Jump to content

Δωρεάν WinRAR 3.51 την Κυριακή 30/7/2006

_NikitaS_
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

WinRAR Voted Overall Best Utility for SIAF People's Choice Award

The people have spoken and voted WinRAR as Best Overall Utility. Each year the Shareware Industry Awards Foundation (SIAF) asks computer users from all over to vote for their favorite software.

Thanks for all your support and for voting for WinRAR. It was a great honor for us to receive such an award.

More information about the SIAF People's Choice Awards and all the winners can be found at http://www.sic.org/peopleschoice.asp.

To Say Thanks and to Celebrate: Get the Winner WinRAR 3.51 for FREE on Sunday

In order to thank everyone who voted for us and made it possible for us to win this prestigious award, we are offering the WinRAR 3.51 single user license non upgradeable version this Sunday the 30th of July 2006 from 00:00 until

24:00 CET for absolutely FREE. Please click the following link which will become active on Sunday. Fill out the form on that page in order to receive further information via e-mail about how to get your FREE version of WinRAR.

http://www.win-rar.com/bestoverallutility

Το δώρο ισχύει από 00:00 μέχρι 24:00 CET, δηλ. 01:00 μέχρι 01:00 ώρα Ελλάδος. Το λινκ θα ενεργοποιηθεί εκείνη την ώρα. Η άδεια είναι μόνο για την 3.51, δηλ. δεν θα ισχύει για επόμενες εκδόσεις.

Τρέχω να το κατεβάσω αλλά γιατί κάνει αυτήν την προσφορά αφού όλοι ξέρουμε πώς να το «ξεκλειδώσουμε»;
only crossfit...

Καλημέρα....

Όντως χαζό φαίνεται...:O

"Δεν με πειράζει να πηγαίνω για δουλειά αλλά αυτή η 8ωρη αναμονή για να γυρίσω σπίτι με σκοτώνει!!!!!!!"

xa xa xa to winrar dorean ti allo tha doume :)

Όσοι θυσιάζουν στοιχειώδεις ελευθερίες για λίγη ασφάλεια, δεν αξίζουν ούτε ελευθερία ούτε ασφάλεια.

Μη πάντα επίστασθαι προθύμεο, μη πάντων αμαθής γένη.

έχει μισή ώρα που προσπαθώ να μπω στη σελίδα:(

Και εγώ ρε γμτ:( ... Αν το κατέβασε κάποιος δεν το ανεβάζει κάπου αλλού να το πάρουμε?;)

Παιδια εγω παντως ειχα κατεβασει την trial εκδοση του winrar 351, η οποια ελεγε οτι ισχυει μονο για 40 μερες. Συνεχιζει ομως να λειτουργει και μετα τις 40 μερες!! :confused:

Τι ειναι αυτο; Να ανησυχω? Να το ξεγραψω η να το αφησω?

No Rest for the Wicked

Παιδια εγω παντως ειχα κατεβασει την trial εκδοση του winrar 351, η οποια ελεγε οτι ισχυει μονο για 40 μερες. Συνεχιζει ομως να λειτουργει και μετα τις 40 μερες!! :confused:

Τι ειναι αυτο; Να ανησυχω? Να το ξεγραψω η να το αφησω?

όπως και το winzip και το winace, αυτλα που λένε είναι <...> :O. Δεν έχουν ημερομηνία λήξης...

Τρέχω να το κατεβάσω αλλά γιατί κάνει αυτήν την προσφορά αφού όλοι ξέρουμε πώς να το «ξεκλειδώσουμε»;

οχι ολοι...:worry:

ουτε το προλλαβα...:(

όπως και το winzip και το winace, αυτλα που λένε είναι <...> :O. Δεν έχουν ημερομηνία λήξης...

Αρα να το αφησω εγκατεστημενο...

Φοβαμαι μην εχουν κρατησει την ip μου και μου στειλουν κανα μπιλιετακι "το κατεβασες το trial και συνεχιζεις να το χρησιμοποιεις χωρις να εχεις πληρωσει, αρα πληρωνε τωρα κλπ κλπ":(

No Rest for the Wicked

Επισκέπτης
This topic is now closed to further replies.
 Κοινοποίηση

• Create New...