Jump to content

[Επίσημο] HTC P3300 (Artemis)

SIRHC
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

καλησπερα!θα ηθελα να κανω μια ερωτηση σχετικα με το gps!ειναι λογικο να κανει 5-10 λεπτα καθε φορα για να βρει τους δορυφορους?γιατι ετσι ειναι καπως δυσχρηστο να περιμενεις καθε φορα!ευχαριστω εκ των προτερων...
Health-fitness.gr , slimmingpills.gr , phen375greece.com

• Απαντήσεις 11,6χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Δημοφιλείς μέρες

Top Posters In This Topic

diladi o galaxy kai o kiss den exi rds? tora pios lei anoisies.Ksero poli kala ti leo

afto pou egrapsa ine gia aftous pou pisteboun oti merika 3300 exoun rds kai ala oxi

ma kala einai dynaton na einai idies syskeyes kai na mhn exoyn rds oles dld ti??? toys ksefyge mia molybia kai sto diko moy mpike sto diko soy oxi???:w00t: :dizzy:

kai sto katw katw sto ksana eipa koitaje ta me ena radio poy exei rds kai checkare ta meta sto p3300 dyskolo einai?

Για όσους χρησιμοποιούν το Navimate και έχουν πρόβλημα με την ενεργοποίηση της κάρτας, η navimate έβγαλε ένα προγραμματάκι για να κάνουμε activation με email. Το τρέχεις στο root της κάρτας και φτιάχνει ένα "sysinfo" αρχείο που τους το στέλνεις με email και σου στέλνουν πίσω το αρχείο ενεργοποίησης.

Σε μένα δούλεψε, τουλάχιστον είδα τους χάρτες που δεν εμφανίζονταν. Μπορείς να μεταφέρεις το navimate και να κάνεις activation και σε νέα κάρτα (μεγαλύτερη) αν θέλεις.

Όσοι πιστοί σπεύσατε. Είναι στα downloads.

epiteloys na kai kati kalo!!!!!!:)

καλησπερα!θα ηθελα να κανω μια ερωτηση σχετικα με το gps!ειναι λογικο να κανει 5-10 λεπτα καθε φορα για να βρει τους δορυφορους?γιατι ετσι ειναι καπως δυσχρηστο να περιμενεις καθε φορα!ευχαριστω εκ των προτερων...

gia allon paei h erwthsh alla afoy apoysiazei...

moipws eisai se kleisto xwro??

kanonika se 15-20 sec to poly prepei

οχι μεσα στο αυτοκινητο!πραγματικα μου φαινεται περιεργο!εχω το dest 6.1 με το gpsgate με τισς οδηγιες τοθ mino

τις εχω ακολουθησει πιστα!παντως δεν φταιει το σπασιμο γιατι το gpsgate ειναι αυθεντικο,και αυτο βρισκει τους δορυφορους!εσενα κανει 15' μονο?

Οσον αφορα το RDS εχω να παρατηρησω οτι σε εμενα εμφανιζεται μονο σε μερικους σταθμους που εχουν πιο δυνατο σημα (οι καθετες μπαρες εκατερωθεν της συχνοτητας ειναι στο maximum).

Παρολαυτα σπανια δουλευει καλα, δηλαδη μπερδευει τα γραμματα και γραφει ασυναρτησιες. Θεωρω οτι χρειαζεται πολυ καλο σημα απο το ραδιοφωνικο σταθμο για να παιξει σωστα το RDS (αν το συγκρινω πχ με το RDS στο Pioneer που εχω στο αυτοκινητο).

Τελικα εφτιαξε μετα απο 2 sof reset... :lol:

τι να πω... Γιατι ενα τοσο ωραιο τηλεφωνο, να τρωει τοσα κολληματα και να μη ξερεις τι θα σου βγαλει την επομενη μερα μετα απο ενα reset...:worry:

ela mhn ta parales... emena prwsopika me exei afhsei afwno.... mono o cpu moy spaei ta neyra kai 8elw na ton :rocket: :kill: :chair: :shoot: :whip: :knife:

alla kata ta alla einai....:love: :lol:

Οσον αφορα το RDS εχω να παρατηρησω οτι σε εμενα εμφανιζεται μονο σε μερικους σταθμους που εχουν πιο δυνατο σημα (οι καθετες μπαρες εκατερωθεν της συχνοτητας ειναι στο maximum).

Παρολαυτα σπανια δουλευει καλα, δηλαδη μπερδευει τα γραμματα και γραφει ασυναρτησιες. Θεωρω οτι χρειαζεται πολυ καλο σημα απο το ραδιοφωνικο σταθμο για να παιξει σωστα το RDS (αν το συγκρινω πχ με το RDS στο Pioneer που εχω στο αυτοκινητο).

twra ekanes kati swsto..

kai to symperasma soy logiko... gia ola ftaiei to shma!.!:rolleyes:

oso gia to oti mperdeyei ta grammata eisai sigoyros oti einai to kinhto kai oxi to shma apo ton sta8mo

αφου οταν βρει δορυφορους το gpsgate πρασινιζει!χωρις να ειναι ανοιχτο το destinator...!το dest βρισκει ετοιμους τους δορυφορους οταν το ανοιγω!

αφου οταν βρει δορυφορους το gpsgate πρασινιζει!χωρις να ειναι ανοιχτο το destinator...!το dest βρισκει ετοιμους τους δορυφορους οταν το ανοιγω!

Το Destinator είναι γνήσιο ? Γιατί οι οδηγίες πιό πάνω του MinoTavrs αφορούν τη γνήσια έκδοση 6.1.1.40010. :cool:

αφου δεν πρασινιζει το gpsgate ,τι σχεση εχει το dest?sorry αν ειμαι λιγο ασχετος.

Πρασινίζει η δεν πρασινίζει (όχι από το κακό του) ? :blink:

και το gps gate πρασινιζει και το κυπελο πρασινιζει και το uefa πρασινιζει

και αρτεμις ειναι πρασινη ολα στη φυση πρασιναααα

ελα μωρη Παναθααααααααααααα

:lol: :lol:

Samsung Note II

Είμαστε όλοι άρωστοι εδώ μέσα. :yahoo:

Μόνο που στο "κόκκινο" σταματας υποχρεωτικά.... Δεν μπορείς να περάσεις, διότι σίγουρα θα "φας" το κεφάλι σου...

hehehehe

Υπάρχει εύρεση στο ημερολόγιο του 3300?

Επίσης υπάρχει εύρεση στο pocket breeze ή κάποιο άλλο εναλλακτικό ημερολόγιο?

Εχω ψάξει και δεν βρίσκω, είναι λίγο περίεργο να μην υπάρχει...

Πρασινίζει η δεν πρασινίζει (όχι από το κακό του) ? :blink:

Είμαστε όλοι άρωστοι εδώ μέσα. :yahoo:

Μόνο που στο "κόκκινο" σταματας υποχρεωτικά.... Δεν μπορείς να περάσεις, διότι σίγουρα θα "φας" το κεφάλι σου...

hehehehe

telika mono thn apanthsh toy den phre!:rolleyes: :lol: