poseidon2004 Δημ. October 25, 2012 Κοινοποίηση Δημ. October 25, 2012 Γνωρίζει κάποιος εαν το συμβόλαιο πρέπει να είναι στο όνομα του φοιτητή ? Παράθεση Κυνήγα το λευκό της ζωής σου Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Rrenee Δημ. October 25, 2012 Κοινοποίηση Δημ. October 25, 2012 Καλησπέρα, μολις έλαβα τον λογαριασμό του κινητού μου, που ανέρχεται στα 225,15 ευρω εκ των οποίων τα 74,46 είναι χρεωμένα στην μετάδοση δεδομένων. Προφανώς αυτό δημιουργήθηκε απο την τριήμερη παραμονή μου στην Ρώμη. Δεν έλαβα κανένα σχετικό sms και είχα φροντίσει να κλείσω στο iphone μου το 3G και το wifi. Μπορείτε να με βοηθήσετε; Πώς δημιουργήθηκε αυτός ο όγκος μετάδοσης δεδομένων; Τι μπορώ να κάνω για αυτό; Αν θέλετε μπορείτε να μου απαντήσετε και στο email: rrevah2@gmail.com Ευχαριστώ εκ των προτέρων. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ermis1975 Δημ. October 25, 2012 Κοινοποίηση Δημ. October 25, 2012 Διστυχώς δεν υπάρχει πουθενά απεριόριστα! Οπότε ζήτα διακανονισμό και μια καλή έκπτωση. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
zerokill Δημ. October 26, 2012 Κοινοποίηση Δημ. October 26, 2012 Προσοχη με αυτα παντα ζηταμε ξεκαθαρες διευκρινησεις για το τι γινετε με το περας του δωρεαν ογκου.ΠΧ εγω αν η wind στο προγραμμα 30 GB mobile broandband ΔΕΝ διεκοπτε το ιντερνετ μετα το οριο των 30 GB δεν θα εκανα με τιποτα συνδεση.Ευτηχως στα 30 gb τσουπ πεφτει και τελος. δεν ξερω τι γινεται με τις αλλες εταιρειες σε αυτο το θεμα Παράθεση Vodafone:Ανακοινώσεις για συνδρομητές Cosmote: Ανακοινώσεις για συνδρομητές NOVA: Γενικές ανακοινώσεις συνδρομητών. zerokill@mowned.com Οδηγίες προς ναυτιλομένους Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
UniqueGR Δημ. October 26, 2012 Κοινοποίηση Δημ. October 26, 2012 Αυτό που έπρεπε να ήταν απενεργοποιημένο, ήταν τα δεδομένα. Το 3G είναι τύπος δικτύου και η απενεργοποίησή του δεν σημαίνει τον περιορισμό πρόσβασης στο internet. Άρα... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mikesak Δημ. October 26, 2012 Κοινοποίηση Δημ. October 26, 2012 Ναι εννοειται. Επισης καθε φοιτητης δικαιουται μονο εναν αριθμο νομιζω... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Rrenee Δημ. October 26, 2012 Κοινοποίηση Δημ. October 26, 2012 Είχα κλειστό και το data roaming... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Inevar Δημ. October 26, 2012 Κοινοποίηση Δημ. October 26, 2012 Κοιτα κι εγω Q εχω, αλλα εκτος απο τους γονεις μου ελαχιστοι εχουν Q/Wind. Σχεδον ολοι εχουν wu. Με βλεπω με τρεις καρτες (πηρα και μια vodafone ηδη). Και όμως.. αν επιμείνουμε περισσότερο σε κάποια θέματα σιγά σιγά η wu θα καταργηθεί και από 2η κάρτα....αλλά θα πάρει πολύ χρόνο (με την προϋποθεση ότι θα συνεχίσει σε αυτή την αδιαφορία) ΥΓ. Έχω βαρεθεί να ακούω αυτή τη δικαιολογία του τύπου "όλοι έχουν wu για αυτό δεν αλλάζω" ... και όμως ΟΛΑ ΜΠΟΡΟΥΝ ΝΑ ΑΛΛΑΞΟΥΝ αν δεν το καταλαβαίνουν εκεί στη cosmote (γιατί έρχονται δυσκολότεροι καιροί από παλιότερα που πετάγαν τις προσφορές σαν βροχή) τότε θα υποστούν κάποιες συνέπειες.. Παράθεση Πάθος Αξιοπρέπεια Σεβασμός από το 1 9 6 6 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tsafou Δημ. October 26, 2012 Κοινοποίηση Δημ. October 26, 2012 γιαυτο το ΣΚ σας ηρθε sms;;;Ρωταω γιατι σε γνωστο μου ηρθε!Εμενα παντως τπτ!!! Παράθεση Ακομα μαθαίνω...... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Theodore41 Δημ. October 26, 2012 Κοινοποίηση Δημ. October 26, 2012 γιαυτο το ΣΚ σας ηρθε sms;;;Ρωταω γιατι σε γνωστο μου ηρθε!Εμενα παντως τπτ!!! Βεβαια,ασχετο που δεν εκανα χρηση καθολου. Παράθεση Κοσμοτε,100Mbps. Ηifiman HM801,Westone UM3X,Yuin PK1,Fischer Audio DBA-02,Koss Porta Pro, JVC HAFX1X / HA-FX1X Xtreme Xplosives. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tsafou Δημ. October 26, 2012 Κοινοποίηση Δημ. October 26, 2012 Τίποτα ούτε SMS μου ήρθε ούτε πήρα τα 1500 Παράθεση Ακομα μαθαίνω...... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
manosn2 Δημ. October 26, 2012 Κοινοποίηση Δημ. October 26, 2012 Τίποτα ούτε SMS μου ήρθε ούτε πήρα τα 1500 Το πρωι θα σου ερθει και θα ισχυουν τα λεπτα μεχρι Δευτερα μεσημερι. Παράθεση ΜΑΘΕ ΝΑ ΕΙΣΑΙ ΠΑΝΤΑ ΜΕ ΤΟΥΣ ΠΡΩΤΟΥΣ!!! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tsafou Δημ. October 27, 2012 Κοινοποίηση Δημ. October 27, 2012 Το πρωι θα σου ερθει και θα ισχυουν τα λεπτα μεχρι Δευτερα μεσημερι. οχι δεν ηρθε καποιο sms κ με ενημερωσαν οτι κ οσοι πηραν το sms εγινε απο λαθος του συστηματος. Αλλα θα τα παρουν το αλλο ΣΚ. Για να δουμε Παράθεση Ακομα μαθαίνω...... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
energetic Δημ. October 29, 2012 Κοινοποίηση Δημ. October 29, 2012 Την επομενη φορα να θυμασαι επιλογες 1, 1 και 9 για εξυπηρετηση πελατων με συμβολαιο. ;) Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] On Line... Για οποιαδήποτε απορία ή διευκρίνιση σχετικά με moderation actions, μπορείτε να αποστείλετε PM. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tsafou Δημ. October 29, 2012 Κοινοποίηση Δημ. October 29, 2012 Το πρωι θα σου ερθει και θα ισχυουν τα λεπτα μεχρι Δευτερα μεσημερι. Τελικά μου ήρθε μήνυμα απο customer care που έλεγε πως μια φορά σε κάθε πελάτη γινεται η εν λόγω προσφορα!! Παράθεση Ακομα μαθαίνω...... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
giorgos3924 Δημ. October 30, 2012 Κοινοποίηση Δημ. October 30, 2012 (προσωπικά δεν με αφορούν τα mb γιατι βρίσκω wifi) Γιατί εκεί με 1 ευρω αν κανεις αγορα πακετου απο το ιντερνετ σου δινουν 400' με αλλο 1 ευρω αν κανεις παλι αγορα απο το ιντερνετ σου δινουν και 400sms Μπορείς όμως να κάνεις ότι συνδυασμό θες . Παραδειγμα : να βάλεις 3 ευρώ και θα έχεις 1200' και αλλα 2 ευρω για να έχεις 800 sms για εναν μηνα , δηλαδη στο σύνολο 5 ευρω για τα παραπανω... ή 4 ευρω αν βάλεις μονο 400 sms που δεν φευγουν τοσο εύκολα οσο τα λεπτα ομιλιας... οπότε συμφέρει και μάλιστα με το παραπάνω.. πως κάνεις αυτες τις αγορές απο το ίντερνετ? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Inevar Δημ. November 2, 2012 Κοινοποίηση Δημ. November 2, 2012 πως κάνεις αυτες τις αγορές απο το ίντερνετ? πρέπει να γραφτείς εδώ αρχικά https://www.wind.com.gr/gr/q/my-q-login/ Παράθεση Πάθος Αξιοπρέπεια Σεβασμός από το 1 9 6 6 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
giorgos1966 Δημ. November 4, 2012 Κοινοποίηση Δημ. November 4, 2012 Παιδια ειμαι στο εξης διλημα:θελω να φυγω απο την vodafone με συμβολαιο που εχω(ληγει σε 1 μηνα),κ να παρω καρτα.Η γυναικα μου εχει watsup αλλα εγω επειδη κανω κ κλησεις σε ολα τα δικτυα θελω να εχω κ δωρεαν χρονο ομιλιας κ σε αλλους!Η cosmoκαρτα με καλυπτει(100 λεπτα)αλλα δεν ξερω εαν μπορω να μιλησω ας πουμε με 2 αριθμους δηλωμενους δωρεαν. Παράθεση Εικόνα εκτός Όρων Πρόσβασης και Χρήσης. "Δυστυχώς επτωχεύσαμεν!!!" Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
greeksalad Δημ. November 4, 2012 Κοινοποίηση Δημ. November 4, 2012 (edited) Θα βάλεις τη γυναίκα σου και άλλον έναν αριθμό κοσμοτέ στην υπηρεσία 1 λεπτό το λεπτό(δηλαδή σχεδόν τζάμπα) και τα 100 θα σου μένουν για οποιον άλλον θες! :) Edited November 4, 2012 by greeksalad Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
giorgos1966 Δημ. November 4, 2012 Κοινοποίηση Δημ. November 4, 2012 Θα βάλεις τη γυναίκα σου και άλλον έναν αριθμό κοσμοτέ στην υπηρεσία 1 λεπτό το λεπτό(δηλαδή σχεδόν τζάμπα) και τα 100 θα σου μένουν για οποιον άλλον θες! :) Aυτο θα το κανουν στον Γερμανο ας πουμε;Θα αγορασω κ εναν extra αριθμο;Πως γινετε; Παράθεση Εικόνα εκτός Όρων Πρόσβασης και Χρήσης. "Δυστυχώς επτωχεύσαμεν!!!" Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dramdrum Δημ. November 4, 2012 Κοινοποίηση Δημ. November 4, 2012 Να ξερεις παντως οτι τα 100 λεπτα που δινουν εχουν ελαχιστη χρεωση ανα κληση τα 3 λεπτα. Οποτε ουσιαστικα ειναι το πολυ 33 κλησεις :-) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
DonJuan Δημ. November 4, 2012 Κοινοποίηση Δημ. November 4, 2012 Aυτο θα το κανουν στον Γερμανο ας πουμε;Θα αγορασω κ εναν extra αριθμο;Πως γινετε; Όχι, δεν θα αγοράσεις νέο αριθμό από τη στιγμή που η γυναίκα σου έχει ήδη αριθμό Cosmote κι εσύ πρόκειται να γίνεις σύντομα συνδρομητής της συγκεκριμένης εταιρείας. Απλά, όταν ολοκληρωθεί η φορητότητα και συνδεθείς στο δίκτυο της Cosmote, θα στείλεις μήνυμα στο 1330 γράφοντας 01 (κενό) Αριθμός 1 (κενό) Αριθμός 2 (π.χ 01 697ΧΧΧΧΧΧ 698ΧΧΧΧΧΧ). Ως πρώτο θα βάλεις τον αριθμό της γυναίκας σου και ως δεύτερο θα βάλεις έναν αριθμό που μιλάς πολύ. Τέλος, να ξέρεις πως δεν υπάρχουν περιορισμοί σε αυτή την υπηρεσία, δηλαδή οι αριθμοί μπορεί να είναι είναι καρτοκινητά, είτε συμβόλαια, είτε καρτοσυνδέσεις. Για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με την καρτοκινητή τηλεφωνία της Cosmote, καλό θα ήταν να συνεχίσουμε στο επίσημο θέμα. :) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
giorgos1966 Δημ. November 4, 2012 Κοινοποίηση Δημ. November 4, 2012 Να ξερεις παντως οτι τα 100 λεπτα που δινουν εχουν ελαχιστη χρεωση ανα κληση τα 3 λεπτα. Οποτε ουσιαστικα ειναι το πολυ 33 κλησεις :-) Δηλαδη φιλε δεν με συμφερει λες;Και εαν οχι τι προτεινεις,ποιο οικονομικα; Παράθεση Εικόνα εκτός Όρων Πρόσβασης και Χρήσης. "Δυστυχώς επτωχεύσαμεν!!!" Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
DonJuan Δημ. November 4, 2012 Κοινοποίηση Δημ. November 4, 2012 Δηλαδη φιλε δεν με συμφερει λες;Και εαν οχι τι προτεινεις,ποιο οικονομικα; Αν και είμαστε εκτός θέματος, καλύτερα να κοιτάξεις μήπως σε συμφέρει η Q καθώς έχει πακέτο που προσφέρει 60 λεπτά προς όλους με 3€, χρέωση ανά δευτερόλεπτο και θα μπορείς να το ενεργοποιείς έως και 4 φορές κάθε μήνα. Για περισσότερες πληροφορίες, κοίταξε το θέμα της Q. :) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
greeksalad Δημ. November 5, 2012 Κοινοποίηση Δημ. November 5, 2012 Αν και είμαστε εκτός θέματος, καλύτερα να κοιτάξεις μήπως σε συμφέρει η Q καθώς έχει πακέτο που προσφέρει 60 λεπτά προς όλους με 3€, χρέωση ανά δευτερόλεπτο και θα μπορείς να το ενεργοποιείς έως και 4 φορές κάθε μήνα. Για περισσότερες πληροφορίες, κοίταξε το θέμα της Q. :) Και η γυναίκα του πώς θα τον καλεί, αφού θα πάει εκτός κοσμοτέ οεο; Θα πρέπει να καταλωνει τον χρόνο που έχει για τα άλλα δίκτυα.... Γενικώς, φρόντισε εσύ κ η γυναίκα σου να είστε στην ίδια εταιρεία, για να μιλάτε φτηνά μεταξύ σας!!! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts