panosha Δημ. January 24, 2007 Κοινοποίηση Δημ. January 24, 2007 Εγώ μετά από όλα τα ενδιαφέροντα που διάβασα ένα έχω να πω. Απόκλιση 0. Μπορούμε να το δοκιμάσουμε και σε κατάσταση πεζού αν θέλετε και να το διαπιστώσετε με τα ίδια σας τα μάτια. Στην τελευταία έκδοση μάλιστα έχουν κάνει το κολπάκι και όταν κινείσαι με το αυτοκίνητο, ειδικά όταν πλησιάζεις σε διαστάυρωση σε δείχνει λίγο πιό μπροστά. Ποτέ μα ποτέ δεν έχασα τη θέση μου και δεν πήδηξε στενό. Destinator 6.1.1.40010. :D :D :D Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tkap Δημ. January 24, 2007 Κοινοποίηση Δημ. January 24, 2007 Οπως λεει ο Μινο. Tomtom με χαρτες ngi! Γρηγορο, σαφες και ευκολοχρηστο! Κατι αλλο, Τι σημαινει direct Push Technology; Παράθεση Animula vagula blandula hospes comesque corporis quae nunc abibis in loca pallidula rigida nudula... Tάκης Ping!, Messi.im> tak1s Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pill72 Δημ. January 24, 2007 Κοινοποίηση Δημ. January 24, 2007 Οπως λεει ο Μινο. Tomtom με χαρτες ngi! Γρηγορο, σαφες και ευκολοχρηστο! Κατι αλλο, Τι σημαινει direct Push Technology; μάλλον οτι θέλει γρήγορα 'σπρώξιμο'!!!!!:lol: :lol: :lol: :lol: :lol: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
freco Δημ. January 24, 2007 Κοινοποίηση Δημ. January 24, 2007 Δεν νομίζω ο λόγος να είναι ότι φορτώνεται ο χάρτης πιο γρήγορα. Ακόμα και ακίνητος να είμαι σε σταθερό σημείο πάντα το Destinator με βγάζει αρκετά μέτρα μακριά ενώ το Navimate ακριβώς στο σημείο που είμαι. Συμφωνώ. Και επιμένω, ζήτω το IGO...και πάλι ούπς...:X Παράθεση Κωνσταντίνος Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
christou Δημ. January 24, 2007 Κοινοποίηση Δημ. January 24, 2007 Οπως λεει ο Μινο. Tomtom με χαρτες ngi! Γρηγορο, σαφες και ευκολοχρηστο! συμφωνω και γω αλλα ποιος μας ακουει... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mastelos Δημ. January 24, 2007 Κοινοποίηση Δημ. January 24, 2007 Συμφωνώ. Και επιμένω, ζήτω το IGO...και πάλι ούπς...:X μαζι σου ...αλλα χαρτες? Παράθεση Samsung Note II Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Minotavrs Δημ. January 24, 2007 Κοινοποίηση Δημ. January 24, 2007 Οπως λεει ο Μινο. Tomtom με χαρτες ngi! Γρηγορο, σαφες και ευκολοχρηστο! Κατι αλλο, Τι σημαινει direct Push Technology; San to Sprwxe glipse tou gallipo mou kanei ena pragma.. :lol: :lol: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
panosha Δημ. January 24, 2007 Κοινοποίηση Δημ. January 24, 2007 San to Sprwxe glipse tou gallipo mou kanei ena pragma.. :lol: :lol: Τι avatar είναι αυτό, άλαξες συσκευή ? :rolleyes: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Minotavrs Δημ. January 24, 2007 Κοινοποίηση Δημ. January 24, 2007 Τι avatar είναι αυτό, άλαξες συσκευή ? :rolleyes: Psaxnomai... :lol: :lol: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
panosha Δημ. January 24, 2007 Κοινοποίηση Δημ. January 24, 2007 Psaxnomai... :lol: :lol: Πολύ καλά κάνεις. Ενα 3600 με GPS ας πούμε ? :p Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
alx255 Δημ. January 24, 2007 Κοινοποίηση Δημ. January 24, 2007 μεσα κι εγω παιδια για κανα καφε η μπιρα με ολα τα παιδια εδω μεσα Παράθεση History:apple iphone 1.alcatel one touch easy,motorola star tac 70,star tac 130,motorola e770m,Tel.Me. T919.panasonic gd90,nokia 3310. 3330.5210.N-Gage,6600,e71,N85. Ericsson 377,T68,W800, Xperia 10 mini.Sony Ericsson "Live with Walkman".UBiQUiO 401 . Qtek 1010,2020i,s100.HTC TANAGER SPV E100,artemis p3300,HTC X7500.touchcruise.DesireHd.SamsungS5510,i900Omnia,I8000 Omnia II.Galaxy Tab.Zte Blade.LG optimus e900. optimus 3D. etc... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
panosha Δημ. January 24, 2007 Κοινοποίηση Δημ. January 24, 2007 μεσα κι εγω παιδια για κανα καφε η μπιρα με ολα τα παιδια εδω μεσα Πόσα πούλμαν να κλείσω ? :lol: :lol: :lol: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ALOY8020 Δημ. January 24, 2007 Κοινοποίηση Δημ. January 24, 2007 Opoios exei oreji kai xrono as m steilei pm kamia odigia pws na kanw install to daneismeno dest 6. Exw katevasei part 1,2,3 k dlldestore. thanks! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
DCH Δημ. January 25, 2007 Κοινοποίηση Δημ. January 25, 2007 Ευχαριστώ πολύ Johner και ALOY8020 για την βοήθεια σας. Καλή συνέχεια!:) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kawaz750 Δημ. January 25, 2007 Κοινοποίηση Δημ. January 25, 2007 Opoios exei oreji kai xrono as m steilei pm kamia odigia pws na kanw install to daneismeno dest 6. Exw katevasei part 1,2,3 k dlldestore. thanks! βρήκες άκρη?? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
suzukirm Δημ. January 25, 2007 Κοινοποίηση Δημ. January 25, 2007 Γειά σας παίδες, Αγόρασα πριν απο μια βδομάδα το 3300 και μια κάρτα 2gb. Τη φόρτωσα γύρω στα 500mb μέχρι στιγμής με mp3, εικόνες, βίντεο κλπ. Το πρόβλημα είναι όταν επιλέγω "Εικόνες και βίντεο" και πάω στη κάρτα, μου τα δείχνει όλα κανονικά εκτός απο τα mp3 (τους φακέλους των mp3 τους δείχνει κανονικά, απλώς τα mp3 λείπουν). Όταν όμως επιλέγω τη "Διαχείριση Αρχείων" μου δείχνει τα ΠΑΝΤΑ στη κάρτα κανονικά. Θα μου πείτε, σιγά το πρόβλημα, αντί για το "Εικόνες και Βίντεο" να χρησιμοποιώ τη "Διαχείριση Αρχείων". Το ξέρω αυτό, απλώς το "Εικόνες και Βίντεο" τα δείχνει όλα με Thumbnails και είναι πιο βολικό. What's the problem, oeo? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
johner Δημ. January 25, 2007 Κοινοποίηση Δημ. January 25, 2007 Γειά σας παίδες, Αγόρασα πριν απο μια βδομάδα το 3300 και μια κάρτα 2gb. Τη φόρτωσα γύρω στα 500mb μέχρι στιγμής με mp3, εικόνες, βίντεο κλπ. Το πρόβλημα είναι όταν επιλέγω "Εικόνες και βίντεο" και πάω στη κάρτα, μου τα δείχνει όλα κανονικά εκτός απο τα mp3 (τους φακέλους των mp3 τους δείχνει κανονικά, απλώς τα mp3 λείπουν). Όταν όμως επιλέγω τη "Διαχείριση Αρχείων" μου δείχνει τα ΠΑΝΤΑ στη κάρτα κανονικά. Θα μου πείτε, σιγά το πρόβλημα, αντί για το "Εικόνες και Βίντεο" να χρησιμοποιώ τη "Διαχείριση Αρχείων". Το ξέρω αυτό, απλώς το "Εικόνες και Βίντεο" τα δείχνει όλα με Thumbnails και είναι πιο βολικό. What's the problem, oeo? Χρησιμοποιείς το εικόνες και video για τα mp3;:blink: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
suzukirm Δημ. January 25, 2007 Κοινοποίηση Δημ. January 25, 2007 Δηλαδή το "Εικόνες και Βίντεο" κάνει αυτό που δηλώνει το όνομά του? Εγώ νόμιζα οτι ήταν ένας εξερευνητής όλων των αρχείων και απλώς διάλεξαν αυτό το όνομα. Anyway, ευχαριστώ για τη διευκρίνηση... Και κάτι άλλο, πατώντας το "Εναρξη", βγάζει τη λίστα με τα προγράμματα (αυτά που επιλέγουμε εμείς , μέχρι 7 νομίζω, και τα προσφάτως ανοιγμένα). Υπάρχει κάποιος τρόπος να σβήνουμε τα προσφάτως ανοιγμένα όπως στα Windows XP? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
johner Δημ. January 25, 2007 Κοινοποίηση Δημ. January 25, 2007 Δηλαδή το "Εικόνες και Βίντεο" κάνει αυτό που δηλώνει το όνομά του? Εγώ νόμιζα οτι ήταν ένας εξερευνητής όλων των αρχείων και απλώς διάλεξαν αυτό το όνομα. Anyway, ευχαριστώ για τη διευκρίνηση... Και κάτι άλλο, πατώντας το "Εναρξη", βγάζει τη λίστα με τα προγράμματα (αυτά που επιλέγουμε εμείς , μέχρι 7 νομίζω, και τα προσφάτως ανοιγμένα). Υπάρχει κάποιος τρόπος να σβήνουμε τα προσφάτως ανοιγμένα όπως στα Windows XP? Ξέρω οτι γίνεται με το πρόγραμμα tweaks2k2.net. Δεν ξέρω άλλον τρόπο. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dathanassiou Δημ. January 25, 2007 Κοινοποίηση Δημ. January 25, 2007 Μηπως ξερει κανεις να μου πει 1) Γιατι οταν μου ερχεται ενα SMS πρωτα αναβει η οθονη και μετα απο 4-5'' μου ακουγεται ο ηχος και ερχεται και το μηνυμα? Ειναι καποια ρυθμιση? 2) Αν μπορουμε να "κλεισουμε" με καποιο τροπο το GPRS και να πουμε στο τηλεφωνο να δουλευει μονο με GSM? (οποτε να σβησει και το ενοχλητικο "G" απο το πανω task bar). 3) Τελος, εχω ξαναρωτησει αν μπορουμε να σβησουμε τον ηχο που κανει η γραφιδα οταν παταει στην οθονη... Αυτα for now..:) Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Εγγραφή: Οκτ. 2003 - It's been a while.... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
suzukirm Δημ. January 25, 2007 Κοινοποίηση Δημ. January 25, 2007 Thanks, johner Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
haris_od Δημ. January 25, 2007 Κοινοποίηση Δημ. January 25, 2007 παιδια μολις παρελαβα το p3300!! Θελω να ρωτησω τα εξης:1) καποιο προγραμα για να κλεινω τις εφαρμογες τελειως... 2)Γενικα αν εχετε να μου προτεινετε καποια προγραμματακια που ειναι απαραιτητα Και φυσικα( με π.μ για να μην υπαρχει προβλημα ) που θα τα βρω please βοηθηστε τον καινουριο, οπως βοηθησαν και σας Ευχαριστω Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
haris_od Δημ. January 25, 2007 Κοινοποίηση Δημ. January 25, 2007 Eυχαριστω johner αν και και θελει πολυ ψαξιμο εκει καποιο προγραμμα για να κλεινω τις εφαρμογες? Νομιζω υπαρχει και καποιο που κανει soft reset απο την επιφανεια εργασιας Και γενικα ειμαι ολος αυτια για το τι αλλο χρησιμο μπορω να βαλω Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
johner Δημ. January 25, 2007 Κοινοποίηση Δημ. January 25, 2007 Eυχαριστω johner αν και και θελει πολυ ψαξιμο εκει καποιο προγραμμα για να κλεινω τις εφαρμογες? Νομιζω υπαρχει και καποιο που κανει soft reset απο την επιφανεια εργασιας Και γενικα ειμαι ολος αυτια για το τι αλλο χρησιμο μπορω να βαλω Για να κλείνεις τις εφαρμογές δοκιμασε το htc close για αρχή. Για soft reset βάλε psshutxp. Υπάρχουν πολλές επιλογές, εγώ σου προτείνω τα πιο ελαφρά. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mastelos Δημ. January 25, 2007 Κοινοποίηση Δημ. January 25, 2007 Eυχαριστω johner αν και και θελει πολυ ψαξιμο εκει καποιο προγραμμα για να κλεινω τις εφαρμογες? Νομιζω υπαρχει και καποιο που κανει soft reset απο την επιφανεια εργασιας Και γενικα ειμαι ολος αυτια για το τι αλλο χρησιμο μπορω να βαλω παρε απο κοντα τον johner και κανε οτι σου λεει αλλα παραλληλα αφιερωσε καποιο χρονο σε διαβασμα και εδω αλλα και στο αλλο :X φορουμ γιατι χωρις διαβασμα δεν θα καταφερεις τιποτα καλοριζικο Παράθεση Samsung Note II Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts