέλος πιο destinator να βάλω μετά;; Μίνο και λοιποί πρωταθλητές, τα φώτα σας, please...:) Παράθεση "Τώρα στα γεράματα, μάθε γέρο γράμματα"... ... "μάθε Alma PPC..:lol:" Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Guest lagoudakis Δημ. October 22, 2007 Κοινοποίηση Δημ. October 22, 2007 κανε κλικ στην υπογραφη του μινο,τα λεει ολα ο αγαπητος,αντε και καλη τυχη:rolleyes: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
freco Δημ. October 22, 2007 Κοινοποίηση Δημ. October 22, 2007 Καλημέρα σας, Μια ερώτηση για το P3300. Είχα την ROM 3.0.3 GR, και έβαλα την δωρεάν αναβάθμιση της HTC (WM6). Ελληνικά όμως δε βλέπω στο πληκτρολόγιο. Any hints? Επίσης, αξίζει η αναβάθμιση, ή κάποια άλλη είναι καλύτερη; Ευχαριστώ! Την αναβάθμιση σε WM6 την πέρασες, τα ελληνικά της ACE τα έβαλες? Δες εδώ: http://www.htc.com.gr/forum/showthread.php?t=5949 Παρέλειψες αυτό: ΜΕΡΟΣ 2ο : Εγκατάσταση ελληνικών(extended ROM) Tην αναβάθμιση των ελληνικών μπορούμε να την κατεβάσουμε απο το παρακάτω link.(Προσοχή!!! Τα ελληνικα θα πρέπει να τα εγκαταστήσουμε αφού έχει ολοκληρωθεί το 1ο ΜΕΡΟΣ.) Ελληνικά - Έκδοση 0.4.2.1 Σαφώς οι cooked roms είναι καλύτερες αλλά χρειάζεται προσοχή, διάβασμα και ρίσκα :D Όσοι δοκιμάσαμε cooked φυσικά δεν γυρνάμε στην μαμίσια της HTC με κάποιους συμβιβασμούς στα ελληνικά βέβαια. Παράθεση Κωνσταντίνος Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
alma Δημ. October 22, 2007 Κοινοποίηση Δημ. October 22, 2007 Όσοι δοκιμάσαμε cooked φυσικά δεν γυρνάμε στην μαμίσια της HTC με κάποιους συμβιβασμούς στα ελληνικά βέβαια. Αυτούς τους συμβιβασμούς θέλω να μάθω κι εγώ, -μάλλον να τους ξεκαθαρίσω, αγαπητέ freco.. Για πες.... Παράθεση "Τώρα στα γεράματα, μάθε γέρο γράμματα"... ... "μάθε Alma PPC..:lol:" Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
freco Δημ. October 22, 2007 Κοινοποίηση Δημ. October 22, 2007 ...Ψιλοφοβάμαι αλλά "τρώγομαι" κιόλας.. Άραγε η εγχείρηση θα πετύχει ή θα τα πέξει ο ασθενής;;;; Α!! και μια ερώτηση.. (Γνωρίζω τις ... συνέπειες του νόμου αν αποβιώσει ο ασθενής), αλλά θα ήθελα να ρωτήσω: όλα αυτά τα προγραμματάκια που κυκλοφορούν (κάποια τάχω αγοράσει απο το original μαγαζί), θα τρέχουν αν τελικά ο ασθενής την βγάλει καθαρή;;; Και τέλος πιο destinator να βάλω μετά;; Μίνο και λοιποί πρωταθλητές, τα φώτα σας, please...:) Διάβασε αυτά που λέει ο Μινο προσεκτικά και προχώρα. Όταν πάρεις το κολάι θα το κάνεις μηχανικά. Αν προσέξεις τις οδηγίες δεν υπάρχει ιδιαίτερος κίνδυνος. Όσο για τις εφαρμογές δουλεύουν τέλεια. Αν έχεις πρόβλημα με καμία απλά περίμενε την αναβάθμιση από το γνωστό κατάστημα :lol: Αφού τα πλήρωσες δικαιούσαι αναβάθμιση :lol::lol::lol: Παράθεση Κωνσταντίνος Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Administrators athanaso77 Δημ. October 22, 2007 Administrators Κοινοποίηση Δημ. October 22, 2007 Καλημέρα σας, Μια ερώτηση για το P3300. Είχα την ROM 3.0.3 GR, και έβαλα την δωρεάν αναβάθμιση της HTC (WM6). Ελληνικά όμως δε βλέπω στο πληκτρολόγιο. Any hints? Επίσης, αξίζει η αναβάθμιση, ή κάποια άλλη είναι καλύτερη; Ευχαριστώ! Ean akolouthiseis tin diadikasia apo to episimo site tis HTC/ACE edw tha exeis kanonika ellinika. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tonyjp Δημ. October 22, 2007 Κοινοποίηση Δημ. October 22, 2007 Σε ευχαριστώ! Παράθεση Assumption is the mother of all f@ck-ups... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
freco Δημ. October 22, 2007 Κοινοποίηση Δημ. October 22, 2007 Αυτούς τους συμβιβασμούς θέλω να μάθω κι εγώ, -μάλλον να τους ξεκαθαρίσω, αγαπητέ freco.. Για πες.... Ελληνικά βλέπεις κανονικά με αλλαγή στα regional settings σε Greece. Ελληνικό πληκτρολόγιο με το Resco Keyboard. Επιλογή επαφών με το Sunnysoft Contacts. Μόνο το λειτουργικό θα είναι στα Αγγλικά. Κάτι σαν να έχεις Αγγλικά XP στο PC. Δεν ξέρω αν μου διαφεύγει κάτι. Εγώ πάντως έτσι παίζω. Παράθεση Κωνσταντίνος Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
alma Δημ. October 22, 2007 Κοινοποίηση Δημ. October 22, 2007 κανε κλικ στην υπογραφη του μινο,τα λεει ολα ο αγαπητος,αντε και καλη τυχη:rolleyes: Κατ' αρχή, ευχαριστώ για την απάντηση!! Και κλίκ έκανα και σε αρχείο word τα αποθήκευσα, και τα εκτύπωσα, για να τα διαβάζω και να τα εμπεδώσω, και τα αρχεία που λέει κατέβασα, κι όλο λέω πως είμαι έτοιμη να ξεκινήσω, αλλά μετά, δεν... Είναι κι εκείνο το κομμάτι που λέει ο Μίνος στα Αγγλικά, για το τι κάνουμε αν δεν πετύχει η αναβάθμιση, που δεν το πολυκατάλαβα, (γνώσεις Αγγλικών σε επίπεδο: ότι μάθαμε κάποτε στο σχολείο..). Τέλος πάντων... Πάω για service το αυτοκίνητο, παίρνω και τις σημειώσεις μου μαζί, - να διαβάζω στην αναμονή-, και βλέπουμε..:) Παράθεση "Τώρα στα γεράματα, μάθε γέρο γράμματα"... ... "μάθε Alma PPC..:lol:" Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
alma Δημ. October 22, 2007 Κοινοποίηση Δημ. October 22, 2007 Ελληνικά βλέπεις κανονικά με αλλαγή στα regional settings σε Greece. Ελληνικό πληκτρολόγιο με το Resco Keyboard. Επιλογή επαφών με το Sunnysoft Contacts. Μόνο το λειτουργικό θα είναι στα Αγγλικά. Κάτι σαν να έχεις Αγγλικά XP στο PC. Δεν ξέρω αν μου διαφεύγει κάτι. Εγώ πάντως έτσι παίζω. Ευχαριστώ για την άμεση απάντηση. Το resco keyboard, δεν με ενοχλεί Το sunnysoft, έτσι κι αλλιώς το χρησιμοποιώ και τώρα Με το λειτουργικό στα Αγγλικά δεν κατάλαβα. αυτό που διάβασα στο παρακάτω λίγκ, τι είναι;;; http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=336252&highlight=Greek+Language+translation+for+Custom+Roms Παράθεση "Τώρα στα γεράματα, μάθε γέρο γράμματα"... ... "μάθε Alma PPC..:lol:" Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
freco Δημ. October 22, 2007 Κοινοποίηση Δημ. October 22, 2007 ...Με το λειτουργικό στα Αγγλικά δεν κατάλαβα. αυτό που διάβασα στο παρακάτω λίγκ, τι είναι;;; http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=336252&highlight=Greek+Language+translation+for+Custom+Roms Αυτό είναι μια προσπάθεια του Mino να μεταγλωτίσει ολόκληρο το λειτουργικό όπως κάνει η ACΕ. Υπήρχαν όμως κάποια προβλήματα που νομίζω δεν μπορούν να λυθούν. Έχω την εντύπωση ότι δεν ολοκληρώθηκε το project. Περισσότερα θα σου πει ο ίδιος ο κατακευαστής :lol: Μινοοοοοο...... Παράθεση Κωνσταντίνος Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tkap Δημ. October 22, 2007 Κοινοποίηση Δημ. October 22, 2007 "Επιλογή επαφών με το Sunnysoft Contacts." Μια αξιολογη εναλακτικη προταση ειναι και το Vito Funcontact. Ειναι πολυ πρακτικο το σκρολινγ με το δακτυλο. Βλεπει απο τις ρυθμισεις το regional settings, και βαζει αυτοματα Ελληνικα. Παράθεση Animula vagula blandula hospes comesque corporis quae nunc abibis in loca pallidula rigida nudula... Tάκης Ping!, Messi.im> tak1s Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Minotavrs Δημ. October 22, 2007 Κοινοποίηση Δημ. October 22, 2007 Την Καλημέρα μου!! Καλά, έχω πείξει στο διάβασμα... 400 τόσες σελίδες... Ούτε όταν προ αμνημονεύτων ήμουνα φοιτήτρια δεν διάβασα τόσο... Newbie γάρ στο άθλημα του PPC... αρτεμάκι κι εγώ, πρόσφατα αποκτηθέν.. Λέω να του βάλω χέρι σιγά-σιγά, και να βάλω την αναβάθμιση ROM που λέει στην υπογραφή του ο αγαπητός Μινος... Ψιλοφοβάμαι αλλά "τρώγομαι" κιόλας.. Άραγε η εγχείρηση θα πετύχει ή θα τα πέξει ο ασθενής;;;; Α!! και μια ερώτηση.. (Γνωρίζω τις ... συνέπειες του νόμου αν αποβιώσει ο ασθενής), αλλά θα ήθελα να ρωτήσω: όλα αυτά τα προγραμματάκια που κυκλοφορούν (κάποια τάχω αγοράσει απο το original μαγαζί), θα τρέχουν αν τελικά ο ασθενής την βγάλει καθαρή;;; Και τέλος πιο destinator να βάλω μετά;; Μίνο και λοιποί πρωταθλητές, τα φώτα σας, please...:) Proxwra akathekth edw eimaste gia oti xreiasteis... :cool: Nai logika tha sou paixoun.. To teleftaio Destinator 6 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Minotavrs Δημ. October 22, 2007 Κοινοποίηση Δημ. October 22, 2007 Αυτό είναι μια προσπάθεια του Mino να μεταγλωτίσει ολόκληρο το λειτουργικό όπως κάνει η ACΕ. Υπήρχαν όμως κάποια προβλήματα που νομίζω δεν μπορούν να λυθούν. Έχω την εντύπωση ότι δεν ολοκληρώθηκε το project. Περισσότερα θα σου πει ο ίδιος ο κατακευαστής :lol: Μινοοοοοο...... To PROJECT Den oloklirwthike giati DEN THELW NA VALW XERI kai an dwsw DLL THS ACE gia apofigi tyxon antidrasewn.. BTW to project sunexizete kapws alliws omws... perimenw apo ton Tom Codom na synergastoume gia na bgaloumne Ellhniko mui sthn Rom tou an ginei afto mneta einai efkolo na ta persoume kai stis alles roms:cool: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Minotavrs Δημ. October 22, 2007 Κοινοποίηση Δημ. October 22, 2007 "Επιλογή επαφών με το Sunnysoft Contacts." Μια αξιολογη εναλακτικη προταση ειναι και το Vito Funcontact. Ειναι πολυ πρακτικο το σκρολινγ με το δακτυλο. Βλεπει απο τις ρυθμισεις το regional settings, και βαζει αυτοματα Ελληνικα. Den einai asxhmo alla mou kanei ligo argo.. to skrolarisma protimw to keyboard tou sunnycontacts ;) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
alma Δημ. October 22, 2007 Κοινοποίηση Δημ. October 22, 2007 Proxwra akathekth edw eimaste gia oti xreiasteis... :cool: Nai logika tha sou paixoun.. To teleftaio Destinator 6 Αγαπητέ Μίνο, σ' ευχαριστώ κι εσένα για την απάντηση!! Με τέτοια προθυμία και διάθεση για βοήθεια -απο μέρους σας-, νομίζω θα προχωρήσω ακάθεκτη..:) Πάω να φτιάξω καφέ και να... μπω στο χειρουργείο:lol::lol: Επομένως, να μην χρησιμοποιήσω αυτό το CAB με τα Ελληνικά που είδα στους XDA και έχεις ανεβάσει.. Και απο το destinator 6 που λές, ποιά έκδοση ακριβώς?? Έχω δεί τόσες πολλές και έχω καταμπερδευτεί.. Και κάτι τελευταίο... Αν κατά την διάρκεια της αναβάθμισης, λόγω της σημερινής κακοκαιρίας (9-10 μποφώρ έχουμε εδώ), κοπεί το ρεύμα, τι κάνω;;; (Και μην μου πείς μήνυση στη ΔΕΗ!!!!:lol::lol:) Και πάλι ξανά-ευχαριστώ!!! Παράθεση "Τώρα στα γεράματα, μάθε γέρο γράμματα"... ... "μάθε Alma PPC..:lol:" Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Minotavrs Δημ. October 22, 2007 Κοινοποίηση Δημ. October 22, 2007 Αγαπητέ Μίνο, σ' ευχαριστώ κι εσένα για την απάντηση!! Με τέτοια προθυμία και διάθεση για βοήθεια -απο μέρους σας-, νομίζω θα προχωρήσω ακάθεκτη..:) Πάω να φτιάξω καφέ και να... μπω στο χειρουργείο:lol::lol: Επομένως, να μην χρησιμοποιήσω αυτό το CAB με τα Ελληνικά που είδα στους XDA και έχεις ανεβάσει.. Και απο το destinator 6 που λές, ποιά έκδοση ακριβώς?? Έχω δεί τόσες πολλές και έχω καταμπερδευτεί.. Και κάτι τελευταίο... Αν κατά την διάρκεια της αναβάθμισης, λόγω της σημερινής κακοκαιρίας (9-10 μποφώρ έχουμε εδώ), κοπεί το ρεύμα, τι κάνω;;; (Και μην μου πείς μήνυση στη ΔΕΗ!!!!:lol::lol:) Και πάλι ξανά-ευχαριστώ!!! H anavathmisi krata 5 me 6 lepta alla kai na sou skasei den trexei tipota vgazeis thn mpatari thn xanavazeis kai otan erthei to revma kaneis to update ths ROM ... alla eipameedw eimaste... xekina esy kai ta xanaleme. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
freco Δημ. October 22, 2007 Κοινοποίηση Δημ. October 22, 2007 To PROJECT Den oloklirwthike giati DEN THELW NA VALW XERI kai an dwsw DLL THS ACE gia apofigi tyxon antidrasewn.. BTW to project sunexizete kapws alliws omws... perimenw apo ton Tom Codom na synergastoume gia na bgaloumne Ellhniko mui sthn Rom tou an ginei afto mneta einai efkolo na ta persoume kai stis alles roms:cool: Συγνώμη συνφορουμίτη. Μην φωνάζεις. Με παρεξήγησες. Το smily πάει στο "κατασκευαστής". Εγώ αν θυμάσαι ήμουν από τους πρώτους που το δοκίμασα και σου έγραψα feedback. Δεν είχα δει που είχε κολήσει το εγχείρημα :( Παράθεση Κωνσταντίνος Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Minotavrs Δημ. October 22, 2007 Κοινοποίηση Δημ. October 22, 2007 Συγνώμη συνφορουμίτη. Μην φωνάζεις. Με παρεξήγησες. Το smily πάει στο "κατασκευαστής". Εγώ αν θυμάσαι ήμουν από τους πρώτους που το δοκίμασα και σου έγραψα feedback. Δεν είχα δει που είχε κολήσει το εγχείρημα :( Oxi prostheou den fwnazw se esena YPERTONIZW THN ACE :lol::lol: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Minotavrs Δημ. October 22, 2007 Κοινοποίηση Δημ. October 22, 2007 Edw o Tom exei anevasei sto prwto post ths sygekrimenhs selidas ola ta arxeia pou theloun metafrash sta Ellhnika malista deinei kai to ergaleio pou tha kanoume to anoigma twn arxeiwn pou den einai allo apo to klasiko resource hacker .. Afto pou thelw apo thn ellhnikh koinothta twn Artemis Users einai na voithisoume afth thn prospatheia etsi wste na exelinistoume to taxutero dunaton .. Gia afto opoios thelei as katevasei ta arxeia kai as xekinisei thn metafrash tous.. PROSOXH epeidei einai arketa ta arxeia kai 1 atomo den ftanei gia afto opoios analambanei kati as grafei oti to xekinise gia na mhn kanoume 2ples metafraseis kai xanoume xrono. Hdh an deite ta teleftea post kapoia komatia ta exw metafrasei kai ta exw dwsei egw (ta opoia den einai se afto to zip). Gia na doume loipon leei tipote h open source koinothta tou Artemis by Myphone ?:D Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Minotavrs Δημ. October 22, 2007 Κοινοποίηση Δημ. October 22, 2007 Vre kaneis akoma !!! :cry: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts