Jump to content

Heroes - Heroes Reborn (NBC)

DesertSMisSRaiN
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Πώς σου ήρθε αυτό;

Όχι, στις 24 ξεκινάει.

Next episode: Four Months Later

Four months after the events of the showdown between Sylar and Peter, new Heroes emerge. These include Blackie, an Irish mobster who is 1,000 years old. Hiro remains in the past, but what will come of this? Someone dies and someone isn't dead. Claire has a boyfriend. New heroes are introduced.

Airs: Monday September 24, 2007

"Our lives are not our own.

From womb to tomb, we are bound to others, past and present.

And by each crime and every kindness, we birth our future."

• Απαντήσεις 1,3χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Δημοφιλείς μέρες

Top Posters In This Topic

Mπα...την άλλη βδομάδα ξεκινάνε όλα

Nαι...εκτός αυτού :p

Ζήτησα από το θείο να μου στείλει τα 2 πρώτα επεισόδια της 1ης σεζόν επειδή δεν το έχω δει καθόλου και ψήθηκα τις τελευταίες μέρες:D, αλλά όπως έψαχνα είδα ότι έχει και έναν πιλότο 1x00.

Ο πιλότος λοιπόν,έχει τίποτα που χρειάζεται να δω,προτού δω τα 2 πρώτα επεισόδια ή και να μην το δω δεν έγινε και τίποτα;..:confused:

όπως έψαχνα είδα ότι έχει και έναν πιλότο 1x00.

Ο πιλότος λοιπόν,έχει τίποτα που χρειάζεται να δω,προτού δω τα 2 πρώτα επεισόδια ή και να μην το δω δεν έγινε και τίποτα;..:confused:

Το 1x00 πιθανότατα αναφέρεται στο unaired pilot. Δηλαδή μια εναλλακτική εκδοχή του κανονικού πιλότου της σειράς (που είναι το 1x01 επεισόδιο).

Αυτό το pilot (1x00) βγήκε για τους σκοπούς της παρουσίασης της σειράς στους υπεύθυνους του καναλιου πριν την επίσημη έναρξη της season. (και φυσικά "διέρρευσε" στο διαδίκτυο). Έχει αξία για ιστορικούς λόγους και συμπεριλαμβάνεται ως extra στο dvd της 1ης season. Σε καμμιά περίπτωση δεν αποτελεί μέρος του continuity της σειράς.

In fact, έχει κάποιες διαφορες από τον κανονικό πιλότο (μια απο αυτές είναι αρκετά σημαντική σχετικά με ένα χαρακτήρα της σειράς και ενδέχεται να σε μπερδέψει). Οπότε δε σου προτείνω να το δεις ακόμα. Ίσως όταν τελειώσεις τη season, από περιέργεια και μόνο.

patch για ελληνικούς υπότιτλους σε: Monkey Island 1 (Special Edition & VGA CD Beta II), Indiana Jones 3 και LOOM, Grim Fandango

Βασικά μπορεί να βρήκες τον πιλότο που κυκλοφόρησε πέρυσι το καλοκαίρι, και είναι σχεδόν ίδιο επεισόδιο με το πρώτο, άρα δεν το βλέπεις.

Το πιο είναι θα το καταλάβεις από τα λεπτά, το unaired pilot είναι 73 λεπτά/.

και όμως ποτέ δεν σκέφτηκαν να το δώσουν για να το δείξουν στα στελέχη της NBC για το ΟΚ και να προχωρήσουν και στα υπόλοιπα ΄λόγω του θέματος Τρομοκρατίας με Άραβες που δείχνει..

Ο tony έχει δίκαιο.

Το είδαμε... το είδαμε... :)

Για πρώτο επεισόδιο θα έλεγα ότι ήταν λίγο... Εντάξει, είχε τις εντάσεις του, αλλά δεν μου άρεσε ο τρόπος που σερβιρίστηκε ξαφνικά η ύπαρξη ενός ιού που σκοτώνει αποκλειστικά τους 'heroes'. Φταίει βέβαια το ότι είχαμε ακούσει διάφορα spoilers κατά το καλοκαίρι, οπότε η αμνησία του Peter δεν μου έκανε εντύπωση - το οποίο προφανώς είναι το cliffhanger του επεισοδίου για το 2x03, καθώς στο επόμενο περιμένουμε μάλλον Nikki Sanders και Sylar :)

EDIT: Το παίρνω πίσω το τελευταίο

για τον Peter

, μόλις είδα το trailer του 2x02: http://www.youtube.com/watch?v=rPfXcPKZnHk

Και ένα λίγο περισσότερο spoiler:

Έχει ήδη ανακοινωθεί ότι ο Kensei ταυτίζεται με τον νέο κακό ονόματι Kane (δείτε εδώ), ο οποίος αν δεν κάνω λάθος είναι αυτός που 1. σκότωσε τον πατέρα του Χίρο 2. βλέπει η Μόλυ 3. έσωσε τον Sylar.

sakis for the masses, θου for the few

Εμένα μου φάνηκε πολυ καλό για αρχή της 2ης season. Μπαίνει σχεδόν κατευθείαν στο θέμα, ορίζει "νέους παίκτες", δίνει δραματικές εξελίξεις και ένα ωραίο τέλος που γεννάει αρκετά ερωτήματα.

Διαφωνώ για την ασθένεια και το ότι το μάθαμε ξαφνικά. Για την ασθένεια ξέρουμε από την 1η season.

Και όπως είδαμε οι "διαλέξεις" του Mοhinder είναι σκόπιμες και αποτελούσαν δόλωμα για να βγάλουν κάποιον από την "εταιρεία" στην επιφάνεια και σε επαφή μαζί τους.

Πολύ ωραία στιγμή όταν

ο Nathan βλέπει το πρόσωπο του Peter στον καθρέφτη πίσω του. Επίσης η στιγμή που σκοτώνεται ο πατέρας του Hiro.

Λίγο με χάλασε η

ιστορία του Hiro, κάπως απλοϊκά δόθηκαν τα πράγματα, και απομυθοποιήθηκαν απότομα ίσως για χάριν του να δοθεί χιουμοριστική διάσταση. Αλλά από την άλλη Shark (βλ. Alias) είναι αυτός και προς το τέλος συνέβησαν διάφορα που δίνουν νέα τροπή στην ιστορία. οπότε από τα επόμενα επεισόδια περιμένω πιο σοβαρή δράση εκεί. Επίσης δε μπορώ να πω ότι ενθουσιάστηκα από τo κλισέ της αμνησίας του Peter -όχι εγώ δε θα δω το trailer της επόμενης εβδομάδας.

Btw, όταν βάζετε spoiler για το επόμενο/α επεισόδιο/α καλό θα είναι να το λέτε ρητά πριν το spoiler και να το διαχωρίζεται από το υπόλοιπο κείμενο. Τα έχουμε ξαναπει αυτά. Άλλο spoiler για το επεισόδιο που παίχτηκε και άλλο το spoiler του τι θα συμβεί παρακάτω.

Δεν έχω καμιά όρεξη να πέφτω σε spoilers του τι θα συμβεί παρακάτω, προσπαθώντας να απαντήσω σε σχολιασμό του τι συνέβη στο πρόσφατο επεισόδιο.

patch για ελληνικούς υπότιτλους σε: Monkey Island 1 (Special Edition & VGA CD Beta II), Indiana Jones 3 και LOOM, Grim Fandango

Αυτό που λες για τα spoilers θα λυνόταν εάν επιτέλους δεν βάζαμε spoilers όταν το επισόδειο έχει προβληθεί. Δεν καταλαβαίνω γιατί πρέπει να κρύβουμε σχόλια σε επισόδεια που έχουμε δει. Αν κάποιος δεν θέλει να διαβάσει επειδή δεν έχει προλάβει να δει ακόμα το επισόδειο, να μην μπαίνει στο thread. Απλό είναι.

Αυτό που λες για τα spoilers θα λυνόταν εάν επιτέλους δεν βάζαμε spoilers όταν το επισόδειο έχει προβληθεί. Δεν καταλαβαίνω γιατί πρέπει να κρύβουμε σχόλια σε επισόδεια που έχουμε δει. Αν κάποιος δεν θέλει να διαβάσει επειδή δεν έχει προλάβει να δει ακόμα το επισόδειο, να μην μπαίνει στο thread. Απλό είναι.

Για να γίνει αυτό θα πρέπει να υπάρχει σχετικός κανόνας ή έστω μια αλλαγή "γραμμής" από τους moderators του site (+ σαφής προειδοποίηση στο τίτλο του topic ή/και στο αρχικό post). Δε νομίζω ότι είναι εύκολο να αλλάξει η υπάρχουσα πολιτική ούτε είμαι σίγουρος πως είναι πολλοί που θέλουν να αλλάξει. Στο greektvsubs πχ υπάρχει αυτό που αναφέρεις, αλλά βέβαια άλλο site, δική τους πολιτική....

Σε καμμιά περίπτωση δεν συμφωνώ με το όποιος δε θέλει να διαβάσει spoilers να μη μπαίνει στο Thread, χωρίς καμμιά άλλη προειδοποίηση. Υπάρχουν άτομα που ακόμα δεν έχουν αρχίσει τη σειρά και μπαίνουν για γενικές πληροφορίες, ή θέλουν να γράψουν κάτι σχετικό με τη σειρά (dvd, interviews, cast related) χωρίς να θέλουν να φάνε κατάμουτρα spoiler, ή θέλουν να μάθουν πληροφορίες για υπότιτλους, πότε βγαίνει το καθε επεισόδιο κλπ).

Τέλος σε κάθε περίπτωση, τα spoilers πρέπει να παραμένουν για εξελίξεις/φήμες για μελλοντικά επεισόδια.

Με χάλασε τρομερά το superboy.

Ξέμειναν από φαντασία;

Χάθηκε να τον κάνουν κάτι άλλο;

Τρελό τελικά ε, ο πατέρας του Hiro εξιστορούσε στο Hiro, τις ηρωικές πράξεις του ίδιου του Hiro!

...

Πάνω κατω το έχουμε συμφωνήσει μεταξύ μας. Να βάζουμε spoiler για 2-3 μέρες από τη προηβολή του επεισοδίου ώστε να έχει χρόνο να το δει ο καθένας.

Eγώ προσωπικά διαφωνώ, πάντως.

Τα spoilers είναι για ακριβώς αυτό το λόγο: Για αυτούς που δεν τα έχουν δει, ασχέτως με το πόσες μέρες έχουν περάσει.

Δεν είναι και τόσο δύσκολο από τα συμφραζόμενα και αυτά που ακολουθούν ή προηγούνται του spoiler tag να καταλάβει κανείς αν πρόκειται για spoiler του επεισοδίου που μόλις προβλήθηκε ή για μελλοντικό.

Άλλωστε τα περισσότερα σχόλια γενικότερα είναι του τύπου "γαμάτο το επεισόδιο", "χαμός γίνεται", οπότε δε νομίζω πως υπάρχει πρόβλημα.

Η μόνη λύση για όσους δε θέλουν spoilers είναι να γίνει αυτό που έγινε και με το Lost. Δηλαδή Lost: Επεισόδια ABC και Lost: Επεισόδια της ΕΡΤ, αλλά νομίζω πως είναι απόλυτα κατανοητό πως δε γίνεται αυτό να γίνει για όλες τις σειρές και ίσως ακόμα και αυτό να μην εξυπηρετεί.

Υπέρ των spoiler.

Από την μία προστατεύεις όποιον μπει τυχαία ή θέλει απλώς να συμμετέχει στην κουβέντα και στον ενθουσιασμό της σειράς ενώ από την άλλη κλικάρεις και μαθάίνεις πραγματικά συνταρακτικά πράγματα όπως

είδες πόσο εύκολο είναι να κλικάρεις;

Αυτή είναι η γνώμη μου.

Και μαζί με το lost το heroes είναι o μόνος λόγος που βλέπω τηλεόραση.:ninja:

Δε νομίζω οτι τα περισσότερα σχόλια είναι του τύπου «ουαου,γαματο,χαμος». Όπως έχεις δει, γίνεται πολύ ωραίος σχολιασμός των εξελίξεων.

Συμφωνώ με τον Bayern7.

[sIGPIC][/sIGPIC]

Δε νομίζω οτι τα περισσότερα σχόλια είναι του τύπου «ουαου,γαματο,χαμος». Όπως έχεις δει, γίνεται πολύ ωραίος σχολιασμός των εξελίξεων.

Συμφωνώ με τον Bayern7.

Δε μίλησα αποκλειστικά γι'αυτό το thread, αλλά γενικότερα.

Eγώ προσωπικά διαφωνώ, πάντως.

Τα spoilers είναι για ακριβώς αυτό το λόγο: Για αυτούς που δεν τα έχουν δει, ασχέτως με το πόσες μέρες έχουν περάσει.

ok. Υπερ των spoilers. Προσωπικά δε με χαλάει να βάζω tags.

Δεν είναι και τόσο δύσκολο από τα συμφραζόμενα και αυτά που ακολουθούν ή προηγούνται του spoiler tag να καταλάβει κανείς αν πρόκειται για spoiler του επεισοδίου που μόλις προβλήθηκε ή για μελλοντικό.

Εδω ωστόσο διαφωνώ. (Και ήταν και η αφορμή του post που έκανα). Σε κάποια post είναι δύσκολο ή ασαφές. Ειδικα όταν τα δύο είδη μπαίνουν στην ίδια παράγραφο συνεχόμενα. Τώρα αν χρειάζεται να διαβάζουμε και να ξαναδιαβάζουμε το κάθε post, τι προηγείται (λογικό) και τι έπεται (και τι μπορεί να υποννοεί κάποιος με το "πιο spoiler από τα υπόλοιπα") για να αποφανθούμε αν θα μας χαλάσει ή όχι αυτό που θα αποκαλύψουμε, δεν μπορώ να πω ότι είμαι ο καλύτερος οπαδός αυτής της λογικής...