Jump to content

Heroes - Heroes Reborn (NBC)

DesertSMisSRaiN
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

• Απαντήσεις 1,3χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Δημοφιλείς μέρες

Top Posters In This Topic

Καλά την άλλη την ξανθιά με τη διπλή προσωπικότητα, ο μόνος λόγος που την έχουν είναι για να βγαίνει με εσώρουχα και να δείχνει τα μπούτια της?Τι ξεφτίλα για ηθοποιός..

Τώρα στο θέμα των 2 Πετρέλι.

Μας δείχνει ότι ο μελλοντικός Πήτερ γυρνάει στο παρόν και πυροβολεί τον αδερφό του.Βλέπουμε στη συνέχεια να κυνηγάει ο τωρινός Πήτερ τον μελλονικό Πήτερ.Και τελικά παίρνει τον ρόλο του ο μελλοντικός για το υπόλοιπο της σειράς.Πού πήγε ο κανονικός Πήτερ?

Ο Νέηθαν από την άλλη επανήλθε χάρη σε αυτόν τον ασπρομάλλη.Πώς τον επανέφερε αυτός?Επίσης θυμάμαι από αρκετά επεισόδια πριν ότι ο ασπρομάλλης είχε πεθάνει.Πώς ξαναεμφανίστηκε τώρα?

ONEPLUS 12 16/512gb: rooted

Blackview Tab 11 tablet 8/128gb

Amazon Fire stick 4k max

Όταν τον κυνηγούσαν και μπήκαν οι 2 Πήτερ σε ένα δωμάτιο, τότε ο μελλοντικός Πήτερ, ο οποίος έχει απορροφήσει ακόμα περισσότερες δυνάμεις που δεν έχουμε συναντήσει ακόμα, τον μεταφέρει μέσα στο σώμα του καράφλα που βρίσκεται φυλακισμένος στον τομέα 5.

Αφού τα έχει η Νικι, γιατί να μην τα δείξει; Να ανεβάσει και την δημοτικότητα της σειράς. :)

Ο μελλοντικός Πήτερ, μόλις άγγιξε τον Νέιθαν, αυτός αναστήθηκε. Οπότε, δεν ξέρουμε ακόμα τι πραγματικά έγινε και αν ο Λιντερμαν είναι μέσα στο μυαλό του Νέιθαν και όχι πραγματικός (γι'αυτό και οι υπόλοιποι δεν μπορούν να τον δουν).

Ο Τ-Τζέι είχε σκοτώσει τον Λίντερμαν βάζοντας το χέρι του στο μυαλό του. Όμως η ικανότητα του Λίντερμαν είναι να ξαναζωντανεύει πράγματα. Οπότε, θα μπορούσε κάλιστα να ζωντανέψει και ο ίδιος.

Αν ειδες ο κανονικος πητερ εχει μπει στο σωμα ενος κρατουμενου που απεδρασαν απο τον τομεα 5.

Οσο για τον Νεηθαν δεν εχω ιδεα,μπορει να ειναι καμια ικανοτητα του λιντερμαν πχ οταν πεθαινει να τριγυρναει σαν φαντασμα :lol: λογικα θα μας το εξηγησουν καλυτερα παρακατω.

Αν ειδες ο κανονικος πητερ εχει μπει στο σωμα ενος κρατουμενου που απεδρασαν απο τον τομεα 5.

Οσο για τον Νεηθαν δεν εχω ιδεα,μπορει να ειναι καμια ικανοτητα του λιντερμαν πχ οταν πεθαινει να τριγυρναει σαν φαντασμα :lol: λογικα θα μας το εξηγησουν καλυτερα παρακατω.

δεν είναι ο Λίντερμαν αλλά

ο πατέρας του Πάρκερ

που το κάνει...

το ξαναείδαμε στην φάση με τον DL και της Νίκκι στο φινάλε της πρώτης σεζόν

Πως δηλαδή το κάνει αυτός; Για θυμισέ μου τι ακριβώς έγινε με τον Ντι-Ελ και την Νικι στο τέλος του πρώτου γιατί έχει σβηστεί εντελώς απο την μνήμη μου.

Πως δηλαδή το κάνει αυτός; Για θυμισέ μου τι ακριβώς έγινε με τον Ντι-Ελ και την Νικι στο τέλος του πρώτου γιατί έχει σβηστεί εντελώς απο την μνήμη μου.

Η ικανοτητα του πατερα του εξελιχθηκε με τα χρονια και εκτος απο τo va ακουει σκεψεις μπορουσε να παιξει τρελα με το μυαλο σου,να σε παγιδεψει σε ενναλακτικες ψευτικες πραγματικοτητες,να σε κανει να βλεπεις οτι θελει κτλ

Αν θυμασαι το ειχε κανει και στον Parkman και στον Nathan στον 2 κυκλο οταν τον βρηκαν

THE POWER OF FOUR

[sIGPIC][/sIGPIC]

Ναι αλλά απ'όσο θυμάμαι στην τελευταία αναμέτρηση

πατέρα και γιού Πάρκμαν, ο γιος τον φυλάκισε σε μια ψευδαίσθηση απο την οποία δεν μπορεί να ξεφύγει.

Οπότε, πως τώρα εμπλέκεται; Και αν ισχύει αυτό, πως εξηγείται η ανάσταση του Νέηθαν;

Ναι αλλά απ'όσο θυμάμαι στην τελευταία αναμέτρηση

πατέρα και γιού Πάρκμαν, ο γιος τον φυλάκισε σε μια ψευδαίσθηση απο την οποία δεν μπορεί να ξεφύγει.

Οπότε, πως τώρα εμπλέκεται; Και αν ισχύει αυτό, πως εξηγείται η ανάσταση του Νέηθαν;

Ε καλα μην σκεφτεσαι τι ειχε γινει την τελευταια φορα...και την Niki αλλου την ειχαμε αφησει και αλλου μας παρουσιαστηκε χωρις καμια εξηγηση ακομα.;)

Και κατι που θυμηθηκα τωρα...Στην αρχη του 3x02 η μαμα Petrelli ειχε ενα προμηνυμα στο οποιο οι 5 κακοι ηταν η Niki,o Adam,o πατερας του Parkman,ο μαυρος που δραπετευσε απο τον τομεα 5 και ο Sylar φυσικα.Αρα δραπετευσε απ'την ψευδαισθηση και θα μας το πουν μετα.

THE POWER OF FOUR

[sIGPIC][/sIGPIC]

Εμένα μου άρεσε η διπλή πρεμιέρα, όχι σε βαθμό εντυπωσιασμού, αλλά μου άφησε την εντύπωση ότι τα έχουν μπερδέψει τόσο τα πράγματα ακριβώς γιατί έχουν κάποιο συγκεκριμένο σχέδιο εξ'αρχής. Οπότε μπορούν να ξεκινήσουν από ένα τόσο μπερδεμένο σημείο και να φτάσουν στη απόλυτη εξήγηση/ξέμπλεγμα της όλης κατάστασης.

Δεν μου άρεσε όντως η... αντιγραφή ενός θέματος που -σε tv σειρά- το είδα πρώτα στο (αισχρό :ninja:) 4400. Βέβαια όπως ειπώθηκε εφόσον και αυτή η σειρά πραγματεύεται σύμπαν με mutants, τα βασικά θέματα:

θεραπεία από μετάλλαξη και ορός μετάλλαξης παίζουν ως στάνταρντ.

patch για ελληνικούς υπότιτλους σε: Monkey Island 1 (Special Edition & VGA CD Beta II), Indiana Jones 3 και LOOM, Grim Fandango

Τα ξαναείδα και τα 2 και, αυτή την φορά, αφού έχει προηγηθεί τόση συζήτηση και τόση σκέψη, απαντήθηκαν πάρα πολλά ερωτήματα.

Την δεύτερη φορά και τα 2 επεισόδια μου άρεσαν πολύ μα πάρα πολύ περισσότερο και, μπορώ να πω, οτι τελικά δεν υπάρχει κάποια ασάφεια στο σενάριο. ΟΛΑ έχουν μια λογική. Η απάντηση βρίσκεται στην φόρμουλα που κυνηγάνε ο Χίρο και ο Άντο.

Οι Κακοί που θα παίξουν ειναι οι εξής:

Noξ - απορρόφηση φόβου και χρησιμοποίηση σαν δική του δύναμη

Φλίντ - πυροκίνηση

The German - έλεγχος μαγνητισμού (κάτι μου θυμίζει :) )

Τζέσι Μέρφι - χειρισμός ήχου (σε αυτουνού το σώμα έχει μπει ο Πήτερ και ο Νώα είπε οτι είναι ο πιο επικίνδυνος)

Κανέναν δεν πείραξε η "ακυρότητα" της συμπεριφοράς και του αντικειμένου του Μοχίντερ? Ο άνθρωπος βρήκε πως να αποκτά zuper-δυνάμεις σχεδόν... χωρίς να το καταλάβει!!!! :confused::lol:

Πραγματικά απογοητεύτικα από το πως έκαναν την εισαγωγή στη νέα αυτή στροφή της σειράς (δηλαδή ότι είναι εφικτό να δημιουργείς σούπερ-ήρωες)... Πολύ πεζό και παιδιαρίστικο.

Κανέναν δεν πείραξε η "ακυρότητα" της συμπεριφοράς και του αντικειμένου του Μοχίντερ? Ο άνθρωπος βρήκε πως να αποκτά zuper-δυνάμεις σχεδόν... χωρίς να το καταλάβει!!!! :confused::lol:

Πραγματικά απογοητεύτικα από το πως έκαναν την εισαγωγή στη νέα αυτή στροφή της σειράς (δηλαδή ότι είναι εφικτό να δημιουργείς σούπερ-ήρωες)... Πολύ πεζό και παιδιαρίστικο.

δες πως μεταλλάσσετε ο μοχίντερ δεν νομίζω να είναι τόσο αθώος ο ορός

Και δε νομίζω να το συνεχίσουν με τον ορό. Δηλαδή δεν πρόκειται να είναι το κύριο θέμα στα επόμενα επεισόδια.

Although the season debut of NBC's Heroes was a disappointing bust Monday night with ratings plummeting 23 percent from last year's season starter, the episode turned out to be an enormous hit among those who watch pirated copies of TV shows online. According to the website TorrentFreak, on Tuesday, the day following the broadcast, Heroes was downloaded "well over a million times by BitTorrent users all over the world." The website observed that the downloads represented "the busiest day ever on many torrent sites." Heroes executive producer Jesse Alexander told the website that he believes the illegal downloads actually helps the show, particularly overseas, building a fan base before it arrives on the air. "People watching shows such as Lost and Heroes on BitTorrent is the present world reality," he said. "TV networks have to recognize this, give their viewers more ways to interact with the shows, and find ways to generate revenue from every member of the global audience,"

http://www.imdb.com/news/ns0000003/#ni0572937

Ενδιαφέρον. Arrr :p

-Candygram.

-Candygram, my foot. You get out of here before I call the police. You're the shark, and you know it.

-Wait. I-I'm only a dolphin, ma'am.

Εγώ πάντως τα βρήκα αρκετά ενδιαφέρον τα επεισόδια, σίγουρα ήταν μπερδεμένα κατά την διάρκειά τους, αλλά αν είχατε υπομονή μέχρι το τέλος τους αρκετά από τα μπερδέματα ξεκαθάριζαν. Σίγουρα μερικά έμειναν για να αποσαφηνιστούν αργότερα. Άλλωστε αν όλα τα καταλαβαίναμε από την αρχή ποιο το νόημα των επόμενων επεισοδίων. Αρκετά από τα ερωτήματα που τέθηκαν στην αρχή απαντήθηκαν από άλλα μέλη που παρατήρησαν καλύτερα τα επεισόδια ή που τα ξανά είδαν. Εμένα προσωπικά δεν μου έμειναν απορίες αλλά αγωνία για τα επόμενα επεισόδια. Η μόνη ίσως απορία είναι πως άλλαξε η Νίκη, αλλά είμαι σίγουρος πως και αυτό θα απαντηθεί σε επόμενα επεισόδια.

το έχω εδώ σε HD 720 αλλά θα το δώ απόψε στην 40ρα... :P

me too:D

Μονο που εγω δεν εχω 40αρα:(:p

THE POWER OF FOUR

[sIGPIC][/sIGPIC]

Εγω το ειδα,δεν μπορω να πω οτι ηταν ασχημο (σιγουρα ηταν καλυτερο απο τα 2 προηγουμενα).

Μου αρεσε γενικα που εδωσε καποιες εξηγησεις σε ερωτηματα που εθεσε στο προηγουμενο επεισοδιο,ακομα ειχαμε και μια ωραια συνεργασια ;)

Το μονο που με χαλασε ειναι οτι υπαρχουν μερικες ιστοριες που κανουν πολυ βαρετη την σειρα πχ Κλαιρ.

Αλλα γενικοτερα νομιζω ειναι σε καλο δρομο η σειρα!

Πολύ καλό και το σημερινό.

Επιτέλους προχώρησε η ιστορία με την Τρέισι Στράους και τον Πάρκμαν.

Τον Μοχίντερ μάλλον τον ξεχάσαν. Και κει πρέπει να δούμε που το πάνε.

Το όλο σκηνικό με Σάιλερ και την τράπεζα ήταν πάρα πολύ καλά στημένο και σκηνοθετημένο ακι σίγουρα ήταν αυτό που ανένασε το επεισόδιο.

Αναμένω συνέχεια.

Το όλο σκηνικό με Σάιλερ και την τράπεζα ήταν πάρα πολύ καλά στημένο και σκηνοθετημένο ακι σίγουρα ήταν αυτό που ανένασε το επεισόδιο.

Εμένα βασικά αυτό ήταν που με χάλασε, το άλμα που κάνανε και από εκεί που ο Sylar ήταν ο ίδιος ο διάβολος, ξαφνικά έγινε αρνάκι και απόλυτα συνεργάσιμος, και μάλιστα following orders... :rolleyes:

Εμένα βασικά αυτό ήταν που με χάλασε, το άλμα που κάνανε και από εκεί που ο Sylar ήταν ο ίδιος ο διάβολος, ξαφνικά έγινε αρνάκι και απόλυτα συνεργάσιμος, και μάλιστα following orders... :rolleyes:

Δεν τον λες και αρνακι,αλλωστε αν μπεις στην λογικη του Συλερ ολοι το ιδιο θα καναμε.

Γλυτονουμε την φυλακη και καθε μερα εχουμε μεζεδακια μπροστα μας με νεες δυναμεις ;)

Τρειλερ για το επομενο ειδατε;

sayler με ποδιτσα,ολα τα λεφτα!

Τελικα η

Niki πεθανε ε?

Κριμα...

Και αυτο με τον Parkman τι ηταν παλι?

Θα ζωγραφιζει και αυτος το μελλον?

:wacko:

Ωραιο επεισοδιακι παντως...καλυτερο απο την πρεμιερα.

THE POWER OF FOUR

[sIGPIC][/sIGPIC]