sonymobby Δημ. February 22, 2005 Κοινοποίηση Δημ. February 22, 2005 Poia Sony na dialexw? Thn DSC-P200 me 7.2MP! h thn DSC-W1 me ta 5.1MP? Paidia ti memory stick pairnoun, duo h pro? Poia na agorasw? Paidia sas euxaristw gia tis apantiseis sas! Katarxas den me endiaferei h timh aepeidh tha thn parw apo asia. Kai deutero oti kai na mou pou ta film einai ta kalytera. Giati to lew auto? Epeidh eida mia photo ths DSC-W1 sta 5MP kai den mou arese. Twn kanonikwn einai pio kathares. Tespa prepei na parw mia digital! Poia na dialexw? Tha hthela mia pio katharh apanthsh, gia na mporesw na dialexw! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Gary Kokkin Δημ. February 23, 2005 Κοινοποίηση Δημ. February 23, 2005 .....Για παράδειγμα η Canon G5, στα 5ΜΡ παρουσιάζει πολύ περισσότερο θόρυβο από την διάδοχό της, την G6 στα 7 ΜΡ, παρόλου που οι διαστάσεις των αισθητήρων είναι περίπου ίδιες. Συμπέρασμα: ως νεότερο μοντέλο η G6 έχει πιο καλό αισθητήρα και λιγότερο θόρυβο, παρόλο που "στριμώχτηκαν" 7 ΜΡ σε ίδια διάσταση με τα 5 της G5..... ......Σε άλλες περιπτώσεις πάντως, συμφωνώ κι εγώ ότι τα πολλά ΜΡ δεν σημαίνουν και καλύτερες φωτογραφίες, λόγω του μεγαλύτερου θορύβου. Εγώ δεν θα συμφωνούσα ούτε για την Canon που ανέφερες .Ολη αυτή η α' γενιά των μηχανών 7,2MP σε όλες τις εταιρίες είναι "προβληματική" ,εκτός αν ενδιαφέρει κάποιον τόσο η "μεγαλύτερη" διάσταση εκτύπωσης φωτογραφιών σε σχέση με μια 5MP Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
aimilios Δημ. February 23, 2005 Κοινοποίηση Δημ. February 23, 2005 Η Olympus μ-mini σε καινούργια χρωματάκια (τώρα ονομάζεται S). Link εδω. Ωπα! Είναι και στα 5 Mpixel! :yahoo: Παράθεση Samsung Galaxy A52s 5G (SM-A5288/DS) Samsung Galaxy Watch5 Pro (SM-R920) ★ ★ ★ ★ ★ ★ ★ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sonymobby Δημ. February 23, 2005 Κοινοποίηση Δημ. February 23, 2005 Paidia pia einai h diafora ths sony DSC-T3 kai ths sony DSC-T33 kai giati einai toso akrives? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
klainmein Δημ. February 23, 2005 Κοινοποίηση Δημ. February 23, 2005 file egw phra thn kodak CX7525 sta 5Mp,3x optiko 5pshfiako me 234E ta xristougenna kai eimai polu eyxaristhmenos.bebaia dn exei epanafortizomenes mpataries...gia ta leyta ths pantws einai mia xara!pairnei kai SD = polu fthines (phra mia 512MB 58E apo plaisio pali kai xwraei 330 fwtos sta 5MP= ~deka film 36aria! :P).kai twra me tis ekptwseis mporei na exoun akomh ligotera leyta!kai mhn akousw tipota gia poiothta kataskeyhs klp..oute sta bouna tha trexw,oute epaggelmatias eimai...entelws erasitexnika asxoloumai,opws kai oi perissoteroi nomizw! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
thantrantas Δημ. February 26, 2005 Κοινοποίηση Δημ. February 26, 2005 @sonymobby Exw tin T3 kai eimai polu ikanopoiimenos me mono parapono to flash pou isterei ligo. Oson afora tin T33 einai ligaki pio kompsi me pio stroggiles gwnies kai se diafora xrwmata. Apo kei kai pera kamia diafora. Oson afora tin timi, Sony einai kai plirwneis to onoma. Pantos kai oi dio iparxoun sto Ebay me 300 euro Παράθεση 'Greed, for lack of a better word... is good!' Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sonymobby Δημ. February 26, 2005 Κοινοποίηση Δημ. February 26, 2005 Plirwneis omws quality? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
topman Δημ. February 28, 2005 Κοινοποίηση Δημ. February 28, 2005 Παιδιά μια ερώτηση... Ενδιαφέρομαι για μία διπλή αγορά (ψηφιακή και camera) Αυτά που έχω στο μυαλό είναι για τη μεν πρώτη κάτι ανάμεσα σε KONICA MINOLTA Dimage E50 και PENTAX Optio s5i και για τη δεύτερη την JVC MiniDV GR D73E ή την Canon MiniDV MV750i. Κανείς που έχει πληροφορίες ή τυγχάνει κάτοχος; Ευχαριστώ. Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC]....a dozen summers against the world.... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
iNCubO Δημ. March 13, 2005 Κοινοποίηση Δημ. March 13, 2005 http://www.crypto.gr/gr/dc610.htm Την έχει κανείς;Γνώμες; Η τιμή της στο εμπόριο κυμαίνεται από 120€ εώς 150€ στο εμπόριο και φαίνεται μια καλή λύση ( είναι και εγχώριο προϊόν :P) Παράθεση Μεταφορές χρημάτων στο εξωτερικό - www.transfermoney.gr Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sculper Δημ. March 13, 2005 Κοινοποίηση Δημ. March 13, 2005 Olympus Camedia C-60 Zoom Olympus Camedia C-765 Ultra Zoom Digital Camera Olympus Mju Digital 500 Digital Camera Nikon CoolPix 5200 Digital Camera Canon Powershot A95 Digital Camera Canon IXUS i5 Digital Camera (Blue) Canon IXUS 700 Digital Camera Coolpix 5900 Coolpix 7600 paidia help...........poia apo autes 8a pernate...8elo na bgazei kales foto to bradu...na exei grhgorh estiash...oxi na pato koumpi kai na trabo auto pou yparxei meta apo 5sec kai na exei aksioprepes video Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Sotris Δημ. March 14, 2005 Κοινοποίηση Δημ. March 14, 2005 Εγω μολις αγορασα την Fujifilm F-810 και ειμαι απολυτος ικανοποιημενος. Για δες τη και αυτη. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
SakisPlayer Δημ. March 15, 2005 Κοινοποίηση Δημ. March 15, 2005 Λέω να φύγω πια απο το φίλμ και να πάρω την EOS1D MarkII. Τι λέτε, τι γνωρίζετε; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ibaxevan Δημ. March 15, 2005 Κοινοποίηση Δημ. March 15, 2005 Λέω να φύγω πια απο το φίλμ και να πάρω την EOS1D MarkII. Τι λέτε, τι γνωρίζετε; Η μηχανή είναι απλά τέλεια! Βέβαια, και αρκετά ακριβή. Υπάρχει κάποιος ιδιαίτερος λόγος που θέλεις την συγκεκριμένη μηχανή (πχ. επαγγελματίας); Γιατί δεν κοιτάς την μικρότερη 20d που για τα λεφτά της είναι best buy; Έχει περίπου 1400 ευρώ ενώ η Mark II 4300! Η διαφορά είναι μεγάλη, ενώ η διαφορά στην ποιότητα φωτογραφίας είναι μικρή. Βέβαια, αν το έχεις αποφασίσει, απλά καλορίζικη και καλές φωτογραφίες! Παράθεση προγράμματα & παιχνίδια για P910i wallpapers & screensavers για P910i Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
SakisPlayer Δημ. March 15, 2005 Κοινοποίηση Δημ. March 15, 2005 Δεν ήξερα για την 20D. Πάω ευθείς αμέσως για να την ψάξω στο διαδύκτιο. Εχω όμως ήδη μια c.flash 1 giga. Η 20D,παίρνει c.f; (ειμαι φωτογράφος) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
SakisPlayer Δημ. March 15, 2005 Κοινοποίηση Δημ. March 15, 2005 Oλοκλήρωσα την ανάγνωση της παρουσίασης της μηχανής. Με έπεισε αρκετά. Φαίνεται άκρως επαρκής ακόμα και για επαγγελματική δουλειά. Εαν όμως πάρω επιδότηση για επιχείρηση, θα αγοράσω την EOS1D MarkII. Αν όμως πληρώσω απο την τσέπη μου, θα αγοράσω την πολύ καλή μηχανή που μου προτείνεις. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
crazy_4 Δημ. March 15, 2005 Κοινοποίηση Δημ. March 15, 2005 Ένας φίλος έχει ένα πρόβλημα με την φωτογραφική του μηχανή. Βγαζει φωτογραφίες και βίντεο και δεν μπορεί να τις δει όλες στον υπολογιστή του. Πιο συγκεκριμένα έστω ότι έχει 100 φωτογραφίες και βίντεο σύνολο. Μπορεί μέσα από τον υπολογιστή να δει τις 80 πρώτες και τις υπόλοιπες δεν τις ανοίγει...Μέσα όμως από την οθόνη της κάμερας μπορεί μια χαρά να τις δει. Το ίδιο πρόβλημα είχε και όταν χρησιμοποιούσε κάρτα 128ΜΒ (τώρα έχει άλλη). Τι πρόβλημα υπάρχει και τι πρέπει να κάνει για να μην χάσει τις φωτογραφίες του? Παράθεση You'll remember me...//For the rest of you Life!// <------------------------------------------> Amanitou City Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
brutus Δημ. March 15, 2005 Κοινοποίηση Δημ. March 15, 2005 Ένας φίλος έχει ένα πρόβλημα με την φωτογραφική του μηχανή. Βγαζει φωτογραφίες και βίντεο και δεν μπορεί να τις δει όλες στον υπολογιστή του. Πιο συγκεκριμένα έστω ότι έχει 100 φωτογραφίες και βίντεο σύνολο. Μπορεί μέσα από τον υπολογιστή να δει τις 80 πρώτες και τις υπόλοιπες δεν τις ανοίγει...Μέσα όμως από την οθόνη της κάμερας μπορεί μια χαρά να τις δει. Το ίδιο πρόβλημα είχε και όταν χρησιμοποιούσε κάρτα 128ΜΒ (τώρα έχει άλλη). Τι πρόβλημα υπάρχει και τι πρέπει να κάνει για να μην χάσει τις φωτογραφίες του? Όταν λες ότι δεν μπορούσε να τις δει ο υπολογιστής, εννοείς με απευθείας σύνδεση της κάμερας ή o card reader δεν μπορούσε να διαβάσει σωστά την κάρτα; Σε πρώτη φάση εγώ θα κρατούσα backup αυτών που βλέπει ο υπολογιστής και μετά θα τις διέγραφα. Έτσι ίσως μπορεί να δει και τις επόμενες Παράθεση http://www.myphone.gr/gallery/data/500/874.gif MyPhone Forum Moderator @ "Κινητά τηλέφωνα" Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
crazy_4 Δημ. March 15, 2005 Κοινοποίηση Δημ. March 15, 2005 με το card reader μάλλον...δεν μου διευκρίνησε.... Παράθεση You'll remember me...//For the rest of you Life!// <------------------------------------------> Amanitou City Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Global moderator Δημ. March 16, 2005 Author Κοινοποίηση Δημ. March 16, 2005 Δεν ήξερα για την 20D. Πάω ευθείς αμέσως για να την ψάξω στο διαδύκτιο. Εχω όμως ήδη μια c.flash 1 giga. Η 20D,παίρνει c.f; (ειμαι φωτογράφος)Είσαι φωτογράφος και δεν ξέρεις ότι η 20D πέρνει compact flash? :) Θα σε πάρω στον γάμο μου :p Παράθεση http://digitalviews.smugmug.com/photos/471912194_RABQF-Th.gif Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
SakisPlayer Δημ. March 17, 2005 Κοινοποίηση Δημ. March 17, 2005 Είσαι φωτογράφος και δεν ξέρεις ότι η 20D πέρνει compact flash? :) Θα σε πάρω στον γάμο μου :p Eχει σχέση αυτό με την φωτογραφία; :worry: Την EOS1V έχω, που παρεπιπτώντως δουλεύει με φιλμάκια. :O Καλά στέφανα. :D Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
geotech22 Δημ. March 20, 2005 Κοινοποίηση Δημ. March 20, 2005 re paidia an kapoios kserei as apantisei... prin kana mina eipa na afiso stin akri tin 8080 mou kai na paro mia 20D (exo ligi trella me ti fotografia)... I mixanoula g@m@ei kai dernei alla merikes fores otan bazo pano apo 2 close-ups (1,2 kai ama balo kai to tessera...) i mixani kleidonei tin estiasi kainonika alla otan sinexizo tin diadromi tou pliktrou gia na bgalei, apla den bgazei (auto me to AF)... Me to MF leitourgoune ola kanonikotata... (basika xestika gia to AF, me MF bgazo apla otan dokimaza to AF se macro fotos anakalipsa oti kanei auti ti m@l@ki@). Na anisixo i einai kati to fisiologiko? Παράθεση PORSCHE BoxsterS 3.2 Mini CooperS KAWASAKI ZX10 07 muzzy's full exhaust, PCIII, K&N Είμαι πλέον ευτυχισμένος.....:D Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
niknik Δημ. March 20, 2005 Κοινοποίηση Δημ. March 20, 2005 Γιατι δεν ρωτας και δω >>> http://www.dpgr.gr Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Global moderator Δημ. March 21, 2005 Author Κοινοποίηση Δημ. March 21, 2005 re paidia an kapoios kserei as apantisei... prin kana mina eipa na afiso stin akri tin 8080 mou kai na paro mia 20D (exo ligi trella me ti fotografia)... I mixanoula g@m@ei kai dernei alla merikes fores otan bazo pano apo 2 close-ups (1,2 kai ama balo kai to tessera...) i mixani kleidonei tin estiasi kainonika alla otan sinexizo tin diadromi tou pliktrou gia na bgalei, apla den bgazei (auto me to AF)... Me to MF leitourgoune ola kanonikotata... (basika xestika gia to AF, me MF bgazo apla otan dokimaza to AF se macro fotos anakalipsa oti kanei auti ti m@l@ki@). Na anisixo i einai kati to fisiologiko? Αν το έχεις στο AF και δεν εστιάσει(ίσως επειδή έχεις πολύ κοντά τον φακό στο αντικείμενο που φωτογραφίζεις)είναι λογικό να συμβαίνει αυτό που περιγράφεις..Ή αγοράζεις έναν μάκρο φακό η απλά πας λίγο πιο πίσω.. Παράθεση http://digitalviews.smugmug.com/photos/471912194_RABQF-Th.gif Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
geotech22 Δημ. March 21, 2005 Κοινοποίηση Δημ. March 21, 2005 Αν το έχεις στο AF και δεν εστιάσει(ίσως επειδή έχεις πολύ κοντά τον φακό στο αντικείμενο που φωτογραφίζεις)είναι λογικό να συμβαίνει αυτό που περιγράφεις..Ή αγοράζεις έναν μάκρο φακό η απλά πας λίγο πιο πίσω.. simbainei apo opoiadipote apostasi... Sto dpgr den mporo na mpo giati exo macintosh kai anti gia ellinika. diabazo kinezika... Παράθεση PORSCHE BoxsterS 3.2 Mini CooperS KAWASAKI ZX10 07 muzzy's full exhaust, PCIII, K&N Είμαι πλέον ευτυχισμένος.....:D Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
SakisPlayer Δημ. March 21, 2005 Κοινοποίηση Δημ. March 21, 2005 Λοιπόν, το πήρα απόφαση. Αύριο θα πάω να πάρω την CANON D-20. Εαν έχετε κάποια γνώση για φθηνή πηγή αγοράς, πές τε μου να πάω. Θα πληρώσω με μετρητά. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts