cocu Δημ. April 24, 2025 Κοινοποίηση Δημ. April 24, 2025 (edited) Άλλαξε και η εφαρμογή πλέον της cosmote, το εικονίδιο της Edited April 24, 2025 by cocu 6 2 Παράθεση Ψηφίστε όλοι τον Όλυμπο μας για τα 7 νέα θαύματα του κόσμου Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
marios239 Δημ. April 24, 2025 Κοινοποίηση Δημ. April 24, 2025 13 minutes ago, bezoss said: Νέο brand COSMOTE TELEKOM | Συνδέουμε τον Κόσμο σου Τι jumpscare ήταν αυτό μόλις φόρτωσε το site! Λίγο περίεργο μου φαίνεται, αλλά μάλλον θα το συνηθίσω. 4 Παράθεση Vodafone FTTH 500Mbps + Giga unlimited ultra / Cosmote What's up / Nova FREE2GO ECE undergraduate student Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
paanos Δημ. April 24, 2025 Κοινοποίηση Δημ. April 24, 2025 Η αλήθεια είναι πως είναι μια κακή υλοποίηση. Ωστόσο θεωρώ πως είναι αρκετά προσωρινό. 7 1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
olympios1 Δημ. April 24, 2025 Κοινοποίηση Δημ. April 24, 2025 Μεγάλες στιγμές για την ανθρωπότητα. 3 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
johnny_htc Δημ. April 24, 2025 Κοινοποίηση Δημ. April 24, 2025 27 minutes ago, bezoss said: Νέο brand COSMOTE TELEKOM | Συνδέουμε τον Κόσμο σου 1 3 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
MIKU Δημ. April 24, 2025 Κοινοποίηση Δημ. April 24, 2025 Δηλαδή η εταιρεία παραμένει ως Cosmote με επίσημη ονομασία Οργανισμός Τηλεπικοινωνιών της Ελλάδος (που για να αλλάξει απαιτείται η έγκριση του Δημοσίου, που είναι μέτοχος με 8% και βέτο). Καμιά σπουδαία αλλαγή... 5 Παράθεση COSMOTE VDSL 100/10, COSMOTE TV FULL PACK, COSMOTE GIGAMAX UNLIMITED, COSMOTE INTERNET ON THE GO με κάρτα (εξοχικό), F2G + CU (για δοκιμές), EON TV FULL PACK. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
elkons Δημ. April 24, 2025 Κοινοποίηση Δημ. April 24, 2025 1 hour ago, marios239 said: Τι jumpscare ήταν αυτό μόλις φόρτωσε το site! Λίγο περίεργο μου φαίνεται, αλλά μάλλον θα το συνηθίσω. Πρώτη φορά φορτώνει αμέσως 16 minutes ago, MIKU said: Δηλαδή η εταιρεία παραμένει ως Cosmote με επίσημη ονομασία Οργανισμός Τηλεπικοινωνιών της Ελλάδος (που για να αλλάξει απαιτείται η έγκριση του Δημοσίου, που είναι μέτοχος με 8% και βέτο). Καμιά σπουδαία αλλαγή... COSMOTE Telekom Λογικά θα δούμε στα κινητά COSMOTE-Τ 1 hour ago, paanos said: Η αλήθεια είναι πως είναι μια κακή υλοποίηση. Ωστόσο θεωρώ πως είναι αρκετά προσωρινό. Τις επόμενες ημέρες θα αλλάξει πιθανόν το domain θα αλλάξουν όλα. Ένα ζέσταμα είναι αυτό. 2 4 Παράθεση Hlias. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
johnny_htc Δημ. April 24, 2025 Κοινοποίηση Δημ. April 24, 2025 10 minutes ago, elkons said: Πρώτη φορά φορτώνει αμέσως COSMOTE Telekom Λογικά θα δούμε στα κινητά COSMOTE-Τ Τις επόμενες ημέρες θα αλλάξει πιθανόν το domain θα αλλάξουν όλα. Ένα ζέσταμα είναι αυτό. Και πρώτη φορά μετά από καιρό που δεν σέρνεται τόσο η εφαρμογή της Κοντ... Λογικά επειδή αφαίρεσαν ή απλουστευσαν γραφικά, λολ.. 😂 5 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
elkons Δημ. April 24, 2025 Κοινοποίηση Δημ. April 24, 2025 2 minutes ago, johnny_htc said: Και πρώτη φορά μετά από καιρό που δεν σέρνεται τόσο η εφαρμογή της Κοντ... Λογικά επειδή αφαίρεσαν ή απλουστευσαν γραφικά, λολ.. 😂 Επιτέλους. Καλά δε τη λες μεγάλη αλλαγή αλλά με πονάει τόσα χρόνια που τη ξέρω COSMOTE του ομίλου ΟΤΕ. 5 Παράθεση Hlias. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
George6633 Δημ. April 24, 2025 Κοινοποίηση Δημ. April 24, 2025 Αντε για λίγο Cosmote-T μέχρι να φύγει και το Cosmote τελείως... Καλώς έγινε,Γιατί μερικοί νομίζουν ότι είναι Ελληνική εταιρία....! 5 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
paanos Δημ. April 24, 2025 Κοινοποίηση Δημ. April 24, 2025 Ολόιδια και με τα ίδια απομεινάρια από το προηγούμενο ui μου φαίνεται. Και με τα ίδια bugs. 15 minutes ago, elkons said: Λογικά θα δούμε στα κινητά COSMOTE-Τ COSMOTE TELEKOM 6 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
George6633 Δημ. April 24, 2025 Κοινοποίηση Δημ. April 24, 2025 5 minutes ago, paanos said: Ολόιδια και με τα ίδια απομεινάρια από το προηγούμενο ui μου φαίνεται. Και με τα ίδια bugs. COSMOTE TELEKOM Ήταν να μη γίνει η αρχή..Ας απολαύσουμε το Cosmote μέχρι να μπει στο χρονοντουλαπο της ιστορίας. 7 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
elkons Δημ. April 24, 2025 Κοινοποίηση Δημ. April 24, 2025 Το γήπεδο που είναι; 1 5 Παράθεση Hlias. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
aektzhs 1 Δημ. April 24, 2025 Κοινοποίηση Δημ. April 24, 2025 7 minutes ago, paanos said: Ολόιδια και με τα ίδια απομεινάρια από το προηγούμενο ui μου φαίνεται. Και με τα ίδια bugs. COSMOTE TELEKOM Πότε θα ανέβει το νέο όνομα στις οθόνες των κινητών μας 3 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
elkons Δημ. April 24, 2025 Κοινοποίηση Δημ. April 24, 2025 6 minutes ago, paanos said: Ολόιδια και με τα ίδια απομεινάρια από το προηγούμενο ui μου φαίνεται. Και με τα ίδια bugs. COSMOTE TELEKOM Καλά ακόμα είναι η αρχή ίσως τα αλλάξουν θέλει δουλειά. Ο Χριστός και η Παναγία τεράστιο είναι αυτό γύρω γύρω θα φέρνει. Σε VoWIFI τι θα λέει COSMOTE TELEKOM WIFI Calling; 💀 Just now, aektzhs 1 said: Πότε θα ανέβει το νέο όνομα στις οθόνες των κινητών μας Μακάρι να αργήσει. 7 Παράθεση Hlias. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
cmvr Δημ. April 24, 2025 Κοινοποίηση Δημ. April 24, 2025 2 ώρες πριν, bezoss said: Νέο brand COSMOTE TELEKOM | Συνδέουμε τον Κόσμο σου Επιτέλους να ξυπνήσουν τα γερόντια και οι μη σχετικοί με το σπορ της κινητής που νομίζουν ακόμα ότι είναι ελληνική εταιρία 🤣 τελεκομοντ δε υπερεκτιμημένο νετγουρκ 🤣 2 1 5 1 Παράθεση Powered by : Cosmote Unlimited , Vodafone Red Unlimited, Q VIP, Nova Fiber 500 + EON. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
MIKU Δημ. April 24, 2025 Κοινοποίηση Δημ. April 24, 2025 24 minutes ago, George6633 said: Αντε για λίγο Cosmote-T μέχρι να φύγει και το Cosmote τελείως... Καλώς έγινε,Γιατί μερικοί νομίζουν ότι είναι Ελληνική εταιρία....! Deutsche Telekom: 54,60% Ελληνικό Δημόσιο: 1,20% E.Φ.Κ.Α.: 6,71% (σύνολο Δημοσίου: 7,91% + βέτο). Ελεύθερη διασπορά 37,49% 2 4 2 Παράθεση COSMOTE VDSL 100/10, COSMOTE TV FULL PACK, COSMOTE GIGAMAX UNLIMITED, COSMOTE INTERNET ON THE GO με κάρτα (εξοχικό), F2G + CU (για δοκιμές), EON TV FULL PACK. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
elkons Δημ. April 24, 2025 Κοινοποίηση Δημ. April 24, 2025 Just now, MIKU said: Ελληνικό Δημόσιο: 1,20% Καλέ τι τεράστιο ποσοστό είναι Ελληνική 🤣🤣 Το είχε πει ο Νεμπής ξεκάθαρα, το brand Cosmote μένει και ενσωματώνει ταυτόχρονα και Telekom. Κλαιν. 5 Παράθεση Hlias. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
cmvr Δημ. April 24, 2025 Κοινοποίηση Δημ. April 24, 2025 2 minutes ago, MIKU said: Deutsche Telekom: 54,60% Ελληνικό Δημόσιο: 1,20% E.Φ.Κ.Α.: 6,71% (σύνολο Δημοσίου: 7,91% + βέτο). Ελεύθερη διασπορά 37,49% Ότι και να κάνουν πια η αλλαγή ονόματος θα τους κοστίσει και θα το δείτε σε βάθος χρόνου. Εδώ ζούμε ακόμα στον μεσαίωνα σε όλα τα επίπεδά και τα πολίτικα. Τα ονόματα και η συνήθεια πουλάει. τελεκομοντα ονλυ 🤣 7 1 Παράθεση Powered by : Cosmote Unlimited , Vodafone Red Unlimited, Q VIP, Nova Fiber 500 + EON. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
George6633 Δημ. April 24, 2025 Κοινοποίηση Δημ. April 24, 2025 5 minutes ago, MIKU said: Deutsche Telekom: 54,60% Ελληνικό Δημόσιο: 1,20% E.Φ.Κ.Α.: 6,71% (σύνολο Δημοσίου: 7,91% + βέτο). Ελεύθερη διασπορά 37,49% Κάτι μου λέει πως με τέτοια ποσοστά παίζει να αφαιρέσουν και τη βραδινή σκοπιά 2-4 για να μη γίνει παραπληροφορηση... Και όποιος κατάλαβε 🤣 3 1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
elkons Δημ. April 24, 2025 Κοινοποίηση Δημ. April 24, 2025 Εγώ θέλω να φύγει κόσμος μπας και αδειάσει το δίκτυο, είναι μια δοκιμασία αντοχής και για τις άλλες 🤣🤣 Άλλο να ακούς Telekom στη Γερμανία άλλο στην Ελλάδα, δε ξέρω καν τι όρια έχουν εκεί έχουν παντού σήμα αντίθετα. 6 Παράθεση Hlias. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
cmvr Δημ. April 24, 2025 Κοινοποίηση Δημ. April 24, 2025 Τον πήρε πολύ ψηλά τον αμανέ και ο νέος διευθύνων σύμβουλος κάνει αρκετές πατάτες. Μια από αυτές και η γρήγορη επιβολή του ονόματος. 5 Παράθεση Powered by : Cosmote Unlimited , Vodafone Red Unlimited, Q VIP, Nova Fiber 500 + EON. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
elkons Δημ. April 24, 2025 Κοινοποίηση Δημ. April 24, 2025 Ευκαιρία τώρα που θα είναι από τα κορυφαία brand να φτιάξουν εσωτερική κάλυψη και πέταμα omni γιατί θα γίνουμε ρεζίλι 🤗 6 Παράθεση Hlias. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
George6633 Δημ. April 24, 2025 Κοινοποίηση Δημ. April 24, 2025 2 minutes ago, elkons said: Εγώ θέλω να φύγει κόσμος μπας και αδειάσει το δίκτυο, είναι μια δοκιμασία αντοχής και για τις άλλες 🤣🤣 Άλλο να ακούς Telekom στη Γερμανία άλλο στην Ελλάδα, δε ξέρω καν τι όρια έχουν εκεί έχουν παντού σήμα αντίθετα. The future is exciting.Ready? @cmvr φαντάζομαι η εντολή που πήρε θα ήταν όσο πιο άμεσα. 1 5 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
cmvr Δημ. April 24, 2025 Κοινοποίηση Δημ. April 24, 2025 Just now, elkons said: Εγώ θέλω να φύγει κόσμος μπας και αδειάσει το δίκτυο, είναι μια δοκιμασία αντοχής και για τις άλλες 🤣🤣 Άλλο να ακούς Telekom στη Γερμανία άλλο στην Ελλάδα, δε ξέρω καν τι όρια έχουν εκεί έχουν παντού σήμα αντίθετα. Αν φάνε κόσμο και οι άλλοι θα ρίξουν χρήμα έστω και δανικό. Οι πελάτες που είναι επιχειρήσεις μικρομεσαίες 8 στους 10 έχουν πάει βοντ. Μισές τιμές και κάνεις πάλι τη δουλειά σου. Δε χρειάζονται να έχουν 500mbps για να λειτουργήσει το pos στον δρόμο η το πρόγραμμα τιμολόγησης τους ή να στείλουν κάποιο email. Άσε που η υποστήριξή της Vodafone για επιχειρήσεις είναι μέρα με τη νύχτα σε σχέση με της Telekom. telekomnond only 🤣 2 5 Παράθεση Powered by : Cosmote Unlimited , Vodafone Red Unlimited, Q VIP, Nova Fiber 500 + EON. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts