alex_ban2001 Δημ. April 19, 2007 Κοινοποίηση Δημ. April 19, 2007 Aν ανοίξεις το DS970 σε standby συνδέεται με το profile Α2DP (advanced audio distribution profile) και όλοι μα όλοι οι ήχοι ανεξαιρέτως μεταφέρονται στα ακουστικά. Αν τα ανοίξεις όμως κατά τη διάρκεια μιας κλήσης ακόμα και στην αρχή την ώρα που καλεί θα συνδεθεί σαν απλό bluetooth ακουστικό και μόνο οι τηλεφωνικές συνδιαλέξεις θα μεταφέρονται στα ακουστικά. Οι υπόλοιποι ήχοι (ringtones, mp3, destinator κτλ) θα αναπαράγoνται από το ηχειάκι του τηλεφώνου. Αν κάποια στιγμή θελήσεις ν' ακούσεις mp3, πλοήγηση GPS και οτιδήποτε άλλο με το bluetooth κλείνεις και ξανανοίγεις το DS970 σε standby και ούτω καθ'εξής.;) Ισως βέβαια στο P3300 να υπάρχει κάποια επιλογή που να επιλέγεις αν θέλεις απλό ή A2DP. Στο Χ500 ακολουθώ τα παραπάνω βήματα και μου δουλεύει τέλεια. Συνήθως το συνδέω σαν απλό bluetooth ώστε ν' ακούγονται οι ήχοι κλήσεων και οι ειδοποιήσεις μηνυμάτων.;) Ελπίζω να βοήθησα.:) Φίλε odytsak, ευχαριστώ για την ανταπόκριση και για τις προτάσεις σου. Κατά περίεργο τρόπο πριν λίγο που τα σύνδεσα δουλεύει έτσι όπως περιέγραψες, με μόνη διαφορά, αν διάβασες και πιο πάνω έχω προβλημα και με τις φωνητικές εντολές. Ενώ στην αρχή δούλευαν τώρα κου-κου. Πάντως τώρα δεν ανοίγει ούτε το dial pad. Μήπως υπάρχει η δυνατότητα κάποιου reset στην αρχική του κατάσταση, ή να κάνω ένα reset στη συσκευή μου, που σκέφτομαι να το κάνω εδώ και κάμποσο καιρό για να το φρεσκάρω? Κάτι τελευταίο προς όλους: έχει χρησιμοποιήσει κανείς το MS Voice Command? Είναι καλό-αξιόπιστο-εύχρηστο? Ευχαριστώ πολύ και συγνώμη αν γράφω πολλά κάθε φορά.:) :) :) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mastelos Δημ. April 19, 2007 Κοινοποίηση Δημ. April 19, 2007 Παιδια ξερει κανεις απο που θα κατεβασω την Rom την Ελληνικη? Εκανα μια πατατα και δεν ανοιγει και απο την Ace μου ειπαν πως πρεπει να το παω εκει και λογικα πρεπει να τους πληρωσω για κατι που μπορω να κανω και εγω!!! μπες εδω και διαλεξε την 3.0.4 Παράθεση Samsung Note II Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
zgaek Δημ. April 19, 2007 Κοινοποίηση Δημ. April 19, 2007 paidia thelo ti voithia sas...otan pao na sindetho sto internet me active sync,mou vgazei sto ppc oti i selida pou zitao de mporei na provlithi exaitias agnostou sfalmatos 0x80072f78.gnorizei kapoios na voithisei???:!: :!: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nikoleon Δημ. April 19, 2007 Κοινοποίηση Δημ. April 19, 2007 paidia thelo ti voithia sas...otan pao na sindetho sto internet me active sync,mou vgazei sto ppc oti i selida pou zitao de mporei na provlithi exaitias agnostou sfalmatos 0x80072f78.gnorizei kapoios na voithisei???:!: :!: Ποιό activesync έχεις; Με το 4.5 δεν υπάρχει τέτοιο πρόβλημα. Παράθεση Currently using: Samsung Galaxy S23 Ultra, Galaxy Buds 2 Pro, Galaxy Watch Νίκος Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
zaharakis Δημ. April 19, 2007 Κοινοποίηση Δημ. April 19, 2007 paidia thelo ti voithia sas...otan pao na sindetho sto internet me active sync,mou vgazei sto ppc oti i selida pou zitao de mporei na provlithi exaitias agnostou sfalmatos 0x80072f78.gnorizei kapoios na voithisei???:!: :!: εχεις ξετσεκαρει την επιλογη προχωρημενη λειτουργια στο εναρξη/ρυθμισεις/συνδεσεις/usb se pc ?;) Παράθεση ""η ικανοποιηση του να μοιραζεσαι και να κανεις τους αλλους χαρουμενους ειναι η καλυτερη πληρωμη"" """""""Δημητρης¨¨¨¨¨¨¨¨MY YouTube ¨[sIGPIC][/sIGPIC] My blog Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dimip Δημ. April 19, 2007 Κοινοποίηση Δημ. April 19, 2007 παρατηρησα κατι περιεργο στο Ρ3300. μετα απο ενα hard reset που εκανα την προηγουμενη εβδομαδα το destinator δουλευει πολυ πιο καλα. δηλ. βρισκει δορυφορους και κλειδωνει το σημα σχεδον αμεσως μολις το ανοιξω (το gps). Μιλαμε για 5 δευτερολεπτα το πολυ! ειναι απιθανο! μαλιστα ενω τις προαλλες το ειχα στο καβουρι και το εκλεισα εκει αρα εμεινε σαν τελευταια τοποθεσια εκεινη, σημερα το ανοιξα στη Λεωφ. Μαραθώνος και κλειδωσε μεσα σε 3-4 δευτερολεπτα!!!! Παλια εκανε (στα καλα του) 15 - 20 sec και καποιες φορες 1 λεπτο και βαλε. Τι εγινε και λειτουργει ετσι δεν ξερω αλλα μου φτανει αυτο! το destinator ειναι το 6.0.0.24556 σε εκδοση σπασμενη. φτου :X :X :X να μην το ματιασω Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
hellas200 Δημ. April 19, 2007 Κοινοποίηση Δημ. April 19, 2007 καλησπερα εχει κανεις εμπειρια απο εξωτερικη κεραια στο p3300? γιατι βαζω την κεραι και δε ξερω αν βοηθαει η οχι ? δεν επρεπε να φαινοταν καπου οτι χρησιμοποιω εξ.κεραια η καποια αλλη ενδειξη? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
harrynaxiotis Δημ. April 20, 2007 Κοινοποίηση Δημ. April 20, 2007 καλημέρα καταρχάς έχω διαβάσει την σελίδα 198 για τις όντως αναλυτικές ρυθμίσεις επειδή όμως και ένεκα της απειρίας μου κάτι δεν κάνω καλά δεν μπορώ να συνδεθώ μέσω wifi ,πράγμα που συνδεόμουνα στην αρχή μάλλον κάτι έχω λάθος ποιές είναι οι αρχικές ρυθμίσεις ? στο βιβλιαράκι ΔΕΝ ΥΠΌΨΙΝ ΌΤΙ ΒΛΈΠΕΙ ΤΟ ROUTER to ppc αλλά δεν μπορεί να συνδεθεί και ποιά κάρτα πρέπει να επιλέξω στο άρτεμις για να συνδέεται ?:O :O Παράθεση ΣΤΟΥΣ ΦΙΛΟΥΣ ΠΟΥ ΕΦΥΓΑΝ ΝΩΡΙΣ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
lirm Δημ. April 20, 2007 Κοινοποίηση Δημ. April 20, 2007 Σήμερα το παίρνω. Δέστε: http://www.engadget.com/2007/04/19/htc-reveals-official-windows-mobile-6-upgrade-plans/ Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
lirm Δημ. April 20, 2007 Κοινοποίηση Δημ. April 20, 2007 the HTC Advantage, the HTC TyTN, the HTC S620, and the HTC P4350). The upgrade will also be available for the award-winning HTC P3300. ΟΧΙ το P3600 Δεν ξέρω με τα Ελληνικά windows τι γίνεται. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
freco Δημ. April 20, 2007 Κοινοποίηση Δημ. April 20, 2007 And the good news keep comming today... 1. Windows Mobile 6 για την Άρτεμη (P3300) :w00t: 2. Ace + NavNGo :w00t: :yahoo: :yahoo: :yahoo: :yahoo: Παράθεση Κωνσταντίνος Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dimip Δημ. April 20, 2007 Κοινοποίηση Δημ. April 20, 2007 ρε παιδια εγω στο site της ΑCE δεν βρηκα κατι σχετικο. -επιπλεον θα σηκωνει τα win mob 6 ο 200αρης επεξεργαστης μας ; -απο μνήμη ; μηπως τα 64 MB μας θα ειναι λιγα ; -θα βγουν ελληνικα win mobile 6 ;; -θα παιζουν καλα στην qvga μας ; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
zaharakis Δημ. April 20, 2007 Κοινοποίηση Δημ. April 20, 2007 ρε παιδια εγω στο site της ΑCE δεν βρηκα κατι σχετικο. -επιπλεον θα σηκωνει τα win mob 6 ο 200αρης επεξεργαστης μας ; -απο μνήμη ; μηπως τα 64 MB μας θα ειναι λιγα ; -θα βγουν ελληνικα win mobile 6 ;; -θα παιζουν καλα στην qvga μας ; κατσε να λυσουν πρωτα το προβλημα με το corupt της storage card και μετα βλεπουμε για τα 6αρια....;) Παράθεση ""η ικανοποιηση του να μοιραζεσαι και να κανεις τους αλλους χαρουμενους ειναι η καλυτερη πληρωμη"" """""""Δημητρης¨¨¨¨¨¨¨¨MY YouTube ¨[sIGPIC][/sIGPIC] My blog Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
keltis2001 Δημ. April 21, 2007 Κοινοποίηση Δημ. April 21, 2007 Εχω ενα πρόβλημα με το p3300, έβαλα το destinator 6 και αφού το βάζω να βρει δορυφόρους και όλα πάνε καλα μετά όταν βγαίνω απο το destinator την επόμενη φορά που θα ξαναμπώ αρχίζει πάλι απο την αρχή την εύρεση. Μπορεί κανείς να βοηθήσει; Ευχαριστώ Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
zaharakis Δημ. April 21, 2007 Κοινοποίηση Δημ. April 21, 2007 Εχω ενα πρόβλημα με το p3300, έβαλα το destinator 6 και αφού το βάζω να βρει δορυφόρους και όλα πάνε καλα μετά όταν βγαίνω απο το destinator την επόμενη φορά που θα ξαναμπώ αρχίζει πάλι απο την αρχή την εύρεση. Μπορεί κανείς να βοηθήσει; Ευχαριστώ ειναι το 6 φιλε μου η το 6.1? υπαρχει προβλημα στο 6.1 στα 3300 για αυτο σε ρωταω..αν ειναι το 6.1 στειλε μου μειλ σου :) Παράθεση ""η ικανοποιηση του να μοιραζεσαι και να κανεις τους αλλους χαρουμενους ειναι η καλυτερη πληρωμη"" """""""Δημητρης¨¨¨¨¨¨¨¨MY YouTube ¨[sIGPIC][/sIGPIC] My blog Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
keltis2001 Δημ. April 21, 2007 Κοινοποίηση Δημ. April 21, 2007 Eίναι το 6.0.0.24556. Το έχω σπα... σε μια έκδοση που το περνάς κατευθείαν στην μνημη και δουλεύει. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
zaharakis Δημ. April 21, 2007 Κοινοποίηση Δημ. April 21, 2007 Eίναι το 6.0.0.24556. Το έχω σπα... σε μια έκδοση που το περνάς κατευθείαν στην μνημη και δουλεύει. κατεβασε αυτο http://rapidshare.com/files/26462535/TMC2005.CAB ριχτο μεσα στην καρτα και τρεξτο απο κει. εγκατεστησε το εκει που εχεις και το dest. κανε επανεκινηση και δοκιμασε το..λογικα πρεπει να ειναι ενταξει.. Παράθεση ""η ικανοποιηση του να μοιραζεσαι και να κανεις τους αλλους χαρουμενους ειναι η καλυτερη πληρωμη"" """""""Δημητρης¨¨¨¨¨¨¨¨MY YouTube ¨[sIGPIC][/sIGPIC] My blog Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mastelos Δημ. April 21, 2007 Κοινοποίηση Δημ. April 21, 2007 κατεβασε αυτο http://rapidshare.com/files/26462535/TMC2005.CAB ριχτο μεσα στην καρτα και τρεξτο απο κει. εγκατεστησε το εκει που εχεις και το dest. κανε επανεκινηση και δοκιμασε το..λογικα πρεπει να ειναι ενταξει.. εχω την εντυπωση οτι το tmc.cab δεν εχει ρολο για την εκδοση που λεει ο φιλος αν καταλαβα καλα ισως χρειαζεται να εχει ενημερωμενο το quick gps εναρξη-προγραμματα-quickgps-κατεβασμα Παράθεση Samsung Note II Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
zaharakis Δημ. April 21, 2007 Κοινοποίηση Δημ. April 21, 2007 εχω την εντυπωση οτι το tmc.cab δεν εχει ρολο για την εκδοση που λεει ο φιλος αν καταλαβα καλα ισως χρειαζεται να εχει ενημερωμενο το quick gps εναρξη-προγραμματα-quickgps-κατεβασμα κατι ξερεις εσυ παραπανω για αυτα :) :respect: Παράθεση ""η ικανοποιηση του να μοιραζεσαι και να κανεις τους αλλους χαρουμενους ειναι η καλυτερη πληρωμη"" """""""Δημητρης¨¨¨¨¨¨¨¨MY YouTube ¨[sIGPIC][/sIGPIC] My blog Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kattt Δημ. April 21, 2007 Κοινοποίηση Δημ. April 21, 2007 Φυσικά. Κατέβασε το pdanet στο PC σου κάνε την εγκατάσταση ενώ είναι συνδεμένο το PPC ακολούθησε τις οδηγίες του ActiveSync για σύνδεση με bluetooth και μόλις συνδεθείς θα είσαι έτοιμος. Προσοχή στις com που θα δώσεις. Παράθεση http://img201.imageshack.us/img201/9307/98052800.gif Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ALOY8020 Δημ. April 22, 2007 Κοινοποίηση Δημ. April 22, 2007 Χαιρετω ολη την παρεα με τους αρτεμακηδες!! εχω μαζεψει πολλες απουσιες απο την ταξη οποτε αν πω κατι που ειναι ηδη γνωστο συγχωρεστε με! 1. Η πολυποθητη για μενα θηκη σιλικονης που μπορουσαμε μονο απο το εξωτερικο να παραγγειλουμε(πραγμα οχι ευκολο για ολους μας λογω καρτων κτλ) υπαρχει πλεον σε ελληνικο eshop play247 .Ειναι πραγματικα καλη και ποιοτηκα αλλα και σε προστασια και γλυτωνει σιγουρα πολλα γδαρσιματα. 2.Εκδοθηκε msn live messenger gia wm5 non beta πολυ καλο προγραμματακι και δουλευει αψογα με την ασρτεμις (εχει πολλεσ επιπλεον δυνατοτητες απο το απλο msn) >Σιγουρα μπορειτε να το βρειτε στα γνωστα μερη.. αυτα περιμενω απαντησεις!:) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Haris1977 Δημ. April 22, 2007 Κοινοποίηση Δημ. April 22, 2007 Πριν 1 μερα μου πεσε κάτω το κινητό (μαμακία μου) :( και μου γδάρθηκε το καφέ μεταλλικό χρώμα που έχει στο πλάι. Πλέον φαίνεται από κάτω το λευκό. Υπάρχει κάποιο κιτ επισκευής ή κάτι τέτοιο? Ξέρουμε τίποτε?:( 'Η μήπως υπάρχουν θήκες λαστικές σε κανα Γερμανό? Παράθεση Να προσέχετε ΠΟΤΕ και ΠΟΥ να τρέχετε με το car σας..;) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
N1GHTM4R3 Δημ. April 22, 2007 Κοινοποίηση Δημ. April 22, 2007 pos ginete otan mas stelnoun ena arxio na apothikeuete aftomata stin storage card kai oxi stin mnimi tou kinitou??? Παράθεση Μέγιστο μέγεθος εικόνας υπογραφής 420x150 pixels και 16ΚΒytes. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
scoupegt_13 Δημ. April 23, 2007 Κοινοποίηση Δημ. April 23, 2007 σχετικα με την βαση Arkon. πολυ καλη αλλα οσοι την εχετε δεν αντεμετωπιζεται προβλημα με την ταλαντωση.. δηλ στον δρομο οταν κινειτε το αυτοκινητο απο τις ανωμαλιες του δρομου ταλαντωνετε πολυ η βαση και τρεμοπαιζει με αποτελεσμα να μην μπορεις να δει καλα οδους κτλ.... σας συμβαινει και εσας αυτο? αντιμετωπιζεται καπως? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
charger Δημ. April 23, 2007 Κοινοποίηση Δημ. April 23, 2007 Παιδιά καλησπέρα Χρησιμοποιώ το GpsGate εδώ και καιρό με επιτυχία.έχω όμως ενα πρόβλημα.κάθε φορά που το κινητό κλείνει, όταν το ανοιγώ πάλι έχει κολλήσει το GpsGate και πρέπει να κάνω επαννεκίνηση!!Η λύση? Ευχαριστώ Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts