kostas_v Δημ. January 28, 2014 Κοινοποίηση Δημ. January 28, 2014 Νομιζω οτι το ποστ ειναι σαφες. Δεν μιλαει για την υπαρξη του πακετου αλλα για την λανθασμενη περιγραφη του (δωρεαν mb με 5€). Δεν μπορει να ειναι δωρεαν απο τη στιγμη που τα πληρωνεις. Το ιδιο ισχυει και για ολα τα υπολοιπα πακετα που τα αναφερει ως δωρεαν. Λεπτομερια μεν αλλα ειναι λαθος και θα πρεπε να διορθωθει. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
agiorgitis Δημ. January 28, 2014 Κοινοποίηση Δημ. January 28, 2014 Χαχαχα! Σωστός! "Πεινάς? Έλα τώρα στην πιτσαρία μας και φάε εντελώς δωρεάν μία μεγάλη πίτσα, μόνο με 9 ευρώ!" Ίσως τα 5 ευρώ να είναι για την είσοδο στο σύστημα. Όπως με την είσοδο στα κλαμπ. Μετά παίρνεις δωρεάν ότι ποτό θέλεις... Παράθεση http://arcadia.ceid.upatras.gr/arkadia/thumbs/places/agiorgit/agiorg5p.jpg Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
IVIetaCreatoR Δημ. January 28, 2014 Κοινοποίηση Δημ. January 28, 2014 Χαχαχα! Σωστός! "Πεινάς? Έλα τώρα στην πιτσαρία μας και φάε εντελώς δωρεάν μία μεγάλη πίτσα, μόνο με 9 ευρώ!" Ίσως τα 5 ευρώ να είναι για την είσοδο στο σύστημα. Όπως με την είσοδο στα κλαμπ. Μετά παίρνεις δωρεάν ότι ποτό θέλεις... Μάλλον κάπως έτσι: " Δωρεάν απεριόριστη πίτσα μόνο με 9 ευρώ" *πολιτική ορθής κατανάλωσης μέχρι 2 πίτσες Παράθεση http://www.danasoft.com/sig/Da_I3oSS.jpg Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
crond Δημ. January 28, 2014 Κοινοποίηση Δημ. January 28, 2014 lol πάμεεεεεε Παράθεση το πουλάω το σπίτι: http://gr.grepolis.com/invite-321828-gr10 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
George6633 Δημ. January 28, 2014 Κοινοποίηση Δημ. January 28, 2014 Πραγματικά αυτο το δωρεαν μόνο με 5€ και μένα με ενοχλεί και όλους.Την λέξη δωρεαν για ποιο λόγο την βαζουν;; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
crond Δημ. January 28, 2014 Κοινοποίηση Δημ. January 28, 2014 για να τα παίρνουν από τις τσέπες του φτωχού ελληνικού λαού Παράθεση το πουλάω το σπίτι: http://gr.grepolis.com/invite-321828-gr10 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
noodlah Δημ. January 28, 2014 Κοινοποίηση Δημ. January 28, 2014 Και η απαντηση τους θα ειναι οτι ΔΕΝ ΣΕ ΧΡΕΩΝΟΥΝ για την επεκταστη του πακετου σου (για την υπηρεσια δηλαδη), αλλα μονο για το κοστος του πακετου. Γιαυτο σου λεει και δωρεαν. :) Παράθεση Αν δεν θελεις παγια, ελαχιστες χρεωσεις, προβληματα σε λογαριασμους το μοναδικο δικτυο ειναι εδω, με καθε νεα αιτηση δωρα μια 2πλη κουβερτα σε διαφορα χρωματα και μια σακουλα καρβουνα. Απεριοριστη ομιλια απο την ταρατσα του σπιτιου σου με ολoυς Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Yoda Δημ. January 29, 2014 Κοινοποίηση Δημ. January 29, 2014 (edited) Είναι και σχετικά φθηνό στα 31,50Ε. Σημαντική Λεπτομέρεια Αντί για 12μηνο συμβόλαιο ζήτησα 18μηνο και από 35€ μου το αφήσανε 25€ το μήνα Αν το έχεις αποφασίσει, δες το 18μηνο μηπως σε συμφέρει καλύτερα. Edited January 29, 2014 by Yoda Παράθεση May The Force Be With You... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kostas_v Δημ. January 29, 2014 Κοινοποίηση Δημ. January 29, 2014 Σημαντική Λεπτομέρεια Αντί για 12μηνο συμβόλαιο ζήτησα 18μηνο και από 35€ μου το αφήσανε 25€ το μήνα Αν το έχεις αποφασίσει, δες το 18μηνο μηπως σε συμφέρει καλύτερα. Αυτό ίσως είναι επιλεκτική προσφορά για σενα, κανονικά δεν υπάρχει αυτή η τιμή. Το 35 έχει έκπτωση στο πάγιο 3,5Ε δλδ 31,5*12%=35,3Ε το πάγιο κάθε μήνα. Οι τιμές που αναγράφονται στο site δεν εμπεριέχουν τα τέλη κινητής! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
SuperMarioGR Δημ. January 30, 2014 Κοινοποίηση Δημ. January 30, 2014 Αν εχεις ξαναστειλει μηνυμα με το ατομο που θες να συνομιλησεις, πατα στον φυλλομετρητη 0.facebook.com/messages και θα σε παει κατευθειαν στα μηνυματα, αλλιως μεσω του προφιλ, επίλεξε το "μήνυμα". Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Silvestros85 Δημ. January 31, 2014 Κοινοποίηση Δημ. January 31, 2014 Καλημέρα σε όλο το forum, Είναι πρώτη φορά που ποστάρω κάτι, οπότε ζητώ την επιείκειά σας. Θα προσπαθήσω να είμαι σύντομος για να μη χαθούμε στις λεπτομέρειες. 1) Από το 2006 έως τον Σεπτέμβριο 2011 είχα συμβόλαιο Cosmote. 2) Τον Σεπτέμβριο 2011 μαζί με μελη της οικογένειας, ολοι κατοχοι συμβολαίων επίσης, κάναμε οικογενειακό πακέτο. Κατά τη δημιουργία του πακέτου ειχε ζητηθεί να εξοφληθούν για κάθε μεμονωμένη σύνδεση τυχόν τρέχουσες χρεώσεις όπως κ έγινε. 3) Τον Μαρτιο 2013 έκανα ανανέωση του εν λόγω πακέτου. 4) Τον Δεκέμβριο 2013 θέλησα να προσθέσω μια ακόμα σύνδεση στο εν λόγω πακέτο πλην όμως η διαδικασία κόλλησε γιατί όπως μου είπαν υπήρχε ένα ληξιπρόθεσμο χρέος (όχι της νέας σύνδεσης που ηθελα να προσθέσω αλλά της δικής μου). Ένα χρέος δηλαδή που αφορούσε το δικό μου συμβόλαιο πριν κάνω το οικογενειακό πακέτο ύψους 55€.. Φυσικά αντάλλαξα email με την Cosmote για διευκρινήσεις κ τελικά καταλήξαμε στο ότι όταν έγινε το οικογειακό πακέτο τον Σεπτέμβριο 2011 άλλαξε ο κωδικός πελάτη και ότι το χρέος ήταν σε μένα στον προηγούμενο κωδικό πελάτη που είχα. Εγώ τους είπα ότι επί 2,5 χρόνια δεν είχα καμία ενημέρωση για το χρεος αυτό και ούτε με ενόχλησαν για την εξόφλησή του. Από την Cosmote απάντησαν οτι εκδόθηκε λογαριασμός τον Σεπτέμβριο 2011 για το χρέος αυτό και ότι το ποσό είναι "απαιτητό". Επέμεινα ότι δεν ελαβα ποτέ τετοιο λογαριασμό και ότι επί 2,5 χρόνια δεν είχαν καμιά απαίτηση και το όλο θέμα παρουσιάστηκε όταν εγώ θέλησα να βάλω έξτρα σύδεση στο οικογενειακό πακέτο κάτι που αν δεν έκανα δεν θα με ενοχλούσαν ποτέ... Στο δια ταύτα, δεν έχω δυνατότητα να κάνω καμιά ενέργεια πλέον (επιπλεόν νουμερο στο πακέτο, αλλαγή προγράμματος κλπ κλπ) μέχρι να εξοφληθεί το χρέος... Το ποσό δεν είναι τρομερό αλλά ρε ****το είναι ηθικό το θέμα... 2,5 χρόνια δεν έστειλαν ουτε μια ειδοποίηση και ουτε θα εστελναν αν δεν το σκαλιζα εγώ με την έξτρα σύνδεση στο οικογενειακό πακέτο... Τι μου προτείνετε να κάνω??? Ευχαριστώ εκ των προτέρων και σορρυ αν εγινα κουραστικός.... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
asim88 Δημ. January 31, 2014 Κοινοποίηση Δημ. January 31, 2014 Τέλος η ταλαιπωρία για εμένα, ελπίζω πλέον όλα να είναι καλά. Τελικά μου έγινε αντικατάσταση συσκευής με καινούρια, εντολή της κατασκευάστριας εταιρίας. Η κοσμοτε έκανε τα πάντα για να χάνω χρόνο και να με ταλαιπωρεί. Κατά σερβις της (γερμανός) το κινητό μου δεν είχε κανένα πρόβλημα όπως μου είπαν, αλλά όταν μίλησα με την Huawei hellas και με έστειλαν στην arvato να τους υποδείξω ακριβώς τα προβλήματα, τότε μόνο μου είπαν ότι είχε πρόβλημα η πλακέτα και ότι χρίζει αντικατάστασης (πλακέτα), η πλακέτα δεν υπήρχε πουθενά στην Ελλάδα και για αυτό το λόγο προχώρησαν σε αντικατάσταση συσκευής. Για εμένα φταίει πραγματικά η κοσμοτέ και τα σέρβις του γερμανού. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
agiorgitis Δημ. January 31, 2014 Κοινοποίηση Δημ. January 31, 2014 Βασικά εσύ φταις που ασχολήθηκες με αυτούς τους 2 μεσάζοντες. Γιατί να μην έχεις πάρει απευθείας τηλέφωνο στο σέρβις? Έτσι δεν το κάνουμε όλοι μας? Για ποιο λόγο να παίζεις το χαλασμένο τηλέφωνο και να σε καθυστερούν? Έχασες 2 μήνες τζαπα, όπως κατάλαβες, για υπόθεση μίας μέρας... Παράθεση http://arcadia.ceid.upatras.gr/arkadia/thumbs/places/agiorgit/agiorg5p.jpg Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kostas_v Δημ. February 1, 2014 Κοινοποίηση Δημ. February 1, 2014 Λοιπόν, ναι όντως συμβαίνει αυτό. Όταν κάνεις οικογενειακό πακέτο, επειδή αυτό στο σύστημα του καταστήματος περνάει στις "αιτήσεις" οι οποίες (όπως και οι νέες συνδέσεις) αποστέλλονται για έλεγχο και βγάζουν τυχόν εκκρεμότητες αν υπάρχουν, έτσι και στο οικογενειακό πακέτο. Περνάει από έλεχγο γιατί νοείται (στο σύστημα) ως νέα αίτηση. Όντως αν δεν το "σκάλιζες" εσύ ίσως και ποτέ να μην σε ενοχλούσαν για ένα τόσο μικρό υπόλοιπο αλλά αυτό θα έπρεπε να το βλέπεις ως θετικό (με την έννοια ότι δεν σου "τα ζάλισαν" ποτέ για 55Ε). Αυτό με τον κωδικό πελάτη που λες δεν το κατάλαβα και δεν μου φαίνεται να στέκει ιδιαίτερα. Όπως και να 'χει, πραγματικά δεν υπάρχει λόγος να το βλέπεις ως κακό που μέχρι τώρα δεν ενοχλήθηκες για το υπόλοιπο. Ακόμα και 5Ε να χρωστούσες πάλι θα το έβγαζε σαν εκκρεμότητα στην αίτηση. Το ότι δεν το έβγαλε στο πρώτο οικογενειακό ίσως ήταν τεχνικό πρόβλημα ή παράλειψη. Μη δίνεις σημασία. Αν είσαι ευχαριστημένος με όλα τα υπόλοιπα, είσαι κομπλέ. Αυτό πάντως δεν είναι παράπονο. By the way, μιας και μιλάμε για υπόλοιπο λογαριασμού, ας πούμε ότι η κοσμοτέ, μέσα τα όλα τα αρνητικά της που δικαίως γράφουμε και λέμε, είναι ίσως η μόνη εταιρία που δίνει τόσο μεγάλο περιθώριο σε απλήρωτους λογαριαμούς μέχρι να εξοφληθούν. Μπορεί να στέλνει συχνά μηνύματα μετά τη λήξη αλλά για να διακόψει το τηλέφωνο, αφήνει ως ότου να εκδοθεί και ο τρίτος λογαριασμός και πλέον (εδώ και μερικές βδομάδες) αφήνει να περάσουν ως και 7 μέρες μετά την έκδοση του τρίτου. Κοινώς δίνει περιθώριο σχεδόν 70 μέρες για την πληρωμή ενός λογαριασμού. Δεν έχω ακούσει κάτι τέτοιο να συμβαίνει σε wind-vodafone (να "καβαλάει" τρίτο λογαριασμό και να μην κόβεται), αντιθέτως έχω ακούσει ότι είναι ιδιαίτερα αυστηρές μετά τη λήξη ενός λογαριασμού! Καλό είναι να τα λέμε κι αυτά. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
asim88 Δημ. February 3, 2014 Κοινοποίηση Δημ. February 3, 2014 Βασικά εσύ φταις που ασχολήθηκες με αυτούς τους 2 μεσάζοντες. Ένας είναι ο μεσάζοντας που αναφέρω. Επίσης το σωστό είναι να πηγαίνει πρώτα το προϊόν εκεί που αγοράστηκε και μετά να γίνει η όποια ενέργεια. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
agiorgitis Δημ. February 4, 2014 Κοινοποίηση Δημ. February 4, 2014 Ναι, είπες κοσμοτε και Γερμανός, γι αυτό είπα 2. Διαφωνώ με αυτό που λες. Στο σέρβις στέλνεις το κινητό μαζί με την απόδειξη αγοράς. Δε λέει κανείς ότι πρέπει σώνει και καλά να το πας εκεί που το αγόρασες. (Πολλά καταστήματα μάλιστα στο διευκρινίζουν ότι μετά την αγορά μιλάς απευθείας εσύ με το σέρβις). Εκτός κι αν προσπαθούσες να πετύχεις κάποια ανταλλαγή, κάποια γρήγορη επισκευή κλπ. Αλλιώς, πακέτο και απευθείας στο επίσημο σέρβις! Παράθεση http://arcadia.ceid.upatras.gr/arkadia/thumbs/places/agiorgit/agiorg5p.jpg Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kremmydass Δημ. February 4, 2014 Κοινοποίηση Δημ. February 4, 2014 δωρεάν μόνο με 5 ευρώ αυτό με τσάντισεΠώς νόμιζες πώς θα παραπλανούσε τον χρήστη κινητής τηλεφωνίας με διάφορα κόλπα.Δίκαιη η καταγγελία σου θα σε υποστηρίξω μέχρι την αλλαγή σου από Cosmote σε κάποια άλλη εταιρία!!! ----- προσθήκη μηνύματος 5 λεπτά μετά την υποβολή του προηγούμενου ----- Χαχαχα! Σωστός! "Πεινάς? Έλα τώρα στην πιτσαρία μας και φάε εντελώς δωρεάν μία μεγάλη πίτσα, μόνο με 9 ευρώ!" Ίσως τα 5 ευρώ να είναι για την είσοδο στο σύστημα. Όπως με την είσοδο στα κλαμπ. Μετά παίρνεις δωρεάν ότι ποτό θέλεις...Δεν το πιστεύω αυτό για την είσοδο στο σύστημα αλλά όλα τα απίστευτα συμβαίνουν στην Cosmote.Πάντως τέλειο το αστείο σου!!!! Παράθεση Curve referral code: https://www.curve.com/join#DGP56ZMD Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
giwrgos_sd Δημ. February 5, 2014 Κοινοποίηση Δημ. February 5, 2014 Το 4g έχει διαφορετική χρέωση απο το 3g? Πχ έχω κάποια δωρεαν mbyte απο την φοιτητικη προσφορά, είναι μόνο για 3g ή τα χρησιμοποιώ κανονικά και με το 4G? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Sledgehammer93 Δημ. February 5, 2014 Κοινοποίηση Δημ. February 5, 2014 Εγώ έχω What's Up και το ενεργοποίησα πριν λίγες μέρες. Δεν έχεις καμία επιβάρυνσή. Είναι το ίδιο με το να χρησιμοποιείς 3G απλά επωφελείσαι από το 4G. Παράθεση Μπήκες μόνος σου στην access λίστα...:whistle: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
paranoikos Δημ. February 5, 2014 Κοινοποίηση Δημ. February 5, 2014 Εχω λοιπον sim 2in1 και θελω να εχω και ειδοποιηση κλησεων. Ξερει κανεις αν γινεται καταρχην και αν ναι πως. Εχω δοκιμασει με τις κλασσικες μεθοδους της cosmote διχως αποτελεσμα. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pantelis1971 Δημ. February 6, 2014 Κοινοποίηση Δημ. February 6, 2014 Καλημέρα παιδιά. Πριν από δύο μήνες έκανα αλλαγή μέσα από την σελίδα της κόσμοτε στο πρόγραμμα μου,απο καρτοκινητο σε συμβόλαιο με νέο πάγιο 22 ευρώ. Όταν ήρθε ο πρώτος λογαριασμός το πόσο έγραφε 50 κάτι ευρώ. Δεν εξεπλάγην αφού λόγο εορτών είχα τηλέφωνα εκτός Ελλάδος και θεώρησα ότι λογο αλλαγής θα υπήρχαν και χρεώσεις από το προηγούμενο πρόγραμμα. Ολα καλά λοιπόν μέχρι εχθές όπου μου ήρθε μνήμα από κόσμοτε για το νέο λογαριασμό.... ΣAΣ ENHMEPΩNOYME OTI EKΔOΘHKE O ΛOΓAPIAΣMOΣ ΣAΣ. TO ΠOΣO EINAI 52,28 EYPΩ KAI MΠOPEITE NA TO EΞOΦΛHΣETE EΩΣ 28/02/2014 ΣTO ΔIKTYO ΠΩΛHΣEΩN THΣ COSMOTE.ΓIA EΞOΦΛHΣH ΣE TPAΠEZA XPEIAZEΣTE TON KΩΔ.ΠΛHPΩMHΣ 000...... KAI ΓIA ENEPΓOΠOIHΣH ΠAΓIAΣ ENTOΛHΣ TPAΠEZAΣ TON KΩΔ.ANAΘEΣHΣ 0000......ΣAΣ EYXAPIΣTOYME Και αρχίζω και ανησυχώ πολύ.Παιρνω τηλέφωνο λοιπόν και μαθαίνω ότι οι χρεώσεις προέρχονται από εισερχόμενα παρακαλώ μηνύματα από την top mobile. Επίσης μέσα σε τρεις μέρες μου έχουν ήδη έρθει ακόμα 4 από αυτούς. Η κοσμοτε μου προτεινε να κάνω. Μπλοκάρισμα όλων των πενταψηφιων αριθμων αλλά ουσιαστικά μου ξεκαθάρισαν ότι είναι δικιά μου ευθύνη το ότι λαμβάνω αυτά τα μνήματα. Μπορώ βέβαια να κάνω αίτηση αμφοσβιτησης των ποσών αυτών αλλά χωρίς σίγουρο αποτέλεσμα. Το περίεργο βεβαίως είναι ότι βραδυ μετά που έκανα αίτηση στην κοσμοτε για μπλοκάρισμα του αριθμού μου ήρθε μηνυμα από την top mobile πως να απενεργοποιήσω την υπηρεσία τους. TOP MOBILE:ΣYNΔPOMHTIKH YΠHPEΣIA ENEPΓH. ΔIAΓPAΦH:ΣTOΠ ΣTO 19488 H KAΛEΣE 2110120187.XPEΩΣH: 2,07 EYPΩ/SMS X 11SMS/MHNA.MONO ΓIA ENHΛIKOYΣ.DATA SMS Την συγκεκριμένη υπηρεσία να σημειώσω πως την χρησιμοποίησα 3-4 φορές στα τελευταία δύο χρόνια για αγορά μονάδων στο ιντερνετικο παιχνίδι world of tanks. Υπάρχει λοιπόν κατά την γνώμη σας κάποια ενέργεια που θα έπρεπε επίπλεον να κάνω για να διεκδικησω κάποια χρήματα πίσω?? Θεωρώ απαράδεκτο την χρέωση οποιασδιποτε υπηρεσίας χωρίς να υπάρχει δυνατότητα επιλογής.. Σας ευχαριστώ. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
eimai Δημ. February 6, 2014 Κοινοποίηση Δημ. February 6, 2014 μου κάνανε ακριβώς το ίδιο. πήγα σε οικογενειακό και με πήραν χθές να μου πουν για ένα χρέος από τον ιούνιο του 13. το θέμα είναι ότι για να προχωρήσω σε οικογενειακό έπρεπε να πληρώσω όλους τους λογαριασμούς μέχρι τότε και δεν άφησα καμία εκκρεμότητα. τώρα μου ζητάνε 2 λογαριασμούς πριν το οικογενειακό τους οποίους τους πλήρωσα! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kremmydass Δημ. February 8, 2014 Κοινοποίηση Δημ. February 8, 2014 Παιδιά εμένα με κάλεσαν σήμερα 4φορές σήμερα στις 3:40 όταν πήρα πίσω επειδή είχα πρόγραμμα προς όλους τους εθνικούς προορισμούς τους πήρα πίσω δεν απαντούσαν,τους ξαναπήρα και ακουγότανε φασαρία και χαμός και κάτι πυροβολισμοί και μια πνιγμένη φωνή γυναίκας που να λέει help me.Στην αρχή τρόμαξα αλλά μετά κατάλαβα πως ο τυπάς είχε βάλει το youtube γιατί ακούστηκε ο ήχος κλήσης Skype και σταμάτησαν οι πυροβολισμοί και ο χαμός.Και μετά έκλησε το τηλέφωνο καθώς έγινε ρεζίλη.Παιδία θέλω να ρωτήσω κάτι πως μπορώ να φτίαξω δικό μου Thread γιατί θέλω να μιλήσω για μια άλλη τηλεφωνική απάτη???Ευχαριστώ πολύ για τον χρόνο σας!!!:rolleyes::rolleyes::rolleyes::rolleyes::rolleyes: Παράθεση Curve referral code: https://www.curve.com/join#DGP56ZMD Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
LG1 Δημ. February 8, 2014 Κοινοποίηση Δημ. February 8, 2014 Παιδιά εμένα με κάλεσαν σήμερα 4φορές σήμερα στις 3:40 όταν πήρα πίσω επειδή είχα πρόγραμμα προς όλους τους εθνικούς προορισμούς τους πήρα πίσω δεν απαντούσαν,τους ξαναπήρα και ακουγότανε φασαρία και χαμός και κάτι πυροβολισμοί και μια πνιγμένη φωνή γυναίκας που να λέει help me.Στην αρχή τρόμαξα αλλά μετά κατάλαβα πως ο τυπάς είχε βάλει το youtube γιατί ακούστηκε ο ήχος κλήσης Skype και σταμάτησαν οι πυροβολισμοί και ο χαμός.Και μετά έκλησε το τηλέφωνο καθώς έγινε ρεζίλη.Παιδία θέλω να ρωτήσω κάτι πως μπορώ να φτίαξω δικό μου Thread γιατί θέλω να μιλήσω για μια άλλη τηλεφωνική απάτη???Ευχαριστώ πολύ για τον χρόνο σας!!!:rolleyes::rolleyes::rolleyes::rolleyes::rolleyes: αριστερά πάνω σε κάθε υποενότητα(πχ. εδώ είναι η υποενότητα της κοσμοτέ) υπάρχει ένα κουμπί που γράφει "ΝΕΟ ΘΕΜΑ". Πατάς και γράφεις Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kremmydass Δημ. February 8, 2014 Κοινοποίηση Δημ. February 8, 2014 Αγαπητή φίλοι του myphone.gr θα ήθελα να σας ενημερώσω για μια απάτη που βίωσα την Πέμπτη που μας πέρασε(το βράδυ). Εγώ έμενα αυτή την περίοδο με την κοπέλα μου και δεν ήμουν στο πατρικό μου Ένα βράδυ λοιπόν όπως όλα τα υπόλοιπα οι γονείς μου με τον αδερφό μου ο οποίος λόγω της Ανεργίας μένει με τους γονείς μου.Κατά τις 3 ώρα το χάραμα η γονείς μου δέχονται ένα τηλεφώνημα.Ακουλουθεί ο εξής δίαλογος Μάνα μου:Ναι Άγνωστος:Γεία σας εσείς είστε η μητέρα του Σπυρίδων Κρεμμύδα???(σημειώστε πως εδώ ήξεραν από έξω όλα τα στοιχεία μου μέχρι και τον αριθμό ταυτότητός μου ήξεραν:!::!::!::!:) Μάνα μου:Ναι.Τί συμαβαίνει έγινε κάτι.Είναι σοβαρό??? Άγνωστος:Ο γίος σας είναι σε άσχημη κατάσταση στο νοσοκομείο της Καλαμάτας. Μάνα μου:Τί???? Άγνωστος:Ναί είχε ένα ισχυρό και πολύ δυνατό τρακάρισμα και έχει χάσει 3 λίτρα αίμα,έχει σπάσει όλοι την σπονδυλικοί του στήλη και έχει εσωτερική αιμορραγία και άλλα πολλά που δεν τα έχει ελέξει ακόμα ο γιατρός και επειδή εδώ στην Καλαμάτα δεν μπορούμε να κάνουμε πολλά θα τον στείλουμε στην Αγγλία στο Νοσοκομείο του Cambridge(στο πανεπιστημιακό παρακαλώ,όχι ότι και ότι) και για να τον στείλουμε χρειαζόμαστε 30.000€ Μάνα μου:Δεν έχουμε τόσα αλλά έχω 5.000€ έτοιμα(τα φύλαγε για μια ώρα ανάγκης) Άγνωστος :Οκ!!!Τα υπόλοιπα θα τα πάρουμε από το κοινωνκό ταμείο του Νοσοκομείου μας (ΠΟΥ ΤΟ ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΟ ΤΗΣ ΚΑΛΑΜΑΤΑΣ ΔΕΝ ΈΧΕΙ ΟΥΤΕ ΑΠΟ ΙΔΕΑ) Μάνα μου:Πού θα πάω για να σας τα δώσω??? Άγνωστος:Θα περάσουμε από το σπίτι σας να τα πάρουμε.Μετά είπε την οδό του πατρικού μου (και delivery παρακαλώ.Καλά μένω στην πιο υπερσύγχρονη πόλη του κόσμου) Μάνα μου:Ναί.Αυτή είναι η διεύθυνσή μας.Σας περιμένουμε Η ΜΑΝΑ ΜΟΥ ΠΡΟΣΠΑΘΗΣΕ ΝΑ ΜΕ ΠΑΡΕΙ ΓΙΑ ΝΑ ΔΕΙ ΤΟΝ ΣΥΝΟΔΟ ΜΟΥ Μάνα μου:Ποίος είναι??? Εγώ(μισοξυπνημένος):Μαμά εγώ είμαι τί θες??? Μάνα:Πώς μπορείς και μου μιλάς??? Εγώ:Όπως όλοι οι άνθρωποι με το στόμα Μάνα μου:Δεν χτύπησες Εγώ:Κάτι πήρες???Εγώ είμαι στο σπίτι της Ράνιας(η κοπέλα μου) Μάνα μου:Μα με πήρε κάποιος και μου είπε πώς είσαι στο Νοσοκομείο (Εγώ είχα διαβάσει πώς γίνονται τέτοιες απάτες σε κάτι forums και πάνε μετά στα σπίτια και βιάζουν τους ανθρώπους και τους κλέβουν και κάτι τέτοιο είχα μυριστεί) Εγώ:Μείνετε μέσα στο σπίτι και έρχομαι Μάνα μου:Έλα άμεσα ήρθαν για τα λεφτά και χτυπάνε επίμονα Εγώ:Μην ανοίξετε και έρχομαι Μέχρι να φτάσω είχαν φύγει Μετά επειδή είχαν όλοι τα είχαν κάνει πάνω τους κοιμήθηκα στο πατρικό μου Μετά από αυτό θέλω να ακούσω τίς γνώμες σας πάνω στο θέμα Παράθεση Curve referral code: https://www.curve.com/join#DGP56ZMD Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts