Mercyful_Fate Δημ. October 17, 2007 Κοινοποίηση Δημ. October 17, 2007 Για τον Σάιλερ τί γνώμη έχετε? Γιατί είναι normal? Λέτε να έχασε οριστικά τις δυνάμεις του? Όχι, ίσα ίσα. Νομίζω έχει φανεί πολύ ξεκάθαρα ότι θα προσπαθήσει να πάρει τις δυνάμεις του πίσω (ή μάλλον καλύτερα, να βρει καινούργιες δυνάμεις). Μπορεί να έχει μια προσωρινή... "ανικανότητα" :p , αλλά οι προθέσεις του είναι σίγουρα ίδιες (μη ξεχνάμε άλλωστε πως καλά καλά δεν ξεκίνησε η σεζόν και έχει κάνει ήδη δύο φόνους). Παράθεση CheckThisOut: http://check-this-out.net Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mcDim Δημ. October 17, 2007 Κοινοποίηση Δημ. October 17, 2007 α) Τα συζυγικά καυγαδάκια Σουρές και μπάτσου έχουν πολύ πλάκα. β) Έχω την εντύπωση ότι οι νέοι χαρακτήρες υπάρχουν για να πάρει καμιά καλή δύναμη ο Sylar... και αν πάρει της Μεξικάνας... τον π. γ) Η Claire είναι μούρη κ να την αφήσει ο superman ήσυχη. δ) Καλούτσικο επεισόδιο, αλλά μας έχουν αφήσει ξεκρέμαστους με διάφορα θέματα τα οποία το καλό που τους θέλω να τα δείξουν στο επόμενο (αλλιώς θα πάω εκεί). Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
minovg Δημ. October 17, 2007 Κοινοποίηση Δημ. October 17, 2007 Ερώτηση κρίσεως: Αυτή η Claire όμορφο κοριτσάκι δεν λέω... αλλά για τον Θεό, ΠΟΣΟ ΚΟΝΤΗ ΕΙΝΑΙ; Στην φάση που έβγαινε από το σπίτι και πέρασε δίπλα από το γραμματοκιβώτιο, φαινόταν να έχει το ίδιο ύψος περίπου! :X Όντως το παρατήρησα και εγώ αλλά σε σχέση με τον σούπερμαν, που δε φαίνεται δα να είναι και κανάς δίμετρος... 1,5κεφάλι διαφορά έχουν. :eek: Πάρα πολύ κοντή πρέπει να είναι... http://img141.imageshack.us/img141/5765/bscap0003eg5.jpg http://img141.imageshack.us/img141/1132/bscap0006eu1.jpg http://img81.imageshack.us/img81/6550/bscap0011zb3.jpg Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Mercyful_Fate Δημ. October 18, 2007 Κοινοποίηση Δημ. October 18, 2007 1.55m σύμφωνα με το imdb. Παράθεση CheckThisOut: http://check-this-out.net Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
stroggoff Δημ. October 18, 2007 Κοινοποίηση Δημ. October 18, 2007 Πέρσυ με τον Zak δεν φαινόταν τόση διαφορά ή είναι ιδέα μου; Παράθεση patch για ελληνικούς υπότιτλους σε: Monkey Island 1 (Special Edition & VGA CD Beta II), Indiana Jones 3 και LOOM, Grim Fandango Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Totos Δημ. October 18, 2007 Κοινοποίηση Δημ. October 18, 2007 Πάντως δεν κόντινε τώρα! Μάλλον κι αυτός δεν ήταν κανένας Μάικλ Τζόρταν... Εν το μεταξύ... τί χαζό περπάτημα είναι ρε παιδιά αυτό? Λες και είναι στην παρέλαση...Ειδικά στη φάση εκεί στην τρίτη φωτό,αν το δείτε στο βιντεο... Παράθεση no sig... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
slide13 Δημ. October 18, 2007 Κοινοποίηση Δημ. October 18, 2007 Ε μα, πες το ψεματα!:p Προσωπικα μ'εκνευριζει πολυ, ειδικα στις "I just wanna live a normal life" σκηνες, το χ*ζει στο συναισθηματισμο, νομιζοντας οτι ειναι καμια ηθοποιαρα.. Οκ, τερμα το φτυαρισμα..:p Εχω αρχισει να βαριεμαι με τον Χιρο, αντε να γυρισει.. Mε τους Μπενετ το ιδιο.. Και τι ειναι πια αυτο με την Μολυ;..μιλαει με μια ωριμοτητα λες και ειναι 40 χρονια μεγαλυτερη.. Ενας Kane που λεγαμε πριν αρχισει η 2η season, ειναι ο μπαμπας του λουκουμαδομπατσου; Sylar οπως παντα γαματος!:respect::D Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Tzitzikos the cat.!. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
hostolis Δημ. October 18, 2007 Κοινοποίηση Δημ. October 18, 2007 Ναι, ο μπαμπάς του είναι. Να δείτε που αυτή που είναι δίπλα του στη φωτό θα είναι και η μάνα του νέου γκόμενου της claire :p Αλήθεια, γιατί έχει την ίδια δύναμη με τον άλλο τον Πετρέλη; Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
stroggoff Δημ. October 18, 2007 Κοινοποίηση Δημ. October 18, 2007 Αλήθεια, γιατί έχει την ίδια δύναμη με τον άλλο τον Πετρέλη; Για τον ίδιο λόγο που και ο Kensei έχει ίδια δύναμη με την Claire. Υπάρχουν πολλοί που έχουν την ίδια δύναμη. Παράθεση patch για ελληνικούς υπότιτλους σε: Monkey Island 1 (Special Edition & VGA CD Beta II), Indiana Jones 3 και LOOM, Grim Fandango Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
hostolis Δημ. October 18, 2007 Κοινοποίηση Δημ. October 18, 2007 Πέρα απο αυτά τα 2 ζευγάρια δε μου έρχεται κάποιος άλλος στο μυαλό.. Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Totos Δημ. October 19, 2007 Κοινοποίηση Δημ. October 19, 2007 Υπάρχουν όμως ζευγάρια με παρόμοια. Peter-Sylar Αυτή η μαύρη με τις κινήσεις του Smackdown ( η ξαδέρφη του μικρού ) - Η σερβιτόρα στο περσινό που είχε αυτό το κάτι με τον Hiro. Παράθεση no sig... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Demis_CY Δημ. October 19, 2007 Κοινοποίηση Δημ. October 19, 2007 το μόνο που με κάνει να δώ το 5ο επεισόδιο είναι το θέμα του πατέρα του αστυνομικού.. κατα τα άλλα είμαι απογοητευμένος με την φετινή σεζόν.. Παράθεση Instagram : http://www.instagram.com/demiscy[/url] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Sheik Δημ. October 19, 2007 Κοινοποίηση Δημ. October 19, 2007 Στο tv.com παντως τα επεισοδια της 2ης σαιζον ειναι ολα κατω απο το 9,τη στιγμη που δεν υπηρχε ουτε ενα στη 1η σαιζον. Εχω δει μονο τα πρωτα 2 της δευτερης μεχρι τωρα(τα αλλα θα τα δω καποια στιγμη μαζεμενα) αλλα απο αυτα τα 2 δεν ενθουσιαστηκα καθολου.Αντιθετως... Παράθεση From the dawn of our species, Man has been blessed with curiosity. Our most precious gift, without exception, is the desire to know more - to look beyond what is accepted as the truth and to imagine what is possible. --Alvar Hanso-- Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Totos Δημ. October 19, 2007 Κοινοποίηση Δημ. October 19, 2007 Στο καλό σταμάτησες! Τα δύο πρώτα ήταν όντως χάλια. Το τρίτο θα σου αρέσει πιο πολύ πιστεύω ( όταν το δεις ) Έχει βγει τρέιλερ για το 5? Παράθεση no sig... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
DesertSMisSRaiN Δημ. October 21, 2007 Author Κοινοποίηση Δημ. October 21, 2007 Στο αυριανό επεισόδιο προστίθεται (επιτέλους!!) και μια νέα ηρωίδα την οποία υποδύεται η τέως Veronica Mars - Kristen Bell (aka η μελλοντική μου σύζυγος :love: :love: :p). Επιτέλους ένας ακόμα λόγος για να βλέπει κανείς την υποτονική δεύτερη σεζόν!! :up: (PS: WE WANT SYLAR BACK IN ACTION!) Παράθεση "Our lives are not our own. From womb to tomb, we are bound to others, past and present. And by each crime and every kindness, we birth our future." Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ALekz182 Δημ. October 21, 2007 Κοινοποίηση Δημ. October 21, 2007 Το εξάλεπτο τρέιλερ που κυκλοφορεί στο youtube το έιδε κανείς?Πολλά υποσχόμενο το νέο επεισόδιο... η μελλοντική μου σύζυγος:what: Desert,ιν γιορ ντριμς.Sylar ate your brain?:p Παράθεση http://img369.imageshack.us/img369/9788/n222800402208886943te9.jpg Sleepless Degenerate Drunk. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Totos Δημ. October 22, 2007 Κοινοποίηση Δημ. October 22, 2007 Καλό είναι αλλά όλες οι σκηνές κόβονται πάνω στο καλό! Παράθεση no sig... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
DesertSMisSRaiN Δημ. October 22, 2007 Author Κοινοποίηση Δημ. October 22, 2007 :what: Desert,ιν γιορ ντριμς.Sylar ate your brain?:p :p:p Πρόσεχε πως μιλάς! Μιλάμε για κατά το ήμισυ τελειωμένη υπόθεση - εγώ θέλω!! :p:p Nope. Kristen stole my heart :love: Παράθεση "Our lives are not our own. From womb to tomb, we are bound to others, past and present. And by each crime and every kindness, we birth our future." Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Xourxoulitsos Δημ. October 22, 2007 Κοινοποίηση Δημ. October 22, 2007 Nope. Kristen stole my heart Δε σου κλέβει και τα kidneys να ησυχάσουμε; Παράθεση http://img515.imageshack.us/img515/4932/moodswf6.jpg Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
NICK2004 Δημ. October 23, 2007 Κοινοποίηση Δημ. October 23, 2007 φοβερο επεισοδιο το 5ο... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Lerris Δημ. October 24, 2007 Κοινοποίηση Δημ. October 24, 2007 φοβερο επεισοδιο το 5ο... Όντως, το καλύτερο της σαιζόν μέχρι στιγμής. Επιτέλους έτρεξε γρήγορα η ροή, περιείχε δράση κ έντονους ρυθμούς! Μακάρι να συνεχίσει έτσι η σαιζόν! Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] "To Be or Not to Be a Snarf"? That's the real question! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Demis_CY Δημ. October 24, 2007 Κοινοποίηση Δημ. October 24, 2007 πράγματι.. επίσης τώρα που το σκέφτομαι έπρεπε η πρεμιέρα να ήταν 2ωρη και πιο fast-paced.. Παράθεση Instagram : http://www.instagram.com/demiscy[/url] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Dead Angel Δημ. October 30, 2007 Κοινοποίηση Δημ. October 30, 2007 πως και βγηκε τοσο γρηγορα το επεισοδιο ρε σεις? σημερα το βραδυ δεν επαιζε κανονικα? Παράθεση My Blog | Twitter Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ALekz182 Δημ. October 30, 2007 Κοινοποίηση Δημ. October 30, 2007 πως και βγηκε τοσο γρηγορα το επεισοδιο ρε σεις? σημερα το βραδυ δεν επαιζε κανονικα? Εμμ!Φοιτητής δε δηλώνεις κ εσύ?Εχεις χάσει τις μέρες λίγο εεε?:p Σήμερα είναι Τρίτη Μαν!Κάθε Δευτέρα βγαίνει. Υ.γ. Ωραίο το νέο επεισόδειο?Αν και είμαι πτώμα λέει να το βάλω σήμερα? Παράθεση http://img369.imageshack.us/img369/9788/n222800402208886943te9.jpg Sleepless Degenerate Drunk. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
stroggoff Δημ. October 30, 2007 Κοινοποίηση Δημ. October 30, 2007 Είναι ωραίο επεισόδιο. Η σειρά έχει αρχίσει να παίρνει φόρα στα πρόσφατα επεισόδια. Το συγκεκριμένο θυμίζει αρκετά τις παλιές εποχές Heroes (εννοώ το πρώτο κομμάτι της πρώτης season). Ειδικά το cliffhanger του. Παράθεση patch για ελληνικούς υπότιτλους σε: Monkey Island 1 (Special Edition & VGA CD Beta II), Indiana Jones 3 και LOOM, Grim Fandango Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts