Jump to content

Batman Movies

tasosmaroulitsis
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Καλά το πας, αλλά δεν είναι μόνο για τον Μπρους Γουέιν. Τη γουστάρει τρελά και ο Εισαγγελέας. Κάνει τη μοιραία γυναίκα.

Και είναι πραγματικά άσχημη. Το λένε σχεδόν όλοι.

:blink:

• Απαντήσεις 305
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Δημοφιλείς μέρες

Top Posters In This Topic

Ναι αλλά δεν μπορούσε να παίξει γιατί την έχει δεμένη ο Tom Cruise στο υπόγειο του σπιτιού τους και κάνει πειράματα πάνω της. :lol:

:lol::lol::lol:lol

[sIGPIC][/sIGPIC]

Forza Ferrari!

Εμένα μου αρέσει η Maggie Gylenhaal, πολύ περισσότερο από την Katie Holmes.

Ok, δεν είναι όμορφη, θεογκόμενα κλπ, έχει όμως πολύ witty φάτσα και μου φάνηκε πολύ πιο ταιριαστή στο ρόλο από την εντελώς γλυκανάλατη (και ξενέρωτη) Katie Holmes.

Ξέρω, ξέρω όμως..

Είμαι γυναίκα και δεν μετράει η γνώμη μου σ'αυτά! :p

Γελάει ο κόσμος και με τις 2.

Αλλά αυτή η gylenhal είναι ο θεός να σε φυλάει.... sloth.

απαράδεκτη.....

Καλύτερη ηθοποιός η μία, καλύτερη οπτικά η άλλη (δεν λέω ποιά και ποιά - λες και είναι δύσκολο :p).

Γλυτώσαμε πάντως κι από τις δύο...

Υ.Γ.

Τώρα ποιό θα είναι το Batman girl στην επόμενη ταινία; :worry: :p

This blessed plot, this earth, this realm, this England...

William Shakespeare: King Richard II Act 2, Sc 1

London is a state of mind

Μετα απο υπερανθρωπες προσπαθειες ειδα τελικα τον Σκοτεινο Ιπποτη στο IMAX (για οσους δεν ξερουν εχει την μεγαλυτερη οθονη κινηματογραφου ολ οβερ δε γιουροπ.)

Η ΤΑΙΝΙΑ ΑΠΛΑ ΤΑ ΣΠΑΕΙ... 3 πραγματα δεν μου αρεσαν

1. Ο μπατμαν συνεργαζεται ανοιχτα με την αστυνομια, μεχρι και ανακριση κανει ...ε λ ε ο ς ....τι κρυβεται ο μαλακ@ς στην σπηλια μετα...????εεε???ανοιξε ρε χριστιανε ενα γραφειακι διπλα στον μπατσοφιλο σου αν ειναι ετσι....

2. Περιμενα να δω μια γαματη μαχη μεταξυ τζοκερ και μπατμαν.. και να του λεει καταμουτρα...why you are so serious? αλλα σκατ@...

3. Πολλες διαφημιστικες αφισες στους δρομους δειχνουν ενα κτηριο καμμενο με τις φλογες να σχηματιζουν το σημα του μπατμαν......ΓΙΑΤΙ δεν το ειδα στην ταινια ????γκρρρρρρρρρ

IPHONE 4 The Ultimate

1. Ο μπατμαν συνεργαζεται ανοιχτα με την αστυνομια, μεχρι και ανακριση κανει ...ε λ ε ο ς ....τι κρυβεται ο μαλακ@ς στην σπηλια μετα...????εεε???ανοιξε ρε χριστιανε ενα γραφειακι διπλα στον μπατσοφιλο σου αν ειναι ετσι....

Δεν καταλαβαίνω που είναι το κακό. Εξ άλλου δεν συνεργάζεται γενικά με την Αστυνομία, αλλά με τον Γκόρντον.

2. Περιμενα να δω μια γαματη μαχη μεταξυ τζοκερ και μπατμαν.. και να του λεει καταμουτρα...why you are so serious? αλλα σκατ@...

Στο μέλλον. :)

3. Πολλες διαφημιστικες αφισες στους δρομους δειχνουν ενα κτηριο καμμενο με τις φλογες να σχηματιζουν το σημα του μπατμαν......ΓΙΑΤΙ δεν το ειδα στην ταινια ????γκρρρρρρρρρ

Promo...

Δεν καταλαβαίνω που είναι το κακό. Εξ άλλου δεν συνεργάζεται γενικά με την Αστυνομία, αλλά με τον Γκόρντον.

Στο μέλλον. :)

Promo...

whatever...

IPHONE 4 The Ultimate

whatever...

:confused: :what:

Χτες βράδυ μπήκα και γω στο κλαμπ...

Η ταινία ήταν Α-ΨΟ-ΓΗ !!!! Για μένα πολύ πιο ώριμη από την προηγούμενη και ο μακαρίτης άφταστος στο ρόλο του, έκανε το Τζακ να φαίνεται σχολιαρόπαιδο μπροστά στην ερμηνεία του !!!!!

Το μόνο αρνητικό που με καραχάλασε ήταν.... Η ΧΑΛΙΑ ΕΠΙΛΟΓΗ ΤΗΣ ΠΡΩΤΑΓΩΝΙΣΤΡΙΑΣ !!!! ΘΕΕ ΜΟΥ, ΤΙ ΜΠΟΥΡΟΥΧΑ !!!!! Σίγουρα αφαιρούσε glamour απ' την ταινία !!!! Αν και το χει από πλευράς υποκριτικής, αλλά τί να το κάνεις άμα...

MONEY MAKES THE WORLD GO ROUND...

E όχι και σχολιαρόπαιδο ο Νίκολσον!

Έχω κουραστεί να διαβάζω τόσο καλές κριτικές για τον Λέτζερ. Καλός ήταν, δεν αμφιβάλλω, αλλά με το να ανοιγοκλείνει λίγο περίεργα το στόμα, να περπατά κάπως και να λέει όλη την ώρα την ιστορία με τον πατέρα του, Ι'm sorry, αλλά και πάλι ο Νίκολσον βγαίνει πρώτος ακόμα και αν είναι μόνο για το παρανοϊκό βλέμμα του και τη φράση "Have you ever danced with the devil by the pale moon light?"

Είμαι ειλικρινέστατα της άποψης πως αν ο Λέτζερ ζούσε, θα είχε πάρει πολύ καλές κριτικές, αλλά όχι τόσο υπερβολικές. Όσο να'ναι ο θάνατος κάποιου σε επηρεάζει.

"Our lives are not our own.

From womb to tomb, we are bound to others, past and present.

And by each crime and every kindness, we birth our future."

cough*extended*cough*director's cut*cough

E όχι και σχολιαρόπαιδο ο Νίκολσον!

Έχω κουραστεί να διαβάζω τόσο καλές κριτικές για τον Λέτζερ. Καλός ήταν, δεν αμφιβάλλω, αλλά με το να ανοιγοκλείνει λίγο περίεργα το στόμα, να περπατά κάπως και να λέει όλη την ώρα την ιστορία με τον πατέρα του, Ι'm sorry, αλλά και πάλι ο Νίκολσον βγαίνει πρώτος ακόμα και αν είναι μόνο για το παρανοϊκό βλέμμα του και τη φράση "Have you ever danced with the devil by the pale moon light?"

Είμαι ειλικρινέστατα της άποψης πως αν ο Λέτζερ ζούσε, θα είχε πάρει πολύ καλές κριτικές, αλλά όχι τόσο υπερβολικές. Όσο να'ναι ο θάνατος κάποιου σε επηρεάζει.

Φίλε Desert, σχολιαρόπαιδο μόνο για το συγκεκριμένο ρόλο. Ας μην παρεξηγούμαι. Και πίστεψέ με, ούτε κριτικές καθόλου έχω διαβάσει (ειλικρινά) ούτε λόγω του ότι πέθανε μου έκανε κλικ. Απλά είδα και λέω. Μεταξύ μας ο θάνατός του με άφησε καλλιτεχνικά αδιάφορο ούτε είμαι υπέρ του post mortem ενθουσιασμού γενικά. Πάντως δεν θα μπορούσα να μη του αναγνωρίζω τη άψογη ερμηνεία και όχι επειδή ξερογλυφόταν κάθε λίγο, ή λόγω father (εξάλλου στο πάρτυ πέταξε άλλη ιστορία με τη σύζυγο). Ήταν πολύ καλύτερος από τον Τζακ στον συγκεκριμένο ρόλο. ΙΜΟ. Και πάντα φιλικά.

MONEY MAKES THE WORLD GO ROUND...

Εννοείται πως ο καθένας το κρίνει με τον τρόπο του και τα παραπάνω σχόλια (για τον κόσμο που λέει καλά λόγια απλά επειδή πέθανε ο Λέτζερ) εννοείται πως δεν πήγαινε σε εσένα. Ο καθένας έχει το δικαίωμα της γνώμης του και αν ο κόσμος που το είδε πιστεύει ότι είναι καλύτερος του Νίκολσον, εμένα μου φτάνει και μου περισσεύει :)

Επίσης φιλικά.

(δε χρειάζεται να αναφέρω πως ΟΛΟΙ εδώ λέμε τις απόψεις μας. Τίποτα δε τις κάνει σωστές. Απλά είναι απόψεις. Και άλλωστε, η τέχνη και ιδιαίτερα το θέατρο και ο κινηματογράφος είναι πολύ υποκειμενικά είδη: εσένα σου αρέσει εμένα όχι, γι'αυτό και υπάρχουν τόσοι ηθοποιοί και κατηγορίες ταινιών/θεατρικών/σειρών :) )

"Our lives are not our own.

From womb to tomb, we are bound to others, past and present.

And by each crime and every kindness, we birth our future."

Χτες βράδυ μπήκα και γω στο κλαμπ...

Η ταινία ήταν Α-ΨΟ-ΓΗ !!!! Για μένα πολύ πιο ώριμη από την προηγούμενη και ο μακαρίτης άφταστος στο ρόλο του, έκανε το Τζακ να φαίνεται σχολιαρόπαιδο μπροστά στην ερμηνεία του !!!!!

Το μόνο αρνητικό που με καραχάλασε ήταν.... Η ΧΑΛΙΑ ΕΠΙΛΟΓΗ ΤΗΣ ΠΡΩΤΑΓΩΝΙΣΤΡΙΑΣ !!!! ΘΕΕ ΜΟΥ, ΤΙ ΜΠΟΥΡΟΥΧΑ !!!!! Σίγουρα αφαιρούσε glamour απ' την ταινία !!!! Αν και το χει από πλευράς υποκριτικής, αλλά τί να το κάνεις άμα...

Ελεος!!!! μην συγκρίνεται το jack με τον συγχωρεμένο!!! άλλο το ύφος της ταινίας που έπαιξε ο Jack άλλο το ύφος αυτής που έπαιξε ο μακαρίτης. Κόμικ η μία πιο "ποιοτική" η άλλη...

Επίσης οφείλω να πω ότι η ερμηνεία του Bruce μου φαίνεται ότι υπερέχει αυτής του Batman...

Ελεος!!!! μην συγκρίνεται το jack με τον συγχωρεμένο!!! άλλο το ύφος της ταινίας που έπαιξε ο Jack άλλο το ύφος αυτής που έπαιξε ο μακαρίτης. Κόμικ η μία πιο "ποιοτική" η άλλη...

Όπως επίσης και διαφορετικό «ύφος» Τζόκερ ο ένας (πιο κοντά στο κόμικ), διαφορετικό ο άλλος (ποιός σχιζοφρενές).

H tainia gia osous den exoun katalabei akoma den exei KAMIA apolutos sxesh me to batman tou 89 pou to xa dei se cinema tote mikros .Oute exei sxesh me spiderman iron man xulk kai xary poter:lol:An exereseis th figoura tou batman poy nai to comic element ths tainias,Olh h tainia einai san na blepeis ena kalo agoniodes THRILLER.pou ginetai kai ligo psuxologiko blepe jocker kai dramatiko idios pros to finale.Auto pou eida mono tainia comic den moy thymise.

kai episis o jocker tou 89 htan o agaphmenos kakos ton pedion opos kai se mena htan.Autos o jocker an ton doun ta pedia tha @@@@@@@@@@@@ pano tous:lol:

ARA ADIKH H ILITHIA SUGKRISH METAXY XITH KAI JACK.

Kai kati teleutaio epidi o jack nicolson einai hthopiara auto den shmainei pos einai o monadikos se auto ton xoro h epidi exei megalh kariera piso tou.

an o xith leger zouse pisteuo kai autos sta 70 tou tha htan san ton jack

sorry gia greeklish

H tainia pantos pernei 9.10 apo mena

Από 1/9/2009 απαγορεύεται η γραφή σε greeklish και η γραφή τύπου sms.

Καλύτερη ηθοποιός η μία, καλύτερη οπτικά η άλλη (δεν λέω ποιά και ποιά - λες και είναι δύσκολο :p).

Γλυτώσαμε πάντως κι από τις δύο...

Υ.Γ.

Τώρα ποιό θα είναι το Batman girl στην επόμενη ταινία; :worry: :p

Χασιωτη, μηπως να μας δανειζες "το αισθημα"; Ξερεις...το μανεκεν που εχεις στο facebook... :wink:

Χασιωτη, μηπως να μας δανειζες "το αισθημα"; Ξερεις...το μανεκεν που εχεις στο facebook... :wink:

Ωπ, αίσθημα ακούω! Και facebook... Fabio, δώσε info να κάνουμε add τον Χασιώτη να δούμε κι εμείς το αίσθημα... :wink: :p

Η πρώτη θέση στο all-time box office των ΗΠΑ είναι πολύ κοντά. Η διαφορά στις εισπράξεις είναι μόλις 160.000.000 και αναμένεται να ξεπεραστεί πολύ εύκολα.

Συνολικά σε όλο τον κόσμο, ο Σκοτεινός Ιπποτής βρίσκεται στην 35η θέση με τις μεγαλύτερες εισπράξεις όλων των εποχών, με εισπράξεις περίπου 645.000.000 δολλαρίων.

Ωπ, αίσθημα ακούω! Και facebook... Fabio, δώσε info να κάνουμε add τον Χασιώτη να δούμε κι εμείς το αίσθημα... :wink: :p

Μη μυριστειτε θυληκο! Αμεσως! http://www.laymark.com/i/m/m197.gif

John Hasio...ο πασιγνωστος...κοιτα στους φιλους μου! :ρ

Και να ξερεις, η διδυμη αδελφη του αισθηματος του Χασιωτη ειναι δικη μου...ολοδικη μου...την εχω ηδη καπαρωσει (μαζι με θεση παρκινγκ). http://www.laymark.com/i/m/m027.gif

Και για να μη μου μετακινησουν κανενα ποστ: Ουαουυυ....645.000.000 δολλαρια! :p

Κατέβηκε από τη #1 στη #3 στο IMDb Top250.

Τώρα, πρώτο είναι το The Shawshank Redemption (!!!!!).

Κατέβηκε από τη #1 στη #3 στο IMDb Top250.

Τώρα, πρώτο είναι το The Shawshank Redemption (!!!!!).

Ενταξει παλι ισοβαθμες ειναι οι τρεις πρωτες (The Shawshank Redemption (1994), The Godfather (1972) και The Dark Knight (2008)), απλα η καταταξη τους βασιζεται στο πληθος των ψηφων που εχουν λαβει.

Παντως, δεν καταλαβαινω τι σου εκανε εντυπωση που τωρα ειναι πρωτο το Shawshank Redemption. :O Εκτος του οτι ηταν αναμενομενο, δεν μπορω να αντιληφθω ποια ταινια θα μπορουσε να ειναι πρωτη χωρις να σε εντυπωσιασει (...μονο ο νονος; :cool:) :confused:

Ο αρνηθείς δεν μετανοιώνει. Aν ρωτιούνταν πάλι,

όχι θα ξαναέλεγε. Κι όμως τον καταβάλλει

εκείνο τ’ όχι — το σωστό — εις όλην την ζωή του.

Παντως, δεν καταλαβαινω τι σου εκανε εντυπωση που τωρα ειναι πρωτο το Shawshank Redemption. :O Εκτος του οτι ηταν αναμενομενο, δεν μπορω να αντιληφθω ποια ταινια θα μπορουσε να ειναι πρωτη χωρις να σε εντυπωσιασει (...μονο ο νονος; :cool:) :confused:

Εντυπωσιακό είναι, βέβαια.

Μόνο ο "Νονός" ή ο "Νονός ΙΙ" ή ο "Πολίτης Κέιν" αξίζει τη πρωτιά.

Δε θα μου έκανε εντύπωση, επίσης, αν ήταν #1 η "Αποκάλυψη Τώρα".

Αυτές (και άλλες που δε θυμάμαι τώρα) έχουν ένα μεγαλείο που δε συναντάς πρώτα πρώτα στο Shawshank Redemption.

Δεν είδα τον Πολιτή Κέην, αλλά σίγουρα ο Νονός (οποιοδήποτε από τα δύο), είναι έπος. Δεν βγαίνουν πλέον τέτοιες ταινίες...

Και για να μην ξεφεύγουμε από το θέμα, 29ος σε εισπράξεις ο Σκοτεινός Ιππότης.

Η πρώτη θέση στο all-time box office των ΗΠΑ είναι πολύ κοντά. Η διαφορά στις εισπράξεις είναι μόλις 160.000.000 και αναμένεται να ξεπεραστεί πολύ εύκολα.

Συνολικά σε όλο τον κόσμο, ο Σκοτεινός Ιπποτής βρίσκεται στην 35η θέση με τις μεγαλύτερες εισπράξεις όλων των εποχών, με εισπράξεις περίπου 645.000.000 δολλαρίων.

Δε θα το έλεγα. Το στάνταρ είναι ότι τη 2η θέση του Star Wars( 460 εκ.) μέχρι την κυριακή θα την έχει καπαρώσει. Άλλα πλέον δεν έχει αρκετή "βενζίνη" να φτάσει τον Τιτανικό. Η Warner εκτιμά ότι θα φτάσει κάπου πάνω από τα 500 εκ. ένω και οι πιο αισιόδοξοι θεωρούν ως οροφή του Dark Knight τα 530 εκ.

Σίγουρα απίστευτες εισπράξεις αλλά Titanic is out of reach.

[sIGPIC][/sIGPIC]

Why so serious?