Jump to content

[Επίσημο] HTC P3300 (Artemis)

SIRHC
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Καί από εμένα +1 Συγχαρητήρια mastelo. Συμφωνώ απόλυτα

O Πανος τα ειπε ολα μεσα σε λιγες γραμμες ΕΥΓΕ !!!!!!:D

• Απαντήσεις 11,6χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Δημοφιλείς μέρες

Top Posters In This Topic

Hello there!!

Μια ερώτηση έχω το ringo για τους ήχους εισερχομένων κλήσεων. σε γενικές γραμμες ειμαι ευχαριστημένος.

Μήπως ξέρει κάποιος αν μπορώ να κάνω mute (αθόρυβες) τις εισερχόμενες κλήσεις όταν δεν θέλω να το σηκώσω??? Επίσης μια δυο φορές κόλλησε και χτυπούσε αφού είχα κλείσει το τηλέφωνο που μιλούσα. Έχει τύχει σε κάποιον άλλο αυτό??

Ξέρει κανείς κάποιο αντίστοιχο πρόγραμμα???

Ευχαριστώ

Photo.Contacts.PRO.v5.00

Κάνει όλα όσα ζητάς και ακόμη περισσότερα.

Το απόλυτο must για ppc.

Θα το βρεις στο forum της υπογραφής μου.

Μέγιστο μέγεθος εικόνας υπογραφής 420x150 pixels και 16,3KBytes.

Photo.Contacts.PRO.v5.00

Κάνει όλα όσα ζητάς και ακόμη περισσότερα.

Το απόλυτο must για ppc.

Θα το βρεις στο forum της υπογραφής μου.

:O :worry:

:O :worry:

το γραφει καθαρα :)

βαλε λιγο την φαντασια σου να δουλεψει ;)

""η ικανοποιηση του να μοιραζεσαι και να κανεις τους αλλους χαρουμενους ειναι η καλυτερη πληρωμη""

"""""""Δημητρης¨¨¨¨¨¨¨¨MY YouTube ¨[sIGPIC][/sIGPIC] My blog

το γραφει καθαρα :)

βαλε λιγο την φαντασια σου να δουλεψει ;)

Καλα δεν ντρεπεστε λιγο .. :lol:

Βοηθηστε τon ανθρωπο μπορει να ειναι νεος .. :rolleyes:

www.ipmart.com

μπες φιλε μου στο παραπανω λινκ γραψου στο forum και βρες το "φως" :cool:

Βοηθηστε τon ανθρωπο μπορει να ειναι νεος .. :rolleyes:

www.ipmart.com

μπες φιλε μου στο παραπανω λινκ γραψου στο forum και βρες το "φως" :cool:

ειπαμε να μην το παρακανουμε με το λινκ :rolleyes::rolleyes:

θα μας μπαναρουνε μινο :D:D

""η ικανοποιηση του να μοιραζεσαι και να κανεις τους αλλους χαρουμενους ειναι η καλυτερη πληρωμη""

ειπαμε να μην το παρακανουμε με το λινκ :rolleyes::rolleyes:

θα μας μπαναρουνε μινο :D:D

Giati poios milhse gia ETEN kai gia katefthinomenes agores :blink::lol:

Αυτό ακριβώς...ντρεπόμαστε...έχει πολύ φως εκεί μέσα!!!

:lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

Giati poios milhse gia ETEN kai gia katefthinomenes agores :blink::lol:

Το πορτοκαλί μέσα στα πράσινα κάνει μπαμ...δύσκολα είμαι...τα λέμε...:lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

Το πορτοκαλί μέσα στα πράσινα κάνει μπαμ...δύσκολα είμαι...τα λέμε...:lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

Peran ths plakas kai gia na mhn parexigithw nomizw oti apo thn stigmh pou den dineis direct link den uparxei problhma..

Peran ths plakas kai gia na mhn parexigithw nomizw oti apo thn stigmh pou den dineis direct link den uparxei problhma..

και ετσι ειναι φιλε :)

αλλα εγω καποτε κατηγορηθηκα ... επειδη ειπα σε καποιον ""εχεις πμ"" σαν απαντηση σε παρομοια ερωτηση που ειχε γινει απο καποιο παλικαρι :blink:

""οποιος καιγεται στον χυλο...φυσαει και το γιαουρτι"":lol::lol::lol:

Kalispera re paidia. Exw kairo na steilw sto forum giati eimai fantaros.Diavasa kammia 20ria selides alla tha ithela tin voitheia sas,gia na min faw oli tin adeia moy mprosta sto pc. EXW TO P3300 ME DESTINATOR PN.

1.diavasa oti lithikan ta provlimata poy eixe to destinator 6 me to p3300.mporw na kanw anavathmisi to PN moy apo kapoy?An nai,apo poy kai aksizei na to kanw?

2.tha ithela na moy proteinete ta programmata poy xrisimopoieitai wtse na ta "agorasw" apo kapoy. Eseis poy ta doyleyete toso kairo,sigoyra kserete poia tairiazoyn pio poly sto ergaleio mas!An mporei kapoios,as kanei mia lista me ta kalytera.Vevaiws an thelei mporei na moy ta steilei kai me kapoio email.(p.x. eida kapoy to spb shell,einai kalo,einai vary,aksizei?)

3.Telos,otan xrisimopoioysa to p3300,eixa kapoio provlima me xamenes kleiseis.

Me epairnan tilefwno kai edeixne oti milaw.Eixa kataliksei oti exei provlima kapoio apo ta programmata poy xrisimopoiysa giati meta apo hard reset to artemis doyleye apsoga.eixe kapoios paromoio provima?an nai,pws to elyse?

xilia eyxaristw paides! eytyxws poy yparxoyn kai ayta ta forums kai panta vriskoyme lyseis!!!

Kalispera re paidia. Exw kairo na steilw sto forum giati eimai fantaros.Diavasa kammia 20ria selides alla tha ithela tin voitheia sas,gia na min faw oli tin adeia moy mprosta sto pc. EXW TO P3300 ME DESTINATOR PN.

1.diavasa oti lithikan ta provlimata poy eixe to destinator 6 me to p3300.mporw na kanw anavathmisi to PN moy apo kapoy?An nai,apo poy kai aksizei na to kanw?

2.tha ithela na moy proteinete ta programmata poy xrisimopoieitai wtse na ta "agorasw" apo kapoy. Eseis poy ta doyleyete toso kairo,sigoyra kserete poia tairiazoyn pio poly sto ergaleio mas!An mporei kapoios,as kanei mia lista me ta kalytera.Vevaiws an thelei mporei na moy ta steilei kai me kapoio email.(p.x. eida kapoy to spb shell,einai kalo,einai vary,aksizei?)

3.Telos,otan xrisimopoioysa to p3300,eixa kapoio provlima me xamenes kleiseis.

Me epairnan tilefwno kai edeixne oti milaw.Eixa kataliksei oti exei provlima kapoio apo ta programmata poy xrisimopoiysa giati meta apo hard reset to artemis doyleye apsoga.eixe kapoios paromoio provima?an nai,pws to elyse?

xilia eyxaristw paides! eytyxws poy yparxoyn kai ayta ta forums kai panta vriskoyme lyseis!!!

1. Se prwth fash kaneis ypomonh kai den anavathmizeis se 6 giati vgainei to 7ari se kanena mhna to opoio kai linei to problhma me to GPS mas..

2. Programmata polla kai diafora analoga me ton xrhsth kai thn xrhsh

gia emena must have einai to omap battery to phonealarm to ptravel alarm to resco file explorer to sprite backup to handy menu to Call SMS Blocker kai to weather panel

3. Den exw kai den xerw

1.εγω εχω το 3300 7 μηνες και ειμαι πολυ ευχαριστημενος,σε καθε συσκευη ομως υπαρχουν αυτοι που ειναι ευχαριστημενοι και αυτοι που δεν ειναι

2.συν....για μενα ειναι το πιο ευχρηστο που κυκλοφορει νομιζεις οτι εχεις ενα απλο κινητο και τα παντα τα κανεις με ενα χερι,υπαρχουν πολλα πεονεκτηματα αλλα θελει ωρα να τα γραψω

μειον. σε πολλους εχει προβλημα η καρτα μνημης και περιμενουν update για να λυθει,σε μενα και σε αλλους οχι

σε σχεση με το tytn ειναι πιο αργο.

3.επειδη η τελευταια εκδοση του d6 εχει καποιο προβλημα χρειαζεται καποιο τρυκακι απλο και μετα παιζει αψογα

4.υπαρχει σκετο αλλα και με το navimate +512sd

5.to tytn δεν το εχω αλλα οι διαφορες ειναι οι εξης

αν θες ενα γρηγορο με πληκτρολογιο αξιοπιστο ppc το κρατας

αν τωρα θες ενα λιγοτερο γρηγορο αλλα με ευκολια χρησης +gps+radio και λιγοτερο ογκωδες 3300

με λιγα λογια το 3300 το βαζεις στην τσεπη του τζιν και σου κανει τη δουλεια σου,δεν ειναι το απολυτο στην ταχυτητα δεν ειναι το απολυτο στο gps δεν ειναι το απολυτο σαν τηλεφωνο

αλλα ειναι το απολυτο σε ολα μαζι:)

πριν αποφασισεις ομως ριξε και μια ματια στις σελιδες γιατι εγω ειμαι απο τους ευχαριστημενους υπαρχουν και οι αλλουνοι:lol:

Αφού είσαι πολύ ευχαριστημένος κι έχει τόσα πλεονεκτήματα που δεν προλαβαίνεις να τα γράψεις, γιατί ρε φίλε εμένα μου λες να πάρω το Εten

???????????????????????????????????????????????????????????

Αφού είσαι πολύ ευχαριστημένος κι έχει τόσα πλεονεκτήματα που δεν προλαβαίνεις να τα γράψεις, γιατί ρε φίλε εμένα μου λες να πάρω το Εten

Τα χαρακτηριστικά τους είναι παρόμοια.:cool:

Η μόνη τους διαφορά είναι στον επεξεργαστή.

Αν θέλεις ομορφιά, λειτουργικότητα και λίγο μικρότερο μέγεθος συσκευής η ζυγαριά γέρνει προς το P3300,

αν πάλι θέλεις γρηγορότερο επεξεργαστή και 100 ευρώ στην τσέπη τότε πήγαινε προς το Χ500.

Οποια κι αν είναι η επιλογή σου θα μείνεις κατευχαριστημένος.:)

A re mino.Panta prwtos na voithiseis!na sai kala re file,se eyxaristw poly!den eipe omws kaneis tpt,gia to spb shell. fenetai kalo,alla mipws einai poly vary kai kollaei? to doyleyei kaneis sto p3300,kai an nai,to proteinei na to valw?

Πολύ καλό το SPB shell. To είχα αρκετό καιρό, μέχρι που το βαρέθηκα και ξαναγύρισα στο Wisbar Advance 2 με το vista theme. Εμένα δεν μου φάνηκε πολύ βαρύ. Για την ακρίβεια δεν είχα κανένα πρόβλημα με ασυμβατότητες (κάπου πήρε το μάτι μου κάτι τέτοιο) και η Άρτεμη πήγαινε σφαίρα με το Omapa στα 260.

Δοκίμασέ το και αν δεν σου κάνει, ζήτα τα λεφτά σου πίσω. Στο ipmart έχει και εγγύηση... :lol: :lol: :lol: :lol:

Κωνσταντίνος

Καλησπέρα παιδιά

μπορώ να ορείσω στα δύο πλήκτρα λειτουργρίων διαφορετικές λειτουργείες απο τις standard?Εννοώ τα πλήκτρα με τις δύο παύλες..

Ευχαριστώ

Guest lagoudakis

προφανως λογω επεξεργαστη,αν σε ενδιαφερει η ταχυτητα,και λογω οτι αρκετοι εχουν προβλημα με την καρτα,μην σε παρει στον λαιμο του,ετσι δεν ειναι mastelos;ακομα δεν εχεις παρει καποια συσκευη;

A re mino.Panta prwtos na voithiseis!na sai kala re file,se eyxaristw poly!den eipe omws kaneis tpt,gia to spb shell. fenetai kalo,alla mipws einai poly vary kai kollaei? to doyleyei kaneis sto p3300,kai an nai,to proteinei na to valw?

Egw to evgala giati varene arketa kai mou ekane cobflict me to ptravel alarm:(

Mhn xineis plhges :lol:

To Eten einai poli kalo kai dynato mhxanakh me poli kaliotero GPS einai kathara th xrhsh thes na kaneis..

An goystareis kati se kinhto pou na kanei axioprepestata kai 2-3 alla pragmata perneis to P3300 an thes mhxanakh pou na mhn koloni sthn anhfora kai na to fortoneis me ola ta kaloudia xwris probs pare to ETEN.

Kai ta 2 exoyn pistous opadous alla kai orkismenous exthrous...

Egw anhkw stous logikous ... :lol::lol:

Τα χαρακτηριστικά τους είναι παρόμοια.:cool:

Η μόνη τους διαφορά είναι στον επεξεργαστή.

Αν θέλεις ομορφιά, λειτουργικότητα και λίγο μικρότερο μέγεθος συσκευής η ζυγαριά γέρνει προς το P3300,

αν πάλι θέλεις γρηγορότερο επεξεργαστή και 100 ευρώ στην τσέπη τότε πήγαινε προς το Χ500.

Οποια κι αν είναι η επιλογή σου θα μείνεις κατευχαριστημένος.:)

Αυτό με τις κατευθυνόμενες αγορές πάλι τι είναι ? Θα με τρελάνετε εσείς εδώ μέσα μου φαίνεται. :lol:

προφανως λογω επεξεργαστη,αν σε ενδιαφερει η ταχυτητα,και λογω οτι αρκετοι εχουν προβλημα με την καρτα,μην σε παρει στον λαιμο του,ετσι δεν ειναι mastelos;ακομα δεν εχεις παρει καποια συσκευη;

ακριβως οπως παντα ο Γιαννης ξερει τι εννοω...:lol: :lol:

Samsung Note II

Αυτό με τις κατευθυνόμενες αγορές πάλι τι είναι ? Θα με τρελάνετε εσείς εδώ μέσα μου φαίνεται. :lol:

Είναι μια παλιά ιστορία πλέον...οι παλιότεροι ξέρουν.

Τώρα υπάρχει μία διαφαινόμενη ηρεμία (λόγω ban κυρίως) και δεν υπάρχει λόγος να ταράζουμε τα ύδατα.

καλησπερα και χρονια πολλα σε ολους.εχω το 3300 εδω και 3 εβδομαδες και ειναι ολα καλα παρατηρησα ομως κατι στο οποιο δεν φταιει το PDA αλλα το destinator.οταν πχ προχωραω στην πατησιων στο ρευμα προς πατησια μου επιτρεπει τις αριστερες στροφες που κανονικα απαγορευεται,προφανως αυτο πρεπει να ισχυει και σε αλλους μεγαλους δρομους.μπορειτε να το κοιταξετε να δουμε πως θα το αποφυγουμε αυτο?και κατι αλλο μια βαση για το αυτοκινητο που μπορουμε να βρουμε σε μαγαζι στην αθηνα γιατι δεν κανω αγορες μεσω internet

??????????