Jump to content

[Επίσημο] HTC P3300 (Artemis)

SIRHC
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

• Απαντήσεις 11,6χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Δημοφιλείς μέρες

Top Posters In This Topic

Ρε παιδιά . Μπήκα στο pocketgear.com και κατεβασα ένα παιχνιδάκι . Όταν πήγα να το κανω install μεσα στο sdcard του PDA μου έγραψε πως αυτή δεν ειναι εφαρμογή για pocket pc(κάτι τετοιο..*exe αρχείο..). Τι παίζει? Αυτο το site δεν ειναι για PDA's και Windows mobile? :(
Να προσέχετε ΠΟΤΕ και ΠΟΥ να τρέχετε με το car σας..;)

exe κατάληξη έχουν και τα προγράμματα που τρέχουν από το PC και γίνονται install στο PPC μέσω active sync.

Δοκίμασε να το τρέξεις από το PC αφού έχεις συνδέσει το κινητό με active synch.

Κωνσταντίνος

καλησπερα

αν ξερει κανεις τι παιζει η εξωτερικη κεραια για το p3300,ενισχυει το σημα καθολου γιατι σε εμενα παρουσιαζει δυο προβληματακια

1. αργει πολυ να μου δειξει το στιγμα στο χαρτη αν και μου βγαζει οτι εχει βρει αρκετους δορυφορους(5-7)

2. εκει που δουλευει "αξιοπιστο σημα" το γυρναει σε "δε βρεθηκε gps" για ενα

δευτερολεπτο

μηπως το ενσωματωμενο gps ειναι λιγο και θελει ενισχυση απο εξω?

υ.γ. πριν ειχα ενα s100 με bt gps και δεν υπηρχε προβλημα

καλησπερα

αν ξερει κανεις τι παιζει η εξωτερικη κεραια για το p3300,ενισχυει το σημα καθολου γιατι σε εμενα παρουσιαζει δυο προβληματακια

1. αργει πολυ να μου δειξει το στιγμα στο χαρτη αν και μου βγαζει οτι εχει βρει αρκετους δορυφορους(5-7)

2. εκει που δουλευει "αξιοπιστο σημα" το γυρναει σε "δε βρεθηκε gps" για ενα

δευτερολεπτο

μηπως το ενσωματωμενο gps ειναι λιγο και θελει ενισχυση απο εξω?

υ.γ. πριν ειχα ενα s100 με bt gps και δεν υπηρχε προβλημα

δεν μας ειπες πιο προγραμμα εχεις για πλοηγηση

αν εχεις την τελευταια του dest6 το κανει αυτο που λες αλλα λυνετε με ενα τρικακι διαβασε εδω εγω δεν εχω χρησιμοποιησει ποτε εξωτερικη κεραια

λογικα θα ενισχυθει το σημα αλλα δεν ειχα και ποτε προβλημα χαμηλης ληψης

δες αν εχεις ενημερωμενο το quick gps το οποιο βοηθαει για γρηγορη ευρεση δορυφορων

Samsung Note II

Eimaste telika poli agaphsiarides emeis oi Aektzhdes :lol::lol:

ειμαστε ειμαστε :lol::lol:

""η ικανοποιηση του να μοιραζεσαι και να κανεις τους αλλους χαρουμενους ειναι η καλυτερη πληρωμη""

"""""""Δημητρης¨¨¨¨¨¨¨¨MY YouTube ¨[sIGPIC][/sIGPIC] My blog

Εχω πρόβλημα με το active sync (δεν μου βλέπει το PDA καθόλου) . Επίσης κατεβάζω παιχνίδια από site με καταλήξεις *.exe ,και μέσω κάρτας SD τα πετώ "χύμα" στην κάρτα. Δεν μου εγκαθιστόνται όμως.. Κανένα μεχρι στιγμής. Κάνω κάτι λάθος? Πως αλλιώς μπορώ να το κάνω (πλήν του active sync ..)?:( Τωρα αγορασα το PDA και δεν ξέρω πολλά ..

Εχω πρόβλημα με το active sync (δεν μου βλέπει το PDA καθόλου) . Επίσης κατεβάζω παιχνίδια από site με καταλήξεις *.exe ,και μέσω κάρτας SD τα πετώ "χύμα" στην κάρτα. Δεν μου εγκαθιστόνται όμως.. Κανένα μεχρι στιγμής. Κάνω κάτι λάθος? Πως αλλιώς μπορώ να το κάνω (πλήν του active sync ..)?:( Τωρα αγορασα το PDA και δεν ξέρω πολλά ..

φιλε μου τα αρχεια με καταληξη exe δεν κανουν για το τηλ!τα τρεχεις απο το pc σου ;)

πρεπει η καταληξη να ειναι cab για να ειναι εκτελεσιμα αρχεια απο το τηλεφωνο σου;)

""η ικανοποιηση του να μοιραζεσαι και να κανεις τους αλλους χαρουμενους ειναι η καλυτερη πληρωμη""

το "προβλημα" μου το κανει και με το navimate

και με το tomtom

κανε αυτο που σου ειπα με το quick gps και οταν ανοιγεις καποιο προγραμμα να περιμενεις 1 λεπτο μεχρι να βρει δορυφορους και οχι εν κινησει

εκτος και αν εχει προβλημα η συσκευη δεν χρειαζεσαι εξωτερικη κεραια

δοκιμασε και πες μας αποτελεσμα

Samsung Note II

φιλε μου τα αρχεια με καταληξη exe δεν κανουν για το τηλ!τα τρεχεις απο το pc σου ;)

πρεπει η καταληξη να ειναι cab για να ειναι εκτελεσιμα αρχεια απο το τηλεφωνο σου;)

Και πως ΟΛΑ τα αρχεια που βρίσκω είναι *.exe? Cab δεν έχω βρει..:wacko:

Και που θα τα βρούμε? Δώστε τα φωτα σας..Και πως γίνεται site με windows mobile εφαρμογές να έχουν *exe αρχεία? Μήπως εγώ δεν κάνω κατι καλά σκέφτομαι..

ειναι λιγοτερα τα cab συνηθως

Η βγαινουνε σε 2 εκδοσεις .cab και .exe αλλα προτιμα τα .exe :)

ONE PLUS 2 * MAZE ALPHA * UMI SUPER * LG G3* NEXUS 6* XIAOMI MI MAX * MEIZU M3 NOTE*

NOKIA 808 * NOKIA N9 * HTC HD2 * LUMIA 930 * BLACKBERRY Z30 *

ONDA V919 WINDOWS * SAMSUNG TAB S2

τελικά μετά από όλα αυτά τα προβλήματα αξίζει να πάρω το p3300 η να περιμένω καπια άλλη συσκευή????????????:worry: :worry:

ποια προβληματα??το bugτης καρτας μνημης ειναι το προβλημα που ειναι σοβαρο (κατα την γνωμη μου) κατα τα αλλα ειναι μια τιμια συσκευη;)

diabasa pos iparxi problima me to destinator sto p3300

iparxi kanena tetio problima kai me to navimate???????????????

ενα bug ειναι (αλλα μονο με την εκδοση 6.1 )που και για αυτο καποια παιδια απο εδω μεσα εχουν δωσει την λυση ;)

οποτε δεν θεωρειται προβλημα..αν και μια χαρα δουλευει και με το 6 :)

diabasa pos iparxi problima me to destinator sto p3300

iparxi kanena tetio problima kai me to navimate???????????????

Ektos oti exei lythei toso me to gpsgate oso kai me to tmc.cab ths NGI h eperxomenh ekdosh (7.0) to exei lisei kai paizei aproskopta me to P3300

τελικά μετά από όλα αυτά τα προβλήματα αξίζει να πάρω το p3300 η να περιμένω καπια άλλη συσκευή????????????:worry: :worry:

Καλύτερα να περιμένεις τις νέες συσκευές με WM6.

Παιδιά καλησπέρα. Έχω ένα πρόβλημα-απορία που μου φαίνεται παράξενο. Η συσκευή μας συνοδεύεται με ένα κατά τα άλλα πολύ καλό hands free, όμως νομίζω ότι κάτι δεν πάει καλά. Θα ήθελα όταν πιέζω το πλήκτρο που έχει να ανοίγει τις φωνητικές εντολές ούτως ώστε να μπορώ να κάνω κλείσεις ή να ανοίξω το ραδιόφωνο χωρίς να χρειάζεται να το βγάλω από τη θήκη του. Εμένα δεν το κάνει ούτε όταν είναι ενεργή η οθόνη, ούτε όταν είναι ανενεργή. Και να σκεφτεί κανείς ότι η συνδεσή του είναι USB και θα μπορούσε να πει κανείς ότι θα διέθετε κάποιες λειτουργίες παραπάνω από τα κλασικά hands free (όπως παράδειγμα έχουν τα ΒΤ), έτσι δεν είναι? Ελπίζω να μην λέω μαμακίες και βέβαια κάθε βοήθεια ευπρόσδεκτη.

Επίσης ξέρετε πως μπορούμε να αλλάξουμε την μπροστινή αλουμινένια πρόσοψη, γιατί την έχω ξεσκίσει από τις πτώσεις (βλέπετε δεν έχω συνηθίσει ακόμα τα hands free και κάποιες φορές το αφήνω δίπλα μου στο αυτοκίνητο ή πάνω στο τραπέζι μπροστά μου και ξαφνικά σηκώνομαι και μπουμ!). Ευτυχώς που είναι από αλουμίνιο και νομίζω πως αντέχει περισσότερο, απ'το αν θα ήταν πλαστικό.

Ερωτηση: Υπάρχουν πουθενα να κατεβάσουμε χάρτες για το Τοm tom? Πηγα να κατεβάσω το Athens.cab μέσω GPRS (το σιτε της ιδιας της εταιριας..) και μου φαγε 30 ευρώπουλα..:(

Εβαλα μια αλλη καρτα sim (Vodafone) και μετα μολις εβαλα παλι την δικια μου (Τιμ) μπερδευτικαν οι ρυθμισεις mms-gprs ... Κατοπιν τις εσβησα ολες. Προσπαθησα να τις βαλω χειροκεινητα αλλα δεν ηταν δυνατο αυτο. Γνωριζεται καποια λυση παρακαλω?