tsabros Δημ. October 8, 2007 Κοινοποίηση Δημ. October 8, 2007 Παιδια καλησπερα.Ειμαι καινουριος στον τομεα ppc και εχω μια απορία.Εκανα copy paste ενα προγραμμα στην καρτα και λειτουργει μια χαρουλα, αλλα οπως ειναι λογικο δεν το βλεπω στη μπαρα start.Υπαρχει καποιος τροπος να το περασω και να το βλέπω στην μπαρα μαζι με ολα τα υπολοιπα προγραμματα?Συγγνωμη αν εχει ξαναγινει post. Παράθεση Τελικα πρεπει να ειναι ωραια στον απαλο κοσμο του Souplin Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Administrators athanaso77 Δημ. October 8, 2007 Administrators Κοινοποίηση Δημ. October 8, 2007 Παιδια καλησπερα.Ειμαι καινουριος στον τομεα ppc και εχω μια απορία.Εκανα copy paste ενα προγραμμα στην καρτα και λειτουργει μια χαρουλα, αλλα οπως ειναι λογικο δεν το βλεπω στη μπαρα start.Υπαρχει καποιος τροπος να το περασω και να το βλέπω στην μπαρα μαζι με ολα τα υπολοιπα προγραμματα?Συγγνωμη αν εχει ξαναγινει post. Ftiakse ena shortcut apo to programma pou theleis (px me ton Resco explorer ) kai meta balto (to shortcut) sto fakelo /Windows/Start Menu. Gia na to blepeis sto pop-up window otan patas start. Pigaine: Start-->Settings-->Menus. Bres to ekei kai epelekse to. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
oresti Δημ. October 8, 2007 Κοινοποίηση Δημ. October 8, 2007 Λοιπόν πριν απο κανα δυο βδομάδες, ψήθηκα και γω να μπω στο τρυπάκι της αλλαγής ρομ.. Έβαλα αυτή του Mesche την 2.1 full... Καλά μιλάμε φοβερό έγινε το μηχανάκι... Τρελάθηκα :-) Τώρα όμως θέλω πίσω τα ελληνικά μου :( Κατέβασα τα WM6 απο την HTC και τα ελληνικα απο την Ace. Αλλά... Που πηγε το Cube μου? Πού πήγε το Φοβερό μου today? Που πήγαν οι εφαρμογούλες της coocked rom?... έφυγαν.. Οπότε έρχομαι και ρωτάω, που να τις πρωτοβρώ για να τα ξαναβάλω... :) Το μαύρο κυριλέ σκιν είναι must (του kaiser λογικά οπως λέει)... Αρχίζω να τα μαζεύω σιγά σιγά, αν κάποιος έχει κατι εύκαιρο ας το ποστάρει. Αν κάποιο απο τα παρακάτω είναι παράνομο, πείτε μου το ωστε να το αφαιρέσω. Όταν μαζέψω όσες εφαρμογές μπορώ, θα τις κάνω upload ως ένα καλό pack που χτίζω... Ευχαριστώ!! EDIT: Έψαξα και βρήκα τα εξής: Advanced Config v 0.9 Battery Status v 0.04 btIO v 0.5 ClearTemp v 1.0 Close All Esmertec Jbed PPCimBackup PocketRAR v 3.70 Smiley SMS v 1.53 Total Commander v 2.5 WM5 New Menu WM5 Storage v 1.75 XnPocket KAISER MOD: HTC Kaiser Home Plugin w/ Tablesetting HTC New Default Black Theme One Touch Organizer v 0.3a PCM Keyboard v 0.10 Pocket CM v 0.15 Top to bottom method to activate Cube TouchFlo: HTC Audio Manager HTC Audio Manager Today Plugin JT ButtonFlo Touch Flo (alpha version) Touch Settings v 1.22 Cube Images EXTRA: Macromedia Flash Player 7 Google Maps Mobile ΥΓ. Αν μπορούσε κάποιος pls ας ανεβάσει το μαύρο dialer για το p3300 του καιζερ, το θέμα του wmp, καθώς και τον comm manager που τα δείχνει μαύρα. (HTC PhonePad 1.0 (Build 22364), Kaiser enhanced wmp skin ... ?) ευχαριστώ Παράθεση Αγγελίες στο buy & sell μόνο! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
skoj Δημ. October 8, 2007 Κοινοποίηση Δημ. October 8, 2007 startconnections bloutooth pata paratetamena pano sto HBH-DS970 kai tsekare kai tin epilogi hands free.to idio exoume kai paizei tzami.ligo i entasi san hands free me xaraei alla ti na kanoume:p sto htc home den mporo na katebaso ton kairo meso tim gprs.mono otan to exo sindemeno sto pc mou.iparxei kapios tropos???:O vrika ti einai....paizei san handsfree kai gia mousiki mono sto proto tilefono pou tha to sindeseis.sta alla mono mousiki.thelei reset gia na to enosis gia ola me kainourgia siskevi.thanks pantos.oso gia ton kairo koita stis rithmisis tim internet gia kapoio lathos.se mena katevazei kanonika ton kairo kai meso wifi alla kai gprs. Παράθεση http://www.dimitriskoulos.com Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Honda_ST Δημ. October 8, 2007 Κοινοποίηση Δημ. October 8, 2007 Γινεται να έχει ένα 3300 ελληνικά μενού αλλά να μην είναι της ace? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Administrators athanaso77 Δημ. October 8, 2007 Administrators Κοινοποίηση Δημ. October 8, 2007 Γινεται να έχει ένα 3300 ελληνικά μενού αλλά να μην είναι της ace? Nai... alla prepei kapoios na katsei na to ftiaksei (opws exei ginei gia to P3600, S200 kai alla...). Ksereis kanenan? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
alex_ban2001 Δημ. October 8, 2007 Κοινοποίηση Δημ. October 8, 2007 vrika ti einai....paizei san handsfree kai gia mousiki mono sto proto tilefono pou tha to sindeseis.sta alla mono mousiki.thelei reset gia na to enosis gia ola me kainourgia siskevi.thanks pantos.oso gia ton kairo koita stis rithmisis tim internet gia kapoio lathos.se mena katevazei kanonika ton kairo kai meso wifi alla kai gprs. Φίλε μου καλησπέρα, Επειδή και εγώ έχω το ίδιο bluetooth, αν δεν απατώμαι, νομίζω ότι έχει τη δυνατότητα να συνδέεται και με δύο συσκευές (ως handsfree). Μάλιστα έχει ένα κουμπάκι στο πλάι για την επιλογή αυτή. Ελπίζω να βοήθησα.:cool: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
_KOSTASKELLAS_ Δημ. October 8, 2007 Κοινοποίηση Δημ. October 8, 2007 Φίλε μου καλησπέρα, Επειδή και εγώ έχω το ίδιο bluetooth, αν δεν απατώμαι, νομίζω ότι έχει τη δυνατότητα να συνδέεται και με δύο συσκευές (ως handsfree). Μάλιστα έχει ένα κουμπάκι στο πλάι για την επιλογή αυτή. Ελπίζω να βοήθησα.:cool: eee???:blink::blink::blink: to 970??? h' to 980 to kainourio???? Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
alex_ban2001 Δημ. October 8, 2007 Κοινοποίηση Δημ. October 8, 2007 eee???:blink::blink::blink: to 970??? h' to 980 to kainourio???? Με έβαλες στη διαδικασία να κοιτάξω το manual και διαπίστωσα ότι δεν γίνεται με δύο συσκευές. Sorry:X:O Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
greenjim Δημ. October 8, 2007 Κοινοποίηση Δημ. October 8, 2007 ΘΑ ΗΘΕΛΑ ΝΑ ΜΕ ΒΟΗΘΙΣΕΙ ΚΑΠΙΟΣ ΕΑΝ ΜΠΟΡΕΙ ΜΟΥ ΕΦΕΡΑΝ ΕΝΑ P3300 ΑΠΟ ΑΜΕΡΙΚΗ ΚΑΙ ΘΕΛΩ ΕΑΝ ΓΙΝΕΤΑΙ NΑ ΠΕΡΑΣΩ ΤΗΝ ROM ΤΗΣ ACE ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ!!! :secret::secret: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mastelos Δημ. October 9, 2007 Κοινοποίηση Δημ. October 9, 2007 ΘΑ ΗΘΕΛΑ ΝΑ ΜΕ ΒΟΗΘΙΣΕΙ ΚΑΠΙΟΣ ΕΑΝ ΜΠΟΡΕΙ ΜΟΥ ΕΦΕΡΑΝ ΕΝΑ P3300 ΑΠΟ ΑΜΕΡΙΚΗ ΚΑΙ ΘΕΛΩ ΕΑΝ ΓΙΝΕΤΑΙ NΑ ΠΕΡΑΣΩ ΤΗΝ ROM ΤΗΣ ACE ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ!!! :secret::secret: δυστυχώς αυτο δεν γίνεται,θα πρέπει να έχεις 3300 αγορασμένο απο την ace. Παράθεση Samsung Note II Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tsabros Δημ. October 9, 2007 Κοινοποίηση Δημ. October 9, 2007 Παιδια εχω βάλει wm6 την οποια την κατεωασα απο την htc στο εξωτερικο.Το ppc ειναι αγορασμενο απο expansys και μου φαινεται οτι δεν μπορω να εχω υποστηριξη απο την ACE.Κοιταξα ενα thread πως να κανεις αντικατασταση ενος dll για να εχεις ελληνικη εισαγωγη στο πληκτρολογιο,αλλα δεν μου εκατσε.Μπορει να βοηθησει καποιος? Για την ακριβεια το προβλημα μου ειναι οτι δεν μπορω να εισαγω διευθυνσεις στο Papago παρα του οτι βρηκα τελικα το resco keyboard με το αλλαγμενο map. Παράθεση Τελικα πρεπει να ειναι ωραια στον απαλο κοσμο του Souplin Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
freco Δημ. October 9, 2007 Κοινοποίηση Δημ. October 9, 2007 Παιδια εχω βάλει wm6 την οποια την κατεωασα απο την htc στο εξωτερικο.Το ppc ειναι αγορασμενο απο expansys και μου φαινεται οτι δεν μπορω να εχω υποστηριξη απο την ACE.Κοιταξα ενα thread πως να κανεις αντικατασταση ενος dll για να εχεις ελληνικη εισαγωγη στο πληκτρολογιο,αλλα δεν μου εκατσε.Μπορει να βοηθησει καποιος? Δοκίμασε το Resco Keyboard. Έτσι έχουμε κι εμείς ελληνικό πληκτρολόγιο. Δες εδώ: http://www.resco.net/pocketpc/keyboard/downloads.asp Αν πας στο γνωστό "μαγαζάκι" θα το βρεις. ;) Παράθεση Κωνσταντίνος Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tsabros Δημ. October 9, 2007 Κοινοποίηση Δημ. October 9, 2007 Δοκίμασε το Resco Keyboard. Έτσι έχουμε κι εμείς ελληνικό πληκτρολόγιο. Δες εδώ: http://www.resco.net/pocketpc/keyboard/downloads.asp Αν πας στο γνωστό "μαγαζάκι" θα το βρεις. ;) Freco εισαι τσακαλι, αλλα δεν προλαβα να κανω edit να γραψω που ειναι ακριβως το προβλημα.Με προλαβες. Το προγραμμα εγγυται στο Papago.Ενω δειχνει το πληκτρολογιο οτι γραφει Ελληνικα αυτο δεν βρισκει καμια οδο. Παράθεση Τελικα πρεπει να ειναι ωραια στον απαλο κοσμο του Souplin Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
freco Δημ. October 9, 2007 Κοινοποίηση Δημ. October 9, 2007 Freco εισαι τσακαλι, αλλα δεν προλαβα να κανω edit να γραψω που ειναι ακριβως το προβλημα.Με προλαβες. Το προγραμμα εγγυται στο Papago.Ενω δειχνει το πληκτρολογιο οτι γραφει Ελληνικα αυτο δεν βρισκει καμια οδο. Το δοκίμασα κι εγώ και είναι όντως έτσι. Γιατί δεν δοκιμάζεις το δικό του πληκτρολόγιο? Το papago έχει το papago keyboard και παίζει μια χαρά. Κάνε μια δοκιμή. Παράθεση Κωνσταντίνος Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
domal Δημ. October 9, 2007 Κοινοποίηση Δημ. October 9, 2007 εβαλα και εγω το ελληνικα win06 , το ΒΤ στα 273 και παει μια χαρα :) Παράθεση http://img841.imageshack.us/img841/4100/macuse.jpg MacUse.net For Apple Fun's we Just think Different Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
jimbrav Δημ. October 9, 2007 Κοινοποίηση Δημ. October 9, 2007 εβαλα και εγω το ελληνικα win06 , το ΒΤ στα 273 και παει μια χαρα :) πατριδα ποια ειναι τα ωραια προγραμματακια που εχεις sto today screen ??:) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
domal Δημ. October 9, 2007 Κοινοποίηση Δημ. October 9, 2007 1.- http://www.ipmart-forum.com/showthread.php?t=184678&highlight=HTC+Home αντι για το htc home 2.- το weatherpanel 2,4 (to 2,5 den moy doylepse) 3.- to BStatus 1,4 sta 273 ασχετο κανενα skin για το τηλ για να φυγει το απαραδεκτο πρασινο της htc ??? Παράθεση http://img841.imageshack.us/img841/4100/macuse.jpg MacUse.net For Apple Fun's we Just think Different Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
freco Δημ. October 9, 2007 Κοινοποίηση Δημ. October 9, 2007 ασχετο κανενα skin για το τηλ για να φυγει το απαραδεκτο πρασινο της htc ??? Αν είσαι member στο xda forum κατέβασε αυτά: http://forum.xda-developers.com/attachment.php?attachmentid=48082&d=1188035950 Τα ανέβασα για όσους ενδιαφέρονται. Είναι εδώ: http://rapidshare.com/files/61302347/Themes2.zip.html Screenshots Παράθεση Κωνσταντίνος Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
alex_ban2001 Δημ. October 9, 2007 Κοινοποίηση Δημ. October 9, 2007 Καλημέρα παίδες, Βλέπω ότι υπάρχει πολύ κινητικότητα τελευταία και μ'αρέσει. Φίλε mastelo, να σε ρωτήσω κάτι, μιας και βρήκα το ονομά σου μπροστά μου. Το προγραμματάκι "SunnySoft TouchPal", φαντάζομαι το έχεις υπόψη σου. Εγώ δοκιμάζω τώρα την τελευταία ver. και ομολογώ ότι είναι πολύ χρηστικό πέραν του ότι είναι και εμφανίσημο, με το στυλ του touch που έχει. Επίσης, χρησιμοποιεί και την ευκολία της ACE, "αναζήτηση γράμματος με το wheel"!!! Δεν ξέρω εάν θα δούλευε το ίδιο καλά και στις cooked ROM, για εισαγωγή ελληνικών χαρκτήρων και αναζήτηση στις επαφές. Αυτά από μένα και αν έχεις κάποια πληροφορία για το progy, απάντησέ μου.:) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pouko Δημ. October 9, 2007 Κοινοποίηση Δημ. October 9, 2007 Kalispera paidia. Diavasa to http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=298766&highlight=acbtaskman kai mou fanike arketa endiaferon, opote kai to egkatestisa. Dystyxws omws einai demo kai den exei oles tis plirofories/tools dia8esima. Mporeis vevaia na stamatiseis opoio task thes pou to vriskw arketa xrisimo. De nomizw na exw diavasei gi'ayto kapou sto forum edw kai anarwtiomoun an to xei dokimasei kaneis sas...Isws voi8isei sto na entopistoun ta aitia tou memory leak kai allwn bugs twn newn rom... Den eimai expert san esas opote isws lew kai vlakeies.. :) http://www.winmobiletech.com/032007abcTaskMan/acbTaskManOpChart2.bmp.png Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Minotavrs Δημ. October 9, 2007 Κοινοποίηση Δημ. October 9, 2007 Καλημέρα παίδες, Βλέπω ότι υπάρχει πολύ κινητικότητα τελευταία και μ'αρέσει. Φίλε mastelo, να σε ρωτήσω κάτι, μιας και βρήκα το ονομά σου μπροστά μου. Το προγραμματάκι "SunnySoft TouchPal", φαντάζομαι το έχεις υπόψη σου. Εγώ δοκιμάζω τώρα την τελευταία ver. και ομολογώ ότι είναι πολύ χρηστικό πέραν του ότι είναι και εμφανίσημο, με το στυλ του touch που έχει. Επίσης, χρησιμοποιεί και την ευκολία της ACE, "αναζήτηση γράμματος με το wheel"!!! Δεν ξέρω εάν θα δούλευε το ίδιο καλά και στις cooked ROM, για εισαγωγή ελληνικών χαρκτήρων και αναζήτηση στις επαφές. Αυτά από μένα και αν έχεις κάποια πληροφορία για το progy, απάντησέ μου.:) O panos (mastelos) xrhsimopoiei edw kai ligo kairo tp sunnysoft contacts (to esteile kai se emena).. pragmatika h nea version einai to kati allo thn foraw 4 hmeres twra kai einai ontos poli xrhstikh...to touchpal th diafora exei ? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
karhariasgr Δημ. October 9, 2007 Κοινοποίηση Δημ. October 9, 2007 Ερώτηση... Με το Soft Key γιατί δε δουλεύει η επιλογή New SMS? Σε σας, όποιος το δοκίμασε, δουλεύει κανονικά? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
alex_ban2001 Δημ. October 9, 2007 Κοινοποίηση Δημ. October 9, 2007 Καλησπέρα και πάλι, Έχω ένα πρόβλημα εδώ και αρκετό καιρό, απλά δεν είχα αξιωθεί να σας γράψω γι'αυτό ξανά. Πολλές φορές στη διάρκεια της μέρας και χωρίς φυσικά να είμαι συνδεδεμένος με το PC, διαπιστώνω πως τρέχει στο background το ActiveSync. Παρ'όλο που το κλείνω από τον task manager αυτό επιμένει να εμφανίζεται. Είχα γραψει λοιπόν στο παρελθόν για το πρόβλημα και κάποιος μου είχε απαντήσει: να προσέχω πως κάνω την αποσύνδεση του PPC από το PC μετά από κάθε Sync-ing. Παρ'όλη την προσοχή, αλλά και όλους τους διαφορετικούς τρόπους αποσύνδεσής του, δεν κατάφερα να λύσω το πρόβλημα. Και βέβαια το ερώτημα που απορρέει, είναι εάν και άλλοι έχουν το ίδιο πρόβλημα (μήπως είναι εγγενές της συσκευής), ή είμαι ο μοναδικός?:X:worry: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
freco Δημ. October 9, 2007 Κοινοποίηση Δημ. October 9, 2007 O panos (mastelos) xrhsimopoiei edw kai ligo kairo tp sunnysoft contacts (to esteile kai se emena).. pragmatika h nea version einai to kati allo thn foraw 4 hmeres twra kai einai ontos poli xrhstikh...to touchpal th diafora exei ? Στο site τους δεν αναφέρεται το touchpal. Ίσως είναι το ίδιο με νέο όνομα. Όντως ενδιαφέρον φαίνεται (το contacts). Παράθεση Κωνσταντίνος Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts