Jump to content

[Επίσημο] HTC P3300 (Artemis)

SIRHC
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Γεια σας και πάλι, ήθελα να ρωτήσω.

Οταν παω ρυθμισεις>μενου> για να διαλέξω τι να μου εμφανίζεται.

Κατ' αρχην παω να ξετσεκαρω το destinator και μου λεει δεν γίνεται να σβήσεις το πρώτο στοιχείο(καπως 'ετσι) και δεύτερον μου βγάζει 2 destinator για να τσεκάρω μάλλον γιατι εγκατέστησα το 7 και μετά το σβησα για να βάλω πάλι το 6. Τωρα ομως πως θα σβησω τη 1 συντομευση;\

Ευχαριστω.

• Απαντήσεις 11,6χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Δημοφιλείς μέρες

Top Posters In This Topic

Παιδιά help....Έχω αγγλική έκδοση του MDA III Compact και δοκίμασα απο xda να περάσω WM6 με το CID unlock USPL....Μπαίνω σε USB bootloader menu αλλά δεν μου περνάει την γερμανική ρομ που βρήκα...Εννοώ την original shipped MDA III COMPACT...Έχει κανείς την αγγλική ???..Το θετικό είναι οτι πάει σε bootloader...Μετά όμως έχω πρόβλημα.....:cry:

Kanenas apantisi se afto pou rotisa 2 selides pio piso shetika me to Quick GPS?

Emena de mporouse na vri doriforous me tipota meta pao peripou 10 meres pou iha kani tin teleftea enimerosi....kanis allos?

Iparhi lisi gia afti ti vlakia i' tha prepi na kouvalame kai to laptop mazi otan taxidevoume gia pano apo 10 meres?

Thanks

Παιδιά help....Έχω αγγλική έκδοση του MDA III Compact και δοκίμασα απο xda να περάσω WM6 με το CID unlock USPL....Μπαίνω σε USB bootloader menu αλλά δεν μου περνάει την γερμανική ρομ που βρήκα...Εννοώ την original shipped MDA III COMPACT...Έχει κανείς την αγγλική ???..Το θετικό είναι οτι πάει σε bootloader...Μετά όμως έχω πρόβλημα.....:cry:

kOITA liges selides pisw (286) exw dwsei links me rom kai tropo epilisis

Thn ekane aftomata thn enhmerwsh an den sthn kanei shmainei oti kati paizei me to activesync sou kai thn syndesh sou sto net

δεν κανει τπτ. μου γραφει οτι εληξαν, παταω κατεβασμα, κ μετα λεει η συνδεση απετυχε.

το αλλο το προγραμμα με τον καιρο το ενημερωνει κανονικα με το που το συνδεω.

δεν ξεχνώ...

δεν κανει τπτ. μου γραφει οτι εληξαν, παταω κατεβασμα, κ μετα λεει η συνδεση απετυχε.

το αλλο το προγραμμα με τον καιρο το ενημερωνει κανονικα με το που το συνδεω.

:!::!::!: Nomizw oi eftase h wra gia ena hard reset :lol:

χαιρετισματα....:(

ποιος καθεται να ξαναπερασει προγραμματα κτλ.

οι επαφες χανονται; καμμια αλλη λυση πριν του κανω hand?

δεν ξεχνώ...

Κάνε συνχρονισμό με το Outlook για να κρατήσεις τις επαφές σου. Επίσης υπάρχει ένα free πρόγραμμα που λέγετε Contact BackUp. Τα προγράμματα μάλλον εσύ θα τα περάσεις.. :D

Πάντως το Hard Reset δεν είναι και τόσο τραγικό, εγώ από τον Ιανουάριο που έχω το Άρτεμις έχω κάνει 2 φορές. Ούτως ή άλλως κάθε φορά στήνω και διαφορετικά προγράμματα.

μου φαινεται τραβηγμενο το hard σε αυτη τη φαση. καποια λυση θα υπαρχει.

ολα τα αλλα παιζουν αψογα, χωρις κολληματα κτλ.

δεν ξεχνώ...

στις ρυθμισεις GPS υλικο, το κουτακι με τη θυρα GPS ειναι στην επιλογη (None).

κ το αποκατω με την ταχυτητα ειναι στο 4800.

ειναι οκ αυτα?

δεν ξεχνώ...

η COM4 ειναι ρυθμισμενη στο "προγραμματα".

στο επομενο που λεει υλικο ειναι none κ αν τη βαλω 4 μου λεει οτι η θυρα υλικου του GPS δεν μπορει να ειναι ιδια με τη θυρα που εχει οριστει για τα προγραμματα.:mad:

δεν ξεχνώ...

μου φαινεται τραβηγμενο το hard σε αυτη τη φαση. καποια λυση θα υπαρχει.

ολα τα αλλα παιζουν αψογα, χωρις κολληματα κτλ.

Να μη σου φαίνεται τραβηγμένο.Το ίδιο πρόβλημα αντιμετώπιζα κι εγώ και αφού ρώτησα και μου απάντησαν διάφορα και στο forum της HTC (εκ των οποίων τίποτα δε δούλεψε), αναγκάστηκα να κάνω hard reset.Γενικά από ό,τι βλέπω το hard reset το έχουν ψωμοτύρι τα win mobile.Σαν τις "ένδοξες" εποχές των Windows 95 που κάναμε φορμάτ κάθε εβδομάδα...

Φίλε Minotavrs ευχαριστώ...Κατάφερα και έβαλα την γερμανική κ δουλεύει....Προσπαθώ να βρώ την αγγλική αλλά μαλλιά.....Ευχαριστώ όπως και να έχει....

Με την ευκαιρία...Έχει δοκιμάσει κανείς τις 2 μεθόδους για πέρασμα ρομ απο xda σε CID Locked συσκευή ???..Δεν μπορώ να το κάνω επιτυχώς....

Ουφ...Επιβεβαιώνω οτι δουλεύει κανονικά ...Μόλις έβαλα wm6 !!!...Τελικα προσεκτικό διάβασμα ήθελε η ιστορία :)

K ΕΜΕΝΑ ΜΕ ΤΟ QUICK GPS ΕΧΕΙ ΠΡΟΒΛΗΜΑ ΜΙΑΣ Κ ΔΕΝ ΕΝΗΜΕΡΩΝΕΤΑΙ ΜΕ ΤΙΠΟΤΑ!!!!!!!!:( :( :( ΤA WM6 ΠΟΥ ΜΠΟΡΩ ΝΑ ΤΑ ΠΕΡΑΣΩ?Η ΣΥΣΚΕΥΗ ΜΟΥ ΕΙΝΑΙ ACE....:blink:

Παιδιά μερικές ερωτησούλες

1)υπάρχει κάποιο νέο απο την ACE για τα κινέζικα?

2)εχω καταφέρει να στέλνω email μέσω pop server απο το thelo.gr προσπάθησα να το κάνω και στο mycosmos.gr αλλά μάταια...για server έχω βάλει mailsrv.mycosmos.gr. Κάποια ιδέα?

3)Μπορώ να στείλω fax απο το κινητό?(κάποιο πρόγραμμα)?

4)Υπάρχει κάποιο πρόγραμμα για full screen keyboard?(για να γράφω sms με τα δάχτυλα)!! Ίσως και κάποιο Τ9?

Αρκετές ερωτήσεις...ελπίζω σε θετικές απαντήσεις...!!!:)

K ΕΜΕΝΑ ΜΕ ΤΟ QUICK GPS ΕΧΕΙ ΠΡΟΒΛΗΜΑ ΜΙΑΣ Κ ΔΕΝ ΕΝΗΜΕΡΩΝΕΤΑΙ ΜΕ ΤΙΠΟΤΑ!!!!!!!!:( :( :( ΤA WM6 ΠΟΥ ΜΠΟΡΩ ΝΑ ΤΑ ΠΕΡΑΣΩ?Η ΣΥΣΚΕΥΗ ΜΟΥ ΕΙΝΑΙ ACE....:blink:

Δεν εχουν βγει ακομα,επισημα τουλαχιστον!Τωρα αν θελει και καλα να τα περασεις,δες στο:"xda developers",αλλα με δικη σου ευθηνη,γιατι αν παθει κατι η συσκευη σου εξ αιτιας της "αναβαθμισης",δεν καλυπτεται απο την εγγυηση!Αν φυσικα το πηρες απο εδω(ace hellas)!! Και μη γραφεις με κεφαλαια!Ειναι σαν να φωναζεις!Τα παιδια μας το λενε συνεχεια!

Apple iPhone 14 Pro Max

Το λέω και το ξαναλέω ΜΗΝ ΠΑΙΖΕΤΕ με τις WΜ6 cooking ROMs εκτος οτι βγαινουν επισημα απο την ACE μεχρι τελος του μηνα κινδυνευετε να τουβλιάσετε την συσκευή σας. Για την εγγυηση δεν το συζηταω οτι την χανετε μετα απο αυτό..

Γι' αυτο λιγο υπομονή ...

Αφού διάβασα και τις 289 σελίδες μία προς μία,θα κάνω διάλειμμα καμιά εβδομάδας να ξεπριστούν τα μάτια μου και αν έχω απορίες θα επανέλθω.

http://i18.tinypic.com/5zbc3mu.jpg...Κωστής

iPhone 6 64GB-Mac Mini 2011-iPad Air 2 64GB

"Απο τη Χώρα το Σφακιό να πάει στο Τυμπάκι, με έβαλε να τσι κουβαλώ νερό με ένα σταμνάκι"

παιδια καλησπερα το εχω πσρει δυο εβδομαδες και ειναι το μονο κινητο που δεν κλαιω τα λεπτα ππου εδωσα ,πολυ καλο,αν μοορει καποιος με pm το κολπο με τo gprs τις τιμ η wind ευχαριστο παω να\συνεχισω το broken sword .

παιδια καλησπερα το εχω πσρει δυο εβδομαδες και ειναι το μονο κινητο που δεν κλαιω τα λεπτα ππου εδωσα ,πολυ καλο,αν μοορει καποιος με pm το κολπο με τo gprs τις τιμ η wind ευχαριστο παω να\συνεχισω το broken sword .

ελα φιλε μου!

λοιπον παιδια κατι αλλο συμβαινει με το quickGPS.

εκει που ειχα αρχισει να σκεφτομαι για φορματ, αλλα κολλαγα στη χρησιμοτητα της ενημερωσης, το μηχανακι ενημερωθηκε με την καμμια.

μαγικα δεν εκανα, εκτος απο κατι καντηλια που εψαλλα σε "ηχο πλαγιο δευτερο":lol:

κατι αλλο πρεπει να επαιζε κ δεν εκανε ενημερωση.

δεν ξεχνώ...

λοιπον παιδια κατι αλλο συμβαινει με το quickGPS.

εκει που ειχα αρχισει να σκεφτομαι για φορματ, αλλα κολλαγα στη χρησιμοτητα της ενημερωσης, το μηχανακι ενημερωθηκε με την καμμια.

μαγικα δεν εκανα, εκτος απο κατι καντηλια που εψαλλα σε "ηχο πλαγιο δευτερο":lol:

κατι αλλο πρεπει να επαιζε κ δεν εκανε ενημερωση.

Έναρξη>Ρυθμίσεις>Συνδέσεις>Σύνδεση με το Η/Υ μέσω USB(στην rom της ACE λέει κάτι άλλο - δείχνει το ppc να συνδέεται με τον υπολογιστή) σιγουρέψου ότι δεν είναι τικαρισμένο το Επιτρέψτε προχωρημένες λειτουργίες.(Δεν έχει και καμμιά άλλη επιλογή)