Jump to content

Ψηφιακές φωτογραφικές μηχανές

Global moderator
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Μόλις αγόρασα μια Compact Flash Ultra II 1G. Την συγκρίνω λοιπόν με την Delkin Pro 256mb που είχα, και είναι πιο αργή!! Στην αποθύκευση φωτογραφιών Jpeg: 4,2" έναντι 3,2 της belkin! Σε RAW: 24" έναντι 15" της belkin!! Η Μηχανή μου είναι η Nikon 5700. Την αγόρασα 107 ευρώ. Της έκανα και format. Καμιά ιδέα..;

• Απαντήσεις 5,8χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Δημοφιλείς μέρες

palia egrafa pio polli edo mia poy eimoyna kai stin megali omada tis psifiakis trela poy leme!!tora 3ekolisa apo edo mia poy pira analogiki kai anebika skalopati..alla exo merikoys filoys kai me rotane ti na paroyn ston kolito moy lipon eipa na pari tin OLYMPUS Camedia C-770 http://www.pixmania.com/gr/gr/60415/art/olympus/camedia-c-770-eunoa-ii-ic.html

gia des kai ayti kai pes moy ... 300-315 peripoy kani xoris metaforika k.l.p apo greece :)

Πολυ καλη φαινεται η Ολυμπους(και με ευρυγωνιο φακο?)...εχει και υποδοχη για εξωτερικο φλας,κατι πολυ χρησιμο...βεβαια το κακο ειναι πως οι καρτες xd ειναι ολιγον τι ακριβες(για μενα αυτος ηταν αποτρεπτικος λογος για να μην προτιμησω τη συγκεκριμενη εταιρια)... :X

Πολυ καλη φαινεται η Ολυμπους(και με ευρυγωνιο φακο?)...εχει και υποδοχη για εξωτερικο φλας,κατι πολυ χρησιμο...βεβαια το κακο ειναι πως οι καρτες xd ειναι ολιγον τι ακριβες(για μενα αυτος ηταν αποτρεπτικος λογος για να μην προτιμησω τη συγκεκριμενη εταιρια)... :X

xmmm kai ego cannonakia eimai alla se analogiko kai otan eixa psifiaki panta cannon kai CF :O apla me 300-315 pernis kai 128 Kartoyla Xd :)

AYTA EINAI ...gia na po ston kolito moy na pari Olympus C-770 e kati egine kai to ekana :) F2.0-F2.8 with IS kai gia nixta einai tzamiiii :)

GIVE ME YOUR MIND AND I'M A OPEN IT,NAME A LAW AND I'VE ALREADY BROKEN IT,CAUSE I DON'T GIVE A FUCK ABOUT THE SYSTEM-----By_Fidel

Kalimera... etoimazomai gia diakopoules kai skeftomai na agorasw psifiaki. Den eixa pote kai eimai asxetos genika.

Koitaxa ligo apo edw kai apo ekei alla einai polu duskolo na dialexw.Vasika thelw mia psifiaki pou na min einai poly akrivn alla na vgazei polu kales foto.

Den borw na pw mia timn gia to akrivo kai fthino apla , as poume koitaga tin μ-mini Olympus sta 4 mp alla mallon patata lew oti tha einai.Den xerw exei kaneis na proteinei psifiakes se logikes times kai na vgazei polu kales foto??

kapoia olympus isws , n' kapoia sony!!

Please help.. , giati prepei na tin parw simera an einai gia na prolavw...

Thanks paides

Kalimera... etoimazomai gia diakopoules kai skeftomai na agorasw psifiaki. Den eixa pote kai eimai asxetos genika.

Koitaxa ligo apo edw kai apo ekei alla einai polu duskolo na dialexw.Vasika thelw mia psifiaki pou na min einai poly akrivn alla na vgazei polu kales foto.

Den borw na pw mia timn gia to akrivo kai fthino apla , as poume koitaga tin μ-mini Olympus sta 4 mp alla mallon patata lew oti tha einai.Den xerw exei kaneis na proteinei psifiakes se logikes times kai na vgazei polu kales foto??

Thanks paides

KODAK EasyShare DX6490 /sd

Olympus C-770 /Xd

----------

GIVE ME YOUR MIND AND I'M A OPEN IT,NAME A LAW AND I'VE ALREADY BROKEN IT,CAUSE I DON'T GIVE A FUCK ABOUT THE SYSTEM-----By_Fidel

xmmm kai ego cannonakia eimai alla se analogiko kai otan eixa psifiaki panta cannon kai CF :O apla me 300-315 pernis kai 128 Kartoyla Xd :)

AYTA EINAI ...gia na po ston kolito moy na pari Olympus C-770 e kati egine kai to ekana :) F2.0-F2.8 with IS kai gia nixta einai tzamiiii :)

an ennoeis oti h c-770 exei image stabilizer, den exei

Thanks paides

Πως έβγαλες το συμπέρασμα ότι είναι πατάτα η μju; :confused:

Αν θες να σου στείλω καμμιά φωτό πες μου για να δεις και μόνος σου αν βγάζει καλές φωτογραφίες ή όχι.. :rolleyes:

Γειά σας παίδες. Καινούργιος και εγώ στο thread αυτό μιας και λέω να παραγγείλω την panasonic dmc lz2 (6X optical zoom). Τι λέτε είναι καλή? Δεν έχω και μεγάλη σχέση με τις φωτογραφικές μηχανές, ένας ερασιτέχνης είμαι αλλά μιας και είστε ειδικοί είπα να ρωτήσω. Επίσης ξέρω ότι παίρνει κάρτες μνήμης SD και MMC. Ποιά από τις δύο να προτιμήσω? Μήπως μπορώ να πάρω και RS-MMC (πιστεύω το ίδιο είναι με τις MMC). Για την χωρητικότητα δεν υπάρχει πρόβλημα. Λέω 512ΚΒ ή 1GB. Όπως βλεπετε είμαι χαμένος λίγο και θα ήθελα την πολύτιμη βοήθειά σας και για την μηχανή αλλά περισσότερο για την κάρτα μνήμης (και την μάρκα της). Ευχαριστώ.

Γειά σας παίδες. Καινούργιος και εγώ στο thread αυτό μιας και λέω να παραγγείλω την panasonic dmc lz2 (6X optical zoom). Τι λέτε είναι καλή? Δεν έχω και μεγάλη σχέση με τις φωτογραφικές μηχανές, ένας ερασιτέχνης είμαι αλλά μιας και είστε ειδικοί είπα να ρωτήσω. Επίσης ξέρω ότι παίρνει κάρτες μνήμης SD και MMC. Ποιά από τις δύο να προτιμήσω? Μήπως μπορώ να πάρω και RS-MMC (πιστεύω το ίδιο είναι με τις MMC). Για την χωρητικότητα δεν υπάρχει πρόβλημα. Λέω 512ΚΒ ή 1GB. Όπως βλεπετε είμαι χαμένος λίγο και θα ήθελα την πολύτιμη βοήθειά σας και για την μηχανή αλλά περισσότερο για την κάρτα μνήμης (και την μάρκα της). Ευχαριστώ.

φιλε μου εγω στη θεση σου θα κοιτουσε για κατι αλλο,δες αυτην την ψηφιακη,πιστευω οτι ειναι παρα πολυ καλη http://www.dpgr.gr/forum/index.php?board=38;action=display;threadid=15131

Η υπομονή είναι πικρή,αλλά ο καρπός της είναι γλυκός.

Φίλε ταξιδιωτης22 ευχαριστώ για την άμεση απάντηση αλλά ενώ η φωτογραφική που μου έδειξες μου άρεσε μου την "σπάει" όμως το 3Χ. Ποιά όμως είναι η αποψή σου για τις κάρτες μνήμης? SD, MMC ή RS-MMC? Και ποιάς μάρκας?

φιλε μου εγω θα ελεγα να προτιμησεις τις sd.

Εγώ τελικά πήρα την Canon Ixus 700 και προς το παρόν είμαι πολύ ευχαριστημένος. :)

an ennoeis oti h c-770 exei image stabilizer, den exei

oxi apla bgazi pio kales foto nixta apo alles. logo xamiloy F :)

Εγώ τελικά πήρα την Canon Ixus 700 και προς το παρόν είμαι πολύ ευχαριστημένος. :)

καλοριζικη φιλε μου να την χαιρεσαι,πολυ ωραια ετσι?

φιλε μου εγω θα ελεγα να προτιμησεις τις sd.

Τι λες για τις SD ultra II? Ποιά η διαφορά με τις "σκέτες" SD? Και ποιάς εταιρίας να προτιμήσω?

καλοριζικη φιλε μου να την χαιρεσαι,πολυ ωραια ετσι?

Ευχαριστώ πολύ φιλε μου.Είμαι ενθουσιασμένος γενικά από το design της αλλα κυρίως από την ποιότητα εικόνας! :alien:

φιλε μου εγω στη θεση σου θα κοιτουσε για κατι αλλο,δες αυτην την ψηφιακη,πιστευω οτι ειναι παρα πολυ καλη http://www.dpgr.gr/forum/index.php?board=38;action=display;threadid=15131

Aυτή η Casio μου αρέσει πάρα πολύ και τα χαρακτηριστικά της με καλύπτουν (εκτός ίσως από το οπτικό ζουμ 3x, αλλά δεν θέλω τηλεφακό). Αν έχει κανείς οποιαδήποτε Casio θα το εκτιμούσα αν μου έλεγε εντυπώσεις γιατί δεν την ξέρω ως κατασκευάστρια φωτογραφικών μηχανών. Αυτή τη στιγμή έχω μια Sony και είμαι ευχαριστημένος. Μήπως δεν αξίζει από τη Sony (εγγύηση) να περάσω στην Casio?

-Candygram.

-Candygram, my foot. You get out of here before I call the police. You're the shark, and you know it.

-Wait. I-I'm only a dolphin, ma'am.

δεν νομιζω οτι η sony ειναι και τοσο εγγυηση,μιας και καθε λιγο και λιγακι κυκλοφορει κατι νεο κι εχει καταντησει σπαστικο σε πολλους πλεον.

επισης πολλες καινουριες της μηχανες εχουν προβλημα με το φλας,καινε τις φωτος σε οτι ρυθμιση κι αν την βαλεις.

αυτη η μικρουλα η casio ειναι αρκετα καλη συμφωνα παντα με τα specs της κι απο εναν γνωστο μου που ειναι και γνωστης των πραγματων μου ειπε οτι ειναι παρα πολυ καλη και ισως και καλυτερη απο την ixus-50,λεω τωρα τι μου ειπε.

κορυφαια επισης ειναι και η μπαταρια της μιας κι εχει μεγαλη αυτονομια,αλλα ισως το πιο βασικο ειναι το συστημα anti-shake κατι που το βρισκω απαραιτητο.

η casio αναμενεται να κανει μεγαλο βημα και στις ψηφιακες και πολυ συντομα.

Εχω την casio εδω και μια εβδομαδα,εκ πειρας σας λεω οτι προκειται για παρα πολυ καλη μηχανη σε απιστευτο μεγεθος,να σκεφτειται οτι σχεδον παραλληλα πηρα και την canon s2 και την εχω βαλει στο συρταρι, ολο με την casio γυρναω.Εχει 31 ετοιμες σκηνες κατι που σημαινει οτι και ο πιο ασχετος θα μπορει να τραβηξει πολυ καλες φωτο σε οποιαδηποτε συνθηκες,εχει anti shake,τραβαει απεριοριστο βιντεο mpeg4 με χρηση του ζοομ και ενω τραβας βιντεο ταυτοχρονα μπορεις να τραβηξεις και φωτο,εχει flash intensity(ρυθμιζεις την φωτεινοτητα του flash ετσι δεν καις τις φωτο ;) ),πολυ καλη μπαταρια και ολα αυτα επαναλαμβανω σε απιστευτα μικρο μεγεθος :)
Όταν ενας άνθρωπος ειναι περιτυλιγμένος γύρω απο τον εαυτό του,δημιουργεί πολυ μικρό δέμα.

Πως έβγαλες το συμπέρασμα ότι είναι πατάτα η μju; :confused:

Αν θες να σου στείλω καμμιά φωτό πες μου για να δεις και μόνος σου αν βγάζει καλές φωτογραφίες ή όχι.. :rolleyes:

nai an boreis se parakalw steilw mou photo na dw ligo poiotita.Apla opoion rwtisa ektos tou fum mou eipe oti n μju einai "patata" kai oti einai tsaba xrimata. Mou eipan polu mikrn... oti den einai praktikn, kai oti oi apo foto poiotita einai polu metria se sxesn me alles.

Opoios xerei apo tis μju please help

kai genika opoios borei as me vithisei ligo gia mia mixani apo 200 ews 300 eyropoula... ektos kai an me eafto to poso den axizei na parw kamia!

Thelo na agorasw psifiaki fotografiki mixani, to kostos na ftani mexri 300euro.Ti tha mou protinate;
Ιστορικό: Ericsson T28s, Nokia 3330, Sony ericsson T630,K750i, K800i, Motorola V3x, Sony ericsson w950i, Nokia n95 8gb, Sony ericsson vivaz , Nokia Ν8 , iphone 4 , Samsung Galaxy SIII , Samsung Galaxy S4, Samsung Galaxy S7 και τώρα Samsung Galaxy Νοte10 Plus + Samsung galaxy tab s2 8" 4G 2016

Εχω την casio εδω και μια εβδομαδα,εκ πειρας σας λεω οτι προκειται για παρα πολυ καλη μηχανη σε απιστευτο μεγεθος,να σκεφτειται οτι σχεδον παραλληλα πηρα και την canon s2 και την εχω βαλει στο συρταρι, ολο με την casio γυρναω.Εχει 31 ετοιμες σκηνες κατι που σημαινει οτι και ο πιο ασχετος θα μπορει να τραβηξει πολυ καλες φωτο σε οποιαδηποτε συνθηκες,εχει anti shake,τραβαει απεριοριστο βιντεο mpeg4 με χρηση του ζοομ και ενω τραβας βιντεο ταυτοχρονα μπορεις να τραβηξεις και φωτο,εχει flash intensity(ρυθμιζεις την φωτεινοτητα του flash ετσι δεν καις τις φωτο ;) ),πολυ καλη μπαταρια και ολα αυτα επαναλαμβανω σε απιστευτα μικρο μεγεθος :)

φιλε μου ποια casio εχεις ακριβως?την z-57?αν ναι θελω να μου γραψεις ενα mini review αν σου ειναι ευκολο,επισης θελω να μου πεις κι απο φλας τι λεει.

Thelo na agorasw psifiaki fotografiki mixani, to kostos na ftani mexri 300euro.Ti tha mou protinate;

φιλε μου θα σου προτεινα κατι καλο και μικρο στο μεγεθος,δεν την ixus-50 πολυ καλη,επισης σε τετοια χρηματα και κατι παραπανω υπαρχει και η μικρουλα casio που πρεπει να ειναι φοβερη,την εχω βαλει σε φωτο στην προηγουμενη σελιδα. :)

δεν νομιζω οτι η sony ειναι και τοσο εγγυηση,μιας και καθε λιγο και λιγακι κυκλοφορει κατι νεο κι εχει καταντησει σπαστικο σε πολλους πλεον.

επισης πολλες καινουριες της μηχανες εχουν προβλημα με το φλας,καινε τις φωτος σε οτι ρυθμιση κι αν την βαλεις.

αυτη η μικρουλα η casio ειναι αρκετα καλη συμφωνα παντα με τα specs της κι απο εναν γνωστο μου που ειναι και γνωστης των πραγματων μου ειπε οτι ειναι παρα πολυ καλη και ισως και καλυτερη απο την ixus-50,λεω τωρα τι μου ειπε.

κορυφαια επισης ειναι και η μπαταρια της μιας κι εχει μεγαλη αυτονομια,αλλα ισως το πιο βασικο ειναι το συστημα anti-shake κατι που το βρισκω απαραιτητο.

η casio αναμενεται να κανει μεγαλο βημα και στις ψηφιακες και πολυ συντομα.

Ευχαριστώ πολύ, θα το σκεφτώ να την πάρω. Συνεχίζω πάντως να θεωρω τη S

-Candygram.

-Candygram, my foot. You get out of here before I call the police. You're the shark, and you know it.

-Wait. I-I'm only a dolphin, ma'am.