Jump to content

[Επίσημο] HTC P3300 (Artemis)

SIRHC
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Ο μονος λογος που το στηριζετε ειναι για το Navigator, εγω προτιμω να το κραταω στα χερια οταν μου χρειαζετε στην οδηγηση.

s100-Artemis-Cruise-Diamond

HTC-Touch-Diamond.jpg.bc5fa35baa0b6f97517a6b8f6b247b68.jpg

• Απαντήσεις 11,6χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Δημοφιλείς μέρες

Top Posters In This Topic

Eχει παει ταξιδι και με πανω απο 200χλω:D

Το velctro είναι έξυπνη ιδέα για την μηχανή. Το κολλάς και το ξεκολλάς σε δευτερόλεπτα. Το ταξίδι που αναφέρεις ήταν πολύωρο χωρίς πρόβλημα από κραδασμούς, σαμαράκια, λακκούβες ? Είχες την δυνατότητα να βλέπεις τον χάρτη, με το φως της ημέρας ή άκουγες μόνο οδηγίες σε ακουστικά ? :worry:

Γιώργος

Keep on riding...

Το velctro είναι έξυπνη ιδέα για την μηχανή. Το κολλάς και το ξεκολλάς σε δευτερόλεπτα. Το ταξίδι που αναφέρεις ήταν πολύωρο χωρίς πρόβλημα από κραδασμούς, σαμαράκια, λακκούβες ? Είχες την δυνατότητα να βλέπεις τον χάρτη, με το φως της ημέρας ή άκουγες μόνο οδηγίες σε ακουστικά ? :worry:

Το βαζω συχνα στα ταξιδια (και μακρυνα). Δεν ειχα ποτε προβλημα με κραδασμους. Μονο που πρεπει να βρεις την καταληλη γωνια ωστε να μην κανει αντανακλαση στο φως. Δεν βαζω ακουστικα, μεσα στην πολη ακουγετε (εξαρταται και απο την μηχανη. Η δικια μου εχει αρκετη προστασια απο αερα).

Προσοχη το βελκρο να κολλαει και λιγο πιο πανω απο το καπακι της μπαταριας! Αλλιως φευγει το τηλ. και σας μενει μονο το καπακι. Εχει συμβει σε φιλο!!!

Animula vagula blandula hospes comesque corporis quae nunc abibis in loca pallidula rigida nudula...

Tάκης

Ping!, Messi.im> tak1s

Είναι απλό να το κατανοήσεις και λίγο πολύπλοκο να το κάνεις.

Είναι σαν να συνδεεις 2 pc μεταξύ τους μέσω ethernet

Πρέπει να πάρεις μία σύνδεση ADSL με static IP ή με dynamic αλλά να κάνεις registration στο no-ip ή dyndns ώστε να έχεις ενα domain για τη δυναμική ip σου. Πάντως με στατική είναι ποιο εύκολο

μετά πρέπει να μπεις στο router μοντεμ και να ανοιξεις κάποιες πόρτες, kai να κάνεις τις αναλογες ρυθμίσεις στο firewall των windows ωστε να περνας μέσα

Εννοείται απο την αλλη μερια το ppc σου θα είναι μέσα στο inet

Δυστυχώς δεν έχω κάποιο μπούσουλα να σου δώσω, απλα να σου πω οτι γίνεται με αρκετο διάβασμα ή με κάποια βοήθεια

εγω εχω adsl με οτενετ και εχω ενα απλο modem της sagem

γινεται τιποτα στην περιπτωση μου και εαν ναι μπορει καποιος να μας δωσει ενα ενα τα βηματα που χρειαζεται να γινουν :O το ξερω ειναι λιγο δυσκολο αλλα αμα μπορει καποιος :(

ευχαρηστω εκ των πρωτερων

Το βαζω συχνα στα ταξιδια (και μακρυνα). Δεν ειχα ποτε προβλημα με κραδασμους. Μονο που πρεπει να βρεις την καταληλη γωνια ωστε να μην κανει αντανακλαση στο φως. Δεν βαζω ακουστικα, μεσα στην πολη ακουγετε (εξαρταται και απο την μηχανη. Η δικια μου εχει αρκετη προστασια απο αερα).

Προσοχη το βελκρο να κολλαει και λιγο πιο πανω απο το καπακι της μπαταριας! Αλλιως φευγει το τηλ. και σας μενει μονο το καπακι. Εχει συμβει σε φιλο!!!

Έχω θήκη αλουμινίου της pdair http://www.gpsforless.co.uk/product_details.php?id=6266

και σκέφτομαι να κολλήσω το velctro επάνω της

Γιώργος

Keep on riding...

oxi den einai epanw ekei alla mporeis na to vreis sto ipmart

kai ego giati den to brisko:rolleyes:

sto ipmart psaxno alla...:O

[sIGPIC][/sIGPIC]

kai ego giati den to brisko:rolleyes:

sto ipmart psaxno alla...:O

Ελπίζω να είναι αυτό. Με ενδιαφέρει και εμένα και μόλις το βρήκα

Κάνε search "sunnysoft contacts" στο ipmart forum

Γιώργος

Keep on riding...

Χμμμ για να το δουμε και αυτο γιατο το αλλο δε μου εκατσε καθολου καλα απο την αρχη.

Οταν λες οτι υποστηριζει Ελληνικο interface τι εννοεις?

Α και κατι ακομα..... απο τις 3-4 εκδοσεις που παιζουν στο "μαγαζακι" εχεις να προτεινεις καποια?

Αν δε βαριεσαι στειλε pm. :rolleyes:

Θα σου δουλέψει άψογα και είναι πολύ ελαφρύ σαν πρόγραμμα.:happy:

Εννοώ ότι υπάρχει επιλογή για μενού στα Ελληνικά.:O

MagiCall v1.2.2.93.

Αυτή είναι η τελευταία έκδοση και είναι από 20.7.07 αν θυμάμαι καλά.;)

Me P3300 φαίνεται να δουλευει κανονικα

΄Το έχω εγκατεστημένο εδώ και μια εβδομάδα και δεν είχα πρόβλημα με reboot, βεβαια είναι ακόμα υπο δοκιμη

Εγώ πλέον δεν το φοβάμαι... δουλεύει άψογα.:yahoo:

Ησύχασα κι από αυτή τη βλακεία το call sms blocker.:down::down::down:

Μέγιστο μέγεθος εικόνας υπογραφής 420x150 pixels και 16,3KBytes.

Afto einai alla katebase to energo link (parapampei se c r @ c K) mhn tyxon se kraxoun oi mods:cool:

http://www.ipmart-forum.com/showthread.php?t=193829&highlight=sunnysoft+contacts

gia na to kanoume mia dokimi:)kalimera

[sIGPIC][/sIGPIC]

gia na to kanoume mia dokimi:)kalimera

An to dokimaseis den tha to xesthseis pote milame gia to apolito must have proggie gia contacts.. mhn xechaseis omws na pas sta options kai na epilexeis sthn glwssa greek :cool:

An to dokimaseis den tha to xesthseis pote milame gia to apolito must have proggie gia contacts.. mhn xechaseis omws na pas sta options kai na epilexeis sthn glwssa greek :cool:

Πραγματι φανταστικο προγραμμα.

Το πιο χοντρο προβλημα που ειχα ηταν να καλεσω ενα τηλεφωνο και δειχνει να γινεται παιχνιδι σιγα σιγα. :D

Είναι καλύτερο από το PocketPC κ αν ναι γιατί?

Giati exei poli pio aplo kai efxristo GUI kai exei en genei thn yposthrixh ellhnikwn me oti afto synepagete :cool:

Έχω εγκαταστήσει το πρόγραμμα, αλλά στα options δεν έχει επιλογή Greek :(

Γιάννης

Με το lang.ini που ειχε αναβάσει καποιος φίλος εδω εχω κανονικα Ελληνικά και στο PocketCM εγώ. Το μόνο που μου την σπάει λίγο είναι ότι είναι καπως αργό. Αν φορτώσει όμως δεν έχει πρόβλημα. Θα δοκιμάσω και αυτό που λετε, ίσως να μου φανεί καλύτερο.

• Administrators
Με το lang.ini που ειχε αναβάσει καποιος φίλος εδω εχω κανονικα Ελληνικά και στο PocketCM εγώ. Το μόνο που μου την σπάει λίγο είναι ότι είναι καπως αργό. Αν φορτώσει όμως δεν έχει πρόβλημα. Θα δοκιμάσω και αυτό που λετε, ίσως να μου φανεί καλύτερο.

O filos pou exei anebasei to lang.ini me ta ellinika akoma kai stin alfabitiki mpara aristera einai o idios o Minotavrs :happy: kai kata ti gnwmi mou ean exeis tin ekdosi 0.8b egkatestimeno stin kyria mnimi... einai eksisou grigoro kai me to default programma pou exei gia ta contacts! :cool:

Modpic.gif

Έχω εγκαταστήσει το πρόγραμμα, αλλά στα options δεν έχει επιλογή Greek :(

http://i20.tinypic.com/j5bbr8.png

:cool:

Ο Μίνο ήταν? Νόμιζα κάποιος άλλος το είχε ανεβάσει, εκτός αν ο Μίνο το ολοκλήρωσε. Όπως κ να χει είναι πλήρως εξ ελληνισμένο το PocketCM σε μένα. Το έχω εγκατεστημένο στη μνήμη του Άρτεμις αλλά... δεν είναι πολύ γρήγορο. Καμιά φορά αργεί να ανοίξει, άλλες φορές ανοίγει αμέσως.. με τα κέφια του και αυτό.

Παρεπιπτώντος το Pocket Control τα σπάει!!!!! Είχετε δίκιο!!!

tsiaras αν δε κάνω λάθος είναι μόνο για contacts αυτό. Αν θες keybord δοκίμασε το Resco Keyboard ;)

Αλήθεια.. για το Phone Pad βρέθηκε Ελληνικό skin μήπως? Όχι T9 απλά να έχει ελληνικούς χαρακτήρες.

Η τελευταία έκδοση της PDAVIET δεν έχει επιλογή "Γλώσσα"? Κάτι τσεκάραμε εκεί για να στέλνουμε SMS με κεφαλαία ελληνικά 160 χαρακτήρες..

Υπάρχει κάποιο cab που να προσθέτει στο λογισμικό της φωτογραφικής την τελευταία επιλογή GPS Photo?

Μερσύ... :)

φιλε μου το προγραμματακι αυτο ειναι για greek keyboard?

oxi einai gia greek contacts kai exei enswmatomeno plhktrologio MONO gia aftes kai gia ta sms 160