Jump to content

Ψηφιακές φωτογραφικές μηχανές

Global moderator
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

• Απαντήσεις 5,8χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Δημοφιλείς μέρες

Skeftome na paro mia psifiakh.Exo kataliksei se: canon A75,A70(an thn vro kapou kathos katargithike),sony DSC P10, P8.Poies oi diafores ton 2 teleuteon ektos apo ta megapixel.Ti tha mou proteinate kathos den exo ksanasxolithei(arxarios).
ALFA ROMEO rulezzzzz

Αρχικό Μήνυμα από το μέλος xamilos ( 7 Μάι. 2004 , 22:43)

Skeftome na paro mia psifiakh.Exo kataliksei se: canon A75,A70(an thn vro kapou kathos katargithike),sony DSC P10, P8.Poies oi diafores ton 2 teleuteon ektos apo ta megapixel.Ti tha mou proteinate kathos den exo ksanasxolithei(arxarios).

Εγώ θα σου προτείνω Canon για τον εξής λόγο :

προτιμώ να εμπιστευτώ μια εταιρεία με πολυετή εμπειρία - τεχνογνωσία ΚΥΡΙΩΣ στη φωτογραφία παρά μια εταιρία με εμπειρία - τεχνογνωσία ΚΑΙ στη φωτογραφία ( εκτός απο πολλά άλλα ..... ).

πιο συγκεκριμένα :

- είσαι σίγουρος οτι Α70 καταργήθηκε ; δεν νομίζω υπάρχει ακόμα σε κάποια καταστήματα... ψάξε λίγο καλύτερα ...

- Α70-Α75 δεν εχω δεί σημαντικές διαφορές πέρα το οτι η Α75 είναι πιο νέο προϊόν περίπου 1 χρόνο ...

- και μια πρόταση... με κάποιο (μικρό) παραπάνω κόστος κοίταξε και για την Α80 ....

Α70

A75

A80

επίσης ρίξε και μια ματιά :rolleyes: εδώ

αυτά ... ελπίζω να βοήθησα

γεια σας παιδια.Πηρα τιν σονυ V1 μεταχειρισμενη και απλως 8ελω να ρωτησω κατι.Οταν εχω στα χερια την καμερα και μετακινησω το χερι μου αποτομα απο αριστερα δεξια τοτε ακουω τους τελικουσ φακους να παιζουν λιγο..οχι πολυ..απλως ενα κλικ κλικ.Αυτο ειναι νορμαλ σωστα?...ευχαριστω παιδια.

Αρχικό Μήνυμα από το μέλος kwstas55 ( 9 Μάι. 2004 , 10:30)

γεια σας παιδια.Πηρα τιν σονυ V1 μεταχειρισμενη και απλως 8ελω να ρωτησω κατι.Οταν εχω στα χερια την καμερα και μετακινησω το χερι μου αποτομα απο αριστερα δεξια τοτε ακουω τους τελικουσ φακους να παιζουν λιγο..οχι πολυ..απλως ενα κλικ κλικ.Αυτο ειναι νορμαλ σωστα?...ευχαριστω παιδια.

Όλες το ίδιο κάνουν..Δεν είναι πρόβλημα..
http://digitalviews.smugmug.com/photos/471912194_RABQF-Th.gif

Paides xriazomai mia voh8eia!! Exw kataliksi sta eksi modela

Canon A70

Canon A80

Sony P72

EX-Z40

kai telos Canon Digital Ixus 500

den exw ksana asxoli8h polu me digital cam opote den kserw kai polla mporite na me voh8isete please ?? poia na dialeksw?

Be a leader of your mind and your heart, believe in yourself and change your destiny..... :cool: The Dreams always came true!Be a Dreamer :zzz:

Αρχικό Μήνυμα από το μέλος cableguy (11 Μάι. 2004 , 14:45)

Paides xriazomai mia voh8eia!! Exw kataliksi sta eksi modela

Canon A70

Canon A80

Sony P72

EX-Z40

kai telos Canon Digital Ixus 500

den exw ksana asxoli8h polu me digital cam opote den kserw kai polla mporite na me voh8isete please ?? poia na dialeksw?

Φίλε εξαρτάται το τι ζητάς από μια φωτογραφική, καταρχήν εγώ θα σου έλεγα να σκεφτείς μόνο για cannon, πιστεύω ότι υπερτερούν! Από κει και πέρα μεταξύ Α80 (η Α70 είναι όμοια με την Α80 αλλά δεν έχει σπαστή οθόνη) και ixus 500 είναι το τι ζητάς, και οι δύο πιστεύω είναι τοπ φωτογραφικές η πρώτη με πλήρως manual ρυθμίσεις και η δεύτερη κυρίως με τις διαστάσεις της, κι εγώ ανάμεσα στις δύο ήμουν και αφού το έψαξα αρκετούς μήνες κατέληξα στην ixus μιας και βλέποντας και τις δύο από κοντά είδα ότι οι διαστάσεις και το βάρος της Α80 είναι απαγορευτικά για μένα και προτίμησα να πάρω τη κομψη ixus και δε το μετάνιωσα καθόλου. Δες και στο http://www.dpgr.gr για περισσότερες λεπτομέρειες.

Ο λογικός άνθρωπος προσαρμόζεται στο κόσμο γύρω του...

Ο παράλογος επιμένει να προσπαθεί να προσαρμόσει τον κόσμο στον εαυτό του...

Γι' αυτό το λόγο κάθε πρόοδος εξαρτάται από τον παράλογο!!!

George Bernard Shaw

Αρχικό Μήνυμα από το μέλος pan82 (14 Μάι. 2004 , 00:47)

Φίλε εξαρτάται το τι ζητάς από μια φωτογραφική, καταρχήν εγώ θα σου έλεγα να σκεφτείς μόνο για cannon, πιστεύω ότι υπερτερούν! Από κει και πέρα μεταξύ Α80 (η Α70 είναι όμοια με την Α80 αλλά δεν έχει σπαστή οθόνη) και ixus 500 είναι το τι ζητάς, και οι δύο πιστεύω είναι τοπ φωτογραφικές η πρώτη με πλήρως manual ρυθμίσεις και η δεύτερη κυρίως με τις διαστάσεις της, κι εγώ ανάμεσα στις δύο ήμουν και αφού το έψαξα αρκετούς μήνες κατέληξα στην ixus μιας και βλέποντας και τις δύο από κοντά είδα ότι οι διαστάσεις και το βάρος της Α80 είναι απαγορευτικά για μένα και προτίμησα να πάρω τη κομψη ixus και δε το μετάνιωσα καθόλου. Δες και στο http://www.dpgr.gr για περισσότερες λεπτομέρειες.

se euxaristw polu gia tin voh8eia!! Den me noiazoune toso polu oi manual ri8misis mia kai den kserw polla apo Digital photo, kai to mege8ws me noiazei arketa, (ti na tin kanw tin photo an einai koumoutsa :whistle: ).... malon 8a paw gia tin IXUS

CU........

Be a leader of your mind and your heart, believe in yourself and change your destiny..... :cool: The Dreams always came true!Be a Dreamer :zzz:

αρχικά θα σου προτείνω και εγώ canon και να σημειώσω :

Αρχικό Μήνυμα από το μέλος pan82 (14 Μάι. 2004 , 00:47)

Από κει και πέρα μεταξύ Α80 (η Α70 είναι όμοια με την Α80 αλλά δεν έχει σπαστή οθόνη)

αν σε ενδιαφέρει ακόμα ...

σημείωσε όμως οτι η Α70 είναι στα 3.2mp (μέγιστη αν. 2048 x 1536) ενώ η Α80 στα 4mp. (μέγιστη αν. 2272 x 1704). Η μεγαλύτερη ανάλυση θα σε βοηθήσει στις μεγάλες εκτυπώσεις ( πέρα απο το κλασσικό 10χ15 των φωτογραφιών μας ... ) και σε περιπτώσεις που θέλεις να κάνεις το λεγόμενο crop (να κόψεις δλδ κομμάτι μιας φωτογραφίας και να το κάνεις νέα φωτογραφία) χωρίς να χαλάσει αισθητά η ποιότητα ....

και βλέποντας και τις δύο από κοντά είδα ότι οι διαστάσεις και το βάρος της Α80 είναι απαγορευτικά για μένα

101.0 x 64.0 x 31.5 mm, 215gr. για την Α70

103.1 x 64.6 x 34.7 mm, 250gr. για την Α80

90.3 x 47.0 x 18.5 mm, 100gr. ! για την IXUS i

85.0 x 56.0 x 23.9 mm, 165gr. για την IXUS II

Γεια χαρά σε όλους!

Ενδιαφέρομαι για μια digital camera μικρή σε μέγεθος και φτηνή.

2MP είναι μια χαρά για μένα.

Σκέφτομαι για τη σειρά U της Sony και κυρίως για τις U30, U40.

Υπάρχουν πουθενά σε ελληνικό κατάστημα ή eshop;

Τιμές ξέρετε;

Επίσης, υπάρχει καμιά με Bluetooth ή με IrDA;

Καμμιά άλλη πρόταση;

Ευχαριστώ πολύ προκαταβολικά!!!

Το http://www.dpgr.gr εννοείς;

Samsung Galaxy A52s 5G (SM-A5288/DS)

Samsung Galaxy Watch5 Pro (SM-R920)

★ ★ ★ ★ ★ ★ ★

• 2 weeks later...
Θα ήθελα να ρωτήσω αν υπάρχει κάποια ιστοσελίδα ή κάποιο topic με βοήθεια σχετικά με το που μπορούμε να εκτυπώνουμε τις ψηφιακές μας φωτογραφίες οικονομικά και ποιοτικά όχι στο σπίτι μας αλλά σε άλλα μαγαζιά όπως πχ έχει ο Γερμανός τη συνεργασία με την Kodak.

Αρχικό Μήνυμα από το μέλος Stratilatis (26 Μάι. 2004 , 15:30)

Θα ήθελα να ρωτήσω αν υπάρχει κάποια ιστοσελίδα ή κάποιο topic με βοήθεια σχετικά με το που μπορούμε να εκτυπώνουμε τις ψηφιακές μας φωτογραφίες οικονομικά και ποιοτικά όχι στο σπίτι μας αλλά σε άλλα μαγαζιά όπως πχ έχει ο Γερμανός τη συνεργασία με την Kodak.

σε ποιό εξειδικευμένα sites (όπως το dpgr.gr που προαναφέρθηκε) θα βρείς πολλές πληροφορίες και για όλη την Ελλάδα....

για το κέντρο της Αθήνας αν σε ενδιαφέρει κατευθύνσου πρός Στουρνάρη μεριά ....

υπάρχουν μαγαζιά που τυπώνουν μέχρι και 0,15€ τη φωτογραφία για 10χ15 μεγέθη....

Guest valeria
Παιδια καλησπερα.Ειμαι καινουρια και θα ηθελα μια μικρη βοηθεια...Αν καποιος μπορει να με βοηθησει με καποιο τροπο με το προγραμμα Nikon Capture 4.1.0. ****.Ζητω συγγνωμη απο τους υπευθυνους αλλα το χρειαζομαι πραγματικα :o Ευχαριστω πολυ.

Είσαι σίγουρη ότι αυτό που θέλεις να κάνεις δεν γίνεται με διαφορετικό τρόπο;
Ποτέ μην λογομαχείς με έναν βλάκα... Θα σε ρίξει στο επίπεδό του και θα σε νικήσει λόγω πείρας.

Αρχικό Μήνυμα από το μέλος valeria (27 Μάι. 2004 , 20:20)

Παιδια καλησπερα.Ειμαι καινουρια και θα ηθελα μια μικρη βοηθεια...Αν καποιος μπορει να με βοηθησει με καποιο τροπο με το προγραμμα Nikon Capture 4.1.0. ****.Ζητω συγγνωμη απο τους υπευθυνους αλλα το χρειαζομαι πραγματικα :o Ευχαριστω πολυ.

Τι ακριβώς θα ήθελες?Το κατέβασα το Σάββατο από το "γνωστό" μαγαζί..

http://digitalviews.smugmug.com/photos/471912194_RABQF-Th.gif

Παιδιά ενδιαφέρομαι για ψηφιακή φωτογραφική μηχανή

Θέλω να είναι μικρή και μοντέρνα

Ανάλυση 5 mp

Εύκολη συνδεσιμότητα και δυνατότητα σύνδεσης με win 98

Έχετε να προτείνετε τπτ?

Ευχαριστώ πολύ :)

Αρχικό Μήνυμα από το μέλος Stratilatis (26 Μάι. 2004 , 15:30)

me 0,12 se ediaferi? 10x15 mono!!!

kentro athinas panepistimioy

GIVE ME YOUR MIND AND I'M A OPEN IT,NAME A LAW AND I'VE ALREADY BROKEN IT,CAUSE I DON'T GIVE A FUCK ABOUT THE SYSTEM-----By_Fidel

paidia 8elw na agorasw mia digital cam kai 8a h8ela th boh8eia apo ta melh tou forum pou exoun kapoia empireia stis psifiakes fwtografikes!!!

eimai anamesa sta exis montela:

1)Olympus mju-410 (einai san prwti mou epilogi!!!)

2)Canon Powershot A80

3)Canon Digital Ixus 500

eyxaristw olous prokatabolika!!!

kai gia jog kai gia sik13 tha tous proteina tin ixus500.

pragmatika apo tis liges super compact me epidoseis ekseretikes pou zilevoun poles digital cameras... (oxi SLR fisika...)

kai me tis fthinoteres kartes tis agoras... (CF kartes)

Αρχικό Μήνυμα από το μέλος eNeRGy ( 6 Ιούν. 2004 , 00:18)

kai gia jog kai gia sik13 tha tous proteina tin ixus500.

pragmatika apo tis liges super compact me epidoseis ekseretikes pou zilevoun poles digital cameras... (oxi SLR fisika...)

kai me tis fthinoteres kartes tis agoras... (CF kartes)

Ευχαριστώ πολύ!

Μόλις κατέβω Σαλονίκη θα πάω να ψάξω :) :happy:

Καλησπέρα σε όλους ,

Σκέφτομαι να αγοράσω την Sony Cyber shot DSC-F717 5MPIXELS.

Την βρήκα 530Ευρο εδώ στο Βόλο. Θα ήθελα την γνώμη σας αν αξίζει αυτή η αγορά.?