nkoul Δημ. April 4, 2012 Κοινοποίηση Δημ. April 4, 2012 τι εξοπλισμος χρειαζεται γαι να γινει αυτη η συνδεση?εκτος απο wifi καμερες θελει και 3g router-modem?μηπως και κατι αλλο? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tzo5920 Δημ. April 4, 2012 Κοινοποίηση Δημ. April 4, 2012 Αυτη η υπηρεσια ειναι δωρεαν ?? και για ποσες μερες περιπου γινεται εντοπισμος απο αριθμους οπου παιρνουν με αποκρυψη ? Σχεδόν καμία υπηρεσία δεν είναι δωρεάν σε καμία εταιρία! Η χρέωση είναι 5,17€ και η διάρκειά της υπηρεσίας είναι 15 ημέρες! Παράθεση ...:::Joe:::... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
teras Δημ. April 7, 2012 Κοινοποίηση Δημ. April 7, 2012 Αν χρησιμοποιήσεις wifi ή ethernet κάμερες, ναι χρειάζεσαι 3G router. Παράθεση Divide by cucumber error http://dtsomp.blogspot.com Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
georgemv Δημ. April 8, 2012 Κοινοποίηση Δημ. April 8, 2012 Η Cosmote δεν κάνει κανένα NAT σε κανένα APN, δίνει μια χαρά IP addresses. Αυτό που κάνει στο 'internet' APN είναι να έχει από default κλειστά όλα τα εισερχόμενα udp και tcp ports. Εάν θέλετε να έχετε εισερχόμενο traffic πρέπει να κάνετε μια "τρύπα" στο firewall χρησιμοποιόντας μια από τις γνωστές μεθόδους από περιπτώσεις NAT (UPnP, κτλ). Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ngel Δημ. April 9, 2012 Κοινοποίηση Δημ. April 9, 2012 Κι εγώ με Cosmote καρτοκινητό στην Αγγλία, αλλά αύριο το γυρίζω σε Vodafone μάλλον... ελπίζω να μην υπάρχει και εκει αυτό το πρόβλημα! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
OptimusMaximus Δημ. April 12, 2012 Κοινοποίηση Δημ. April 12, 2012 Παιδια χθες αγορασα το sony ericsson xperia neo v... Δεν ξερω καθολου τι να κανω για να μπορω να μπαινω ιντερνετ χωρις wi-fi.... Εχω cosmote whats up Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
achillesgk Δημ. April 12, 2012 Κοινοποίηση Δημ. April 12, 2012 Να αγοράσεις πακέτο με mb και να ενεργοποιήσεις τα δεδομένα από τις ρυθμίσεις δικτύου. http://www.whatsup.gr/services/internet-monthly-pass-60 http://www.whatsup.gr/services/sms-them-all-600-plus-internet Ίσως χρειαστεί να περάσεις τις ρυθμίσεις apn για δίκτυο cosmote (αν δεν είναι προεγκατεστημένες). Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
OptimusMaximus Δημ. April 12, 2012 Κοινοποίηση Δημ. April 12, 2012 τα δεδομενα ειναι τσεκαρισμενα.. οι ρυθμισεις apn νομιζω ειναι προεγκατεστημενες... αρα αυτο που μου λειπει ειναι το πακετο... αμα βαλω ομως αυτα τα πακετα που ειπες δν θα μπορω να εχω τα 600 λεπτα και τα 600 μηνυματα ετσι?? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
achillesgk Δημ. April 12, 2012 Κοινοποίηση Δημ. April 12, 2012 τα δεδομενα ειναι τσεκαρισμενα.. οι ρυθμισεις apn νομιζω ειναι προεγκατεστημενες... αρα αυτο που μου λειπει ειναι το πακετο... αμα βαλω ομως αυτα τα πακετα που ειπες δν θα μπορω να εχω τα 600 λεπτα και τα 600 μηνυματα ετσι?? Μπορείς να έχεις και δύο πακέτα, δεν σε δεσμεύει. Aν δεν έχεις ενεργοποιημένο πακέτο ομιλίας και sms μπορείς να βάλεις "Γιατί με το νέο SMS THEM ALL 600 PLUS INTERNET έχεις και 600 SMS προς όλο τον κόσμο του What’s Up και 100 MB Internet και όλα αυτά μόνο με 7€!" Aν έχεις ήδη ενεργοποιημένο πακέτο ομιλίας και μηνυμάτων μπορείς να βάλεις έξτρα μονο αυτό με τα mb: "Τώρα μπορείς με την υπηρεσία Internet Montly Pass 60, αφού ο κόσμος του Internet έρχεται στο κινητό σου! 60 MB το μήνα μόνο με 3€! " Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Vaggelis_Am Δημ. April 12, 2012 Κοινοποίηση Δημ. April 12, 2012 Αυτό που έχω δει για whats up, είναι το INTERNET DAY PASS. Ενεργοποιείται και μόνο του αν μπει από μόνο του το κινητό σου στο ίντερνετ ή μπεις εσύ καταλάθος χωρίς να έχεις κάποιο πρόγραμμα. Χρεώνεσαι 1€, και έχεις "απεριόριστο" ίντερνετ για 24 ώρες. αυτό που διάβασα τώρα στο site της whats up είναι το: "Η υπηρεσία Internet Day Pass έχει πολιτική ορθής χρήσης 20ΜΒ την ημέρα. Αν ξεπεράσεις τα 20ΜΒ μπορείς να συνεχίσεις την πλοήγηση χωρίς καμία εξτρά χρέωση αλλά η COSMOTE μπορεί να μειώσει τη ταχύτητα πλοήγησης σου για την υπόλοιπη διάρκεια ισχύος του συγκεκριμένου ημερήσιου πάσου." ( http://www.whatsup.gr/services/internet-day-pass ) που σημαίνει αέρας...σωστά? και αυτό μετά τα 20ΜΒ ξέρει κανείς αν αυτόματα σου κατεβάζει την ταχύτητα, ή αν απλώς υπάρχει μια ΜΙΚΡΗ ΠΙΘΑΝΟΤΗΤΑ να σου μειώσουν την ταχύτητα? Επειδή σκεφτόμουν τώρα που θα πάρω το Sony Xperia S να δίνω 30 € τον μήνα για απεριόριστο...αλλά αν είναι έτσι...... πάει το απεριόριστο ίντερνετ....!! υπάρχει καμιά άλλη προσφορά από whats up για unlimited internet? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
achillesgk Δημ. April 12, 2012 Κοινοποίηση Δημ. April 12, 2012 Στο δεύτερο post μου είναι ό,τι υπάρχει για internet για whats up. Τo internet day pass είναι απάτη. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Vaggelis_Am Δημ. April 12, 2012 Κοινοποίηση Δημ. April 12, 2012 Δηλαδή η μεγαλύτερη "προσφορά" για έναν ΟΛΟΚΛΗΡΟ μήνα είναι....100ΜΒs.....? Αυτές είναι οι προσφορές τους??? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
achillesgk Δημ. April 12, 2012 Κοινοποίηση Δημ. April 12, 2012 Δηλαδή η μεγαλύτερη "προσφορά" για έναν ΟΛΟΚΛΗΡΟ μήνα είναι....100ΜΒs.....? Αυτές είναι οι προσφορές τους??? Με το reload μπορεί να σου δώσει έξτρα, αλλά σε γενικές γραμμές ναι. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Glenda Δημ. April 13, 2012 Κοινοποίηση Δημ. April 13, 2012 Καλησπέρα! Έχω το Smartphone Vodafone 845.. Ενεργοποίησα το πακέτο απο το Reload it με 100 ΜΒ αλλά όταν επειχήρησα να μπώ στο ιντερνετ μου έγραψε οτι δεν είναι δυνατή η σύνδεση.. Τι ακριβώς πρέπει να κάνω; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
alexgiak Δημ. April 13, 2012 Κοινοποίηση Δημ. April 13, 2012 Έχουν μείνει πίσω οι άνθρωποι, αλλά παίζουν εκ του ασφαλούς, γιατί είμαστε εγκλωβισμένοι επειδή οι πιο πολλοί έχουν κότε σε πολλούς από εμάς. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Nosferatu Δημ. April 13, 2012 Κοινοποίηση Δημ. April 13, 2012 Όποιος αντιμετωπίζει πρόβλημα εισερχόμενων κλήσεων με απόκρυψη μπορεί να ενεργοποιήσει την σχετικά νέα υπηρεσία απόρριψης εισερχόμενων κλήσεων με απόκρυψη. Δεν χρεώνεται και ενεργοποιείται με κλήση στην εξυπηρέτηση πελατών. Και μόνο τις "προσφορές" τις οποίες θέλουν να σου προσφέρουν με κλήση με απόκρυψη να γλυτώσεις, αξίζει !!! Παράθεση "Διαφωνώ με αυτό που λες, αλλά θα υπερασπιστώ μέχρι θανάτου το δικαίωμά σου να το λες." Βολταίρος Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
noodlah Δημ. April 14, 2012 Κοινοποίηση Δημ. April 14, 2012 Πρεπει να καλεσεις στην Cosmote, για να σου δωσουνε/στειλουνε τα APN της Cosmote για το ιντερνετ γιατι εχει περασμενα της Vodafone. Παράθεση Αν δεν θελεις παγια, ελαχιστες χρεωσεις, προβληματα σε λογαριασμους το μοναδικο δικτυο ειναι εδω, με καθε νεα αιτηση δωρα μια 2πλη κουβερτα σε διαφορα χρωματα και μια σακουλα καρβουνα. Απεριοριστη ομιλια απο την ταρατσα του σπιτιου σου με ολoυς Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sofiaellia991997 Δημ. April 18, 2012 Κοινοποίηση Δημ. April 18, 2012 Θα ηθελα λιγη βοηθεια, εχω καρτοκινητο και θα ηθελα αν ειναι δυνατον να μου πειτε αν η Cosmote ή το Whats up εχςι κανενα προγραμμα για εξωτερικο μηνυματα και τετοια και αν δεν εχει αν ειναι ακριβα....Κοιταξα και λεει 0,21 ευρω το μηνυμα αλλα δεν ειμαι σιγουρη....Ακομα χρεωνεσαι και οταν σου στελνουν οι αλλοι μηνυμα απο το εξωτερικο; θα το εκτιμουσα αν με βοηθουσατε....Ευχαριστω :) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mol Δημ. April 18, 2012 Κοινοποίηση Δημ. April 18, 2012 δε χρεωνεσαι οταν σε στειλουν σμσ. επισης τιμη θα δεις στον τιμοκαταλογο της εκαστοτε εταιριας/παροχου Sent from my HTC Vision using Tapatalk 2 Beta-6 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
STROF2 Δημ. April 18, 2012 Κοινοποίηση Δημ. April 18, 2012 Πρεπει να καλεσεις στην Cosmote, για να σου δωσουνε/στειλουνε τα APN της Cosmote για το ιντερνετ γιατι εχει περασμενα της Vodafone. Δεν γινεται με καποιο sms να το ενεργοποιησουμε; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sofiaellia991997 Δημ. April 19, 2012 Κοινοποίηση Δημ. April 19, 2012 Ευχαριστω :) Μηπως ξερεις αν υπαρχουν τιποτα πακετα για εξωτερικο? Εψαξα αλλα δεν βρηκα... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mol Δημ. April 19, 2012 Κοινοποίηση Δημ. April 19, 2012 για το wu δε νομιζω να υπαρχουν. δε το χω ψαξει αλλα αυτην την εντυπωση εχω Sent from my HTC Vision using Tapatalk 2 Beta-6 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
achisaeL Δημ. April 20, 2012 Κοινοποίηση Δημ. April 20, 2012 οχι δεν υπαρχουν στο whats up Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
christakosxo Δημ. April 20, 2012 Κοινοποίηση Δημ. April 20, 2012 μπορει καποιος να μου πει πως μπορω να βγαλω το calling tune που ακουγεται οταν με καλουν ??? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
TypeRS Δημ. April 20, 2012 Κοινοποίηση Δημ. April 20, 2012 Κάλεσε 14014 Για περισσότερες πληροφορίες δες εδώ http://callingtunes.cosmote.gr/web/public/help.jsf Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts