sportbilly1981 Δημ. December 29, 2003 Κοινοποίηση Δημ. December 29, 2003 Αρχικό Μήνυμα από το μέλος john75 (29 Δεκ. 2003 , 22:55) Les na eixan stin bitrina pseutiki!!!Giati poli plasitkoura mou fanike!!!Diaasa tora sto internet pos einai apo alouminio!!Polsi ora kanei na aniksei i camera??Poso kanei mia deuteri mpataria kai mia 128 ms? H p92 einai plastiko h p10/12 einai ontws aluminio.Twra den to exw xronometrhsei posi wra kanei na anoiksei... :blink: :p ypologizw peripou 6 me 7 secs.Mia bataria kanei peripou 50eyro kai ena memstick 128mb peripou 75 eyro(Times Germanou).H p12 pou peira egw kai thn exei apokleistika o germanos exei kai deyterh bataria mesa kai thiki zwnhs dermatini kai dwro ena card reader/writer.Kai oi dyo exoun memeory stick 32mb H diafora sthn timi p10 kai p12 einai 50 eyro(Ypologise oti 50 kanei h xtra bataria kai h thiki) me teliki peripou 540 eyro...(p12) h 490 (p10) :whistle: Παράθεση http://bilder.bild.t-online.de/BTO/auto/special/opeltest/fotogalerien/opel__astra__opc/2691446-116x105,property=Bild.jpg MIO P350- DESTINATOR 6- SD 256 MB Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
john75 Δημ. December 29, 2003 Κοινοποίηση Δημ. December 29, 2003 Exo kolisei asxima!!Den ksero ti na kano!!Malon me blepo na perimeno gia na er8ei pali i A80!!Malon 8a apofasiso tin teleutea stigmi!!An exete na mou protinete kapia alla montela eimai olos autia :) Mexri stigmis paizei i p10!! Παράθεση Σαν θα πεθάνω βάλτε μου,το κινητό στ'αυτάκι,για να μιλάω στα βαθιά με κανα πιπινάκι! Μέγιστο μέγεθος εικόνας υπογραφής 420x150 pixels και 16,3 KBytes. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
VIDEOMIX Δημ. December 29, 2003 Κοινοποίηση Δημ. December 29, 2003 Βρε παιδιά, χθέs έναs συνάδελφόs μου φωτογράφοs, μου είπε πωs το υπέροχο μοντελάκι μου, δεν πάει χαμένο (στην νέα πραγματικότητα) και πωs δέχεται πλάτη μετατροπήs σε ψηφιακή, πράγμα που συμφέρει πολύ, απο το να αγοράσω την DS π.χ. To μοντέλο που έχω είναι η CANON EOS 1V. Τι γνωρίζετε επ'αυτού; :) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bandit400 Δημ. December 29, 2003 Κοινοποίηση Δημ. December 29, 2003 ego pedia pira simera tin olympus c-50 me 5.0 efective mp 3xoptical kai 4x digital zoom full aluminioum case kai apo to ligo pou tin exo doulepsi boro na po oti bgazi katapliktikes fotos ! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
john75 Δημ. December 30, 2003 Κοινοποίηση Δημ. December 30, 2003 Telika tin epestrepsa tin a80 simera!!Perimeno tora na feroun kommatia gia na paro pali tin a80!!Exo faei asximo kolima me tin mixani!!kamia alli se auto to epipedo xrimaton den mou arese!!Opote perimeno tis kenourgies paralaves gia na tin ksanaparo,elpizo auti ti fora xoris kanena apolitos problima!! Kales giortes paidia kali xronia na exoume :) Παράθεση Σαν θα πεθάνω βάλτε μου,το κινητό στ'αυτάκι,για να μιλάω στα βαθιά με κανα πιπινάκι! Μέγιστο μέγεθος εικόνας υπογραφής 420x150 pixels και 16,3 KBytes. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sfr Δημ. December 31, 2003 Κοινοποίηση Δημ. December 31, 2003 Αρχικό Μήνυμα από το μέλος VIDEOMIX (29 Δεκ. 2003 , 23:26) Βρε παιδιά, χθέs έναs συνάδελφόs μου φωτογράφοs, μου είπε πωs το υπέροχο μοντελάκι μου, δεν πάει χαμένο (στην νέα πραγματικότητα) και πωs δέχεται πλάτη μετατροπήs σε ψηφιακή, πράγμα που συμφέρει πολύ, απο το να αγοράσω την DS π.χ. To μοντέλο που έχω είναι η CANON EOS 1V. Τι γνωρίζετε επ'αυτού; :) Αυτές και άλλες απορίες θα σου λυθούν αν διαβάσεις στο εξειδικευμένο site για ψηφιακές http://www.dpgr.gr/forum/index.php Καλή πρωτοχρονιά σε όλες και όλους και καλό 2004 ... Παράθεση Στέλιος Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sportbilly1981 Δημ. December 31, 2003 Κοινοποίηση Δημ. December 31, 2003 Xtes to apogeymataki eirthe o filos mou apo ameriki kai mou efere mia ms pro 256mb kai mia thiki gia apothikeysi twn ms....Epatha thn plaka mou....120$ kai ta dyo!!!(100eyro peripou) otan edw mono h mspro 256 kanei 140+eyro....Thn evala sthn mhxanh mou kai amesws eida thn diafora...Analysh 5mp fine mode 94 photos!!!! :cool: Kai h thiki xlidath..AAluminenia me xwrhtikothta 8 ms h msduo.... :D Edw h thiki Edw h ms pro KAΛΗ ΧΡΟΝΙΑ ΜΕ ΥΓΕΙΑ ΚΑΙ ΕΙΡΗΝΗ Παράθεση http://bilder.bild.t-online.de/BTO/auto/special/opeltest/fotogalerien/opel__astra__opc/2691446-116x105,property=Bild.jpg MIO P350- DESTINATOR 6- SD 256 MB Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
VIDEOMIX Δημ. December 31, 2003 Κοινοποίηση Δημ. December 31, 2003 Αρχικό Μήνυμα από το μέλος sfr (31 Δεκ. 2003 , 10:17) Αυτές και άλλες απορίες θα σου λυθούν αν διαβάσεις στο εξειδικευμένο site για ψηφιακές http://www.dpgr.gr/forum/index.php Καλή πρωτοχρονιά σε όλες και όλους και καλό 2004 ... Ευχαριστώ, έχειs δίκιο. Εξ'άλλου είμαι μέλοs εκεί, αλλα επειδή μπαίνω συχνώτερα εδώ και συζητιέται σε αυτό το thread, το ρώτησα. Καλή χρονιά να έχουμε. :) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
lakkes Δημ. January 1, 2004 Κοινοποίηση Δημ. January 1, 2004 metaksi ton nikon coolpix 5400 sony cybershot pro dsc-v1 kai canon powershot g5 pia mou protinete os kaliteri kai an gnorizete kapia endiktiki timi! euxaristo poli kai kali xronia se olous!!!! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
VIDEOMIX Δημ. January 3, 2004 Κοινοποίηση Δημ. January 3, 2004 !!!!!Sony DSC – F828 Cyber-shot Pro!!!!! Nέα εποχή στην ημιεπαγγελματική ψηφιακή φωτογραφία. H Sony Cyber-shot DSC-F828 των 8 Megapixel είναι η πρώτη μηχανή με τεχνολογία αισθητήρα τεσσάρων χρωμάτων και ενσωματωμένο επεξεργαστή φωτογραφίας Real Imaging Processor. H ποιότητα των φωτογραφιών βελτιώνεται με τη χρήση του φίλτρου Emerald, ενώ ο επεξεργαστής φωτογραφίας επιτρέπει την εγγραφή εικόνας 8 Megapixel σχεδόν στο μισό χρόνο από ότι θα χρειαζόταν μια συνηθισμένη μηχανή 5 Megapixel. O φακός της F828 είναι κορυφαίος, με οπτικά Carl Zeiss T*, προσφέροντας ζουμ 7x, αντίστοιχο με 28-200mm μιας συμβατικής μηχανής. Για πρώτη φορά σε μηχανή Sony βλέπουμε διπλή υποδοχή καρτών μνήμης, αφού υποστηρίζονται μνήμες Memory Stick Pro, καθώς και Compact Flash Type I ή Type II. Όπως και στη Cyber-Shot F717, προσφέρεται πλήρης χειροκίνητος έλεγχος της μηχανής, αυτόματη εστίαση πέντε σημείων, υποδοχή για εξωτερικό φλας και θύρα USB 2.0 για σύνδεση με τον υπολογιστή. Mια κορυφαία μηχανή που ξεπερνά πολλές επαγγελματικές ψηφιακές SLR. http://assets.in.gr/shop21/covers/DSCF828_BIG.jpg Τεχνικά και Λοιπά Χαρακτηριστικά Μέγιστη Ανάλυση: 3264 x 2448 Ευαισθησία ISO: Auto, ISO 100/200/400/800 Zoom: Οπτικό 7x, Ψηφιακό 2x Φωτεινότητα Φακού (F): F2.0 - F2.8 Τύποι Αρχείων: JPEG, TIFF, RAW, MPEG VX Εξοπλισμός-Παρελκόμενα: Οθόνη LCD 1,8'', θύρα USB 2.0, καλώδιο USB & A/V, μετασχηματιστής, ιμάντας ώμου, πλαστικό αλεξήλιο (παρασολέιγ), ακροδέκτης εξωτερικού φλας, επαναφορτιζόμενη μπαταρία λιθίου NP-FM50 1180mAh, λογισμικό Pixela ImageMixer. Άλλα: Aυτόματη εστίαση πέντε σημείων, MPEG Movie VX Fine Mode, εγγραφή βίντεο και ήχου, επεξεργαστής εικόνας Real Image Processor, υποδοχή καρτών μνήμης Memory Stick και Compact Flash Type I/II, εστίαση μάκρο ως 2cm. Διαστάσεις (ΠxΥxB): 134x91x157 mm Βάρος: 0,825 (κενή) Kg Διαθεσιμότητα: Αμεση. Τιμή (με ΦΠΑ): € 1.049,00 357.447 δρχ Αρχική τιμή: € 1.269,00 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
unforgiven Δημ. January 3, 2004 Κοινοποίηση Δημ. January 3, 2004 Αρχικό Μήνυμα από το μέλος VIDEOMIX ( 3 Ιαν. 2004 , 04:05) Mια κορυφαία μηχανή που ξεπερνά πολλές επαγγελματικές ψηφιακές SLR. Εδώ γελάμε... :) Υπάρχει αμφιβολία αν και κατά πόσο ξεπερνάει την 717 ή άλλες κορυφαίες prosumer μηχανές όπως η Minolta Α1. Ρίξτε μια ματιά στο http://www.dpgr.gr και θα δείτε πολλά γι' αυτή την "πατάτα"... Παράθεση Ποτέ μην λογομαχείς με έναν βλάκα... Θα σε ρίξει στο επίπεδό του και θα σε νικήσει λόγω πείρας. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
VIDEOMIX Δημ. January 3, 2004 Κοινοποίηση Δημ. January 3, 2004 Αρχικό Μήνυμα από το μέλος unforgiven ( 3 Ιαν. 2004 , 14:20) Εδώ γελάμε... :) Υπάρχει αμφιβολία αν και κατά πόσο ξεπερνάει την 717 ή άλλες κορυφαίες prosumer μηχανές όπως η Minolta Α1. Ρίξτε μια ματιά στο http://www.dpgr.gr και θα δείτε πολλά γι' αυτή την "πατάτα"... Παράθεση άρθρου έκανα. Δεν είναι δικά μου λόγια. Δεν εχω κάνει έρευνα αγοράs για να έχω τεκμηριωμένη άποψη. Πάντωs βλέπωνταs τόσο καιρό σε αυτό το thread, συζητιώνται χειρώτερεs πατάτεs σε χαρακτηριστικά. Ετσι νόμιζα πωs το άρθρο που έγραψα θα είχε ενδιαφέρον. :) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
unforgiven Δημ. January 3, 2004 Κοινοποίηση Δημ. January 3, 2004 Το κατάλαβα ότι είναι παράθεση... Το σχόλιό μου φυσικά δεν απευθύνεται σε σένα! :) Πάντως, όσες μηχανές συζητάμε εδώ είναι τίμιες αγορές στην πλειοψηφία τους. Η 828 κρύβει πολλές παγίδες... Δεν μπορεί πχ να δίνει διάφραγμα f/2 και να μην μπορεί να χρησιμοποιηθεί λόγω των χρωματικών εκτροπών. Ή να υποστηρίζει ότι είναι η πιο γρήγορη της κατηγορίας και μετά από κάθε burst ή RAW αρχείο να κλειδώνει εντελώς για 10sec... Παράθεση Ποτέ μην λογομαχείς με έναν βλάκα... Θα σε ρίξει στο επίπεδό του και θα σε νικήσει λόγω πείρας. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ALR Δημ. January 4, 2004 Κοινοποίηση Δημ. January 4, 2004 geia kai kalh xronia se olous sto forum.diathetw mexri 250 euro.ginetai na brw mia psifiaki fotografiki mixani pou den einai gia petama?an nai poia protinete? Παράθεση iPhone XS-Max 256GB | iPhone 7 128GB | Xiaomi Redmi Note 3 32GB Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bandit400 Δημ. January 4, 2004 Κοινοποίηση Δημ. January 4, 2004 Αρχικό Μήνυμα από το μέλος ALR ( 4 Ιαν. 2004 , 12:51) geia kai kalh xronia se olous sto forum.diathetw mexri 250 euro.ginetai na brw mia psifiaki fotografiki mixani pou den einai gia petama?an nai poia protinete? nomizo pos me ta xrimata pou diathetis boris na paris mono tin sony p 32 tin opia pire prosfata o aderfos mou kai gia ta xrimata einai arketa kali min skeftese gia jaga kai tetia kamia sxesi Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
frederik Δημ. January 5, 2004 Κοινοποίηση Δημ. January 5, 2004 Γινεται μια απλη ψηφιακη και web camera??????? Παράθεση I love this Myphone Stuff....... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
john75 Δημ. January 5, 2004 Κοινοποίηση Δημ. January 5, 2004 Paidia 8a i8ela na sas rotiso an aksizei i Canon i G5.Opos sas eipa perimena na ksanaer8ei i A80 pou eixe problima sto fako.Ti diafores exei apo tin A80 ektos tou oti einai sta 5MP!Exei arketes diafores,aksizei,ti leei apo autonomia? Παράθεση Σαν θα πεθάνω βάλτε μου,το κινητό στ'αυτάκι,για να μιλάω στα βαθιά με κανα πιπινάκι! Μέγιστο μέγεθος εικόνας υπογραφής 420x150 pixels και 16,3 KBytes. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
VIDEOMIX Δημ. January 5, 2004 Κοινοποίηση Δημ. January 5, 2004 Απο μικρέs ψηφιακέs έχω μια αδυναμία στιs canon διοτι είχα την ixus την πρώτη. http://assets.in.gr/shop21/covers/CanonIxus400.jpg Ψηφιακή φωτογραφική μηχανή από την Canon 4 Megapixel, με οπτικό zoom 3Χ και σύστημα αυτόματης εστίασης εννέα σημείων, ενώ ενσωματώνει το νέο επεξεργαστή DIGIT. Παρέχει τη δυνατότητα εγγραφής ήχου και ταινιών, καθώς και ηχητικών σχολίων. Zoom: Οπτικό 3x, Ψηφιακό 3,6x Φωτεινότητα Φακού (F): 2,8-4,9 Σκόπευτρο: Οπτικό/ Οθόνη LCD TFT 1,5'' Τύποι Αρχείων: JPEG Εξοπλισμός-Παρελκόμενα: Μπαταρία επαναφορτιζόμενη ιόντων λιθίου/ Κάρτα Μνήμης 32ΜΒ Διαστάσεις (ΠxΥxB): 87X57X27,8 mm Βάρος: 0,185 Kg Τιμή (με ΦΠΑ): € 550,00 Αλλη μια ειναι η... http://assets.in.gr/shop21/covers/19889.gif Περιγραφή: Η καινούρια πρόταση της σειράς IXUS από την Canon είναι ακόμη πιο μικρή και ντιζαϊνάτη. Η Digital Ixus I, ενσωματώνει αισθητήρα στα 4 Megapixel και διαθέτει σταθερό φακό. Μπορεί να τραβά βίντεο με ήχο και υποστηρίζει το πρότυπο PictBridge για επικοινωνία με άλλες συμβατές συσκευές, όπως οι εκτυπωτές της Canon. Μέγιστη Ανάλυση: 2272x1704 Ευαισθησία ISO: AUTO, 50, 100, 200, 400 Σκόπευτρο: Οπτικό/ Οθόνη LCD TFT 1,5'' Ευκολίες: Μείωση φαινομένου "κόκκινα μάτια" Τύποι Αρχείων: JPEG, WAVE Συνοδευτικά προγράμματα: ArcSoft PhotoImpression, ArcSoft VideoImpression Άλλα: Μπαταρία Li ION , Κάρτα μνήμης τύπου SD 32MB Διαστάσεις (ΠxΥxB): 90,3x47,0x18,5 mm Βάρος: 0,100 Kg Τιμή (με ΦΠΑ): € 429,00 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
john75 Δημ. January 6, 2004 Κοινοποίηση Δημ. January 6, 2004 Gia tin canon g5 pia einai i gnomi sou?Aksizei?Ti diafores exei apo tin a80! Παράθεση Σαν θα πεθάνω βάλτε μου,το κινητό στ'αυτάκι,για να μιλάω στα βαθιά με κανα πιπινάκι! Μέγιστο μέγεθος εικόνας υπογραφής 420x150 pixels και 16,3 KBytes. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
john75 Δημ. January 7, 2004 Κοινοποίηση Δημ. January 7, 2004 Kai mia alli erotisi.Ti diafores exei i g5 apo tin g3?Apo oti ida ego diaferoun mono sta mp.I mia einai sta 5 kai i alli sta 4.Exoun kamia alli diafora? Παράθεση Σαν θα πεθάνω βάλτε μου,το κινητό στ'αυτάκι,για να μιλάω στα βαθιά με κανα πιπινάκι! Μέγιστο μέγεθος εικόνας υπογραφής 420x150 pixels και 16,3 KBytes. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
unforgiven Δημ. January 7, 2004 Κοινοποίηση Δημ. January 7, 2004 Γιατί δεν ρίχνεις μια ματιά στις πληροφορίες που υπάρχουν στο http://www.dpgr.gr; Σίγουρα εκεί θα βρεις αυτό που θέλεις! Παράθεση Ποτέ μην λογομαχείς με έναν βλάκα... Θα σε ρίξει στο επίπεδό του και θα σε νικήσει λόγω πείρας. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
john75 Δημ. January 8, 2004 Κοινοποίηση Δημ. January 8, 2004 Tin ksero tin selida alla 8a i8ela kai ti gnomi apo atoma pou exoun tin g3! Παράθεση Σαν θα πεθάνω βάλτε μου,το κινητό στ'αυτάκι,για να μιλάω στα βαθιά με κανα πιπινάκι! Μέγιστο μέγεθος εικόνας υπογραφής 420x150 pixels και 16,3 KBytes. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
unforgiven Δημ. January 8, 2004 Κοινοποίηση Δημ. January 8, 2004 Και πού είναι πιο πιθανό να βρεις απάντηση; Στο myphone (που αμφιβάλλω αν την έχει κανένας) ή στο Dpgr που τις έχουν πολλοί; Τέλλος πάντων... Το θέμα έχει συζητηθεί εκτενώς. Αν θέλεις ρίξε μια ματιά.... Παράθεση Ποτέ μην λογομαχείς με έναν βλάκα... Θα σε ρίξει στο επίπεδό του και θα σε νικήσει λόγω πείρας. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
john75 Δημ. January 8, 2004 Κοινοποίηση Δημ. January 8, 2004 Ok 8a to kitakso. Παράθεση Σαν θα πεθάνω βάλτε μου,το κινητό στ'αυτάκι,για να μιλάω στα βαθιά με κανα πιπινάκι! Μέγιστο μέγεθος εικόνας υπογραφής 420x150 pixels και 16,3 KBytes. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
xristos69 Δημ. January 10, 2004 Κοινοποίηση Δημ. January 10, 2004 Αρχικό Μήνυμα από το μέλος john75 ( 8 Ιαν. 2004 , 02:11) Tin ksero tin selida alla 8a i8ela kai ti gnomi apo atoma pou exoun tin g3! εχω την G3 και μπορώ να σου πω οτι σε ενδιαφέρει για αυτη. Η βασικά διαφορά με την G5 ειναι το 1 παραπάνω megapixel που δεν θεωρείται και μεγάλη διαφορά αν δεν σκοπεύεις να εκτυπώσεις σε μέγεθος πανω απο 20Χ30 Κατα τα άλλα αν σκοπευεις να πάρεις την G5 και βρείς σε κάνα μαγαζί ξεχασμένη G3 χτύπα την G3 χωρίς άλλη σκέψη.Η διαφορά τιμής τους θα πρέπει να είναι πλέον μεγάλη. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts