Jump to content

Μουντομπάσκετ 2006: Η Ελλάδα δευτεραθλήτρια κόσμου!!!

achileas
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Το μουντιαλ τελειωσε χωρις τη συμετοχη της Ελλαδας.

Στο μουντομπασκετ που ερχεται ομως ηΕλλαδα ειναι απο τα φαβορι.

Για μενα φαβορι εκτος της Ελλαδας ειναι Ρωσια,Αμερικη και Ισπανια.

Ποια ειναι η αποψη σας?

Ω ξειν' αγγελλειν Λακεδαιμονιοις οτι τηδε κειμεθα τοις κεινων ρημασι πειθομενοι.

• Απαντήσεις 1,4χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Ας μη ξεχναμε και τη Λιθουανια, ισως και τη Γερμανια ;)

Λιθουανια μπορει να φτασει ως καπου.

Αλλα Γερμανια μονο με Νοβιτσκι δε νομιζω.

Χρειαζεται βοηθειες.

Ω ξειν' αγγελλειν Λακεδαιμονιοις οτι τηδε κειμεθα τοις κεινων ρημασι πειθομενοι.

φετος ειδα πολυ προσγειωμενους τους αμερικανους και με καλους παιχτες θα δειξει παντως ελπιζω αυη την φορα να εχουμε μια ωραια διοργανωση

αμερική,λιθουανία,αργεντινή,ρωσία,ελλάδα

οι ισπανοί είναι οι κλασικοί loosers σε όλα τα αθλήματα...

εμάς μας κόβω για τέταρτους-πέμπτους αν πάνε όλα καλά

defy+

LG G2

XZ1

Poco F2 pro

ego paidia mas vlepo mesa stin proti 4rada an OLA pne kala....

I ameriki pote den ixe OMADA...panta ixe PAIKTES alla POTE omada(mono se 1-2 periptosis kai to pire tote)

I argentini exi episis kali omada

I rossia kai afti exi kali omada

I li8ouania einai episis ypologisimi dynami

TIN GERMANIA DEN TIN KSEGRAFIS POTE....afou exei 2-3 kalous paiktes kai ton MEGALO NOWITZKI(gia mena o koryfeos anerxomenos-exi na prosferi polla akoma- basketballistas)

I ispania einai miipologisimi afou oi alles omades einai kata poly kalyteres....

I gallia einai episis kali omada me ton Ricadeau kai tous Gelabale bros.

apo kei kai pera asta na pane!

I ELLADA EXEI POLY KALOUS PAIKTES KAI PISTEVO OTI EINAI ENA APO TA FAVOURITES GIA TO MOUNTOBASKET....TORA AN PROSGIO8OUN KAI GINOUN OMADA KAI EXOUN KAI LIGI TYXI....TO VLEPO API8ANO NA TO XASOUME!

PROUD ARSENAL FAN

http://images.skysports.com/images/badges/100x100/3.gif

pote arxizei to mundobasket mias kai to fere i kouventa?

to vrika telika: Mundobasket 2006 (Japan) 19 Αυγούστου - 3 Σεπτεμβρίου

PROUD ARSENAL FAN

OI OMILOI ANAKOINO8IKAN:

Group A

Serbia/Montenegro

Nigeria

Venezuela

Lebanon

Argentina

France

Group B

Angola

Panama

Spain

New Zealand

Germany

Japan

Group C

Brazil

Australia

Turkey

Lithuania

Qatar

Greece

Group D

Slovenia

Senegale

Puerto Rico

USA

China

Italy

PROUD ARSENAL FAN

stin fetini omada ton USA simetexi o LeBron James kai o Kobe Bryant!

ara 8a exoun aksiomaxo synolo....

PROUD ARSENAL FAN

Ό,τι έχουν το περισσότερο ταλέντο οι Αμερικάνοι δεν υπάρχει αμφιβολία για μένα. Το θέμα είναι πόσο καιρό έχουν αυτοί οι παίκτες να δέσουν μεταξύ τους, να γίνουν ομάδα. Μπορεί το '94 (την ομάδα του 1992 την αφήνω έξω γιατί ήταν η ενσάρκωση της μπασκετικής τελειότητας) να ήταν αρκετό να μαζέψουν κάποιους από τους καλύτερους του ΝΒΑ και να τους κερδίσουν όλους άνετα αλλά σήμερα δεν ισχύει αυτό. Το στραπάτσο στην Ολυμπιάδα της Αθήνας προφανώς τους πείραξε γι' αυτο και στέλνουν κορυφαίους παίκτες σε Παγκόσμιο (κάτι που το 2002 δεν είχαν κάνει) αλλά και πάλι δεν ξέρω τί περιθώριο είχαν να μάθουν να παίζουν σαν ομάδα. Ίδωμεν...

Για την Ελλάδα εγώ είμαι πολύ αισιόδοξος. Είναι η περσινή ομάδα σύν το Σχορτσιανίτη και με τους Σπανούλη & Βασιλοπουλο πολύ βελτιωμένους και εμπειρότερους. Αν δεν μπούμε τετράδα θα απογοητευθώ ελαφρώς.

Φαβορί για εμένα: Αργεντινή, ΗΠΑ, Ισπανία, Γαλλία και Ελλάδα.

-Candygram.

-Candygram, my foot. You get out of here before I call the police. You're the shark, and you know it.

-Wait. I-I'm only a dolphin, ma'am.

Για την Ελλάδα εγώ είμαι πολύ αισιόδοξος. Είναι η περσινή ομάδα σύν το Σχορτσιανίτη και με τους Σπανούλη & Βασιλοπουλο πολύ βελτιωμένους και εμπειρότερους. Αν δεν μπούμε τετράδα θα απογοητευθώ ελαφρώς.

Φαβορί για εμένα: Αργεντινή, ΗΠΑ, Ισπανία, Γαλλία και Ελλάδα.

ακόμη δεν έχει γίνει η επιλογή των 12;)

στους 18 είμαστε τώρα

defy+

LG G2

XZ1

Poco F2 pro

δεν λεω οτι θα το παρουμε αλλα ειμαι σιγουρος οτι θα παμε τελικο πονταρετε λεφτα στην ελλαδα... μου φενεται οτι παλι θα ξελαριγκιασουμε με την επιτυχια που θα κανουμε...

αμερική,λιθουανία,αργεντινή,ρωσία,ελλάδα

οι ισπανοί είναι οι κλασικοί loosers σε όλα τα αθλήματα...

εμάς μας κόβω για τέταρτους-πέμπτους αν πάνε όλα καλά

θα συμφωνήσω αν και πιστεύω (και ελπίζω:p ) ότι οι Έλληνες μπορούν να είναι ελάχιστα πιο πάνω:)

Kobe Bryant e3w. Kalo kai kako.

NEC DB2000 (1999), Nokia 3210 (2000), EricssonR320s (2001), Ericsson T65 (2002), Nokia 6600 (2003), Palm Treo650 (2005), iPhone (2007), HTC Hero (2009), Samsung Galaxy Mini (2010), iPad (2010), Samsung Omnia W (2011), Samsung Galaxy Note (2012), iPad Air (2014), Samsung Galaxy Note 3 (2014), OnePlus 2 (2015), Meizu M5 Note (2017), Samsung Note 8 (2017), iPad 6 (2018)...

http://www.everythingaboutebooks.com

stin fetini omada ton USA simetexi o LeBron James kai o Kobe Bryant!

ara 8a exoun aksiomaxo synolo....

Ο Kobe Bryant ανακοίνωσε πως δε θα συμμετάσχει στο Μουντομπάσκετ.

Προβλέψεις δεν είμαι σε θέση να κάνω.

Ελπίζω πάντως να επιλεχθεί τελικά ο Κυρίτσης στη θέση του Βασιλόπουλου,ο οποίος δεν βλέπω πως ακριβώς μπορεί να βοηθήσει την ομάδα...

ακόμη δεν έχει γίνει η επιλογή των 12;)

στους 18 είμαστε τώρα

To ξέρω αλλά λογικά αυτούς θα τους πάρει. Για το Σπανούλη δε συζητάμε, ο Βασιλόπουλος ήταν και πέρσι (και δεν πρόσεξα να γεμίσαμε ποιοτικά τριάρια στο μεταξύ ώστε να περισσεύει τώρα) και ο Σχορτσιανίτης έκανε καλή χρονιά και μπορεί να βοηθήσει πολύ. Νομίζω ότι θα είναι πολυ χρήσιμη προσθήκη στην ομάδα σαν μια ακόμα εναλλακτική κοντά στο καλάθι.

ΥΓ. Πέρα από την κακή είδηση για τον Κόμπυ, στο λινκ που δίνει ο BestMan αναφέρεται κάτι πολύ ενδιαφέρον που δεν ήξερα: οι Αμερικάνοι μιλούν για Team USA 2006-08, δηλαδή ο ίδιος κορμός παικτών θα παίξει μαζί για τρία χρόνια. Να δούμε πως θα πάει το πείραμα, και πότε οι Αμερικάνοι θα αποφασίσουν ότι η ομάδα τους πρέπει να οργανωθεί όπως ακριβώς και οι υπόλοιπες εθνικές αν θέλουν να είναι στην κορυφή.

-Candygram.

-Candygram, my foot. You get out of here before I call the police. You're the shark, and you know it.

-Wait. I-I'm only a dolphin, ma'am.

To ξέρω αλλά λογικά αυτούς θα τους πάρει. Για το Σπανούλη δε συζητάμε, ο Βασιλόπουλος ήταν και πέρσι (και δεν πρόσεξα να γεμίσαμε ποιοτικά τριάρια στο μεταξύ ώστε να περισσεύει τώρα) και ο Σχορτσιανίτης έκανε καλή χρονιά και μπορεί να βοηθήσει πολύ. Νομίζω ότι θα είναι πολυ χρήσιμη προσθήκη στην ομάδα σαν μια ακόμα εναλλακτική κοντά στο καλάθι.

Ο παίκτης του Ολυμπιακού είναι καλός στα ριμπάουντ και στην άμυνα.Ποτέ δεν υπήρξε καλός στο σκοράρισμα.

Για τα ριμπάουντ και την άμυνα έχουμε πολλούς καλύτερους forward,όπως ο Κακιούζης,ο Ντικούδης,ο Φώτσης και ο Τσαρτσαρής.

Ο Βασιλόπουλος είναι λοιπόν περιττός.

Γι'αυτό και θα προτιμούσα να πάρει τη θέση του ένας παίκτης με ηγετικότερα προσόντα και καλύτερες επιδόσεις στην επίθεση,όπως είναι ο Αλέξης Κυρίτσης.

Εγώ, κατα την γνώμη μου, πιστεύω πως η Ελλαδάρα μας θα είναι μες την τετράδα!!!

Στοιχηματικά αν το δει κάποιος η αμερική είναι το super φαβορί....νομίζω ότι η αργεντινή είναι επίσης εκ των φαβορί....

Η Αργεντινη δε νομιζω και δευτερο συνεχομενο τιτλο.

ρίξαμε 30 πόντους στον Καναδά και 21 στην Ιταλία:food::baby::what:

αρχίστε όλοι να φτύνετε μην τους ματιάξει κανένας και έχουμε κανα τραυματισμό:!:

defy+

LG G2

XZ1

Poco F2 pro

Επισκέπτης
This topic is now closed to further replies.
 Κοινοποίηση

• Create New...