just_a_comment Δημ. February 17, 2009 Κοινοποίηση Δημ. February 17, 2009 εμενα μ αρεσε τοτε με την ποδιά που εφτιαχνε βαφλες στην κουζινα, μετα που ξαναγινε κακος με απογοητευσε :p :p Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
n_wildgirl Δημ. February 17, 2009 Κοινοποίηση Δημ. February 17, 2009 εμενα μ αρεσε τοτε με την ποδιά που εφτιαχνε βαφλες στην κουζινα, μετα που ξαναγινε κακος με απογοητευσε :p :p Χμμ δεν το θυμαμαι αυτο...ή δεν το εχω δει (ειμαι στο 17 της 1ης ακομα...). Και κατι άλλο, αυτός ο Μοχίντερ όλο να βοηθήσει θέλει και τελικά όλο μ@λ@κίες κάνει! :chair: Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
morgan21 Δημ. February 17, 2009 Κοινοποίηση Δημ. February 17, 2009 Χμμ δεν το θυμαμαι αυτο...ή δεν το εχω δει (ειμαι στο 17 της 1ης ακομα...). Και κατι άλλο, αυτός ο Μοχίντερ όλο να βοηθήσει θέλει και τελικά όλο μ@λ@κίες κάνει! :chair: :lol::lol::lol::lol: Παράθεση iphone 6 Sony Vaio duo 13 ipod nano 6th Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
just_a_comment Δημ. February 17, 2009 Κοινοποίηση Δημ. February 17, 2009 Χμμ δεν το θυμαμαι αυτο...ή δεν το εχω δει (ειμαι στο 17 της 1ης ακομα...). ooops! sorry!:sorry: that was a spoiler! εμ αμα τον ειχες δει σε τετοια φάση λες να μην τον θυμοσουν χαχαχ;) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
n_wildgirl Δημ. February 18, 2009 Κοινοποίηση Δημ. February 18, 2009 ooops! sorry!:sorry: that was a spoiler! εμ αμα τον ειχες δει σε τετοια φάση λες να μην τον θυμοσουν χαχαχ;) Αααχ επιφυλάσσει εκπλήξεις το μωρό μου! Πω πω θα τρελαθώ, γενικότερα τρελαίνομαι να βλέπω άντρες να...διαπρέπουν πού και πού σε γυναικείες δουλειές! Είναι πολύ...:X:X:X Και σταματάω εδώ γιατί το κατάντησα γκομενο-thread! :p Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
johner Δημ. February 22, 2009 Κοινοποίηση Δημ. February 22, 2009 Έχει βρει κανείς υπότιτλους για S03E16 720p; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
n_wildgirl Δημ. February 23, 2009 Κοινοποίηση Δημ. February 23, 2009 Βλεπω το τελευταιο της 1ης σεζον...Μεσα στον πανικο: Peter: I love you Nathan :lol::lol::lol: Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Demis_CY Δημ. March 6, 2009 Κοινοποίηση Δημ. March 6, 2009 NBC's president of entertainment, Angela Bromstad, has confirmed that Heroes will be coming back for another season! The prez said that despite its headline-making audience erosion, Heroes is still tied with The Office as the network’s top-rated series among adults 18-49 this season. Plus, the show's a global sensation! "Every single place you go has heard about Heroes — whether you’re in China or Japan or Russia," she said. "And to me, that is global content." Παράθεση Instagram : http://www.instagram.com/demiscy[/url] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Phaethon Δημ. March 6, 2009 Κοινοποίηση Δημ. March 6, 2009 Ελεος!!! Εχει καταντησει ελεεινη η σειρα... Τι αλλο θα δειξουν στον καινουριο κθκλο???δε θελω να στεναχωρησω τους φαν αλλα την εκοψα και εγω που συνηθως κατι τετοιες σειρες μου αρεσουν... ηλπιζα στο τριτο κυκλο να βελτιωθει αλλα με εκνευριζαν πολυ το σεναριο και τα λαθη της σειρας , τον 3,5 κυκλο δε το κοβω να τον βλεπω γιατι τα σχολια ειναι ακομα χειροτερα... αν καποιος δεν ειναι πολυ φανατικος και το σκεφτεται αν θα δει τη σειρα ας μην μπει στον κοπο αντιθετα υπαρχουν πολυ καλυτερες σειρες με εφε για τους "εφετζιδες"........ Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
SATSOKS Δημ. March 10, 2009 Κοινοποίηση Δημ. March 10, 2009 καλα το 1ο μερος του 3ου κυκλου εχουν χασει τα αυγα και τα πασχαλια νομιζω! Εχουν γινει τα "τερατα"πια εκει μεσα! Κριμα ξεκινησε με αξιωσεις για εμενα η σειρα αλλα... δεν ξερω αν μπω καν στην διαδικασια να δω το 3.5! Αφου με εχουν τραβηξει δοξα το θεο αλλες αξιολογες ξενες σειρες! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Totos Δημ. March 17, 2009 Κοινοποίηση Δημ. March 17, 2009 Την άλλη εβδομάδα καινούργιο ε? Παράθεση no sig... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mirrorofsorrow Δημ. April 14, 2009 Κοινοποίηση Δημ. April 14, 2009 Το δεύτερο μισό του 3ου κύκλου, ή το 4ο κεφάλαιο αν θέλετε, σαν γενική είκόνα, μου είχε αφήσει τις χειρότερες εντυπώσεις. Αναμασίματα, καμία απολύτως σειρά και αιτία στα γεγονοτα που διδραματιζόντουσαν και όλοι μα όλοι οι ήρωες, μου φαινόντουσαν απίστευτα αδιάφοροι. Είχα φτάσει σε σημείο να σκέφτομαι σοβαρά να μην ξαναπαρακολουθήσω άλλο επεισόδιο (περίπου στο 2x17). Όμως το 19ο επεισόδιο μου τράβηξε το ενδιαφέρον και το 20ο, με άφησε έκπληκτο με την ποιότητά του, την πλοκή του, τις εκπλήξεις και τις πολύ έξυπνες ανατροπές του. Παρόλο που ξεκίνησε απίστευτα αδιάφορα, εξελίχθηκε σε ένα απο τα καλύτερα απεισόδια που έχω παρακολουθήσει ποτέ απο την συγκεκριμένη σειρά. Ειδικά οι τελευταίες του στιγμές, ήταν φανταστικές. Ελπίζω σε ανάλογη συνέχεια στα επόμενα. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
DesertSMisSRaiN Δημ. April 14, 2009 Author Κοινοποίηση Δημ. April 14, 2009 Δεν έχω δει ακόμα το καινούργιο, αλλά το Heroes έχει πέσει... Σε τηλεθεάσεις, σε ποιότητα, σε hype, σε ενδιαφέρον, στα μάτια μου...παντού! Ειλικρινά, αν υπήρχαν πιο πολλές ενδιαφέρουσες sci-fi σειρές στην τηλεόραση δεν υπήρχε καν περίπτωση να το κατεβάζω και να τρώω χώρο στο σκληρό μου. Η μετάβαση από το ένα κεφάλαιο στο άλλο ήταν η απόλυτη απόδειξη πως κατάλαβαν μέχρι και αυτοί που το έγραφαν πως είχαν πλέο ξεφύγει τελείως και τώρα προσπαθούν να τα γυρίσουν όλα στην αρχή, αλλά όταν σπάσει το γυαλί δεν ξανακολλάει... Κρίμα, πολύ κρίμα! Παράθεση "Our lives are not our own. From womb to tomb, we are bound to others, past and present. And by each crime and every kindness, we birth our future." Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Demis_CY Δημ. April 15, 2009 Κοινοποίηση Δημ. April 15, 2009 θα συμφωνήσω με τον mirrorofsorrow 100% Παράθεση Instagram : http://www.instagram.com/demiscy[/url] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
salonicafan_TASO Δημ. April 15, 2009 Κοινοποίηση Δημ. April 15, 2009 Το τελευταίο ήταν πολύ δυνατό:!: Τα μικρά παίξανε υπέροχα:!: Παράθεση ... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
j0hnn1e Δημ. April 15, 2009 Κοινοποίηση Δημ. April 15, 2009 Εχουν μπερδεψει πολυ την ιστορια και δεν νομιζω να ξερουν και αυτοι που θα καταληξουν. Και οπως παει λογικα θα συνεχισει του χρονου και εχει καταντησει αρκετα κουραστικο. Επρεπε να ειχε τελειωσει στην 2η το πολυ 3η σεζον που ειχε ενδιαφερον και να ειναι μια αξιολογη σειρα. Με λυπη μου λεω οτι δεν θα την ξαναεβλεπα με τιποτα, παρολο που αρχισε με μεγαλο ενδιαφερον σαν σειρα και καλες προοπτικες! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
salonicafan_TASO Δημ. April 16, 2009 Κοινοποίηση Δημ. April 16, 2009 οχουυυ ρε παιδιααα κουραστικοί γίνεστε, αν δεν σας αρέσει μην τη βλέπετε, αφήστε εμάς τους καμμένους... Παράθεση ... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mirrorofsorrow Δημ. April 16, 2009 Κοινοποίηση Δημ. April 16, 2009 Μάλλον τους σεναριογράφους πρέπει να κατηγορούμε και όχι τους χρήστες, καθώς αυτοί μετέτρεψαν την σειρά απο μια απίστευτη αποκάλυψη, σε μία "ακρόαση για καμμένους". :D :p Δεν είναι τυχαίο οτι, εκεί που στον πρώτο κύκλο γινόταν πανικός και όλοι μιλούσαν για το Heroes ως μια απο τις καλύτερες σειρές, στο 4ο volume έχουμε μείνει εμείς και εμείς. Ελάχιστοι είναι πλέον οι "ήρωες" που συνεχίσουν και την παρακολουθούν. :) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Demis_CY Δημ. April 28, 2009 Κοινοποίηση Δημ. April 28, 2009 Βγήκε κανά review/rate για το φινάλε ?? Παράθεση Instagram : http://www.instagram.com/demiscy[/url] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
stroggoff Δημ. April 28, 2009 Κοινοποίηση Δημ. April 28, 2009 Από Ign : 8.3 στα 10 Ίσως το δω αργότερα -όχι ότι είδα τα προηγούμενα- αλλά για την πλάκα του. Παράθεση patch για ελληνικούς υπότιτλους σε: Monkey Island 1 (Special Edition & VGA CD Beta II), Indiana Jones 3 και LOOM, Grim Fandango Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dantekavala Δημ. May 9, 2009 Κοινοποίηση Δημ. May 9, 2009 Ξερει κανεις αν η επομενη season θα ξεκινησει τον Οκτωμβρη ή τον Φεβρουαριο? το φιναλε λιγο με ξενερωσε. Δεν λεω παραπανω μηπως και δεν το εχει δει κανεις ακομα Παράθεση Το μεγαλύτερο online football manager --> εδώ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mirrorofsorrow Δημ. May 9, 2009 Κοινοποίηση Δημ. May 9, 2009 Τί, έχει και άλλη σεζόν; :blink: Ακόμα στο 23 είμαι αλλά δεν βιάζομαι να τα δω. Για μένα, ενδιαφέρον μηδέν. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Totos Δημ. May 9, 2009 Κοινοποίηση Δημ. May 9, 2009 Ναι ήταν λίγο κάπως.....αυτή η ιδέα που είχαν τελοσπάντων... Ξεκινάει Οκτώμβρη Παράθεση no sig... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
junglist Δημ. May 18, 2009 Κοινοποίηση Δημ. May 18, 2009 Λοιπόν έχω αρχίσει και τους βαριέμαι.. Ούτε 2 χαρακτήρες δεν μπορούν να βγάλουν από τη σειρά. Αυτή την ξανθιά ρε παιδιά έλεος.Την έχουν σκοτώσει 2 φορές και τώρα την ξαναεμφανίζουν ως νερουλάτη??:lol::lol:Έλεοςςςςςςςςςς Τον Νέιθαν Πετρέλι, τον σκότωσαν και στο ίδιο επεισόδιο τον ανέστησαν?? Να δείτε που και ο Σάιλαρ θα ξανασκάσει μύτη!! Παράθεση ONEPLUS 12 16/512gb: rooted Blackview Tab 11 tablet 8/128gb Amazon Fire stick 4k max Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bill33 Δημ. May 18, 2009 Κοινοποίηση Δημ. May 18, 2009 Λοιπόν έχω αρχίσει και τους βαριέμαι.. Ούτε 2 χαρακτήρες δεν μπορούν να βγάλουν από τη σειρά. Αυτή την ξανθιά ρε παιδιά έλεος.Την έχουν σκοτώσει 2 φορές και τώρα την ξαναεμφανίζουν ως νερουλάτη??:lol::lol:Έλεοςςςςςςςςςς Μην ξεχνας οτι υπαρχει και αλλη μια,ηταν 3 οι αδερφες.:lol: ( αν δεν κανω λαθος ετσι ειχαν πει στην αρχη της σεζον) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts