Guest lagoudakis Δημ. August 20, 2007 Κοινοποίηση Δημ. August 20, 2007 λογικη η τιμη του,ειναι πολυ καλη συσκευη Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
karagiozis10 Δημ. August 20, 2007 Κοινοποίηση Δημ. August 20, 2007 γεια σας,μολις γραφτηκα.αποφασισα ν παρω το κινητο htc p3300,μου φαινεται οτι ειναι πολλη ωραιο κινητο.το εχω βρει στην vodafone 400ευρω σε μεταχειρισμενο κ καλλυπτεται σε 2 χρονια εγγυηση.λετε ν το αγορασω αλλα ομως ειμαι κ λιγο τσιγκουνης κ καπως μ φαινεται η τ αξιξζει τ λεφτα του? Με 500€ παίρνεις καινούργιο Χ500 (δεν ξέρω τι παίζει για επιδότηση). Σιγά μην πάρεις το προβληματικό και μεταχειρισμένο ! :D Παράθεση Πουθενά δεν αξιοποιείται τόσο πολύ το χρήμα, όσο μέσα στα σώβρακα των ανθρώπων :lol: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
makariossss Δημ. August 20, 2007 Κοινοποίηση Δημ. August 20, 2007 Με 500€ παίρνεις καινούργιο Χ500 (δεν ξέρω τι παίζει για επιδότηση). Σιγά μην πάρεις το προβληματικό και μεταχειρισμένο ! :D k n moy bgei problhmatiko f to poylhsw 450 ws kainoyrgio se kanena xamenos,swstosssssssssssss.malon se 2 ebdomades f to parw moy leipontai alla 80 eyrw Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sYn Δημ. August 20, 2007 Κοινοποίηση Δημ. August 20, 2007 Με 500€ παίρνεις καινούργιο Χ500 (δεν ξέρω τι παίζει για επιδότηση). Σιγά μην πάρεις το προβληματικό και μεταχειρισμένο ! :D Τώρα δηλαδή γιατί καίγεσαι να ανοίξεις flame war .. Βάλε ένα δυο επιχειρήματα και άσε του τύπου,α το άκουσα που το ανέφεραν άρα.. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
karagiozis10 Δημ. August 20, 2007 Κοινοποίηση Δημ. August 20, 2007 Σόρρυ, αλλά σέρνεται και για να τρέξει το Destinator θέλει προσευχές. Είναι όμορφο το άτιμο δε λέω. Αν θέλεις απλά ένα καλό τηλέφωνο πάω πάσο. Στο κάτω κάτω αν δεν σου κάνει αλλάζεις, μην τρελλαθούμε κι όλας ε ? :D Παράθεση Πουθενά δεν αξιοποιείται τόσο πολύ το χρήμα, όσο μέσα στα σώβρακα των ανθρώπων :lol: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
makariossss Δημ. August 21, 2007 Κοινοποίηση Δημ. August 21, 2007 α και κατι αλλο,ειναι οντως πολλη αργος ο επερξεγαστης κ θ κολλαει? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Administrators athanaso77 Δημ. August 21, 2007 Administrators Κοινοποίηση Δημ. August 21, 2007 Σόρρυ, αλλά σέρνεται και για να τρέξει το Destinator θέλει προσευχές. Είναι όμορφο το άτιμο δε λέω. Αν θέλεις απλά ένα καλό τηλέφωνο πάω πάσο. Στο κάτω κάτω αν δεν σου κάνει αλλάζεις, μην τρελλαθούμε κι όλας ε ? :D Me to Battery status se pliroforw oti de sernetai katholou kai oson afora to Destinator... pote den eixa problima! H moni paraxwrisi bebaia einai gnwsti gia ta Artemis pou kathe fora pou anoigw to Destinator prepei na to bazw na briskei doryforous)! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
karagiozis10 Δημ. August 21, 2007 Κοινοποίηση Δημ. August 21, 2007 Δεν θέλω να μπούμε σε κάποιου είδους αντιπαράθεση, αλλά έχουμε τα προβλήματα με το κολωλειτουργικό που φοράνε οι συσκευές αυτές, να αναγκαζόμαστε εν έτει 2007 από τη μία να speedάρουμε τις συσκευές μας κι από την άλλη αντί να κάνουμε τη δουλειά μας με ένα κλίκ, να ανοιγοκλείνουμε το GPS Gate δεν είναι ότι καλύτερο. Δε νομίζετε ? Προσωπικά δεν την παλεύω. :ninja: Παράθεση Πουθενά δεν αξιοποιείται τόσο πολύ το χρήμα, όσο μέσα στα σώβρακα των ανθρώπων :lol: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sYn Δημ. August 21, 2007 Κοινοποίηση Δημ. August 21, 2007 Ό,τι πληρώνεις, παίρνεις.. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
lker Δημ. August 22, 2007 Κοινοποίηση Δημ. August 22, 2007 Me to Battery status se pliroforw oti de sernetai katholou kai oson afora to Destinator... pote den eixa problima! H moni paraxwrisi bebaia einai gnwsti gia ta Artemis pou kathe fora pou anoigw to Destinator prepei na to bazw na briskei doryforous)! Το Battery status είναι για overclocking κατάσταση? Ευχαριστώ Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
christou Δημ. August 22, 2007 Κοινοποίηση Δημ. August 22, 2007 φιλε η συσκευη ειναι οτι καλυτερο μπορεις να παρεις αν σε νοιαζει η ποιοτητα κατασκευης,η ευχρηστια(το ποντικι του ακομα μου λειπει)η φορητοτητα (μεγεθος και βαρος) ο επεξεργαστης αξιοπρεπεστατος παρα τα οσα λεγονται απο καποιους,δεν θα σε κρεμασει. αν παλι θες 3g τοτε αλλαζει. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
INFOBC Δημ. August 22, 2007 Κοινοποίηση Δημ. August 22, 2007 Το Battery status είναι για overclocking κατάσταση? Ευχαριστώ ειναι και για overclocking αλλα εγω που τοβαλα στα 260 μου κολλαγε.με τα 247 δουλευει αλλα για να ανοιξει το φακελλο windows κανει παλι πολλή ώρα. Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tron13 Δημ. August 22, 2007 Κοινοποίηση Δημ. August 22, 2007 ειναι και για overclocking αλλα εγω που τοβαλα στα 260 μου κολλαγε.με τα 247 δουλευει αλλα για να ανοιξει το φακελλο windows κανει παλι πολλή ώρα. αυτο για τον φακελο windows οτι και να κανεις θα υπαρχει.... Και στο pc σου να πας να το κανεις που εχει 3GHz το ιδιο θα κάνει... Παράθεση http://feeds.feedburner.com/Techwargr.1.gif Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Administrators athanaso77 Δημ. August 22, 2007 Administrators Κοινοποίηση Δημ. August 22, 2007 ειναι και για overclocking αλλα εγω που τοβαλα στα 260 μου κολλαγε.με τα 247 δουλευει αλλα για να ανοιξει το φακελλο windows κανει παλι πολλή ώρα. Emena pali pou to exw stathero gia arketous mines sta 286MHz kai me overboost sta 299 den exei parousiasei pote problima! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nyomatrix Δημ. August 22, 2007 Κοινοποίηση Δημ. August 22, 2007 k egw me overclocking sta 286 to exw alla ayto to overboost ti einai?????PAIDIA TA WM6 apo pou mporw na ta vrw gia tin artemis?????:O:O Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Administrators athanaso77 Δημ. August 22, 2007 Administrators Κοινοποίηση Δημ. August 22, 2007 k egw me overclocking sta 286 to exw alla ayto to overboost ti einai?????PAIDIA TA WM6 apo pou mporw na ta vrw gia tin artemis?????:O:O Ean exeis tin ekdosi 1.04.203 kai pas sta options tou Battery Status kai meta sto tab CpuScalar exei epilogi gia Boost. Original WM6 den exoun bgei akoma alla erxontai poly syntoma (opws mas lene). Entoutois yparxei megali poikilia apo ROMs gia to Artemis kai gia ola ta gousta, arkei na psakseis sta katallila meri. Ennoeitai oti xaneis tin episimi eggyisi tis HTC Europe ean kaneis kati tetoio. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nyomatrix Δημ. August 22, 2007 Κοινοποίηση Δημ. August 22, 2007 Ean exeis tin ekdosi 1.04.203 kai pas sta options tou Battery Status kai meta sto tab CpuScalar exei epilogi gia Boost. Original WM6 den exoun bgei akoma alla erxontai poly syntoma (opws mas lene). Entoutois yparxei megali poikilia apo ROMs gia to Artemis kai gia ola ta gousta, arkei na psakseis sta katallila meri. Ennoeitai oti xaneis tin episimi eggyisi tis HTC Europe ean kaneis kati tetoio. ayto pou exw einai 0.04.203 to kainourio tha les profanws esy e?????kanena link????an ginetai....THANKS!!!!!!:rolleyes::rolleyes::rolleyes: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
philipco Δημ. August 22, 2007 Κοινοποίηση Δημ. August 22, 2007 Μήπως ξέρει κανείς πως γίνεται να εμφανίζεται το όνομα του δικτύου της κινητής τηλεφωνίας στην οθόνη του HTC P3300 (όπως στα απλά κινητά); Υπάρχει κάποιο πρόγραμμα που πρέπει να κατεβάσω ή κάποια ρύθμιση; Ευχαριστώ Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
aris_21 Δημ. August 22, 2007 Κοινοποίηση Δημ. August 22, 2007 Μήπως ξέρει κανείς πως γίνεται να εμφανίζεται το όνομα του δικτύου της κινητής τηλεφωνίας στην οθόνη του HTC P3300 (όπως στα απλά κινητά); Υπάρχει κάποιο πρόγραμμα που πρέπει να κατεβάσω ή κάποια ρύθμιση; Ευχαριστώ στο htc touch φαινεται το ονομα δικτυου μεσο του htc home.δεν ξερω τωρα αμα λειτουργει στο Ρ3300. αμα περασεις το cab.htc home κατι μπορει να γινει. υπαρχει και το αναλογο θεμα για το Ρ3300 http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?t=146358 Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Administrators athanaso77 Δημ. August 22, 2007 Administrators Κοινοποίηση Δημ. August 22, 2007 ayto pou exw einai 0.04.203 to kainourio tha les profanws esy e?????kanena link????an ginetai....THANKS!!!!!!:rolleyes::rolleyes::rolleyes: http://www.chi-tai.info/cs_BatteryStatus_XDA_Neo_WM5_iM_cs.htm Katebase to BatteryStatus Extended. Doulevei teleia kai as einai beta. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nyomatrix Δημ. August 23, 2007 Κοινοποίηση Δημ. August 23, 2007 http://www.chi-tai.info/cs_BatteryStatus_XDA_Neo_WM5_iM_cs.htm Katebase to BatteryStatus Extended. Doulevei teleia kai as einai beta. oNTWS FILE EINAI KALYTERO...THANKS!!!!!!!!!!! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
charlatan154 Δημ. August 24, 2007 Κοινοποίηση Δημ. August 24, 2007 mporeis me to BatteryStatus na epilekseis na sto emfanizei (http://www.chi-tai.info/cs_BatterySt..._WM5_iM_cs.htm) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
alex61 Δημ. August 24, 2007 Κοινοποίηση Δημ. August 24, 2007 Από την απάντησή σας θα εξαρτηθεί αν θα αγοράσω το Artemis ή όχι. Υπάρχει τρόπος να αυξήσω το μέγεθος της γραμματοσειράς των windows (εκτός από αυτόν που έχουν στις ρυθμίσεις). Με κάποιο πρόγραμμα προφανώς αλλά που βρίσκεται? Ευχαριστώ. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
zaharakis Δημ. August 24, 2007 Κοινοποίηση Δημ. August 24, 2007 Από την απάντησή σας θα εξαρτηθεί αν θα αγοράσω το Artemis ή όχι. Υπάρχει τρόπος να αυξήσω το μέγεθος της γραμματοσειράς των windows (εκτός από αυτόν που έχουν στις ρυθμίσεις). Με κάποιο πρόγραμμα προφανώς αλλά που βρίσκεται? Ευχαριστώ. σε 2 βδομαδες κυκλοφορει το καιζερ ;) θα δωσεις 700ε για το αρτεμις την στιγμη που θα εχεις με 750-780ε το καλυτερο pda+ gps που εχει κυκλοφορησει ποτε??:blink: Παράθεση ""η ικανοποιηση του να μοιραζεσαι και να κανεις τους αλλους χαρουμενους ειναι η καλυτερη πληρωμη"" """""""Δημητρης¨¨¨¨¨¨¨¨MY YouTube ¨[sIGPIC][/sIGPIC] My blog Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tleon Δημ. August 24, 2007 Κοινοποίηση Δημ. August 24, 2007 Ποιο ειναι το καιζερ? Παράθεση http://www.myphone.gr/mp1/support/myphoneuser.jpg Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts