konandrio Δημ. October 9, 2007 Κοινοποίηση Δημ. October 9, 2007 Λιγο πιο γρηγορα απο WM5, αρκετα πιο αργα απο τις διαφορες μαγειρεμενες. Ανοιγμα φακελου windows 20 sec. Γενικοτερα με τις original rom δεν βλεπω τοσο μεγαλες διαφορες μεταξυ 5 και 6. Την 6 θα μπορουσαν καλυτερα να την ονομασουν WM5.1 Τα έβαλα ρε ****το αλλα σερνοντε Παράθεση s100-Artemis-Cruise-Diamond Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
konandrio Δημ. October 9, 2007 Κοινοποίηση Δημ. October 9, 2007 Λιγο πιο γρηγορα απο WM5, αρκετα πιο αργα απο τις διαφορες μαγειρεμενες. Ανοιγμα φακελου windows 20 sec. Γενικοτερα με τις original rom δεν βλεπω τοσο μεγαλες διαφορες μεταξυ 5 και 6. Την 6 θα μπορουσαν καλυτερα να την ονομασουν WM5.1 Τα έβαλα αλλά σερνοντε πολύ ρε ****το, με την Αγγλική 4 δευ. για φάκελο windows όταν πέρασα τα GR 40 δευ. για φάκελο windows, δεν υπάρχει τρόπος να την ελαφρύνουμε? το dial pad πως θα το μαυρίσω? Παράθεση s100-Artemis-Cruise-Diamond Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mastelos Δημ. October 9, 2007 Κοινοποίηση Δημ. October 9, 2007 Φίλε Πάνο, τη λύση που γράφεις με τη δημιουργία κάποιου server και βάζοντάς το στο manual, μου την είχαν προτείνει και στο παρελθόν, αλλά από ότι είδα που τη δοκίμασα, δε δούλεψε (εκτός και δεν το έκανα σωστά).:confused: Ευχαριστώ και εσένα για την ανταπόκρισή σου και μάλλον θα δοκιμάσω την άλλη λύση να δω (αν και θέλω τον συγχρονισμό με το PC).:(:mad: απλά να προσθέσω αφήνουμε κενα τα κουτάκια απο τα προγράμματα που δημιουργεί το activesync(exchange server) Παράθεση Samsung Note II Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
jcb Δημ. October 9, 2007 Κοινοποίηση Δημ. October 9, 2007 καλημερα μπορει καποιος να μου στειλει η να μου δωσει καποιο link για το opera mini thanks:cool: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
konandrio Δημ. October 9, 2007 Κοινοποίηση Δημ. October 9, 2007 καλημερα μπορει καποιος να μου στειλει η να μου δωσει καποιο link για το opera mini thanks:cool: O googlis http://www.pocketpcfreewares.com/en/index.php?soft=1389 Παράθεση s100-Artemis-Cruise-Diamond Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
jcb Δημ. October 9, 2007 Κοινοποίηση Δημ. October 9, 2007 O googlis http://www.pocketpcfreewares.com/en/index.php?soft=1389 ευχαρηστω φιλε Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
manolis Δημ. October 10, 2007 Κοινοποίηση Δημ. October 10, 2007 Nεα rom απο τον Meschle http://forum.xda-developers.com/showthread.php?p=1573141&posted=1#post1573141 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vassilis3 Δημ. October 10, 2007 Κοινοποίηση Δημ. October 10, 2007 1.Πως μπορώ να βλέπω τα share του υπολογιστή μου μέσω wifi ? το έκανα με Resco Explorer 2007 και δουλευει μια χαρά μέσω όμως usb, δυστυχώς όμως δεν το κατάφερα μέσω wifi Σημειώνω ότι το P3300 συνδέεται κανονικά στο access point μου και πέρνει κανονικά ιντερνετ, επίσης να πω ότι φτάνει βλέπει κανονικά τον FTP server του desktop μου. Καμιά γνώμη κανείς? 2.Τέλος να πω ότι η storage memory είναι πού χαμηλή (1.10ΜΒ) το Ρ3300 έχει το προεγκατεστημένο software (tomtom) + destinator7 gpsgate resco tcpmp keyboard) μπορεί να εξηκονομιθεί μνήμη με κάποιο τρόπο Παράθεση http://www.diavgia.gr Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tsabros Δημ. October 10, 2007 Κοινοποίηση Δημ. October 10, 2007 Παιδια καλημερα και απο μένα.Δεν ξέρω αν εχει ξαναγινει post (δεν το ειδα παντώς).Anyway.δεν μπορω να "δω Internet" μέσω ΒΤ. Υπάρχει κανενα αναλυτικό κειμενο που να γραφει κατι? Παράθεση Τελικα πρεπει να ειναι ωραια στον απαλο κοσμο του Souplin Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
freco Δημ. October 10, 2007 Κοινοποίηση Δημ. October 10, 2007 Παιδια καλημερα και απο μένα.Δεν ξέρω αν εχει ξαναγινει post (δεν το ειδα παντώς).Anyway.δεν μπορω να "δω Internet" μέσω ΒΤ. Υπάρχει κανενα αναλυτικό κειμενο που να γραφει κατι? Συνδέεσαι με Active Synch μέσω bluetooth? Με USB σύνδεση, βλέπεις internet? Παράθεση Κωνσταντίνος Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
konandrio Δημ. October 10, 2007 Κοινοποίηση Δημ. October 10, 2007 1.Πως μπορώ να βλέπω τα share του υπολογιστή μου μέσω wifi ? το έκανα με Resco Explorer 2007 και δουλευει μια χαρά μέσω όμως usb, δυστυχώς όμως δεν το κατάφερα μέσω wifi Σημειώνω ότι το P3300 συνδέεται κανονικά στο access point μου και πέρνει κανονικά ιντερνετ, επίσης να πω ότι φτάνει βλέπει κανονικά τον FTP server του desktop μου. Καμιά γνώμη κανείς? 2.Τέλος να πω ότι η storage memory είναι πού χαμηλή (1.10ΜΒ) το Ρ3300 έχει το προεγκατεστημένο software (tomtom) + destinator7 gpsgate resco tcpmp keyboard) μπορεί να εξηκονομιθεί μνήμη με κάποιο τρόπο Destinator και tomtom μεταφορα στην καρτα μνημης. Παράθεση s100-Artemis-Cruise-Diamond Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Honda_ST Δημ. October 10, 2007 Κοινοποίηση Δημ. October 10, 2007 Ρίξτε μια ματιά στην extender μου rom... Την έχω κάνει upload εδω σαν greek... Πάιζει να κάθεται άνετα στα wm5 wwe που είπα σε καναδυο σελιδες πιο πισω... http://wiki.xda-developers.com/index...s_ExtendedRoms ftp://xda:xda@ftp.xda-developers.com...04%20greek.rar Αλλά δεν μπορώ να τα κάνω upload to image στο 3300 μου γράφει corrupted image κατα την διαδικασία. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tsabros Δημ. October 10, 2007 Κοινοποίηση Δημ. October 10, 2007 Συνδέεσαι με Active Synch μέσω bluetooth? Με USB σύνδεση, βλέπεις internet? Μπορω να συνδεθω με USB. Σε θεμα ΒΤ αν και την com την εχει διαθεσιμη, στο search τις ψάχνει ολες μεσω USB.Εννοειται οτι σαν συσκευες γενικα βλεπονται εκτος aCtivesync 4.5 Παράθεση Τελικα πρεπει να ειναι ωραια στον απαλο κοσμο του Souplin Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
freco Δημ. October 10, 2007 Κοινοποίηση Δημ. October 10, 2007 Μπορω να συνδεθω με USB. Σε θεμα ΒΤ αν και την com την εχει διαθεσιμη, στο search τις ψάχνει ολες μεσω USB.Εννοειται οτι σαν συσκευες γενικα βλεπονται εκτος aCtivesync 4.5 Όταν έκανες το pairing σου έβγαλε μέσω ποιάς com συνδέθηκαν. Το ίδιο νομίζω στο εμφανίζει και όταν τα συνδέεις μέσω BT (με balloon tip). Θα πρέπει να ρυθμίσεις το Active Synch να επιτρέπει σύνδεση σε αυτή την com του υπολογιστή (πχ COM 4). Στις ρυθμίσεις σύνδεσης του Active Synch πρέπει να έχεις την εικόνα που επισυνάπτω (για COM 4). Μετά ξεκινάς και στα δύο μηχανάκια το bluetooth, συνδέονται, και στο κινητό πας Start Programs Active Synch, επιλέγεις Menu (κάτω δεξιά) και Connect Via Bluetooth. Λογικά αν το έκανες σωστά τότε βλέπεις το tray icon του Active Synch να γίνεται πράσινο και να γίνεται συγχρονισμός. Τη σανίδα σου και ξεκίνα το surfing :lol: Παράθεση Κωνσταντίνος Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
karhariasgr Δημ. October 10, 2007 Κοινοποίηση Δημ. October 10, 2007 Έβαλα την τελευταία ROM της PDAVIET 3.4.07.14 WWE 4/10/07 02.67.90 4.1.13.28 3.4.07 PDAVIET και μπορώ να πω ότι είναι η καλύτερη ROM που έχω "φορέσει" μέχρι τώρα. Ξεκινάει με 24M. Δυο μέρες χωρίς reboot η μνήμη μένει σταθερή στα 20,4Μ . Παίζει κάπου εκεί συνέχεια, όχι κάτω απο 20 όμως. Αν ανοίξω κάποιο πρόγραμμα θα κατεβεί, με το πάτημα του Hibernate την επαναφέρει στα 20+ και μένει εκεί!!! Επίσης είναι αρκετά γρήγορη. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
varvag Δημ. October 10, 2007 Κοινοποίηση Δημ. October 10, 2007 Έβαλα την τελευταία ROM της PDAVIET 3.4.07.14 WWE 4/10/07 02.67.90 4.1.13.28 3.4.07 PDAVIET και μπορώ να πω ότι είναι η καλύτερη ROM που έχω "φορέσει" μέχρι τώρα. Ξεκινάει με 24M. Δυο μέρες χωρίς reboot η μνήμη μένει σταθερή στα 20,4Μ . Παίζει κάπου εκεί συνέχεια, όχι κάτω απο 20 όμως. Αν ανοίξω κάποιο πρόγραμμα θα κατεβεί, με το πάτημα του Hibernate την επαναφέρει στα 20+ και μένει εκεί!!! Επίσης είναι αρκετά γρήγορη. thn vanilla 2.0 thn dokimases?gia dokimase thn kai pes mas... mporei n alla3eis gnwmh!!!!!:D Παράθεση http://cpt-soa.mybrute.com Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
karhariasgr Δημ. October 10, 2007 Κοινοποίηση Δημ. October 10, 2007 Την κατέβασα αλλα δε τη δοκίμασα να πω την αλήθεια. Νομίζω, αν θυμάμαι καλά δλδ, εκείνη είναι εντελώς lite,ε? Βολεύτηκα τωρα με αυτή, δε θέλω να ξαναπερνάω rom, μελλοντικά θα κάνω αλλαγές (δλδ σε 1-2 βδομάδες max) που θα βγουν οι καινούργιες εκδόσεις των συγκεκριμένων coocking rom. :D Α ξέχασα να πω ότι το overclocking είναι στα 260. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
jcb Δημ. October 10, 2007 Κοινοποίηση Δημ. October 10, 2007 καλησπερα υπάρχει προγραμμα που να μου επιτρεπει να συνδεωμαι με το desktop απο το htc :ninja: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Minotavrs Δημ. October 10, 2007 Κοινοποίηση Δημ. October 10, 2007 Έβαλα την τελευταία ROM της PDAVIET 3.4.07.14 WWE 4/10/07 02.67.90 4.1.13.28 3.4.07 PDAVIET και μπορώ να πω ότι είναι η καλύτερη ROM που έχω "φορέσει" μέχρι τώρα. Ξεκινάει με 24M. Δυο μέρες χωρίς reboot η μνήμη μένει σταθερή στα 20,4Μ . Παίζει κάπου εκεί συνέχεια, όχι κάτω απο 20 όμως. Αν ανοίξω κάποιο πρόγραμμα θα κατεβεί, με το πάτημα του Hibernate την επαναφέρει στα 20+ και μένει εκεί!!! Επίσης είναι αρκετά γρήγορη. Einai oti pio grhgoro kai stathero exw foresei mexri twra (akoma kai apo thn Vanilla) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
hercoulis Δημ. October 10, 2007 Κοινοποίηση Δημ. October 10, 2007 Εγώ πέρασα τα WM6 που έδωσε η htc και από πάνω το kaizer με το μεγάλο ρολόϊ και δε μπορώ να εμφανίσω τις πόλεις από τον καιρό, τι μπορεί να φταίει?,τα έκανα όλα download αλλά τπτ!! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Administrators athanaso77 Δημ. October 10, 2007 Administrators Κοινοποίηση Δημ. October 10, 2007 Εγώ πέρασα τα WM6 που έδωσε η htc και από πάνω το kaizer με το μεγάλο ρολόϊ και δε μπορώ να εμφανίσω τις πόλεις από τον καιρό, τι μπορεί να φταίει?,τα έκανα όλα download αλλά τπτ!! Otan les to kaiser ypothetw oti ennoeis to HTC Home plugin. Poia ekdosi ebales? Me kapoies ekdoseis exei anaferthei asymbatotita me syskeves pou den exoun ROM me aggliki glwssa. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
konandrio Δημ. October 10, 2007 Κοινοποίηση Δημ. October 10, 2007 Einai oti pio grhgoro kai stathero exw foresei mexri twra (akoma kai apo thn Vanilla) Ποια ειναι αυτη ρε παιδια, αυτη? (Released 07/10/07 Black & Blue v4.2 WWE 5.2.1921 (Build 18521.0.7.0) Παράθεση s100-Artemis-Cruise-Diamond Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vassilis3 Δημ. October 10, 2007 Κοινοποίηση Δημ. October 10, 2007 Destinator και tomtom μεταφορα στην καρτα μνημης. to destinator einai stin karta mnimis kathos kai ola osa exo balei metepita (destinator7 gpsgate resco tcpmp keyboard) to problima einai oti oti kai na balo stin karta mnimis troei porous apo to rom Παράθεση http://www.diavgia.gr Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Minotavrs Δημ. October 10, 2007 Κοινοποίηση Δημ. October 10, 2007 Ποια ειναι αυτη ρε παιδια, αυτη? (Released 07/10/07 Black & Blue v4.2 WWE 5.2.1921 (Build 18521.0.7.0) oxi afth tou tom alla afth ths pdaviet 3.4.07.14 WWE Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
hercoulis Δημ. October 10, 2007 Κοινοποίηση Δημ. October 10, 2007 Otan les to kaiser ypothetw oti ennoeis to HTC Home plugin. Poia ekdosi ebales? Me kapoies ekdoseis exei anaferthei asymbatotita me syskeves pou den exoun ROM me aggliki glwssa. Mallon ayto pou les tha einai!! exw tin HHCv08b Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts