ταξιδιωτης22 Δημ. December 29, 2007 Κοινοποίηση Δημ. December 29, 2007 μετριος ο joker ισως επειδη εχω συνδιασει τον ρολο του μονο με τον nicolson που ηταν κι οτι καλυτερο για μενα ακομα και τωρα. πιστευω οτι ανετα θα μπορουσε να τον παιξει ξανα ασχετου ηλικιας,ετσι κι αλλιως σαν face δεν εχει αλλαξει και πολυ. Παράθεση Η υπομονή είναι πικρή,αλλά ο καρπός της είναι γλυκός. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
DesertSMisSRaiN Δημ. December 29, 2007 Κοινοποίηση Δημ. December 29, 2007 Έχουμε καμιά ιδέα για το ποσοστό δράσης-συναισθηματισμών; Δεν αντέχω άλλο να βλέπω Batman,Superman,Spiderman με ψυχολογικά προβλήματα. Παράθεση "Our lives are not our own. From womb to tomb, we are bound to others, past and present. And by each crime and every kindness, we birth our future." Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
jog Δημ. December 29, 2007 Κοινοποίηση Δημ. December 29, 2007 Για μένα Τζόκερ είναι μόνο ο Τζακ Νίκολσον. Ξαναθυμήθηκα την ερμηνεία του πριν λίγες μέρες (είχε την ταινία το star) και ειλικρινά δεν μπορώ να συλλάβω το πόσο ΜΕΓΑΛΟΣ ηθοποιός είναι... Εννοείται όμως πως θα τιμήσω την ταινία... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tasosmaroulitsis Δημ. April 25, 2008 Author Κοινοποίηση Δημ. April 25, 2008 http://superherohype.com/nextraimages/darkknightnewposter.jpg LINK : http://www.superherohype.com/imageGallery/Batman/The_Dark_Knight/The_Movie/Posters/large/hr_Posters_2.jpg Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
VeCo Δημ. April 29, 2008 Κοινοποίηση Δημ. April 29, 2008 http://superherohype.com/nextraimages/darkknightnewposter.jpg LINK : http://www.superherohype.com/imageGallery/Batman/The_Dark_Knight/The_Movie/Posters/large/hr_Posters_2.jpg Καραλέει... Παράθεση This blessed plot, this earth, this realm, this England... William Shakespeare: King Richard II Act 2, Sc 1 London is a state of mind Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
junglist Δημ. April 30, 2008 Κοινοποίηση Δημ. April 30, 2008 Εγώ πάντως θα το τιμήσω. Ο νέος BATMAN παρουσιάζεται πιο σκοτεινός και τον γουστάρω τρελά.. Ελπίζω και ο τίτλος να συμβαδίζει.. Παράθεση ONEPLUS 12 16/512gb: rooted Blackview Tab 11 tablet 8/128gb Amazon Fire stick 4k max Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
VeCo Δημ. April 30, 2008 Κοινοποίηση Δημ. April 30, 2008 Εγώ πάντως θα το τιμήσω. Ο νέος BATMAN παρουσιάζεται πιο σκοτεινός και τον γουστάρω τρελά.. Ελπίζω και ο τίτλος να συμβαδίζει.. Δεν υπάρχει τέτοιο δεδομενο, πρέπει να θεωρείται αυτονόητο ότι οι φανς του Σκοτεινού Ιππότη θα τρέξουν. Μετά τους X-Men, μόνο αυτός μας έχει μείνει... Παράθεση This blessed plot, this earth, this realm, this England... William Shakespeare: King Richard II Act 2, Sc 1 London is a state of mind Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
litanies Δημ. April 30, 2008 Κοινοποίηση Δημ. April 30, 2008 όντως πολυ καλή η αφίσα και ελπίζω και η ταινία Παράθεση www.innerwish.gr www.youtube.com/innerwish Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tasosmaroulitsis Δημ. May 1, 2008 Author Κοινοποίηση Δημ. May 1, 2008 LATEST DARK KNIGHT PICS => http://forums.superherohype.com/showthread.php?t=269430&page=8 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
VeCo Δημ. May 1, 2008 Κοινοποίηση Δημ. May 1, 2008 Μιλώντας για την ταινία, τη Δευτέρα το βράδυ ήμουν Λονδίνο, Leicester Square, και εμφανίστηκαν καμιά δεκαριά τύποι με βαμμένο χαμόγελο όπως του Joker, και κάμποσοι άλλοι άσχετοι... Μήπως ξέρει κανείς τι παίζει; Παράθεση This blessed plot, this earth, this realm, this England... William Shakespeare: King Richard II Act 2, Sc 1 London is a state of mind Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tasosmaroulitsis Δημ. May 1, 2008 Author Κοινοποίηση Δημ. May 1, 2008 Μιλώντας για την ταινία, τη Δευτέρα το βράδυ ήμουν Λονδίνο, Leicester Square, και εμφανίστηκαν καμιά δεκαριά τύποι με βαμμένο χαμόγελο όπως του Joker, και κάμποσοι άλλοι άσχετοι... Μήπως ξέρει κανείς τι παίζει; Είχαν συμμετάσχει στο viral marketing του Dark Knight που τους είχε δώσει οδηγίες μέσω internet να πάνε να δουν το νέο trailer -> http://www.batman-on-film.com/TDK_its-all-part-of-the-plan-viral-reports_4-28-08.html Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tasosmaroulitsis Δημ. May 4, 2008 Author Κοινοποίηση Δημ. May 4, 2008 To ολοκαίνουργιο trailer για το The Dark Knight θα βγει online σε αυτήν την σελίδα αργότερα σήμερα -> http://www.whysoserious.com/happytrails/ Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tasosmaroulitsis Δημ. May 4, 2008 Author Κοινοποίηση Δημ. May 4, 2008 Tο καινούργιο trailer για το The Dark Knight εχει βγει και officialy online σε αυτην την σελίδα που μπορείτε επίσης και να το κατεβάσετε -> http://www.whysoserious.com/happytrails/trailer.htm Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tasosmaroulitsis Δημ. May 4, 2008 Author Κοινοποίηση Δημ. May 4, 2008 Καινούργιες picks και screencaps απο το trailer του The Dark Knight εδώ -> http://forums.superherohype.com/showthread.php?t=269430&page=9 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
VeCo Δημ. May 4, 2008 Κοινοποίηση Δημ. May 4, 2008 Κρατάς μόνος σου το θέμα... :p Πάντως το τρέηλερ ήταν όλα τα λεφτά, ελπίζω και η ταινία... Πότε είπαμε έρχεται; Παράθεση This blessed plot, this earth, this realm, this England... William Shakespeare: King Richard II Act 2, Sc 1 London is a state of mind Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tasosmaroulitsis Δημ. May 4, 2008 Author Κοινοποίηση Δημ. May 4, 2008 Πάντως το τρέηλερ ήταν όλα τα λεφτά, ελπίζω και η ταινία... Πότε είπαμε έρχεται; 25 Ιουλίου έρχεται Ευρώπη... Τώρα για Ελλάδα, δεν ξέρω... ;) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
VeCo Δημ. May 4, 2008 Κοινοποίηση Δημ. May 4, 2008 25 Ιουλίου έρχεται Ευρώπη... Τώρα για Ελλάδα, δεν ξέρω... ;) Ωχ... Το βλέπω να το φέρνουν Σεπτέμβριο... :( Παράθεση This blessed plot, this earth, this realm, this England... William Shakespeare: King Richard II Act 2, Sc 1 London is a state of mind Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Ferryman Δημ. May 5, 2008 Κοινοποίηση Δημ. May 5, 2008 Απο το trailer δεν μου αρεσε ο Joker καθολου. Παράθεση http://i77.photobucket.com/albums/j72/Ferryman_rx7/PB3.jpg Έχω να φάω κουραμάνα ... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ταξιδιωτης22 Δημ. May 5, 2008 Κοινοποίηση Δημ. May 5, 2008 Απο το trailer δεν μου αρεσε ο Joker καθολου. ουτε κι εμενα,καμια σχεση με τον Joker του 89.Nicolson παιδι μου. Παράθεση Η υπομονή είναι πικρή,αλλά ο καρπός της είναι γλυκός. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tonypap Δημ. May 5, 2008 Κοινοποίηση Δημ. May 5, 2008 Τι σχέση έχει ο Joker του Nicholson; Εμένα μου φαίνεται απλά ανεπανάληπτος. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
joan_nicol Δημ. May 6, 2008 Κοινοποίηση Δημ. May 6, 2008 Είμαι λάτρης των δύο πρώτων ταινιών που σκηνοθέτησε ο Tim Burton, με ιδιαίτερη προτίμηση στο Batman Returns, ενώ λατρεύω τρελά Jack Nicholson (στο Batman, εκτός Batman, με γυαλιά, χωρίς γυαλιά, σε κωμωδία, σε δράμα, παντού γενικά :p!). Από το trailer του Dark Knight πάντως έχω να πω ότι ο Joker του Ledger φαίνεται εξίσου πολύ καλός, αν και διαφορετικός: είναι πιο παράφρων, πιο κακός, πιο "σοβαρός" από αυτόν του Nicholson, που ήταν περισσότερο καρικατούρα και με περισσότερα κωμικά στοιχεία (πράγμα που μάλλον ήταν και η επιδίωξη του Burton). Ο Joker-Nicholson κάθε φορά με κάνει να γελάω τρελά, αλλά ο Joker-Ledger μου φαίνεται ότι θα είναι πιο κοντά στον villain του Batman... Ιδωμεν... Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Childe Roland to the Dark Tower came... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
VeCo Δημ. May 6, 2008 Κοινοποίηση Δημ. May 6, 2008 Ο Joker-Nicholson κάθε φορά με κάνει να γελάω τρελά, αλλά ο Joker-Ledger μου φαίνεται ότι θα είναι πιο κοντά στον villain του Batman... Ιδωμεν... Hear, hear... Είναι φοβικός ο Τζόκερ του Λέτζερ... :cold: :scared: :p Υ.Γ. Γ*μάτη υπογραφή... :wink: Παράθεση This blessed plot, this earth, this realm, this England... William Shakespeare: King Richard II Act 2, Sc 1 London is a state of mind Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
stroggoff Δημ. May 6, 2008 Κοινοποίηση Δημ. May 6, 2008 Καλά ας δούμε πρώτα την ταινία και βγάζουμε συμπεράσματα για την ερμηνεία του Ledger. (Και εγώ έχω την υποψία ωστόσο ότι πρόκειται για πολύ καλή ενσάρκωση του villain). *Κρίμα που δεν θα τον δούμε σε περισσότερες ταινίες*. Παράθεση patch για ελληνικούς υπότιτλους σε: Monkey Island 1 (Special Edition & VGA CD Beta II), Indiana Jones 3 και LOOM, Grim Fandango Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
marvin Δημ. May 6, 2008 Κοινοποίηση Δημ. May 6, 2008 Δε μπορώ να συγκρίνω με τον Joker του Nicholson γιατί δεν είμαι αντικειμενικός. Είναι σαν να μου λέτε ότι στο Empire Strikes Back το ρόλο του Han Solo θα έπαιζε άλλος πλην του Harisson Ford, ο εγκέφαλός μου δεν μπορεί να το συλλάβει ως έννοια. :p Απ' ό,τι έχω δει ως τώρα πάντως ο Ledger φαίνεται πολύ καλός. Να κάνω μια ερώτηση για κάτι που μόλις πρόσεξα: γιατί άλλαξαν την Katie Holmes με τη Maggie Gylenhaal στον ίδιο χαρακτήρα; Αφού άλλαξε που άλλαξε η ηθοποιός γιατί δεν έβαζαν μια Vicky Vale :love: να χαρούμε κι εμείς; Edit: Όποιος έχει 500.000$ που να του περισσεύουν θα χαρεί να μάθει ότι το αυθεντικό Batmobile διατίθεται προς πώληση. Με την τωρινή ισοτιμία $/€ είναι ευκαιρία :p Παράθεση -Candygram. -Candygram, my foot. You get out of here before I call the police. You're the shark, and you know it. -Wait. I-I'm only a dolphin, ma'am. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tasosmaroulitsis Δημ. May 6, 2008 Author Κοινοποίηση Δημ. May 6, 2008 Να κάνω μια ερώτηση για κάτι που μόλις πρόσεξα: γιατί άλλαξαν την Katie Holmes με τη Maggie Gylenhaal στον ίδιο χαρακτήρα...;;; Θα έπαιζε κανονικά. Οι παραγωγοί & ο σκηνοθέτης την ήθελαν. Είχε έτσι κι' αλλιώς συμβόλαιο για 3 ταινίες... Απλά, η απάντηση είναι μία: Τom Cruise & όποιος κατάλαβε, κατάλαβε... :ninja: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts